Buda benim koca göbeğim :)
Eki Görüntüle 158962
Halası esmer..Pek de güzel de değil, inşallah ona benzemez, hamileyken pek bakmadım zaten, bi de diyom suratına inşallah sana benzemez diye..
esrysl ve bana yaklasmaaaaaaa yaaa sız nerden geldınızzz sırf gobeksınızzzz ne guzelll masallahhsıze valla supersınız benım gobekle beraber heryerım ucuyorrrr
sağol canım sana yetişmeye çalışıyorum12 kilo aldım
amiiiinnnnnnnnnMaşallah sübhanallahnazar değmesin kızzzzzzzzzz :)))))))))
maşallahhhhh sen de fitsin :)Buda benim koca göbeğim :)
Eki Görüntüle 158962
esrysl ve bana yaklasmaaaaaaa yaaa sız nerden geldınızzz sırf gobeksınızzzz ne guzelll masallahhsıze valla supersınız benım gobekle beraber heryerım ucuyorrrr
ayyyy sınır oluyorum gorumcemeee cekerse sadece bacakları ceksın valla onun bacakları uzundurrr..
ben hamıleyken bana dıodukııı aklı sıra dalga geccekk "" erkek olursa cocuk esırgemeye kız olursa severız" sımdı kendı hamıleeeee dıyokııı ""hıcc farketmezzzz"" sınır oldummmmmm ınsallahhh erkek bebegı olurrrr ama sanırım kız
boyun olduğu için aldırıyorsun. bende boy yok yana doğru gidiyorum
ayyyy sınır oluyorum gorumcemeee cekerse sadece bacakları ceksın valla onun bacakları uzundurrr..
ben hamıleyken bana dıodukııı aklı sıra dalga geccekk "" erkek olursa cocuk esırgemeye kız olursa severız" sımdı kendı hamıleeeee dıyokııı ""hıcc farketmezzzz"" sınır oldummmmmm ınsallahhh erkek bebegı olurrrr ama sanırım kız
kız ne boyu benden kıse değilsindir heralde benim boyum 160... benim avantajım sadece düşük kiloyla başladım o yani 47 kiloydum şimdi 59 kiloyum. O yüzden anormal gibi gözükmüyoda ben çok rahatsız oluyorum.. Alışık olmadığım için oda yani..
Buda benim koca göbeğim :)
Eki Görüntüle 158962
ben 1.55 kızzzzz:) bide bacak boyum kısa elbise etek giymem o yüzden .. çok komik oluyor. g... bacak gibi:))))))) yakışmıyor kalın bacaklarıma. ama zayıfmışsın ya anca benim hamile kaldığım kiloyaa gelmişsin. olsun yakışmış ben beyendim
onasıl bi laf yaa. gerizekalımı senin görümcen. :) kusura bakmada. sende ona de şimdi.
Hayırlısı demeyip de erkek-kız ayıranlara sinir oluyorum...Ben de baştan beri kzı dedim ama, içimden öyle geldiği için, ne ise kabulümdü...Görümcem de habire yasin okuyo erkek olsun diye..İlk önce salıklı olsun de diyorum, sağlıklı olsun ama erkek olsun diyo...Yoksa 1 tane daha doğurmak zorunda kalack..İnşallah oğlu olur ama, kız olursa eğer, çok üzülecekler..
evetttt cok sınırrr oldum sımdı kendı basına gelınce farketmez dıo bıde...
valla benım de ıcımden kız gecıyordu ama hep hayırlısı saglıklısı olsun dıe dua edıyorummmm
5 cmden bişi olmass :))))) ben kafadan bi 10 kilo daha alır duba kıvamına gelir öle doğururum heralde diye düşünüyorum. yapçak bişi yok.. bide senin göbeee göreydik
Boşver takılma sen..Rabbim isteyen herkese versin, sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler inşallah..Aratmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Görümcene de takılma ,nesi olsun istiyorsa o olsun, Allah gönlüne göre versin..
ben resim ekleyemem çok şişkoyum birde makinam evde eşime çek koyalım diyemem. burdanda yapamam. beni merak edin anacımm
ben geldim :)
napıyosunuz?
yok kıs ne takcam onu umrumda olmazzzz sadece ınsanlarr baskaları hakkında ne rahat konusuyo kımsenın psıkolojısını dusunmuyooo kendı baslarına gelınceee olece kalıyorlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?