2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize afiyet olsun bende çıkıyorum troit kontrollerim var doktora gidiyorum
yürüyüş yapar öyle gelirim

kızlar selam..şeker yüklememiz vardı bugün iyi geldi onun sonucu bi sıkıntı yok..delimavininki de iyi cıktı..yanlız benim bebegin böbrek genişlemesi devam ediyor..bu makinede cıkıyo izmirdeki makinede bi sorun cıkmıyo anlamadım öle işte ama cok ciddi bi sorunumuz yok..

gözünaydın canım...

Selam canım, iyiyiz biz sen nasılsın...
ben de iyiyim canım size işten yazdım sonra bağlantı gitti eve geldim evden yazıyorum
hoşgeldiiiiiin blueeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bunu 120 ye aldık diye hatırlıyorum kayınvaldem almıstı cünkü fiyatını bilemedim
wwaaooww valla 120 çok iyi, ben 175 e gördüm. güle güle kullanın canım.

beim öküz üzüyor beni. Blueee uzak davranıyor kaç gündür. Belki yorgu yoldan geldi. Ama hiç benim gibi düşünceli değil.

canım hem yorgundur hem de bazen insan daha çok ilgi bekliyor. sen söyle bana herzamanki gibi değilsin bişeylere canın mı sıkkın de, erkekler hakkaten daha düzler ya malesef.. farketmiyolar bile bazen bişeyleri. benim kocamın da kızkardeşi her hafta doktora için geliyor 1 günlüğüne,önümüzdeki haftasonu bizde kalacak gezmek için. kursum var 3 e kadar benim. diyorum ki nasıl yapcaz beni beklicekmisiniz, önce espriye vurdu seni mi beklicez falan diye. sonra da 1 günümüz var, olmazsa seni sonra alırız diyo. ben de kırıldım ben olsam onu mutlaka beklerim zaten her yer gece 10a kadar açık. ama ona göre kırılcak bişey yok. buna sadece gezme olarak bakıyormuş. bana verdği önemle ilgisi yokmuş..bilmiyorum ben de mi tuhaflık var.. ben de buna kırıldım.hepsi öküz işte..

birce biz çok şey bekliyoruz ondan. Aslında bunu söylüyprum ne alakası var elif diyor sevgiyle. Başımda bin tane iş var yapmam gereken diyor. Aman iyiyim şimdi yemek yedim bahçede yarım saat turladık arkadaşla misss gib hava vardı. Bahar geldii

cnm 2. Bi dr git bircenin dediği gibi eşitlik bozulsun. Onun dışında gözünaydın cnm.
önemli bişey yok şükür

evet öküzzzzz.... Ilgi hepimizin ortak soprunu. Pnlara sorsan ne yaptım ki ben şimdi. Oooo snede herşeye takıyorsun anlamadım felan. Gıcıklar. Ben böyle sinir olmuşum ona sorsan işi vardır yoğundur. Hatta sabhki adamla akşam ki adam bile bir değil.
Nasıl bir insan evladı bu herifler yaaaa.

Valla konuyu anlamadım ama, takma kafana fatma yaa, no sinir, no stres, no panik..

içeriğini söylemiyim de benim hayatımla ilgili önemli bişeyi başkalarına agzını yaya yaya anlatan bi şube müdürüm var... karşısjnda ben vaım adam beni,mle ilgili sölenmemesi gereken bişeyi gülerek başkasına anlatıyo ne vazifeyse..öküzün önde gideni aptal.. öğleyin tutamadım agladım valla evde...

bu arada öğleyin biraz uzandım evde ve benim oğluş kığır kığırdı açtım göbeğimi hilmide gördü bi garip oldu öptü durdu göbeğimin oynadıgı yeri

selam kıslarrr bi de geldikkk nasılsınızzzz, netten bebek şekerlerine bakıyordum, kendim yapmaya karar verdim, ay çok heveslendim birden malzemeleri falan satılıyomuş hiç haberim yoktu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…