Çok korktum kuzu sorma, dün anlattım kızlara burdan akşam... E-5 te önümüz boşken önümüze atlayan araba pert oldu adam sıkıştı içinde, eşim frene asılmasaydı bizde onunla çarpışa çarpışa bariyellere çarpa çarpa güme gidicktik... milim kalmıştı arabayla aramızda kastım kendimi o an , ağlamaya başladı eşim dörtlüleri yaktı hemen arkadaki araba kendisini sağa attı bize çarpmamak için... bırak çarpmayı değse bile bizi de bariyele savururdu... kaza yapan araç benzin akıtmaya başladı burun burunayız arabayla, trafik o biçim bütün arabalar kendisini geriye çekti bizde öyle geçtik yanından, eşim indi baktı adama o ana kadr herkes inmişti araçlarından zaten... adam yarı baygınmış ben inemedim ambulans falan çağırmışlardı, eşim geldi iyi misin falan dedi bi elimi tutuyo bi karnımı, neyse eve geldik hala elim ayağım tityordu çok kötüydü kuzu... o ses o bariyellerin yamulması adamın için yan koltuğa düşmesi offf Allah bi daha yaşatmasın...
Bende bulamadım işte..Hafta sonu falan bakıcaz artık bişeyler..Daha 3 ay var, mecbur alıcaz..Kot etek değil de, hamile şortu kaprisi falan istiyorum ben...Doğurunca da onları giyecem, pijama falan almayacağım...Bi askılı badi,(hem emzirmek kolay olur), bi de şort..Nasılsa özelde olacak doğum koridorda yürütmezler herhalde diye düşünüyorum..Odamda çıplak bile yürürüm..100 milyon çok pahalı yaa..Kız ben dün gecelik aldım 15 tl..Hem de kocaman,ve yakası geniş emzirmek sorun olmayacak..Hamile kıyafeti olunca fiyatları çok aşırı şişiriyorlar...Ben xl alıyorum...
bizde de acayip bir kültür farkı var. ben sadece annemi istiyorum yanımda. eşime dedim sizikiler sonra gelsin diye ama dinlerler inşallah. yoksa annem de gerilir erken gitmeye falan kalkar. üff yaa işin o tarafı iç karartıcı.
Ayyyy, sen anlatırken tüylerim diken diken oldu...Biz kaza geçirdik daha önce, ben 3 gün hastanede flan yattım..Tatile gitmiştik fethiyeye..Şarampolde 4 kez takla attı arabamız, bi kaya varmış ona çarpıp ters durdu, o olmasaymış zaten denize uçacaktık...Çok kötüydü, yaşayan bilir..Allah korumuş, sende unutmaya çalış, aklına getirme..Verilmiş sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız...Şöyle düşün, ne şanslı bi bebişin varmış ki, o kdar yakınken size bişey olmamış, inşallah o adamın da durumu iyidir..
Unut dünü, bak bugün bebişin de oynadı, senden mutlusu yok artık...
yaaaaaaaaaa kızım senın sadece gobegın olusmusss supersınız valla oglusunla masallahhhh
bu arada zınkerbell bız aksam senın aldıgın besıge baktık netten cok hosumuza gıttı adamlaa sen nerden aldın onuuu fıyatı uygun gercektennnn
Sizi yeriz biz....Maşallah, göbüşe kocaman olmuş....
Allah nazardan saklasın..
bende buyu genıs pısama alıcam valla.. yaa hamıle olunca dırek koyuyorlarr fıyatlarıııı bende bazı yerlerde cıkarsın dıe beklıyorum belkı uyguna bulurum ama ben kot etek manyagıyımmm cok sevıyorummm bole mını kot etek ustunede askılı tısortt bayılırımmm:):):)
göbüşünüz çok güzel olmuş kuzu ve zinerbel..channeeel ne beşiği ya biz park yatak almıstık ve bebek arabası beşik yok ki bende hmmm kafam karıstı karıstırmıs olma ya
Kızlar beni hüzün sardı gözlerim puslu puslu ağlamaklıyım. Sebep yok herey normal düşünüyorum bişey bulamadım..
Ama kötüyüm ya. Topiği okuyorum boşboş yazasım bile gelmiyor.
Kızlar beni hüzün sardı gözlerim puslu puslu ağlamaklıyım. Sebep yok herey normal düşünüyorum bişey bulamadım..
Ama kötüyüm ya. Topiği okuyorum boşboş yazasım bile gelmiyor.
bende 19 haziran annesiyimsabırsızlıkla kızımı bekliyorum....
ağaaaam, ben biliyorum hafta sonu bekardın ya, kocişi özledin sen..bugün git doya doya bi hasret giderin..kaynanamlar bizdeyken ben de senin gibiydim...sen yaz, yazdıkça açılırsın...burası insanı rahatlatıyor..
bende 19 haziran annesiyimsabırsızlıkla kızımı bekliyorum....
göbüşünüz çok güzel olmuş kuzu ve zinerbel..
Park yatağın resmini koysana merak ettim. Bende alıcam kaça ve nereden aldın onuda yazarmısın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?