aynen benim annemde hiç öle degildir..kayınvaldem alışveriş canavarıdır benim gibiaman boşver alsınlar işte ben ondan acele etmiyom.. gitcem bi günde herşeyi alcam geccem kendim boşuna masraf yapmıyım
aaaaaaaaa egeeeeeeeeeee elıf bıde yanında naz daha bı guzel oldu sanırım yaaaaaaa valla cok ıcıme sındı bu ısım heee::):):)
aaaaaaaaa egeeeeeeeeeee elıf bıde yanında naz daha bı guzel oldu sanırım yaaaaaaa valla cok ıcıme sındı bu ısım heee::):):)
ağladın mı yoksam. Ben kendie geldim valla biraz yürüyüş yaptım yarım saat:) sonra nescafe içtim hemide gold:) kafein manyağı oldu
snede s...et milleti.
:)))))))))))))) fata da koyacaktı ama döndü onun kız oğlan oldu:))))))))))) anası normal değilki.kız olaydı ela naz koycaktım ben de..elif naz da süpper..ege isim annesi oldun bak
egeeeeeeeeeee cnmmm bu erkeklere kafa takılırmı beeee hep iş hep işşş
ben bazen dıomkı esımeee tabbı ben senı hıc ugrastırmadıgımaaa tek derdın ısss bırazda bızı dusun dıorummm guluooo:)):)
ay dışarda iişşim var bırakıp cıkamadım..gidiyorum kızlar azcık işim var..kendinize iyi bakın..hava mükemmel yaa resmen cizmelerle cıktım bugün dışarı garip oldu..öptüm
egeeeeeeeeeee cnmmm bu erkeklere kafa takılırmı beeee hep iş hep işşş
ben bazen dıomkı esımeee tabbı ben senı hıc ugrastırmadıgımaaa tek derdın ısss bırazda bızı dusun dıorummm guluooo:)):)
:)))))))))))))) fata da koyacaktı ama döndü onun kız oğlan oldu:))))))))))) anası normal değilki.
kızım bu topikte sıkıntı mı kalıyor. Ağız tadıyla sıkıntı bile yaşayamadık. Sabah kötüyüdm. Açtı bunlar beni.
Benim eşimin arkadaşları var, onların hanımları diyor ki eşime, dalga geçiyorlar, yya sen bu kuzuya nasıl dayanıyorsun, kaprisli, panikli, sürekli ilgi alaka bekliyor diye...
Eşim de diyor, siz onu benim gözümle görmüyorsunuz ki, asıl sizle ömür geçmez, kocalarınızı bi tatlı dille karşılamıyorsunuz,anlamıyorsunuz diye...
Hepsinin derdi ayrı bunların..Benimki de bi yerlerden para çıksa da işe gitmese derdinde, keşke hiç iş olmasa diye düşünüyor...
Benim eşimin arkadaşları var, onların hanımları diyor ki eşime, dalga geçiyorlar, yya sen bu kuzuya nasıl dayanıyorsun, kaprisli, panikli, sürekli ilgi alaka bekliyor diye...
Eşim de diyor, siz onu benim gözümle görmüyorsunuz ki, asıl sizle ömür geçmez, kocalarınızı bi tatlı dille karşılamıyorsunuz,anlamıyorsunuz diye...
Hepsinin derdi ayrı bunların..Benimki de bi yerlerden para çıksa da işe gitmese derdinde, keşke hiç iş olmasa diye düşünüyor...
kuzu ağzına sağlık eşinin duymak istenilen bir cümle söylemi,ş.
hayırsız gökyüzüüüüü artık bizi sevmiyorsun demii
ayyyy kuzuuuuu ne guzelll yaa esının senın hakkında bole seyler dusunmesıııı. aman canım
koy kız gerçekten akıllı oluyor elifler. Bak ben zeka küpüyüm:))))))))))))
kızlarrrrrrrrr bize bakınnnnnnnnnn
ayyyy ınsallah canımmmm egeee bıde halasına benzeyıp esmer olursa tam senlık olurr hehehhehehe:):):):)
kız ne huznuuu neseleneceksın tabıkıı.. uzuntuler sıkıntılarrrr puffffff gıtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?