2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın ben de öle hiç zorlamadım canım ne istiyorsa onu yedim valla..aynı dert benim de balıkla aramda işte..faydalı diyede zorla yiyemem ki dediigin gibi zorlamaya gerek yok..

ağladın mı yoksam. Ben kendie geldim valla biraz yürüyüş yaptım yarım saat:) sonra nescafe içtim hemide gold:) kafein manyağı oldu
snede s...et milleti.
öğleyin gittiğimde ağladım şimdi ise karşımda yaa suratını gördükçe çakası geliyo yapamıyorum zoruma gidiyo

aaa çok güzel asil bir isim.
Kesinlikle kendi adım olmasa elif naz koyardım.
Eskimeyen güzel bir isim. Koy canım onaylıyorum

ne oldu kız

ya okadarda rahat olma bacım. Ara dr. Kan geldi felan de. Evde doğurmayasın:) biraz strese sokayım seni:)))))))))))))))

:)))) doktorada gıcığım bu aralar ondan aramıyom :))) adam melek gibi ama bu aralar görmesem daha iyi :)))) sancı mancı olursa ararız
Cumartesi günü gittim 2 tane hastane var doğum yapmayı düşündüğüm. Biri 5 yıldızlı otel gibi tam teşekküllü hastane diğeri eh işte tarzında doğum hastanesi. Dedim ben o lüks olanda istiyorum doğumu bence öbürü daha iyi diyo. Oranın anestezi uzmanları daha iyimiş.Ben normal doğum istiyorum diyorum. Normal doğum için de anestezi var diyo. Hayır ben acı çekerek ıkınmak istiyorum diyorum öbür türlü çok mantıksız geliyo diyorum. Zaten bebek bağırsaklarına baskı yapıcak o yüzden ıkınma ihtiyacı duycaksın diyo. Adam illa bana bi epidural yaptırcak deli etti beni. Dayanamazsın acıya deyip duruyo. Dayancam anasını sattiiim istemiyorum işte ilaç milaç..Uyuz oldum... Yarın yine gitçem bebişin kalbindeki damarlara bakçaklar bakamamışlardı. Yine görcem o herifi..

ağladın mı yoksam. Ben kendie geldim valla biraz yürüyüş yaptım yarım saat:) sonra nescafe içtim hemide gold:) kafein manyağı oldu
snede s...et milleti.

valla ben günlük olarak ya nescafe yada türk kahvesi içiyorum..hata biraz önce yeni actım paketi de ohh mis gibi yaptım içtim cook hoşuma gitti taze kahveye bayılırım zaten..sabahda cayımı içiyorum..2 bardak..öfff hiç kasamıycam yaa..nescafeyi sütle yapıyorum kafeinsiz aldım hergün içiyorum diye..ama hepsini bi günde içmemeye calışıyorum sadece ama denk gelirse içiyom..öff ne uzattım..iç gitsin bişey olmaz

bizimkiler de öyle diyo ne zaman çarşıya gitsek kızım neyi beğendin diye sorup duruyo göstersemde hemen alıyolar saolsunlar. bide kendi annem öyle olsa nerdeeeeee

snede s...et milleti.

benden çaldın dimi elif naz:):) kızım olucaktıı

Canım kahve istedi, ben de yapıcam içicem şimdi..

karnıbaharımı koydum ocağa pişsin de yiyim acıktımmmmmmmmmmm

öff ne kokar o şimdi..öööööö şaka şaka afiyet olsun canım..ye yarasın cok faydalı..ben cok yedim..

kesinlikle bu elif muabbeti daha öncede gecmişti hatırlıyorum..cok güzel hem modern hem anlamlı hem cok güzel bi isiim eskimeyen isimlerden katılıyorum..

valla içiyorum kasmıyorum. Hatta hamburger sucuk kızartması felanda yiyorum. Bananeeee dayanamıyorum eylülde yemedim ama bunda acısını çıkartıyorum..

bizimkiler de öyle diyo ne zaman çarşıya gitsek kızım neyi beğendin diye sorup duruyo göstersemde hemen alıyolar saolsunlar. bide kendi annem öyle olsa nerdeeeeee

aynen benim annemde hiç öle degildir..kayınvaldem alışveriş canavarıdır benim gibi aman boşver alsınlar işte ben ondan acele etmiyom.. gitcem bi günde herşeyi alcam geccem kendim boşuna masraf yapmıyım

kokuyo kokuyo merak etme ama tadı güzel

Canım kahve istedi, ben de yapıcam içicem şimdi..

iç ya bi fincan kahve napacak..benim izmirdeki doktor 3 bardak acık cay içebilirsin dedi..burdaki de 2 kupa acık cay veriyo..kahveyide bi bardak 2 bardak bişey olmaz dedi..iç afiyet şeker olsun

valla içiyorum kasmıyorum. Hatta hamburger sucuk kızartması felanda yiyorum. Bananeeee dayanamıyorum eylülde yemedim ama bunda acısını çıkartıyorum..

iç yaa aman aklımda kalcagına midem de olsun diyorum..zaten dikkat ediyorum yeterince dengeli besleniyorum..arada kaçamaklar olur yani okadar kasmaya gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…