2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende o minik coraplara baktikca agliyorum diye kiyafetleri annemde biriktiriyorum
hadiii cogu bitti azi kaldiii

zınkerbeelllllllllll nbrrrrr:) arabanı cok begendımm cnm gule gule kullanırsınız ınsallahh... bızde baktık bgn ama ben senınkını hıc gormedım sanıırmmm bızde loalayı begendık ama daha karar vermedıkkk...

Channel naber canımi cmts günü Palladiuma gittik kızlarımla, Mothercare e baktım anacım o beşiğin yatağı sadece 120 tl çok pahalı geldi bana, ayrıca tekstili de kalmamıştı.. Haberin olsun.. Fiyatları görünce gıcık oldum.. Hemen atladım Ümraniye ye gittim, ordaki kumaşçılardan kapitone beyaz delik işi içi hazır elyaflı bir kumaş buldur.. Bugün annem ve K.valdemi çağırdım.. İçine elyafta aldım..Hep birlikte kestik biçtik, elyaftan yatağını, yastıli yan korumalıklarını falan yaptık.. Çok nefis oldu, bembeyaz harika oldu ama makine dikişi için annem götürdü parçaları bitince sana da gözteririm..Çok şik oldu ve sadece 48 tl ye mal oldu...Hatta kumaş arttı da aynı kumaitan, battaniye alt açma parçası falan kestik.. Çok güzel oldu.. Paylaşmak istedim..

mervecımmm gecmıs olsun... az once benım arabadanda bı baktım dumanlar cıkıyooo hemen bıraktım aklıma da bebısım geldiiii bınmedım bıle ıcınee adamın bırı kenara cektııı:)sanırım bıseylerı yandııııı esım bakmaya gıttı:)):):).... esımde dıo bıda araba kullanmak yok sana dıyeee...

komsummmmm yaaa nekadar becerıklısınızz super vallaaa.heyecanla beklıyorum resmınııı.. ben tahmın ettım onun pahalı olucagını ama bukadarda dusunmemıstımmmm..ya ben c.tesı kucukyalıda bı yerde sordum o pusetı ıste o dedımız carsaf felan adam 300 dedı bgn e-bebekte sordukk 500 dedı ne kadar pahalı bence bu e-bebek cok pahalı yaa alt pantolonlara felan baktımm 12 tl dıo ben kadıkoyden aynı markayı 7 ye aldımmm...

bgn aklıma sen geldınnn ama hala sesım felan kotuydu bulasır felan dedım esınde yokken gel bı kahve ıcelım dıcektımm:))):)

Ay süper olurdu dimi bende annemi çağırdım sıkıldım.. Ya bence de çok pahalı ben zaten o beşiği de outlette görmesem almazdım, mağaza fiyatı çok fazla onun.. Aslında aklımada sonradan ne geldi, ben kızıma Modoko dan yatak odası takımını almıştım ve o tarz beşikler falanda vardı orda, eee orda tekstilini de yapıyorlar.. Al sana yatak.. Ben ucuza mal etmek istedim zaten çok kısa süre yatçak onun için. 300 Tl herşey dahilse çok ucuz bence.. Kaçırma derim. Ben beşiğide outletten çok ucuza aldım.. Mothercare de çok pahalı zaten... Bu arada e-bebekte bende ogün iyi kazık yemişim.. Çok oahalı aldım herşeyi. Çok gereksiz.. Bende Ümraniye de bir mağaza buldum orda biberonlar bile çok farklı e-bebek fiyatından.. Araştırmak lazım işte..

cnm bı kac ay ıcın cok bence cok yazık okadar parayaa sen en ıyısını yapmıssınn gule gule kullanınnn....ayy ınsanın evde esı olmayınca cok sıkıcı gelıyor dımı ıyı yapmıssın annenı cagırmakla esınde yokken ıyı olmus :)))):)

bende en kotu o kucukyalıdan alırım dedım yatagını bana sart cunku ole bısı ılk baslar ıcınn..oykum ıhtıyacın zıbın vs varsa ben bakım havuzlu handan nasılsa ıs yerıme yakın oglenlerı yuruyus osun dıe cıkıcam canım aklında bulunsun yanı...

heee oykummm sızın ev satenmı plastıkmı ne ıyı yaaa herkes benım kafamı karıstırdııı sen bılırsınnn?? bı ay sonra boyacının da telını alım baree:)

geçmiş olsun canım allah korumuş allah hepimize kazadan beladan korusun

Canım bence de o fiyat çok iyiymiş, bence ordan al.. Evet eşim olmayınca sıkıldım ama neyseki kızım vardı sabahları bana kahvaltı hazırladı teyzesi çok incedir benim kızım.

Çok teşekkür ederim canım aldım herşeyini ben yıkadım bile, bugün annanesi tülbentlerini falanda getirdi tam oldu herşey.. Yine de teşekkürler.

Bu arada bizim ev saten boya değil ama su bazlı boyalardan yani duvarlar alçılı falan.. Zaten bir kaç boyacıdan mutlaka fiyat al bence, çok fiyat farkı oluyor.. Bir taneyle kalma yani.. Ben seneye yaptırmaya karar verdim. çOk aşırı kirli değil zaten. Sana tel veririm canım..

Sen yarın işe döncen herhalde dimi.. Yarın sabah görüşürüz.. Ben yatayım bari, bizimkile çoktan uyudular horul horull.. Hadi iyi geceler sana da ..

cnmm ııgecelerrr bende yatıyorummmm ıhlamurumu ıcıpppp:)

Ayy aman kullanma canım ya , ben cesaret edemiyorum kullanmaya bu durumda Sağol Allah razı olsun...((
geçmiş olsun canım allah korumuş allah hepimize kazadan beladan korusun

Sağol canım

günaydın kızlar..
cuma günü kontrolüm vardı..
idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve plasenta rahme çok yakın kendini fazla yorma dedı doktorum! bunların gebeliğe etkıleri neler bileniniz varmı..moralim çok bozuldu ya

cılekkkkkkkkkkkkk gunaydınnn cnmmmm nasılsınnn oldumu hande hanımın duvar kagıtları:)

Günaydın canımm :) çok güzel oldu duvar kağıtları Miracık'ın :))
Sen nasılsın??

Canım çok geçmiş olsun.. bilmiyorum ben pek ama enfeksiyon için ilaç verdi mi?

gunaydınnn guzel annelerrr..
seker yuklemem var oglumu gorecegım:))
bır yandan hazırlanıyorum bır yandan sızlere haber vereyım dedım
kendınıze ıyı bakın bana bol sans...

Canım hiçbir fikrim yok, ama idrar yolu enfeksiyonu için ege de ilaç kullanıyor..Plesantayı bilmiyorum ama, geçmiş olsun...
Bu arada herkese kocaman GÜNAYDINNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…