2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Halası esmer..Pek de güzel de değil, inşallah ona benzemez, hamileyken pek bakmadım zaten, bi de diyom suratına inşallah sana benzemez diye..

ayyyy sınır oluyorum gorumcemeee cekerse sadece bacakları ceksın valla onun bacakları uzundurrr..

ben hamıleyken bana dıodukııı aklı sıra dalga geccekk "" erkek olursa cocuk esırgemeye kız olursa severız" sımdı kendı hamıleeeee dıyokııı ""hıcc farketmezzzz"" sınır oldummmmmm ınsallahhh erkek bebegı olurrrr ama sanırım kız

esrysl ve bana yaklasmaaaaaaa yaaa sız nerden geldınızzz sırf gobeksınızzzz ne guzelll masallahh sıze valla supersınız benım gobekle beraber heryerım ucuyorrrr

tanımayana öle gözüküyo bakma sen sırf göbek gibi gözüksemde gıdık kalça falan aldı başını gidiyo :)

Maşallah sübhanallah nazar değmesin kızzzzzzzzzz :)))))))))
amiiiinnnnnnnnn

maşallahhhhh sen de fitsin :)

esrysl ve bana yaklasmaaaaaaa yaaa sız nerden geldınızzz sırf gobeksınızzzz ne guzelll masallahh sıze valla supersınız benım gobekle beraber heryerım ucuyorrrr
kız ben 53 kiloydum bebişsizken. halbuki midemde yediklerimi yarım saat içinde öğütüyo,içimde canavar var sanki

onasıl bi laf yaa. gerizekalımı senin görümcen. :) kusura bakmada. sende ona de şimdi.

boyun olduğu için aldırıyorsun. bende boy yok yana doğru gidiyorum

kız ne boyu benden kıse değilsindir heralde benim boyum 160... benim avantajım sadece düşük kiloyla başladım o yani 47 kiloydum şimdi 59 kiloyum. O yüzden anormal gibi gözükmüyoda ben çok rahatsız oluyorum.. Alışık olmadığım için oda yani..

Hayırlısı demeyip de erkek-kız ayıranlara sinir oluyorum...Ben de baştan beri kzı dedim ama, içimden öyle geldiği için, ne ise kabulümdü...Görümcem de habire yasin okuyo erkek olsun diye..İlk önce salıklı olsun de diyorum, sağlıklı olsun ama erkek olsun diyo...Yoksa 1 tane daha doğurmak zorunda kalack..İnşallah oğlu olur ama, kız olursa eğer, çok üzülecekler..

ben 1.55 kızzzzz:) bide bacak boyum kısa elbise etek giymem o yüzden .. çok komik oluyor. g... bacak gibi:))))))) yakışmıyor kalın bacaklarıma. ama zayıfmışsın ya anca benim hamile kaldığım kiloyaa gelmişsin. olsun yakışmış ben beyendim

5 cmden bişi olmass :))))) ben kafadan bi 10 kilo daha alır duba kıvamına gelir öle doğururum heralde diye düşünüyorum. yapçak bişi yok.. bide senin göbeee göreydik

onasıl bi laf yaa. gerizekalımı senin görümcen. :) kusura bakmada. sende ona de şimdi.

evetttt cok sınırrr oldum sımdı kendı basına gelınce farketmez dıo bıde...
valla benım de ıcımden kız gecıyordu ama hep hayırlısı saglıklısı olsun dıe dua edıyorummmm

evetttt cok sınırrr oldum sımdı kendı basına gelınce farketmez dıo bıde...
valla benım de ıcımden kız gecıyordu ama hep hayırlısı saglıklısı olsun dıe dua edıyorummmm

Boşver takılma sen..Rabbim isteyen herkese versin, sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler inşallah..Aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Görümcene de takılma ,nesi olsun istiyorsa o olsun, Allah gönlüne göre versin..

5 cmden bişi olmass :))))) ben kafadan bi 10 kilo daha alır duba kıvamına gelir öle doğururum heralde diye düşünüyorum. yapçak bişi yok.. bide senin göbeee göreydik

ben resim ekleyemem çok şişkoyum birde makinam evde eşime çek koyalım diyemem. burdanda yapamam. beni merak edin anacımm

yok kıs ne takcam onu umrumda olmazzzz sadece ınsanlarr baskaları hakkında ne rahat konusuyo kımsenın psıkolojısını dusunmuyooo kendı baslarına gelınceee olece kalıyorlarrr

ben geldim :)
napıyosunuz?

Hoşgeldin...İşleri hafiflettin mi...Sabah denk gelmemiştik, nasılsın..

yok kıs ne takcam onu umrumda olmazzzz sadece ınsanlarr baskaları hakkında ne rahat konusuyo kımsenın psıkolojısını dusunmuyooo kendı baslarına gelınceee olece kalıyorlarrr

Hiç aldırış etme, bizimkiler de bana neler neler diyo..Kendi hamile kıyafeti almıyo, ben alınca bütün parasını kıyafete yatırıyo diyor..Kendi doktora bile gitmiyor, geçen arkamdan demiş -ben başkasından duydum- onunki kraliçe şeyi ya, kesmesinler diye bilerek sezeryan oluyor, bi de özele gidiyor, sanki bi o doğuracak falan demiş..Hiç umursamıyorum..Psikolojimi de bozmuyorum, sen de bozma...Gerin gerin gez, ben öyle yapıyom vallaa..Bi geriniyom onlara gidince, sanırsın Sultan Süleyman doğurcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…