2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güzel şeyler bunlar ben severim öle adetlerin devam ettirilmesi güzel şey..hem manevi bi rahatlama oluyo mevlüdünü okutuyosun allaha şükrediyosun ikramlarda bulunuyosun..valla oglum dogsun kurbanda kesecem mevlud de yapacam:) zaten su böbrek olayında da adak adadım iyi olsun 10 fakiri doyurcam diye

Olmaz inşallah sen kalbini ferah tut..Bak ben bu dediğini bilmiyordum, ben de su içip gideyim bari bi daha giderken doktora..

ayy ne güzel ya herşeye yavaştan başladınız ben daha başlamadımmm

Ya bi evde olsak bi vakit olsa neler yapacağım daa, gün 24 saat, bana yetmiyor...İzine çıktıktan sonra inşallah çok güzel şeyler yapacağım kızıma...

ege,ağlıycam şimdi yaa...
Anne olucam dimi ben...hala adapte olamadım sanırım...anca idrak etti biri yazınca...

evet kzuumm anne olucaksın. Olucazzzzz. O kadar acıyı zorluğu çekeceğizki ama çok güzel bi melek gelecek dünyaya inşallahhhhhhh. Veeeeeee sana kutsal ünvanı verecek .
Herkese hayırlı evlat nasip etsin allah..

selam herkese hamişler
nasılsınız nasıl gidiyo hamilelikleriniz?
ben anlamadan geçiyo günler zıpır oğlumun peşinde koşmaktan
karnımda duruşu hiç öyle göstermiyo ama kızım iiiinşallah uslu olur

evet mesanen dolu oldugu zaman farklı cıkıyo..özellikle bekledik biz su içtik tekrar baktı ikimizinki de normale dönmüştü..

Ne güzel, istediklerini yapmışsın hep..Bizde de kesilir kurban, akika kurbanı deriz biz..Yeni doğana kesilir, ama kaynanam ne gerek var diyor ona da..Yalnız eşim sen karışma, bizim 5 senedir olmuyor, kesicez dedi de sustu...İnşallah o günleri görürüz de, mevlüt de okuturuz, kurban da keseriz...

ay senin kaynanan da çocuklar duymasındaki ne gerek var haluk gibiymiş haaa.

Banayaklaşma nasılsın cnm. Moralin mi bozuk yazmıyorsdun. Bende kötüydüm bak iyi oldum:)))))

okuyorum iyi oluyo böyle :) moralim bozuk değilde ne biliyim sersemim birazcık çarpıntım var.. Cumartesi doktora gittiydim yorulunca su gibi akıntım oluyo dedim dinlenceksin o zaman dedi.. Gıcık bi şekilde yan gelip yatıyorum yani.. Bide az önce tuvaletteyken kan geldi ama nerden geldi onuda çözemedim. öle saf saf takılıyorum işte

ay senin kaynanan da çocuklar duymasındaki ne gerek var haluk gibiymiş haaa.

para gidicek ya, kredi borcumuz var ondan öyle diyor..
Bi de kendi kızı hiçbirini yapmadı, ikinciye hamile..Oğlan olursa kurban kesecem diyor o da..İlki kızdı, eşi doğulu, erkek istiyor..Korkusundan doktora bile gitmiyor, kız çıkar belki diye..5 aylık oldu daha cinsiyetini bile bilmiyor..Ben yaptım mı o da heveslenicek, kocası öyle şeylere para vermez, kaynanam ona yapmak zorunda kalıcak...İnce hesaplar derdinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…