Hahahaaa...
Kız şekerlerini yicem diye alır hepsini...Zaten yaparsam içine şeker koymuycam, lavanta falan da koyuyorlar ya, öyle bişey olsun, millet şeker derdine düşmesin, hem bozmazlar da, süs olarak hatıra olarak saklarlar...
Ben hiç sebze yemedim ki, benim bebiş abur cubur bebişi.....Hepsini de görebilirim doğumdan sonra..
egeeeeee haşim işcanaaa gittimm acayıp cesıt araba ve park yatak varrr ve fıyatları dısarı gore cok uygunnnnnnnnnnnn
para gidicek ya, kredi borcumuz var ondan öyle diyor..
Bi de kendi kızı hiçbirini yapmadı, ikinciye hamile..Oğlan olursa kurban kesecem diyor o da..İlki kızdı, eşi doğulu, erkek istiyor..Korkusundan doktora bile gitmiyor, kız çıkar belki diye..5 aylık oldu daha cinsiyetini bile bilmiyor..Ben yaptım mı o da heveslenicek, kocası öyle şeylere para vermez, kaynanam ona yapmak zorunda kalıcak...İnce hesaplar derdinde..
okuyorum iyi oluyo böyle :) moralim bozuk değilde ne biliyim sersemim birazcık çarpıntım var.. Cumartesi doktora gittiydim yorulunca su gibi akıntım oluyo dedim dinlenceksin o zaman dedi.. Gıcık bi şekilde yan gelip yatıyorum yani.. Bide az önce tuvaletteyken kan geldi ama nerden geldi onuda çözemedim. öle saf saf takılıyorum işte
okuyorum iyi oluyo böyle :) moralim bozuk değilde ne biliyim sersemim birazcık çarpıntım var.. Cumartesi doktora gittiydim yorulunca su gibi akıntım oluyo dedim dinlenceksin o zaman dedi.. Gıcık bi şekilde yan gelip yatıyorum yani.. Bide az önce tuvaletteyken kan geldi ama nerden geldi onuda çözemedim. öle saf saf takılıyorum işte
Ben hiç sebze yemedim ki, benim bebiş abur cubur bebişi.....Hepsini de görebilirim doğumdan sonra..
senın seker dıyetınde sebzedemı yok cnmm yoksa ondandamı mıden bulandıııı???
valla bu hafta pazardann hıccc sebzee almadımmmm ne yapacam ben yemek yawwwwww
Yorulunca su gbi akıntı bende de oluyor bazen, birden bire geliveriyor..İnşallah bi sorun olmaz bebişlerimiz için..Yat dinlen o zaman bol bol...Kabız olduysan geldiği yer bellidir canım, hamileyken o sorun çok sık oluyormuş..Geçmiş olsun..
aa hadi ya yenilmezmi kızım sebzeninde yeri ayrı..cocuga şimdiden abur cubur alıştırmaıspanak özellikle cok faydalı bi de karnıbahar dogal folik asit..biliyosundur da insanın bazen canı hiç istemiyo benim de balıkla aram hiç yok..
ay yok valla valla benim kaynanam o konuda süper kızına ne yaptıysa banada yapıyo hatta bana fazlasını yapıyo diyebilirim bizim de borcumuz var ama benim kaynanamda kayınpeder de çalışıyo sıkıntı yok yani
ay yok valla valla benim kaynanam o konuda süper kızına ne yaptıysa banada yapıyo hatta bana fazlasını yapıyo diyebilirim bizim de borcumuz var ama benim kaynanamda kayınpeder de çalışıyo sıkıntı yok yani
ne oldu kız
kabızda diilim o yüzden uyus oldum ama strese sokmak istemiyorum açıkçası kendimi.. öylesine bişidir heralde. Zten kalbim sağolsun 130 dan aşşa inmiyo..
ne oldu kız
ya okadarda rahat olma bacım. Ara dr. Kan geldi felan de. Evde doğurmayasın:) biraz strese sokayım seni:)))))))))))))))
aa hadi ya yenilmezmi kızım sebzeninde yeri ayrı..cocuga şimdiden abur cubur alıştırmaıspanak özellikle cok faydalı bi de karnıbahar dogal folik asit..biliyosundur da insanın bazen canı hiç istemiyo benim de balıkla aram hiç yok..
sorma bende balıktan tiksindm bir aydır almıyorum yedikten sonra ağzımda bi tat kalıyor anlatamam. Yapmıyorum zaten yaz geliyr yapmam artık. Başka şeyden alrırım besini
sende güya karşıdasın ama buraları feth ettin. Evet bende oraya gidicem biz herşeyini oradan aldık zaten çeşit manyak derecede var. O yüzden pazarlık şansında iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?