2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

izmirdeki doktora daha çok güveniyordun. daha iyidir onun ultrason aleti, ona güven bence. olmazsa 3. doktora git, eşitlik bozulur:)))

işte sorun orda bodrumdaki doktorun makinesi daha iyi:) ama izmirdeki doktorun da tecrübesi daha iyi..öle işte yaa 1nisandada ona gitcem nasılsa ..ayy 3.doktor valla almıyım artık

Alla allaaa, o nerden biliyormuş özel konuyu, artı biliyorsa bile siz ona anlatmışsızın ne diye millete anlatıyo, gıcık bi durum yaa..Seni ilgilendirmez deseydin kapasaydın konuyu..Bundan sonra daha mesafeli davranırsın...Ne ağlıyorsun ya, boşuna üzüyorsun kendini...Kız senin hilmin de hilmi yanii..Romantiğin önde gideni..Benim herif de önceden zorla ellerdi, şimdi eli karnımda geziyo tekme attıkça hoşuna gidiyo...Dün de annemi aradı hususii, kızını ben dövmedim ama, bak torunundan çok dayak yiyor diyor..

26. Haftam niyeyse bitmek bilmedi benim, inşallah bundan sonrakiler su gibi gelip geçer..
kuzu bende 30 lara gelmek istiyorum artık . Gittikçe ağırlaşıyorum yürümekte zorlamıorum. Alta vuruyor cadı sürekli

bende 19 haziran ........................

Ben hala sinirliyim yaa günümü ebrbat etti yaa
ya ne oldu ben anlamadım. çak ağzının üstüne .

bis deldik teyzeleri

kimi deldiniz:)

selam kıslarrr bi de geldikkk nasılsınızzzz, netten bebek şekerlerine bakıyordum, kendim yapmaya karar verdim, ay çok heveslendim birden malzemeleri falan satılıyomuş hiç haberim yoktu :))

Hoşgeldiniz, iyiyiz sen nasılsın canım..Evet satılıyo malzemeleri ben de hevesliyim ama burda hiç bebek şekeri falan dağıtmıyorlar, kaynanamlar bebek mevlüdü bile yapmıyorlar..Acaba diyorum, görmemişin bi kızı olmuş derler mi ??
Yapabiliyorsan yap canım, gerçekten çok ucuza gelir hem, hem de kendi emeğin olmuş olur bebişin için..

anlatma gbib bişey yok canım onun gözünün önünde ceryan eden bi olaydı yani

kuzu bende 30 lara gelmek istiyorum artık . Gittikçe ağırlaşıyorum yürümekte zorlamıorum. Alta vuruyor cadı sürekli

ya ne oldu ben anlamadım. çak ağzının üstüne .

kimi deldiniz:)

çakmamak için kendimi zor tuttum...

Ben de ben de, biran önce kızıma kavuşmak istiyorum..Ege bu nasıl bi duyguysa, kendim için hiç endişem yok, ameliyat masasına yatacam falan diye düşünüp korkmuyorum, sadecee haftalar çabuk geçsin, kızım haftalar geçtikçe büyüyor, yaşam şansı artıyor, sağ salim doğsun büyüsün istiyorum..Beni kesip biçmeleri değil de, kızımın erkenden gelmek istemesi korkutuyor beni..O yüzden iyice stres yaptım, günler su gibi aksın geçsin, biran önce doğum tarihi gelsin istiyorum..Seninki hep alta vuruyor ha, benimki de mideme mideme vuruyor sürekli..Göbek deliğimin bile üstünde ayakları..

kuzu erken doğum tehlikesi mi var bebişinin

iyiyim canım sağol, valla geçen gün kaynanama mevlüd yapalım dedim amaannn ne gerek var dedi, iyice sinir oldum, bizim burdada 10 bebekten 2 sine yapıyolar, yeni geldi buralara bu adet. ama ben çok heveslenmiştim, birden öyle söyleyince çok bozuldum, hevesimi kırdı, tüm milleti başına toplayım da görsün, valla kim ne derse desin yapmak istiyorum, eşimde destek verdi, haftasonu malzemeleri alalım sen hazırla dedi (canım kocişim) varsın görmemiş desinler, 5-6 seneye kalmaz heryere yayılacak bu adet... o zaman iyi ki de yapmışım demek istiyorum... bence sende öykücüğü sevindir :)

ay kızlar bi de rahim agzımda bi acılma yok fakat doktor sey dedi plasenta biraz aşagıdaymış..bununla iligli sıkıntısı olan var mı peki?? kanama falan olursa bundan kaynaklanır diyor..hiç kanama falan da gecirmedim şimdiye kadar öfff her gidiş te bi şeyler cıkıyo..biraz araştırdım bu normal dogumu engelleyen bi durummuş, sezeryan olunması gerekiyomuş..aynı sorunu olan var mı??

kuzu erken doğum tehlikesi mi var bebişinin

Yoooo...
Önceden açılma oldu ama, sonra geçti herhalde, kontrolde doktorum bişey demedi..Günümüz belli 4 haziranda doğacağız, doktoruma göre 3.250 gr.olacak...
Ben evhamlanıyorum kızım için, ben erken doğmuşum..Acaba diyorum kızım da bana benzer mi???Benzemez inşallah, o akıllı uslu durur yerinde gününde gelir...Her gün tembihliyorum zaten, bak gününde gel, sonra seni benden ayrı biyerde yatırırlar süt de içemezsin diye amaa, inşallah anlıyordur..

sanırım en iyisini ben yapıyorum en son 21 haftalıkken gittim doktora

bi dahaki 32 haftalıkken gidicem

ama benim doktor herşey normal sağlıklı dedi 32 haftadan sonra gel dedi öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…