2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amannnnn allah koru yarabbim bugun 2. duyuşum dasilvadidonunda aynısı olmuş. allah korurmerak etme.ne yapmak laızmmış

Evet, oğlan baskısı çok var üzerinde..Bende dengesizliklerini buna yoruyorum..Takılmıyorum...İnşallah oğlu olur da, bi bebekten daha kurtulur, çünkü sezeryan oldu ilk bebeği..Bu ikinci..3. son oluyo zaten sezeryanda..kız olursa bu iyice strese girecek...

gözün aydın bişi olmaz inş. .. ayy ben otururken güm diye oturuyorum hilmi yavaş artık sen hamilesin daha oturmayı öğrenemedin diyoo

Ayy, inşallah bi terslik olmaz ya, dasilvadidonun da sabah aynı şey olmuş, doktor çok önemli değil ama 2 hata sonra yine gel demiş..İnşallah bi sorun çıkmaz canım, sende dikkat et kendine..

gözünaydın canım, atlattı şekeri. bugün bu 2. kordon dolanması, oluyor bu bebişlere. önemli bir şey olsa söylerdi doktor, takmamaya çalış...

kordonu takma canım bebişler çok hareketli o kendi rahatsız olup döner zaten.
şükür şekerin de iyi çıkmış. gözün aydın.

ayyy eşi nasıl kayıyormuş canım yaaaa. benimki zaten çıkışta duruyo
ben bazen ani oturuyorum kilodan. allah korusun.

Kız biz seninle aynıyız yaa, şimdi gördüm bunu koptummmmmm
Bende de aynı düşünce var :) Allah affetsin

kızlar yüzüme ikindi güneşi vuruyoo atalarımız ne demeiş sabah güneşi sidikliye ikind güneşi güzele doğarmış

slm kızlar nasılsınız:76: kaçgündür giremedim bilgisayar bozuldu malum... bugün yeni bilgisayarım geldi çok mutluyum:) yalnız işlerim çok kalamıcam umarım herkesler iyidir fmg cnm o gün elektrik kesildi kaçmış gibi oldum kusura bakma adresimi özelden yazıyom sende yaz:) cumartesi bende gelmek istiyorum ama duruyu napcam bilmiyorum tam da uyku saatleri birde eşimin izinli olup olmadığı belli değil..

amannnnn allah koru yarabbim bugun 2. duyuşum dasilvadidonunda aynısı olmuş. allah korurmerak etme.ne yapmak laızmmış
ayy ne biliyim endişe ettim
gözün aydın bişi olmaz inş. .. ayy ben otururken güm diye oturuyorum hilmi yavaş artık sen hamilesin daha oturmayı öğrenemedin diyoo
aman dikkat et canım çok önemli araç kullanırken bile kasislere dikkat et dedi bana
ayy inşallah ya kendiliğinden dönsün
dikkat et canım sen de artık kendimizi atmamamamız lazımmmmış otururken

aaa benım ıkızımmmm gelmısss ozledımmm senı yaaaaaaaaaaaaa:)):):):):)
valla sağlıcakla dogsunlarr ama naparsın merak ıstekkk off ne karısık duygular ya bunlarrrr

İsteyenin bi yüzü kara kızlar, siz isteyin belki istediğiniz gibi olur bebişler..Sonuçta isterken sağlıklı sıhhatli de istiyoruz...

hoşgeldin cumartesi gel yaa. duruyuda getir ben kızımı getircem. ordanda gezerim onunla hem

yalan söylüyorsun o tam tersi:)
dogru sölüyorum açıklamasınıda yapıyımmi

burda nasıl dikakt edecen köy yolundan beter kesekli tarla her taraf Allah'a emanet yaşıos burda valla..ayy bende haftaya gidecem dr heyecan bastı birden

kızlar yüzüme ikindi güneşi vuruyoo atalarımız ne demeiş sabah güneşi sidikliye ikind güneşi güzele doğarmış

ayyy banada geliyo fatma şimdi ekranımı çevirdim göremiyorum diye.
gözümü aldı resmen.

ayyy ederim çok dikkat ederim sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…