canım çok geçmiş olsun. doktor duruma bakıp hamilelere uygun antibiyotik yazıyor. öksürük için çok güzel bi şey biliyorum. hani dışı siyah turplar var ya, onu tepesinden ortasına kadar oyuyorsun, oyduğun yere yarıya kadar bal koyuyorsun, turpun suyu çıkıp balla karışıyor, ondan 2 çay kaşığı iç inan geçiyor hemen.. annem bana vermişti bu tarifi.. hem doğal hem hakkaten işe yarıyor..
sağol canım, annem de yeğenime yapıyordu dediğini. deneyeyim ben de. gerçi 1 gün beklemesi gerekiyor diye biliyorum onun
aldıklarını güle güle kullan. büyük şehirlerin avantajları işte her şey ucuz ucuz...
geçmiş olsun canım valla bence nane limon içmenin faydası olur ama yine de dr a bi git bakalım, ben mide yanmam için şurup yazdırdım, çok dayanamadığım anlarda alıyorum mecbur
evet biraz beklemesi gerekiyor suyunun çıkması için. öksürük çok kötü, çok iyi anlıyorum seni. çok sağol canım indirimler güzel oluyor gerçekten. bir de dün gümrükte takılan ve geçemeyen malların satıldığı yeri keşfettik eşimle anafartalar çarşısında :) dalinin mama kaşıkları 3 tlye satılıyordu. foto albümü kocamam 300lük albüm 6 tlye. kotonun 40 tllik hırkası 10tlye. çok beğendim valla..ardabi gitmem lazım oraya :))
ben hala bebek arabası arıyorum, modele karar veremedim her araba hakkında internette bişey var. chicco living çok güzel ama indirimli hali bile 950 tl. çok fazla gibi ya..sen aldın mı birce? almadıysan hangi model düşünüyosun?
sağol canım. bitki çaylarıyla hiç aram yok aslında ama naneli ıhlamur, ballı ıhlamur, limonlu ıhlamur:) hepsini içtim kaç gündür. cumadan beri geçmedi ya sinir oldum. mide yanması için ben de yazdırdım şurup, günde 7 kereye kadar içebilirsin dedi ama yazdırdığımdan beri yanmıyor allahtan...
çok geçmiş olsun canım
yok ya bazen çıldırıyorum, benim yanmalarım 5. ayda başladı dr da erken aslında dedi, neden olduğunu bilmiyorum. ama bişey keşfettim, yediklerimi midem hazmettiği vemide boşaldığı anda yanmaya başıyo, hemen bişeyler atıltırırsam geçiyo,ama bazen dayanılmaz oluyo, gece resmen uyandırıyo beni, benim kız kıllı mı olcek neeesağol canım. bitki çaylarıyla hiç aram yok aslında ama naneli ıhlamur, ballı ıhlamur, limonlu ıhlamur:) hepsini içtim kaç gündür. cumadan beri geçmedi ya sinir oldum. mide yanması için ben de yazdırdım şurup, günde 7 kereye kadar içebilirsin dedi ama yazdırdığımdan beri yanmıyor allahtan...
evet biraz beklemesi gerekiyor suyunun çıkması için. öksürük çok kötü, çok iyi anlıyorum seni. çok sağol canım indirimler güzel oluyor gerçekten. bir de dün gümrükte takılan ve geçemeyen malların satıldığı yeri keşfettik eşimle anafartalar çarşısında :) dalinin mama kaşıkları 3 tlye satılıyordu. foto albümü kocamam 300lük albüm 6 tlye. kotonun 40 tllik hırkası 10tlye. çok beğendim valla..ardabi gitmem lazım oraya :))
ben hala bebek arabası arıyorum, modele karar veremedim her araba hakkında internette bişey var. chicco living çok güzel ama indirimli hali bile 950 tl. çok fazla gibi ya..sen aldın mı birce? almadıysan hangi model düşünüyosun?
merabaa hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsınmerhbaaaaaaaa herkes iyidir umarim
yok ya bazen çıldırıyorum, benim yanmalarım 5. ayda başladı dr da erken aslında dedi, neden olduğunu bilmiyorum. ama bişey keşfettim, yediklerimi midem hazmettiği vemide boşaldığı anda yanmaya başıyo, hemen bişeyler atıltırırsam geçiyo,ama bazen dayanılmaz oluyo, gece resmen uyandırıyo beni, benim kız kıllı mı olcek neee
sağol canım. bitki çaylarıyla hiç aram yok aslında ama naneli ıhlamur, ballı ıhlamur, limonlu ıhlamur:) hepsini içtim kaç gündür. cumadan beri geçmedi ya sinir oldum. mide yanması için ben de yazdırdım şurup, günde 7 kereye kadar içebilirsin dedi ama yazdırdığımdan beri yanmıyor allahtan...
yok ya bazen çıldırıyorum, benim yanmalarım 5. ayda başladı dr da erken aslında dedi, neden olduğunu bilmiyorum. ama bişey keşfettim, yediklerimi midem hazmettiği vemide boşaldığı anda yanmaya başıyo, hemen bişeyler atıltırırsam geçiyo,ama bazen dayanılmaz oluyo, gece resmen uyandırıyo beni, benim kız kıllı mı olcek neee
merabaa hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsın
geçmiyo canım bu sene gripler bi tuhaf ben de 3 hafta çektim hala burnum tıkanıyo, ilaç da alamayınca çok beter.. ben de kaç haftadır hep ıhlamur içiyorum çay yerine..limon bi de portakal..
benim bi arkadaşım kullanıyo kraft twist (oto koltuğuyla birlikte set aldı). muhteşem bişey yaa, görüntüsüne bayıldım zaten, sürdüm de çok rahat. yolda yürürken herkes bebek arabasına bakıyodu, dikkat çekici bi tipi var. ben de niyetliyim bundan almaya ama biraz tuzlu geldi biyatı,750-800 arası...blue cum ben bugun kraft twist gordum cok guzeldi ne kadar bilmiorum ama baksana bir belki begenirsin
şurup işe yarıyo ama yarım saat sonra tekrar başlıyo, yapacak bişey yokidare edicez artık...benim mide yanmam hic gecmedi basindan beri bazen dik yatiyorum geceleri yanma yuzunden. artik o kadar kaniksadim ki ilac icmiyorum bile
evet ya, çevremdekiler sürekli hasta. ben hiç olmamıştım bu sene. ilk kez oldum ama fena yakaladı(
aynen yaa:))) arabalara bakıyorum peşinden park yataklara da bakıyorum :)) niyeyse onu daha az dert ediyorum :)) park yataklar arasında fiyat farklılıkları çok oluyor. niye ki diyordum dün biri anlattı da anladım, bazısının ayakları aluminyum bazısı plastik oluyormuş. park yatağın toplanması için gerekli olan ip oluyormuş bazısında bu düğme şeklinde yani daha güvenli bişey oluyormuş. zaten kumaş farklılıkları da çok oluyor, onu farkediyordum. bir de genişlik 70 cm olanlar var 60 cm olanlar var, bence geniş olması önemli çünkü kenarlıklar gelince baya küçülüyor içi.yok canım ya aynı durumdayım ben de. sürekli bakıyorum nette, okuduğum her yoruma bu olsun diyorum sonra başka yorumda fikrim değişiyor:)) mardinde bütün markaları bulma şansım yok. görmeden netten de almak istemiyorum. ya diyarbakırdan bakacağım ya da yaza kadar bekleyip yazın izmirden alacağım. ben de arabayı takıyorum en fazla niyeyse, daha yatacak beşiği bile yok çocuğun, derdim araba:))
blue cum ben bugun kraft twist gordum cok guzeldi ne kadar bilmiorum ama baksana bir belki begenirsin
birce cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?