2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla dr un kusura bakmasın da yatmadan önce çılgınlar gibi acıkıyorum, bi kaç defa yemeden yatmaya kalktım, midemin gurultusundan uyuyamadım :))) yani öyle abartılı yemem zaten de az bişeycik ekmeğin arasına peynir almam yeterli oluyo

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten, çok çok geçmiş olsun... ben de 10 yaşındayken takla atmıştık arabadan dışarı fırlamıştım, çok uzun süre etkisinden kurtulamamıştık.. Allah korumuş neyse ki size birşey olmamış.

Allah korumuş mervecim. çok çok geçmiş olsun...

merve cok gecmis olsun ..allah korkutmasin

blue ve ersyl ya biz inglesina zippy aldik hafif ve kolay acilip
kapaniyor diye.. twist gozume cok guzel gorundu ama blue nun dedigi gibi
koltuk hep cikacaksa ileride ne kadar pratik olur
bilmiorum

canımmm çok geçmiş olsunnnnnn,,, Allah kaza bela göstermesin, yavrularımızı bize bağışlasın. ucuz atlatmışsınız yaa, eşim geçen hafta istanbuldaki şöförleri görüncebu ne ya dedi, biz de kendimizi deli şöför sanıyoruz dedi...

Allah korumuş mervecim. çok çok geçmiş olsun...

Sağolun kızlar çok kötüymüş ilk defa yakından şahit oldum kazaya, adam yan koltuğa kaymıştı savrulmaktan, dediğim gibi eşimf fren yapmasaydı bizde barillere çapracaktık... ve benim yanımdan teğet geçti araba... offf Allah'ım bir daha göstermesin... Çok kötü oldum... işin tuhaf yanı o ana kadar karnımda tepinen bebeğim benim kasılmamla durdu neyse şimdi iyiyiz ikimzde...

bilmiorum

canım arabana baktım da harikaymış :) ama 1200 görünüyor fiyatı çok pahalı yaa:26: sen kaça aldın?

amin sağol canım ((

Sağol Esracım korktum valla, benim eşim de hızı sever ama benim yanımda yapmaz, aynı zamanda iyi şofördür onun sayesinde burdayım şuan :S (

ne güzel inceleme fırsatı bulmuşsun. ben geçen gün mardinde bir yere gittim. topu topu bir tane park yatak vardı kraftın. adam saf saf baktı yüzüme anlat deyince. 60lık mı 70lik mi onu bile bilmiyor:)) arabaların özeliklerini sormaya cesaret bile edemedim zaten:)) ben de büyük ihtimalle park yatak alacağım. hem kiracıyım hem tayinci, katlanması bana da cazip geliyor. bir de kullanan arkadaşlarım çok memnun. yatağın alt kademeye indirilmesi çocuk büyüyünce düşmelere karşı iyi olur.
burda bir arkadaş pierre cardinin arabasını önermişti. diğer travel sistemlere göre daha uygun fiyatı. bulabilirsem onu incelemeyi düşünüyorum ben.

ye canım ye o kadardan bir şey olmaz. doktorum diyor da ben de uygulayamıyorum zaten aslında az ve sık yesek tam yatarken kazınmaz karnımız..

bende bu ara hep acim ya
aynen bende , hayatımda bu kadar çok ve mütemadiyen acıktığımı bimiyorum

Sağol Esracım korktum valla, benim eşim de hızı sever ama benim yanımda yapmaz, aynı zamanda iyi şofördür onun sayesinde burdayım şuan :S (
valla hamile kalmadan önce bazen arabada 160 ları gösterirdi sağolsun bana ödüm kopardı da artık yapmıyo.

bilmiorum
bak ona dikkat etmemiştim, 1 yaşından sonraki aparatını da gördüm, pusetlere benziyo aynı ama dediğin gibi, bebk arabasını katladığın zaman hep parçalaman gerekiyo

magazadan pazarlikla aldik ondan farketti iste ayy allah kullanmayi nasip etsin simdi araba ko,tugu salonda minicik ici bos sahibini beklio

aminnn... ben de aldığım kıyafetlerin içinde oğlumu hayal ediyorum bazen gözlerim doluyor... hayali bile muhteşem doğunca düşünemiyorum.... hepimiz sağlıkla görürüz inşallah o günleri...

aminnn... ben de aldığım kıyafetlerin içinde oğlumu hayal ediyorum bazen gözlerim doluyor... hayali bile muhteşem doğunca düşünemiyorum.... hepimiz sağlıkla görürüz inşallah o günleri...

bende o minik coraplara baktikca agliyorum diye kiyafetleri annemde biriktiriyorum
hadiii cogu bitti azi kaldiii

merveciğim çook geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten de... içini ferah tutmaya çalış canım, Rabb'im korusun hepimizi...

Merve çok geçmiş olsun canım, Karakan senin adına da çok sevindim, çok merak etmiştim seni.. Hayırlı haberlerin daim olur inşallah..

merve büyük geçmiş olsunnnnnnn :18:

merveciğim çook geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten de... içini ferah tutmaya çalış canım, Rabb'im korusun hepimizi...

Merve çok geçmiş olsun canım, Karakan senin adına da çok sevindim, çok merak etmiştim seni.. Hayırlı haberlerin daim olur inşallah..

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun, Rabbim yaşatmasın bi daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…