Benim 20 Haziran gibi gözüküyor canım... Hoşgeldin, sağlıklı bi şekilde gelir dünyaya bebeğin inşallah...bende 19 haziran annesiyimsabırsızlıkla kızımı bekliyorum....
Mervecim geçmiş olsun allah korumuş bidaha yaşatmasın rabbim.
Kızlar ksuura bakmayın yazamadıklarım oluyor ama gerçekten iyi değilim.
kuzu bilmiyorum ki kocamda bi garip yorgun tamam anlıyorum ama surat 5 karış. Kesin o beni böyle etkiledi. Neyin var diyorum yorgunum diyor ama uzak kaldık ya belki ondandır.
valla çok kötüyüm zinkerbel dünde böyleydim ama bugun hat safhada..ege dünde ben yataktan ağlamaklı uyandım ama gece rüyamda da ağlamıstım..
Neyse ki gecti sonra
bende cok sinirliyimherkese catıyorum..
Canım park yatagının fotosunu netten ulayım hemen ekliyceymmm
işyerinde sorunları var diyordun ya, ondandır onun suratı..bi de hafta sonu şehir dışına göndermişler..morali bozulmuştur... Bugün dinlenir, yarına toparlar o da..sen de hem hafta sonunun yorgunluğu vardır üzerinde, hem eşini özlemişsindir..bi de bu aralar oluyor , ben de kendimi şişman, mutsuz, işe yaramaz hissediyorum bazen..ama kasvetlenmeden kalkıp iş falan yapmaya başlıyorum, yürüyüşe çıkıyorum iyi geliyor..yemek vakti geld, belki yemekten sonra sen de daha iyi hissedersin..
Neyse kızlar ben çıkıyorum, işlerimi halledeyim , sonra oğluşkumla bıcı bıcı yapcazhadi Allah'a emanet olun, gelirim gün içinde yine...
Bu arada İbrahim Tatlıses başından vurulmş :44:
Neyse öpüldünüz
Eki Görüntüle 158858 ege cim babymax bu
canım benm, hassas bir dönemdeyiz. ben de bazen sebepiz her şeye ağlıyorum, bütün gün beş karış suratla bir şey yapmadan oturuyorum. ama geçici bir şey. eylülle duruyu düşün:))Kızlar beni hüzün sardı gözlerim puslu puslu ağlamaklıyım. Sebep yok herey normal düşünüyorum bişey bulamadım..
Ama kötüyüm ya. Topiği okuyorum boşboş yazasım bile gelmiyor.
bende 19 haziran annesiyimsabırsızlıkla kızımı bekliyorum....
merve geçmiş olsun ....ege arada oluyo böyle duygusal durumlarallah çabuk atlatırsın
benim baktığımda bundan pembeydi. 185 tl ye görüdm bizim orda ama aralştrcam. Için yatağı ile beraber demi ayrıyetten yatak almıyoruz
selam kızlar nasılsınız?
egecim benim canım hemşooomm kim üzmüş benim hemşomu döverim haaaaaa
canım geçmişe baktım ama göremedim kaça aldınız bunu?ben de beğendim bu park yatağı cumartesi günü.
selam kızlar nasılsınız?
canım geçmişe baktım ama göremedim kaça aldınız bunu?ben de beğendim bu park yatağı cumartesi günü.
sağolun kızlar iyi ki varsınız. Anlattıkça rahatlıyorum..canım benm, hassas bir dönemdeyiz. Ben de bazen sebepiz her şeye ağlıyorum, bütün gün beş karış suratla bir şey yapmadan oturuyorum. Ama geçici bir şey. Eylülle duruyu düşün:))
hoşgeldinnn...
selam kızlar nasılsınız?
Egecim benim canım hemşooomm kim üzmüş benim hemşomu döverim haaaaaa
Canım geçmişe baktım ama göremedim kaça aldınız bunu?ben de beğendim bu park yatağı cumartesi günü.
sağolun kızlar iyi ki varsınız. Anlattıkça rahatlıyorum..
Ama ben fazla ilgi bekliyorum galiba.
beim öküz üzüyor beni. Blueee uzak davranıyor kaç gündür. Belki yorgu yoldan geldi. Ama hiç benim gibi düşünceli değil.
hoşgeldinselam kızlar nasılsınız?
sağol ipekçim fazla ilgi bekliyorum sanırım beklentimi düşürsem mutlu olurum
sağolun kızlar iyi ki varsınız. Anlattıkça rahatlıyorum..
Ama ben fazla ilgi bekliyorum galiba.
beim öküz üzüyor beni. Blueee uzak davranıyor kaç gündür. Belki yorgu yoldan geldi. Ama hiç benim gibi düşünceli değil.
Ben yemeğe gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?