2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar nette bakıyorum şimdi 50 tanesi 10 tl eminönünde tüller keseler var. Okadar güzel şeyler varki mayısta izine çıkıcam inşallah allahtan mani çıkmazsa alığ yapmak istedim. çok gzüel şeyler var.

hiç bişey olmaz canım sen içini ferah tut bunları falan kafana takma

eninde sonunda gelicek bebiş sağlıklı olsun yeter

sanırım en iyisini ben yapıyorum en son 21 haftalıkken gittim doktora

bi dahaki 32 haftalıkken gidicem

ama benim doktor herşey normal sağlıklı dedi 32 haftadan sonra gel dedi öle

valla en iyisini yapıyosun ama ben cok fena merak ediyorum..bide öle her gittigimde bi şey cıkıyo..yok rahim acılması var, yok plesanta asagıda yok böbregi geniş falan fenalık geldi..moralim bozuluyo yok yere..bide her defasında 4boyutluya giriyoz renkli dopplere bakıyo olmayanlarda cıkıyo evham ediyom durmadan..aslında normali ayda 1 gitmek ama 2 doktora gidince mecbur 15günde bir denk geliyo benim..sen en güzelini yapıyon..

biz buna annelik diyoruz:))))))))) muhteşemmmmmmmmmmmmmmm

var cnm fmg ve yakamoz bu dertten müzdaripler . Plasenta öndeymiş.o yüzden sezeryan olabilirler. Sorun yok korkma

Bizde yapılır zaten..Lohusa şerbeti ikram edilir gelen misafirlere, bebek mevlüdü yapılır, şeker olayı soonradan çıktı, genelde herkes şeker vermiyo, ben de 1-2 kişide gördüm sadece..Anneme desem zaten burda mevlüt yapılmıyo çok üzülür, biz kızımıza okutuyoruz o mevlütü sağ salim geldi diye der..
Şimdilik beklemedeyim, nasılsa doğuma annem gelecek, o gelince sorar durur mevlütü ne zaman yapıcaz diye, ona ses çıkaramaz kaynanamlar..Zaten bişey alsam kızıma, bu kadar borcun içinde ne lüzum var, donsuz da büyür, bi bezle büyüttük biz demeye başlıyorlar...
Mevlüt kıyafetleri var bi görsen, o kadar güzel ki...Tüllü tüllü, prenses gibi olacak kızım onların içinde, hep hayal ediyorum da, inşallah bi sorun çıkmaz da o günleri de görürüz..

biz buna annelik diyoruz:))))))))) muhteşemmmmmmmmmmmmmmm

var cnm fmg ve yakamoz bu dertten müzdaripler . Plasenta öndeymiş.o yüzden sezeryan olabilirler. Sorun yok korkma

hadi yaa duymamıştım bende..her gidişimde bi şey cıkıyo napalım yaa sezeryanda olur faarketmez benim için..

yakamozda vardı aynı sorun, bi de sabah birinde daha vardı yaa..Unuttum valla...
Bişey olmaz inşallah, sen bol bol yat dinlen, gerekiyorsa sezeryan olursun...Allah beterinden saklasın canım öyle deme, ilk zaman bende doktora ağlaya ağlaya gidiyordum her seferinde bişey çıkıyor diye..
İnşallah herşey yoluna girer..Hem bebek yer değiştirdikçe plesanta yukarı çıkabilirmiş..

bizim burdada yapılır bebek mevludu..hatta evlendikten sonrada gelin mevludü yapılır yine gelinligi falan giyersin..bana yapamadık eşimin ananesi hasta olmuştu yapacagımız gün ama isterdim yani gelinligide bi kere daha giymiş olurdum..yaptırırım cocuguma bebek mevludü kesin..bide baby shower cıktı amerikadan özenti olarak..onu da yapacam yeterki sagsalim dogsun

eminönünde evet çok ucuz ama tülünü çiçeğini şekerini kendin yapman gerekiyor gerçi eminim onunla uğraşmak bile ayrı bir zevktir burada link vermek yasamı bilmiyorum bi site var çok hoş şeyler var oradada bebek şekeri için sipariş verebiliyorsun biz bi arkadaş için vermiştik hazır yapılmış geliyor

acıktımmmmmmmmmmmmm
nohut var gaz yapar pilav yapsam şekere dönüşür en iyisi ben karnıbahar yemeği yapıyım anca yarar bana

bi de benim kaynanamın tek oğlu ve ilk torunu, ben olsam daha özenli davranırdım diye düşünüyorum. valla hem kaynanamda hem de mersin de annemlerin yanında yapıcam, ordada çevremiz var, 100 tane şeker yetemi acaba iki tarafa :44:

Ege yap kız, içinde kalmasın..Ben de kızıma hafta sonu sepet yaptım, süslemesi kaldı, saten kurdele alıcam pembe..Süsleyeceğim, fiyonklar falan yapacağım becerebilirsem..Bitince resim de ekleyeceğim tabi..İçine de kişisel bakım malzemelerimizi koyacağız, bezimiz, pişik kremimiz, bebe yağımız, tırnak makasımız, burun temizleyicimiz falan filan...

evet canım ya benim de öle bu ara her gidişte bişey cıkıyo allah beterinden saklasın da..yat falanda demedi valla anlamadım ama okudum netten şimdi dedigin gibi dinlenmek gerekiyomuş..ha bide rahimde acılma olayıda mesane boşken ölcüldügünde cok düşük cıkıyo 2.7 flan cıktı sabah delimavi ve ikimizinde sonra dedi su için gelin 3.5 santim cıktı yani rahim agzı ölcülüürkende mesaneniz dolu olsun..ama plesante için bilmiyorum artık dedigin gibi olmadı sezeryan olcak bi kanama falan olmaz inşaallh da..

Doğacak merak etme , sen de en güzel mevlütleri partileri yapacaksın inşallah...
Ya bodrumdasın ya, izmirde de yapılıyo işte..Ama antalyada pek yok , varsa bile bizimkilerde yok adet..Mesela bana gelin mevlüdü de yapılmadı, ben de çok isterdim aslında..Anneme yapıldı dedim ama, onun gelme şansı yoktu, üzülmesin istedim..Ama ben çok üzülmüştüm..

canım eğer çalışmıorsan dinlenirsin bol bol... böyle durumlar olduğunda dinlenmekten geçiyor iyileşmenin yolu... sezaryen olsan nolur ki bebeğin sağ salim gelsin yeter... valla bende düşünmüyor değilim, yine hayırlsı olsun ama sezaryen düşünüyorum korkuyorum normal doğuma ne yalan söyliyim...

Her gelen 1 tane alırsa yeter herhalde..Benim kaynanama yetmez 100 tane şeker...

yani eğer mayısta çıkarsam bunlarla uğraşmak süper olcak bakalım.

eylülde mevlüt okuttum şekerleri ahzır geldi arkadaşım yaptı. Hastaneyede hazır geldi onda da işyerindekiler getirdi. Bunda kendim yapmak istedim. Mevlüt okutmam ama kurbanlarını keserim . Eylülün kurbanını kestim yemek verdim. Bunuda bi yere bağışlarım duruma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…