2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrr bize bakınnnnnnnnnn
maşallah maşallah

dün gece rüyamda gördüm bebeğimi uzun boylu beyaz tenliydi

Geçen gün alışverişmerkezinde bi mağaza var orası kapanıyomuş herşey %50+30 indirimdeydi. Ordan aldım bu elbiseyi :) Gören ölüp bitiyo resmen...Sizede gösteriyim dedim :) 0-3 Ay minnacık bişii

Son düzenleme:
eylül doğdu kırmızı simsiyh saçlar. o kız 1-2 aya bi açıldı bembeyaz tenli kumral saçlı oldu..
buda öyle olur. bende beyaztenli kel bebek severim.

ay bu çokkkkkkkkkkkkkkkk çirkn bişey:))))))))) tontiş bunun içinde ne güzel durur maşallah

Ayyy,bayıldım ya, çok güzelmiş gerçekten de..Güle güle giysin kızın..

Seninkinin boy uzundu zaten ya canım, sen de açık tenlisin, büyük ihtimal gördüğün gibi olur..

hamile kaldıgımdan beri aynı bebeği görüyorum ben yaa beyaz tenli mav gözlü siyah saçlı.....kız dediklerinde de hep bu erkek bebeğini görüyorum

ayyy kuzu ben de ole ıstıyorum beyaz tenlı esmer saclı sımsıyahh gozluuuu ınsallah sana ceker yaaa...
hala nasıl pekıı??? Kız halaya cekıo dıolaryaaa ondan dıorumm..

bız ıkımızde esımle beyaz tenlı sarısınız felan bı tek hala esmer bakalım nolcakkkk

Halası esmer..Pek de güzel de değil, inşallah ona benzemez, hamileyken pek bakmadım zaten, bi de diyom suratına inşallah sana benzemez diye..

esrysl ve bana yaklasmaaaaaaa yaaa sız nerden geldınızzz sırf gobeksınızzzz ne guzelll masallahh sıze valla supersınız benım gobekle beraber heryerım ucuyorrrr

amanda aman ne kibarcık bir hamiş. maşallah sana.

maşallah maşallah

dün gece rüyamda gördüm bebeğimi uzun boylu beyaz tenliydi

Maşallah size ya, millet ne güzel sırf göbek...Ben oldum öbek öbekk.....
Allah nazardan saklasın canım, çok güzel çıkmış göbeğin..
ya ben anlamıyorum ki nasıl sırf göbek görünüyorum 7 kilo almışım sadece göbeğe mi gitti bu, hamile kalmadan öncede heryerim böyleydi göbüş hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…