2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy, sen anlatırken tüylerim diken diken oldu...Biz kaza geçirdik daha önce, ben 3 gün hastanede flan yattım..Tatile gitmiştik fethiyeye..Şarampolde 4 kez takla attı arabamız, bi kaya varmış ona çarpıp ters durdu, o olmasaymış zaten denize uçacaktık...Çok kötüydü, yaşayan bilir..Allah korumuş, sende unutmaya çalış, aklına getirme..Verilmiş sadakanız varmış, ucuz atlatmışsınız...Şöyle düşün, ne şanslı bi bebişin varmış ki, o kdar yakınken size bişey olmamış, inşallah o adamın da durumu iyidir..
Unut dünü, bak bugün bebişin de oynadı, senden mutlusu yok artık...

bende buyu genıs pısama alıcam valla.. yaa hamıle olunca dırek koyuyorlarr fıyatlarıııı bende bazı yerlerde cıkarsın dıe beklıyorum belkı uyguna bulurum ama ben kot etek manyagıyımmm cok sevıyorummm bole mını kot etek ustunede askılı tısortt bayılırımmm:):):)

Evet haklısın..İnşallah mutlu mesut atlatırız birce..Sen hiçbişeye stres olma o zaman, bebişin doğmuş olacak zaten onunla geçireceğin güzel vakitleri düşün..İnşallah kayıncalidenler de sonradan gelirler de rahat edersin..

ay yaşayan biliyor gerçekten size de geçmiş olsun canım... yok iyiyim şuan ya... ettiğim dualar korudu bizi ben biliyorum ...

channeeel ne beşiği ya biz park yatak almıstık ve bebek arabası beşik yok ki bende hmmm kafam karıstı karıstırmıs olma ya

Kızlar beni hüzün sardı gözlerim puslu puslu ağlamaklıyım. Sebep yok herey normal düşünüyorum bişey bulamadım..
Ama kötüyüm ya. Topiği okuyorum boşboş yazasım bile gelmiyor.

İnşallah uygun bulursun canım ya..Zaten aksi zamana denk geldik, yeni çıkmış olacak sezon ürünleri bi de onun fiyatı da eklenir üzerlerine..Lcw uygun zaten hamile kıyafetinde, inşallah orda çıkar da giyer, salına salına gezersin..

channeeel ne beşiği ya biz park yatak almıstık ve bebek arabası beşik yok ki bende hmmm kafam karıstı karıstırmıs olma ya
göbüşünüz çok güzel olmuş kuzu ve zinerbel..

Park yatağın resmini koysana merak ettim. Bende alıcam kaça ve nereden aldın onuda yazarmısın,

Mervecim geçmiş olsun allah korumuş bidaha yaşatmasın rabbim.

Kızlar ksuura bakmayın yazamadıklarım oluyor ama gerçekten iyi değilim.

Kızlar beni hüzün sardı gözlerim puslu puslu ağlamaklıyım. Sebep yok herey normal düşünüyorum bişey bulamadım..
Ama kötüyüm ya. Topiği okuyorum boşboş yazasım bile gelmiyor.

Ağaaaam, ben biliyorum hafta sonu bekardın ya, kocişi özledin sen..Bugün git doya doya bi hasret giderin..Kaynanamlar bizdeyken ben de senin gibiydim...Sen yaz, yazdıkça açılırsın...Burası insanı rahatlatıyor..

kuzu bilmiyorum ki kocamda bi garip yorgun tamam anlıyorum ama surat 5 karış. Kesin o beni böyle etkiledi. Neyin var diyorum yorgunum diyor ama uzak kaldık ya belki ondandır.

Neyse kızlar ben çıkıyorum, işlerimi halledeyim , sonra oğluşkumla bıcı bıcı yapcaz hadi Allah'a emanet olun, gelirim gün içinde yine...

Bu arada İbrahim Tatlıses başından vurulmş :44:

Neyse öpüldünüz

göbüşünüz çok güzel olmuş kuzu ve zinerbel..

Park yatağın resmini koysana merak ettim. Bende alıcam kaça ve nereden aldın onuda yazarmısın,

ege dünde ben yataktan ağlamaklı uyandım ama gece rüyamda da ağlamıstım..
neyse ki gecti sonra
bende cok sinirliyim herkese catıyorum..

canım park yatagının fotosunu netten ulayım hemen ekliyceymmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…