valla dr un kusura bakmasın da yatmadan önce çılgınlar gibi acıkıyorum, bi kaç defa yemeden yatmaya kalktım, midemin gurultusundan uyuyamadım :))) yani öyle abartılı yemem zaten de az bişeycik ekmeğin arasına peynir almam yeterli oluyoyok canım saçla ilgisi yokmuş, midedeki kasların gevşemesiyle ilgili sanırım:)) az ve sık ye, yemek aralarında su içme ve gece dolu mideyle yatma diyor bana doktorum. bir de nette yüksek yastıkla yatmak gerektiğini okumuştum. ben yastığım üzerine peluş bir yastık koyuyorum gerçekten faydası oluyor galiba, eskisi kadar olmuyor benim.
iyi akşamlar kızlar...
Bundan yaklaşk 1 saat evvel E-5 yolunda çok büyük kaza atlattık eşimle... Aklıma o an bebeğim geldi... Ardından ağlamaya başladım önümüzdeki araba pert oldu, adam arabaya sıkıştı... en baştan anlatayım...
Avcılardan Esenyurta doğru giderken en sol şeritteydik... Barillerin kısmında... önümüz boştu ama boş olmasına rağmen eşm fazla hız yapmadı, arkamızdan gelen araba önümüze geçmeye çalıştı baktı eşim aynadan adamın deli gibi kullandığını görünce ani fren yaptı ama o seyirde araba durmadı , önümzdeki araba kontrolünü kaybetti önümüzde bariyele çarptı döndü tekrar çaptı tekrar döndü nefesimi tuttum eşim frene asıldı aramızda milim mesafe vardı kaza yapan araçla, 10-15 saniye arabayı durduramadık... Rampaydı biraz yol... eşim dörtlüleri yaktı frene asıldığı esnada arkamızdaki araba kendisini sağa attı... neyse önümzdeki araba durdu fakat benzin kaçırıyordu, geri geri geldik benzinin üzerinden geçti sağa çekti eşim... tabi bütün herkes araçlarından indi... adam arabaya sıkışmış yarı baygın haldeydi, ben inemedim arabadan... bi yandan karnımı tutuyor bi yandan deli gibi ağlıyordum hala daha etkisindeym... eşim geldi bişey yok dedi iyi misin falan dedi iyiyim dedim ama değildim ambulans çağırmışlardı, yolumuza devam ettik... şuan ne durumda adam bilmiyorum... Eşim soğukkanlıydı zamanında yol bozukluğundan dolayı 8 takla atmış bi adam olarak...
Size diyeceğim karnımdaki melek yaptığım ibadetler ve okuduğum kuran korudu bizi... Araç bi bi değse bizde aynı şekilde olacaktık... Ölümle burun buruna geldim bugun... anlatırken bile olayı yaşıyorum sanki... Çok korktum kızlar çok
iyi akşamlar kızlar...
Bundan yaklaşk 1 saat evvel E-5 yolunda çok büyük kaza atlattık eşimle... Aklıma o an bebeğim geldi... Ardından ağlamaya başladım önümüzdeki araba pert oldu, adam arabaya sıkıştı... en baştan anlatayım...
Avcılardan Esenyurta doğru giderken en sol şeritteydik... Barillerin kısmında... önümüz boştu ama boş olmasına rağmen eşm fazla hız yapmadı, arkamızdan gelen araba önümüze geçmeye çalıştı baktı eşim aynadan adamın deli gibi kullandığını görünce ani fren yaptı ama o seyirde araba durmadı , önümzdeki araba kontrolünü kaybetti önümüzde bariyele çarptı döndü tekrar çaptı tekrar döndü nefesimi tuttum eşim frene asıldı aramızda milim mesafe vardı kaza yapan araçla, 10-15 saniye arabayı durduramadık... Rampaydı biraz yol... eşim dörtlüleri yaktı frene asıldığı esnada arkamızdaki araba kendisini sağa attı... neyse önümzdeki araba durdu fakat benzin kaçırıyordu, geri geri geldik benzinin üzerinden geçti sağa çekti eşim... tabi bütün herkes araçlarından indi... adam arabaya sıkışmış yarı baygın haldeydi, ben inemedim arabadan... bi yandan karnımı tutuyor bi yandan deli gibi ağlıyordum hala daha etkisindeym... eşim geldi bişey yok dedi iyi misin falan dedi iyiyim dedim ama değildim ambulans çağırmışlardı, yolumuza devam ettik... şuan ne durumda adam bilmiyorum... Eşim soğukkanlıydı zamanında yol bozukluğundan dolayı 8 takla atmış bi adam olarak...
Size diyeceğim karnımdaki melek yaptığım ibadetler ve okuduğum kuran korudu bizi... Araç bi bi değse bizde aynı şekilde olacaktık... Ölümle burun buruna geldim bugun... anlatırken bile olayı yaşıyorum sanki... Çok korktum kızlar çok
iyi akşamlar kızlar...
benim bi arkadaşım kullanıyo kraft twist (oto koltuğuyla birlikte set aldı). muhteşem bişey yaa, görüntüsüne bayıldım zaten, sürdüm de çok rahat. yolda yürürken herkes bebek arabasına bakıyodu, dikkat çekici bi tipi var. ben de niyetliyim bundan almaya ama biraz tuzlu geldi biyatı,750-800 arası...
şurup işe yarıyo ama yarım saat sonra tekrar başlıyo, yapacak bişey yokidare edicez artık...
aynen yaa:))) arabalara bakıyorum peşinden park yataklara da bakıyorum :)) niyeyse onu daha az dert ediyorum :)) park yataklar arasında fiyat farklılıkları çok oluyor. niye ki diyordum dün biri anlattı da anladım, bazısının ayakları aluminyum bazısı plastik oluyormuş. park yatağın toplanması için gerekli olan ip oluyormuş bazısında bu düğme şeklinde yani daha güvenli bişey oluyormuş. zaten kumaş farklılıkları da çok oluyor, onu farkediyordum. bir de genişlik 70 cm olanlar var 60 cm olanlar var, bence geniş olması önemli çünkü kenarlıklar gelince baya küçülüyor içi.
ha bir de uyku seti alırken kenarlıkların daha sonra alt kademeye geçildiğinde de kullanılabilecek şekilde olanları var. ilk kademede iki kat konuluyor, sonrasında aşağı indirince o da açılıyor. çok ciciydi ya dün bi tane gördüm de.. park yatağa kesin karar verdim mobilya almıcam. sonrasında katlanıyor ufacık yer kaplıyor.
evet canım gördüm o arabayı görünce tamam bu dedik önce. sonra da, 1 yaşından sonra kullanılan oturma ünitesinin arabayı her katladığında ayrılması gerekiyormuş onu farkettik. ilk 1 yıl ana kucağının çıkması normal ama her katlamada iki parça haline gelmesi aklına yatmadı benim..
canımmm çok geçmiş olsunnnnnn,,, Allah kaza bela göstermesin, yavrularımızı bize bağışlasın. ucuz atlatmışsınız yaa, eşim geçen hafta istanbuldaki şöförleri görüncebu ne ya dedi, biz de kendimizi deli şöför sanıyoruz dedi...iyi akşamlar kızlar...
canım çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten, çok çok geçmiş olsun... ben de 10 yaşındayken takla atmıştık arabadan dışarı fırlamıştım, çok uzun süre etkisinden kurtulamamıştık.. Allah korumuş neyse ki size birşey olmamış.
Allah korumuş mervecim. çok çok geçmiş olsun...
merve cok gecmis olsun ..allah korkutmasin
blue ve ersyl ya biz inglesina zippy aldik hafif ve kolay acilip
kapaniyor diye.. twist gozume cok guzel gorundu ama blue nun dedigi gibi
koltuk hep cikacaksa ileride ne kadar pratik olur
bilmiorum
valla dr un kusura bakmasın da yatmadan önce çılgınlar gibi acıkıyorum, bi kaç defa yemeden yatmaya kalktım, midemin gurultusundan uyuyamadım :))) yani öyle abartılı yemem zaten de az bişeycik ekmeğin arasına peynir almam yeterli oluyo
amin sağol canımmerve cok gecmis olsun ..allah korkutmasin
canımmm çok geçmiş olsunnnnnn,,, Allah kaza bela göstermesin, yavrularımızı bize bağışlasın. ucuz atlatmışsınız yaa, eşim geçen hafta istanbuldaki şöförleri görüncebu ne ya dedi, biz de kendimizi deli şöför sanıyoruz dedi...
ne güzel inceleme fırsatı bulmuşsun. ben geçen gün mardinde bir yere gittim. topu topu bir tane park yatak vardı kraftın. adam saf saf baktı yüzüme anlat deyince. 60lık mı 70lik mi onu bile bilmiyor:)) arabaların özeliklerini sormaya cesaret bile edemedim zaten:)) ben de büyük ihtimalle park yatak alacağım. hem kiracıyım hem tayinci, katlanması bana da cazip geliyor. bir de kullanan arkadaşlarım çok memnun. yatağın alt kademeye indirilmesi çocuk büyüyünce düşmelere karşı iyi olur.aynen yaa:))) arabalara bakıyorum peşinden park yataklara da bakıyorum :)) niyeyse onu daha az dert ediyorum :)) park yataklar arasında fiyat farklılıkları çok oluyor. niye ki diyordum dün biri anlattı da anladım, bazısının ayakları aluminyum bazısı plastik oluyormuş. park yatağın toplanması için gerekli olan ip oluyormuş bazısında bu düğme şeklinde yani daha güvenli bişey oluyormuş. zaten kumaş farklılıkları da çok oluyor, onu farkediyordum. bir de genişlik 70 cm olanlar var 60 cm olanlar var, bence geniş olması önemli çünkü kenarlıklar gelince baya küçülüyor içi.
ha bir de uyku seti alırken kenarlıkların daha sonra alt kademeye geçildiğinde de kullanılabilecek şekilde olanları var. ilk kademede iki kat konuluyor, sonrasında aşağı indirince o da açılıyor. çok ciciydi ya dün bi tane gördüm de.. park yatağa kesin karar verdim mobilya almıcam. sonrasında katlanıyor ufacık yer kaplıyor.
evet canım gördüm o arabayı görünce tamam bu dedik önce. sonra da, 1 yaşından sonra kullanılan oturma ünitesinin arabayı her katladığında ayrılması gerekiyormuş onu farkettik. ilk 1 yıl ana kucağının çıkması normal ama her katlamada iki parça haline gelmesi aklına yatmadı benim..
valla dr un kusura bakmasın da yatmadan önce çılgınlar gibi acıkıyorum, bi kaç defa yemeden yatmaya kalktım, midemin gurultusundan uyuyamadım :))) yani öyle abartılı yemem zaten de az bişeycik ekmeğin arasına peynir almam yeterli oluyo
canım arabana baktım da harikaymış :) ama 1200 görünüyor fiyatı çok pahalı yaa:26: sen kaça aldın?
aynen bende , hayatımda bu kadar çok ve mütemadiyen acıktığımı bimiyorumbende bu ara hep acim ya
valla hamile kalmadan önce bazen arabada 160 ları gösterirdi sağolsun bana ödüm kopardı da artık yapmıyo.Sağol Esracım korktum valla, benim eşim de hızı sever ama benim yanımda yapmaz, aynı zamanda iyi şofördür onun sayesinde burdayım şuan :S(
bak ona dikkat etmemiştim, 1 yaşından sonraki aparatını da gördüm, pusetlere benziyo aynı ama dediğin gibi, bebk arabasını katladığın zaman hep parçalaman gerekiyoblue ve ersyl ya biz inglesina zippy aldik hafif ve kolay acilip
kapaniyor diye.. twist gozume cok guzel gorundu ama blue nun dedigi gibi
koltuk hep cikacaksa ileride ne kadar pratik olur
bilmiorum
canım arabana baktım da harikaymış :) ama 1200 görünüyor fiyatı çok pahalı yaa:26: sen kaça aldın?
ben de bayıldım arabaya ama en ucuz fiyat 1225 yazıyor:))
magazadan pazarlikla aldik ondan farketti iste ayy allah kullanmayi nasip etsin simdi araba ko,tugu salonda minicik ici bos sahibini beklio
aminnn... ben de aldığım kıyafetlerin içinde oğlumu hayal ediyorum bazen gözlerim doluyor... hayali bile muhteşem doğunca düşünemiyorum.... hepimiz sağlıkla görürüz inşallah o günleri...
iyi akşamlar kızlar...
merve büyük geçmiş olsunnnnnnn :18:
merveciğim çook geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten de... içini ferah tutmaya çalış canım, Rabb'im korusun hepimizi...
Merve çok geçmiş olsun canım, Karakan senin adına da çok sevindim, çok merak etmiştim seni.. Hayırlı haberlerin daim olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?