yok bişi öle sizi dinliyorum.. Gözlerim acıyo
Ya ben her türlü sebzeyi yerim aslında..Brokoli-karnıbahar falan mutlaka her hafta alırdım, otlara falan bayılırım...Hatta bahar geldi, çiriş otu mevsimi yaklaştı falan diye sevinirdim bu vakitler..Egeliyiz ya, ot-sebze hiç ayırmam...Gel gör ki sıpam yemiyor, şifa olsun faydalı olsun dye zorla yiyorum bazen, zorla yediğim şeyi geri çıkarıyorum...Hiçbi sebzeyi sevmiyor kızım..Babası da sevmez..
Mesela bak, kola, tadını bile bilmezdim ben, ağzıma sürmezdim, hamileyken deli gibi kola içesim geliyor..Bu kızımın isteği değildir de nedir ??Yiyemiyorum yani, zorlasam da olmuyor...Zorla giren, çabucak çıkıveriyor, midemin bulandığıyla kalıyorum..
öğleyin gittiğimde ağladım şimdi ise karşımda yaa suratını gördükçe çakası geliyo yapamıyorum zoruma gidiyoağladın mı yoksam. Ben kendie geldim valla biraz yürüyüş yaptım yarım saat:) sonra nescafe içtim hemide gold:) kafein manyağı oldu
snede s...et milleti.
cnmm burda 1 saat ogle arasında hem yuruyus hem gezıntı napım orta yerdeyım burdaaa:):):)hıc bılmedım yerlerı ogrenıyommm.karsıda eve gıdınce bu kadar gezmeye pılım kalmıyorkııııııııııı..
Elıf hanım elıf hanımmmm bızım adam da sımdıde elıf ısmıne taktıı banada cok kıbarrr gelır ama artık aklımaaa heeeeeeeeeeepppp ağa gelıyooooo::):):):)
ne oldu kız
ya okadarda rahat olma bacım. Ara dr. Kan geldi felan de. Evde doğurmayasın:) biraz strese sokayım seni:)))))))))))))))
ağladın mı yoksam. Ben kendie geldim valla biraz yürüyüş yaptım yarım saat:) sonra nescafe içtim hemide gold:) kafein manyağı oldu
snede s...et milleti.
benim kaynanam da öledir valla ben zaten ona güveniyom ondan almıyom bişey.hem cok zevklidir hemde hep kaliteli seyler alır öle gider etiketine falan bakmadan alır gecerben de ondan bişey almıyom ben begencem o alıvercekmiş..dükkanı indircem haberi yok
ağladın mı yoksam. Ben kendie geldim valla biraz yürüyüş yaptım yarım saat:) sonra nescafe içtim hemide gold:) kafein manyağı oldu
snede s...et milleti.
aaa çok güzel asil bir isim.
Kesinlikle kendi adım olmasa elif naz koyardım.
Eskimeyen güzel bir isim. Koy canım onaylıyorum
öğleyin gittiğimde ağladım şimdi ise karşımda yaa suratını gördükçe çakası geliyo yapamıyorum zoruma gidiyo
valla ben günlük olarak ya nescafe yada türk kahvesi içiyorum..hata biraz önce yeni actım paketi de ohh mis gibi yaptım içtim cook hoşuma gitti taze kahveye bayılırım zaten..sabahda cayımı içiyorum..2 bardak..öfff hiç kasamıycam yaa..nescafeyi sütle yapıyorum kafeinsiz aldım hergün içiyorum diye..ama hepsini bi günde içmemeye calışıyorum sadece ama denk gelirse içiyom..öff ne uzattım..iç gitsin bişey olmaz
karnıbaharımı koydum ocağa pişsin de yiyim acıktımmmmmmmmmmm
valla ben günlük olarak ya nescafe yada türk kahvesi içiyorum..hata biraz önce yeni actım paketi de ohh mis gibi yaptım içtim cook hoşuma gitti taze kahveye bayılırım zaten..sabahda cayımı içiyorum..2 bardak..öfff hiç kasamıycam yaa..nescafeyi sütle yapıyorum kafeinsiz aldım hergün içiyorum diye..ama hepsini bi günde içmemeye calışıyorum sadece ama denk gelirse içiyom..öff ne uzattım..iç gitsin bişey olmaz
Elif - zeynep....
Bu isimleri ben de çok severim, hem eskimiyorlar, hem de modern isimler bence....
Ağa da onayladı, koy gitsin..
bizimkiler de öyle diyo ne zaman çarşıya gitsek kızım neyi beğendin diye sorup duruyo göstersemde hemen alıyolar saolsunlar. bide kendi annem öyle olsa nerdeeeeee
öff ne kokar o şimdi..ööööööşaka şaka afiyet olsun canım..ye yarasın cok faydalı..ben cok yedim..
kesinlikle bu elif muabbeti daha öncede gecmişti hatırlıyorum..cok güzel hem modern hem anlamlı hem cok güzel bi isiim eskimeyen isimlerden katılıyorum..
Canım kahve istedi, ben de yapıcam içicem şimdi..
valla içiyorum kasmıyorum. Hatta hamburger sucuk kızartması felanda yiyorum. Bananeeee dayanamıyorum eylülde yemedim ama bunda acısını çıkartıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?