2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 19 haziran annesiyim sabırsızlıkla kızımı bekliyorum....
Benim 20 Haziran gibi gözüküyor canım... Hoşgeldin, sağlıklı bi şekilde gelir dünyaya bebeğin inşallah...
Mervecim geçmiş olsun allah korumuş bidaha yaşatmasın rabbim.

Kızlar ksuura bakmayın yazamadıklarım oluyor ama gerçekten iyi değilim.

Sağol Egecim Allah razı olsun....

kuzu bilmiyorum ki kocamda bi garip yorgun tamam anlıyorum ama surat 5 karış. Kesin o beni böyle etkiledi. Neyin var diyorum yorgunum diyor ama uzak kaldık ya belki ondandır.

İşyerinde sorunları var diyordun ya, ondandır onun suratı..Bi de hafta sonu şehir dışına göndermişler..Morali bozulmuştur... Bugün dinlenir, yarına toparlar o da..Sen de hem hafta sonunun yorgunluğu vardır üzerinde, hem eşini özlemişsindir..Bi de bu aralar oluyor , ben de kendimi şişman, mutsuz, işe yaramaz hissediyorum bazen..Ama kasvetlenmeden kalkıp iş falan yapmaya başlıyorum, yürüyüşe çıkıyorum iyi geliyor..Yemek vakti geld, belki yemekten sonra sen de daha iyi hissedersin..

ege dünde ben yataktan ağlamaklı uyandım ama gece rüyamda da ağlamıstım..
Neyse ki gecti sonra
bende cok sinirliyim herkese catıyorum..

Canım park yatagının fotosunu netten ulayım hemen ekliyceymmm
valla çok kötüyüm zinkerbel dünde böyleydim ama bugun hat safhada..
Fotoyu ekle bide nerden aldın kaça aldın. Ben nisanda unkapanı na bakıcam .

evet dediğin gibi olabilir . Duygusala bağladı sanırım(((((((((( bi hava alsam iyi olur

Yine gel canım...
Tatlısese üzüldüm ya..İnşallah iyileşir, felç olma ihtimali var diyorlarmış..

Güle güle kullanın canım..Çok güzel...Biz de bu oyun parkı diye geçenlerden alıcaz ama, ne zaman bilmiyorum, daha evde nereye koyacağımıza bile karar veremedik...Ama en kullanışlısı bunlarmış gibi geliyor, sonradan katlayıp kaldırabiliyormuşsun da, yer kaybı da olmuyor..

Kızlar beni hüzün sardı gözlerim puslu puslu ağlamaklıyım. Sebep yok herey normal düşünüyorum bişey bulamadım..
Ama kötüyüm ya. Topiği okuyorum boşboş yazasım bile gelmiyor.
canım benm, hassas bir dönemdeyiz. ben de bazen sebepiz her şeye ağlıyorum, bütün gün beş karış suratla bir şey yapmadan oturuyorum. ama geçici bir şey. eylülle duruyu düşün:))
bende 19 haziran annesiyim sabırsızlıkla kızımı bekliyorum....

hoşgeldinnn...

benim baktığımda bundan pembeydi. 185 tl ye görüdm bizim orda ama aralştrcam. Için yatağı ile beraber demi ayrıyetten yatak almıyoruz

bunu sağolsun kayınvaldem aldı fiyatını bilmiyorum ama 120 ye almıs olabilir öle bir tahminim var
ama yatagın dösegi içinde degil onu ekstra alıyorsun
ege kesin haşim işcana bak en güzel fiyatlar orada

hoşgeldiiiiiin blueeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben bunu 120 ye aldık diye hatırlıyorum kayınvaldem almıstı cünkü fiyatını bilemedim

sağolun kızlar iyi ki varsınız. Anlattıkça rahatlıyorum..
Ama ben fazla ilgi bekliyorum galiba.

beim öküz üzüyor beni. Blueee uzak davranıyor kaç gündür. Belki yorgu yoldan geldi. Ama hiç benim gibi düşünceli değil.

Canım ilgi bekleyeceksin tabi, hakkın...Bu beklentilerini söylesen eşine, ben hep söylerim hissettiğim şeyleri, çünkü insan içine attıkça büyüyor, ve çözülmesi zor oluyor daha sonra..Erkekler biz gibi değiller..Ne kadar düşünceli ne kadar ince de olsalar, bizim kadar hassas olamıyorlar..Sen konuş derdini anlat, bak o zman daha anlayışlı olur..Gönül ister ki, biz demeden yapsınlar herşeyi...Ama yok öyle bişey...

hoşgeldin
sağol ipekçim fazla ilgi bekliyorum sanırım beklentimi düşürsem mutlu olurum

hepimizin sık sık yaşadığı bir durum biz ilgi bekliyoruz beklentilerimiz var ama bize ilgi gsterenlerinde kendince beklentileri var

canım ya, bayanların çoğu böyle. ben de aynıyım eşim hep benimle ilgilensin, suratı hiç asık olmasın istiyorum. hele şimdi hastayım burnundan getiriyorum, ilgilenmiyorsun, iyi bakamıyorsun diye. onlar bizim gibi paylaşamıyorlar her şeyi, içlerine atıyorlar. iş yerinde bir sürü sıkıntıyla uğraşıyor onlar da. çok da üzerlerine gitmemek gerekiyor aslında. ama ben de senin gibiyim hemen etkileniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…