Ege,ağlıycam şimdi yaa...
Anne olucam dimi ben...Hala adapte olamadım sanırım...Anca idrak etti biri yazınca...
Doğacak merak etme , sen de en güzel mevlütleri partileri yapacaksın inşallah...
Ya bodrumdasın ya, izmirde de yapılıyo işte..Ama antalyada pek yok , varsa bile bizimkilerde yok adet..Mesela bana gelin mevlüdü de yapılmadı, ben de çok isterdim aslında..Anneme yapıldı dedim ama, onun gelme şansı yoktu, üzülmesin istedim..Ama ben çok üzülmüştüm..
evet canım ya benim de öle bu ara her gidişte bişey cıkıyo allah beterinden saklasın da..yat falanda demedi valla anlamadım ama okudum netten şimdi dedigin gibi dinlenmek gerekiyomuş..ha bide rahimde acılma olayıda mesane boşken ölcüldügünde cok düşük cıkıyo 2.7 flan cıktı sabah delimavi ve ikimizinde sonra dedi su için gelin 3.5 santim cıktı yani rahim agzı ölcülüürkende mesaneniz dolu olsun..ama plesante için bilmiyorum artık dedigin gibi olmadı sezeryan olcak bi kanama falan olmaz inşaallh da..
ayy ne güzel ya herşeye yavaştan başladınız ben daha başlamadımmm
acıktımmmmmmmmmmmmm
nohut var gaz yapar pilav yapsam şekere dönüşür en iyisi ben karnıbahar yemeği yapıyım anca yarar bana
ege,ağlıycam şimdi yaa...
Anne olucam dimi ben...hala adapte olamadım sanırım...anca idrak etti biri yazınca...
Olmaz inşallah sen kalbini ferah tut..Bak ben bu dediğini bilmiyordum, ben de su içip gideyim bari bi daha giderken doktora..
Ya bi evde olsak bi vakit olsa neler yapacağım daa, gün 24 saat, bana yetmiyor...İzine çıktıktan sonra inşallah çok güzel şeyler yapacağım kızıma...
Her gelen 1 tane alırsa yeter herhalde..Benim kaynanama yetmez 100 tane şeker...
yani eğer mayısta çıkarsam bunlarla uğraşmak süper olcak bakalım.
eylülde mevlüt okuttum şekerleri ahzır geldi arkadaşım yaptı. Hastaneyede hazır geldi onda da işyerindekiler getirdi. Bunda kendim yapmak istedim. Mevlüt okutmam ama kurbanlarını keserim . Eylülün kurbanını kestim yemek verdim. Bunuda bi yere bağışlarım duruma göre.
yoğurtla severim ama soğan tadı gelmicek ağzıma yoksa yememsorma bütün kış karnıbahar lahana ıspanak yemekten fenalık geldi..hele karnıbahar yemin ettim gecen gün bidaha yapmıycam diye
evet kzuumm anne olucaksın. Olucazzzzz. O kadar acıyı zorluğu çekeceğizki ama çok güzel bi melek gelecek dünyaya inşallahhhhhhh. Veeeeeee sana kutsal ünvanı verecek .
Herkese hayırlı evlat nasip etsin allah..
Ne güzel, istediklerini yapmışsın hep..Bizde de kesilir kurban, akika kurbanı deriz biz..Yeni doğana kesilir, ama kaynanam ne gerek var diyor ona da..Yalnız eşim sen karışma, bizim 5 senedir olmuyor, kesicez dedi de sustu...İnşallah o günleri görürüz de, mevlüt de okuturuz, kurban da keseriz...
sorma bütün kış karnıbahar lahana ıspanak yemekten fenalık geldi..hele karnıbahar yemin ettim gecen gün bidaha yapmıycam diye
o kadar seveni var yaniii
Banayaklaşma nasılsın cnm. Moralin mi bozuk yazmıyorsdun. Bende kötüydüm bak iyi oldum:)))))
ay senin kaynanan da çocuklar duymasındaki ne gerek var haluk gibiymiş haaa.
banadaaaa artık ıspanak ve pırasa gormek ıstemıyorummmmm:):):))
banadaaaa artık ıspanak ve pırasa gormek ıstemıyorummmmm:):):))
yoğurtla severim ama soğan tadı gelmicek ağzıma yoksa yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?