izmirdeki doktora daha çok güveniyordun. daha iyidir onun ultrason aleti, ona güven bence. olmazsa 3. doktora git, eşitlik bozulur:)))
içeriğini söylemiyim de benim hayatımla ilgili önemli bişeyi başkalarına agzını yaya yaya anlatan bi şube müdürüm var... karşısjnda ben vaım adam beni,mle ilgili sölenmemesi gereken bişeyi gülerek başkasına anlatıyo ne vazifeyse..öküzün önde gideni aptal.. öğleyin tutamadım agladım valla evde...
bu arada öğleyin biraz uzandım evde ve benim oğluş kığır kığırdı açtım göbeğimi hilmide gördü bi garip oldu öptü durdu göbeğimin oynadıgı yeri
Canım kızların dediği gibi bi doktora daha görün bence..Gözünaydın şeker yüklemen de iyi çıkmış...İnşallah böbrekleri de iyi olur, bundan sonra büyümesi durur...
kuzu bende 30 lara gelmek istiyorum artık . Gittikçe ağırlaşıyorum yürümekte zorlamıorum. Alta vuruyor cadı sürekli26. Haftam niyeyse bitmek bilmedi benim, inşallah bundan sonrakiler su gibi gelip geçer..
ya ne oldu ben anlamadım. çak ağzının üstüne .bende 19 haziran ........................
Ben hala sinirliyim yaa günümü ebrbat etti yaa
bis deldik teyzeleri
selam kıslarrr bi de geldikkk nasılsınızzzz, netten bebek şekerlerine bakıyordum, kendim yapmaya karar verdim, ay çok heveslendim birdenmalzemeleri falan satılıyomuş hiç haberim yoktu :))
Alla allaaa, o nerden biliyormuş özel konuyu, artı biliyorsa bile siz ona anlatmışsızın ne diye millete anlatıyo, gıcık bi durum yaa..Seni ilgilendirmez deseydin kapasaydın konuyu..Bundan sonra daha mesafeli davranırsın...Ne ağlıyorsun ya, boşuna üzüyorsun kendini...Kız senin hilmin de hilmi yanii..Romantiğin önde gideni..Benim herif de önceden zorla ellerdi, şimdi eli karnımda geziyo tekme attıkça hoşuna gidiyo...Dün de annemi aradı hususii, kızını ben dövmedim ama, bak torunundan çok dayak yiyor diyor..
slm kızlar biz geldik nasılsınız topikleriniz nasıl :79:
saol Egecim, kuzucum..inşllahh amin amin..
kuzu bende 30 lara gelmek istiyorum artık . Gittikçe ağırlaşıyorum yürümekte zorlamıorum. Alta vuruyor cadı sürekli
ya ne oldu ben anlamadım. çak ağzının üstüne .
kimi deldiniz:)
kimi deldiniz:)
slm kızlar biz geldik nasılsınız topikleriniz nasıl :79:
Hoşgeldiniz, iyiyiz canım sen nasılsın...
kuzu bende 30 lara gelmek istiyorum artık . Gittikçe ağırlaşıyorum yürümekte zorlamıorum. Alta vuruyor cadı sürekli
Hoşgeldiniz canımm :) herkes bi anda geldi topiğe :))
Ben de ben de, biran önce kızıma kavuşmak istiyorum..Ege bu nasıl bi duyguysa, kendim için hiç endişem yok, ameliyat masasına yatacam falan diye düşünüp korkmuyorum, sadecee haftalar çabuk geçsin, kızım haftalar geçtikçe büyüyor, yaşam şansı artıyor, sağ salim doğsun büyüsün istiyorum..Beni kesip biçmeleri değil de, kızımın erkenden gelmek istemesi korkutuyor beni..O yüzden iyice stres yaptım, günler su gibi aksın geçsin, biran önce doğum tarihi gelsin istiyorum..Seninki hep alta vuruyor ha, benimki de mideme mideme vuruyor sürekli..Göbek deliğimin bile üstünde ayakları..
iyiyim canım sağol, valla geçen gün kaynanama mevlüd yapalım dedim amaannn ne gerek var dedi, iyice sinir oldum, bizim burdada 10 bebekten 2 sine yapıyolar, yeni geldi buralara bu adet. ama ben çok heveslenmiştim, birden öyle söyleyince çok bozuldum, hevesimi kırdı, tüm milleti başına toplayım da görsün, valla kim ne derse desin yapmak istiyorum, eşimde destek verdi, haftasonu malzemeleri alalım sen hazırla dedi (canım kocişimHoşgeldiniz, iyiyiz sen nasılsın canım..Evet satılıyo malzemeleri ben de hevesliyim ama burda hiç bebek şekeri falan dağıtmıyorlar, kaynanamlar bebek mevlüdü bile yapmıyorlar..Acaba diyorum, görmemişin bi kızı olmuş derler mi ??
Yapabiliyorsan yap canım, gerçekten çok ucuza gelir hem, hem de kendi emeğin olmuş olur bebişin için..
iyiyim canım kayınvalidemler vardı anca girebildim valla sabahtan beri temizlik yapıyoruz canım çıktı yaaaa
kuzu erken doğum tehlikesi mi var bebişinin
ay kızlar bi de rahim agzımda bi acılma yok fakat doktor sey dedi plasenta biraz aşagıdaymış..bununla iligli sıkıntısı olan var mı peki?? kanama falan olursa bundan kaynaklanır diyor..hiç kanama falan da gecirmedim şimdiye kadar öfff her gidiş te bi şeyler cıkıyo..biraz araştırdım bu normal dogumu engelleyen bi durummuş, sezeryan olunması gerekiyomuş..aynı sorunu olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?