kızlar hepinize afiyet olsun bende çıkıyorum troit kontrollerim var doktora gidiyorum
yürüyüş yapar öyle gelirim
kızlar selam..şeker yüklememiz vardı bugün iyi geldi onun sonucu bi sıkıntı yok..delimavininki de iyi cıktı..yanlız benim bebegin böbrek genişlemesi devam ediyor..bu makinede cıkıyo izmirdeki makinede bi sorun cıkmıyo anlamadım öle işte ama cok ciddi bi sorunumuz yok..
ben de iyiyim canım size işten yazdım sonra bağlantı gitti eve geldim evden yazıyorumSelam canım, iyiyiz biz sen nasılsın...
wwaaooww valla 120 çok iyi, ben 175 e gördüm. güle güle kullanın canım.hoşgeldiiiiiin blueeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bunu 120 ye aldık diye hatırlıyorum kayınvaldem almıstı cünkü fiyatını bilemedim
beim öküz üzüyor beni. Blueee uzak davranıyor kaç gündür. Belki yorgu yoldan geldi. Ama hiç benim gibi düşünceli değil.
gözünaydın canım...
saol bircecim böbrekleri de iyi olaydı cok daha iyi olcaktım ama buna şükür..
birce biz çok şey bekliyoruz ondan. Aslında bunu söylüyprum ne alakası var elif diyor sevgiyle. Başımda bin tane iş var yapmam gereken diyor. Aman iyiyim şimdi yemek yedim bahçede yarım saat turladık arkadaşla misss gib hava vardı. Bahar geldiicanım ya, bayanların çoğu böyle. Ben de aynıyım eşim hep benimle ilgilensin, suratı hiç asık olmasın istiyorum. Hele şimdi hastayım burnundan getiriyorum, ilgilenmiyorsun, iyi bakamıyorsun diye. Onlar bizim gibi paylaşamıyorlar her şeyi, içlerine atıyorlar. Iş yerinde bir sürü sıkıntıyla uğraşıyor onlar da. çok da üzerlerine gitmemek gerekiyor aslında. Ama ben de senin gibiyim hemen etkileniyorum...
cnm 2. Bi dr git bircenin dediği gibi eşitlik bozulsun. Onun dışında gözünaydın cnm.kızlar selam..şeker yüklememiz vardı bugün iyi geldi onun sonucu bi sıkıntı yok..delimavininki de iyi cıktı..yanlız benim bebegin böbrek genişlemesi devam ediyor..bu makinede cıkıyo izmirdeki makinede bi sorun cıkmıyo anlamadım öle işte ama cok ciddi bi sorunumuz yok..
ben de iyiyim canım size işten yazdım sonra bağlantı gitti eve geldim evden yazıyorum
Wwaaooww valla 120 çok iyi, ben 175 e gördüm. Güle güle kullanın canım.
Canım hem yorgundur hem de bazen insan daha çok ilgi bekliyor. Sen söyle bana herzamanki gibi değilsin bişeylere canın mı sıkkın de, erkekler hakkaten daha düzler ya malesef.. Farketmiyolar bile bazen bişeyleri. Benim kocamın da kızkardeşi her hafta doktora için geliyor 1 günlüğüne,önümüzdeki haftasonu bizde kalacak gezmek için. Kursum var 3 e kadar benim. Diyorum ki nasıl yapcaz beni beklicekmisiniz, önce espriye vurdu seni mi beklicez falan diye. Sonra da 1 günümüz var, olmazsa seni sonra alırız diyo. Ben de kırıldım ben olsam onu mutlaka beklerim zaten her yer gece 10a kadar açık. Ama ona göre kırılcak bişey yok. Buna sadece gezme olarak bakıyormuş. Bana verdği önemle ilgisi yokmuş..bilmiyorum ben de mi tuhaflık var.. Ben de buna kırıldım.hepsi öküz işte..
saol bircecim böbrekleri de iyi olaydı cok daha iyi olcaktım ama buna şükür..
bende 19 haziran annesiyimsabırsızlıkla kızımı bekliyorum....
benim gibi bende 19 haziran annesiyim....hayırla sağlıklar alırız inşallah kucağımıza....:)
bende 19 haziran ........................
ben hala sinirliyim yaa günümü ebrbat etti yaa
Hoşgeldiniz siz..
Hoşbulduk teyzesi kıpırkıpır oğlum açıldı kendisine geldi :))
Valla konuyu anlamadım ama, takma kafana fatma yaa, no sinir, no stres, no panik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?