2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de şeker koymicam tül içine, seramik minik biblolar onlar hoşuma gitti, hemde 100 tanesi 25-30 tl, kaba bi hesaplama yaptım, 100 şeker hesaplı bişey istiyosan 70 tl ye falan geliyo. bak mesela bunları buldum tül içine çok tatlı, 100 tanesi 10 tl :) 3 cm lik kalpler...

Eklentiler

• $16426.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
benim bebegin hiç bi seyi yoktu o gün burda aldıklarınızı falan duyunca gittim 4 çeşit tulum falan aldım chiccodan gaza gelip..ama okadar daha hiç bişeyi yok başka..

egeeeeee haşim işcanaaa gittimm acayıp cesıt araba ve park yatak varrr ve fıyatları dısarı gore cok uygunnnnnnnnnnnn

sende güya karşıdasın ama buraları feth ettin. Evet bende oraya gidicem biz herşeyini oradan aldık zaten çeşit manyak derecede var. O yüzden pazarlık şansında iyi oluyor

ay yok valla valla benim kaynanam o konuda süper kızına ne yaptıysa banada yapıyo hatta bana fazlasını yapıyo diyebilirim bizim de borcumuz var ama benim kaynanamda kayınpeder de çalışıyo sıkıntı yok yani

Yorulunca su gbi akıntı bende de oluyor bazen, birden bire geliveriyor..İnşallah bi sorun olmaz bebişlerimiz için..Yat dinlen o zaman bol bol...Kabız olduysan geldiği yer bellidir canım, hamileyken o sorun çok sık oluyormuş..Geçmiş olsun..

aman dikkat et cnm. Yorma kendini yan gel yat boşver. Az kaldı şurda bi olay yaşamayalım.

Ben hiç sebze yemedim ki, benim bebiş abur cubur bebişi.....Hepsini de görebilirim doğumdan sonra..

aa hadi ya yenilmezmi kızım sebzeninde yeri ayrı..cocuga şimdiden abur cubur alıştırma ıspanak özellikle cok faydalı bi de karnıbahar dogal folik asit..biliyosundur da insanın bazen canı hiç istemiyo benim de balıkla aram hiç yok..

senın seker dıyetınde sebzedemı yok cnmm yoksa ondandamı mıden bulandıııı???
valla bu hafta pazardann hıccc sebzee almadımmmm ne yapacam ben yemek yawwwwww

Yok kız, benim şeker diyeti bitti 2 haftaydı....habire yoğurt tarçın elma falan yiyordum...Normal beslenmeye geçtim..Baştan beri yiyemiyorum, ilk zman kokuyordu zaten bütün sebzeler, şimdi de sürekli abur cubur seviyo benim kız..Yemekle arası pek yok, yemek yiyoruz, az yiyp doyuyorum içim almıyor, arkasından da tatlı bişeyler canım çekiyor...

kabızda diilim o yüzden uyus oldum ama strese sokmak istemiyorum açıkçası kendimi.. öylesine bişidir heralde. zten kalbim sağolsun 130 dan aşşa inmiyo..

sorma bende balıktan tiksindm bir aydır almıyorum yedikten sonra ağzımda bi tat kalıyor anlatamam. Yapmıyorum zaten yaz geliyr yapmam artık. Başka şeyden alrırım besini

benim kaynanam da öledir valla ben zaten ona güveniyom ondan almıyom bişey.hem cok zevklidir hemde hep kaliteli seyler alır öle gider etiketine falan bakmadan alır gecer ben de ondan bişey almıyom ben begencem o alıvercekmiş..dükkanı indircem haberi yok

Ya ben her türlü sebzeyi yerim aslında..Brokoli-karnıbahar falan mutlaka her hafta alırdım, otlara falan bayılırım...Hatta bahar geldi, çiriş otu mevsimi yaklaştı falan diye sevinirdim bu vakitler..Egeliyiz ya, ot-sebze hiç ayırmam...Gel gör ki sıpam yemiyor, şifa olsun faydalı olsun dye zorla yiyorum bazen, zorla yediğim şeyi geri çıkarıyorum...Hiçbi sebzeyi sevmiyor kızım..Babası da sevmez..
Mesela bak, kola, tadını bile bilmezdim ben, ağzıma sürmezdim, hamileyken deli gibi kola içesim geliyor..Bu kızımın isteği değildir de nedir ??Yiyemiyorum yani, zorlasam da olmuyor...Zorla giren, çabucak çıkıveriyor, midemin bulandığıyla kalıyorum..

sorma bende balıktan tiksindm bir aydır almıyorum yedikten sonra ağzımda bi tat kalıyor anlatamam. Yapmıyorum zaten yaz geliyr yapmam artık. Başka şeyden alrırım besini

aynen yaa bütün gece sonra o tad beni mahvediyor..zaten hamilelikten beri zoraki yedim valla..öff ben de öle diyorum başka yerden alsın omegasını hergün ceviz yiyorum bi avuç başka da bişey yapamıycam.her akıllı cocugun annesi balıkmı yemiş ya kasamıycam kendimi sevmiyorum..

sende güya karşıdasın ama buraları feth ettin. Evet bende oraya gidicem biz herşeyini oradan aldık zaten çeşit manyak derecede var. O yüzden pazarlık şansında iyi oluyor

cnmm burda 1 saat ogle arasında hem yuruyus hem gezıntı napım orta yerdeyım burdaaa:):):)hıc bılmedım yerlerı ogrenıyommm.karsıda eve gıdınce bu kadar gezmeye pılım kalmıyorkııııııııııı..

elıf hanım elıf hanımmmm bızım adam da sımdıde elıf ısmıne taktıı banada cok kıbarrr gelır ama artık aklımaaa heeeeeeeeeeepppp ağa gelıyooooo::):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…