selam kıslar ben geldim
şeker yüklemem yapıldı açlık 77 yüklemeden sonra 112 çıktı bebeğimi gördüm büyümüş oğlum
yanlız kordonu dolanmış boynuna o canımı sıktı biraz 2 hafta sonra tekrar kontrol var inşallah bişey olmaz hareketlerine dikkat et dedi özellikle otururken kalkarken kendinizi bırakmayın kıslar sizinde aklınızda olsun eş kayabilirmiş
kendi eksiklerini sende görünce saçmalıyor demek ki. inşallah oğlu olur, üzerinde oğan çocuk baskısı olan kadınlara üzülüyorum. ama yine de bulmuşlar senin gibi gelini öpüp başlarına koysunlar.
selam kıslar ben geldim
şeker yüklemem yapıldı açlık 77 yüklemeden sonra 112 çıktı bebeğimi gördüm büyümüş oğlum
yanlız kordonu dolanmış boynuna o canımı sıktı biraz 2 hafta sonra tekrar kontrol var inşallah bişey olmaz hareketlerine dikkat et dedi özellikle otururken kalkarken kendinizi bırakmayın kıslar sizinde aklınızda olsun eş kayabilirmiş
selam kıslar ben geldim
selam kıslar ben geldim
selam kıslar ben geldim
varolllllllllllllll sen çok yaşaaaaa, işte pozitif anneeeüzülme kız ben alıştım yağlarımla yaşamaya mutluyum sıcak tutuyorlar kış günüyle
kızı gördüğüm yerde boğazlayasım geliyo da zor tutuyorum kendimi :))) gerinecem vallaSen de takma kız, salla gitsin..Göbişini gere gere gezin ortalarda...
Anacım senle ben bol şeyler de giysek saklamazzzzzzz....
İşte benim herif de aynen bu kafada..Faydanın bi benden geleceğini biliyo , o yüzden gönlümü hoş tutuyo...Aman hep böyle olsunlar zaten...
Sen de takma kız, salla gitsin..Göbişini gere gere gezin ortalarda...
ayyy kuzu ben de ole ıstıyorum beyaz tenlı esmer saclı sımsıyahh gozluuuu ınsallah sana ceker yaaa...
hala nasıl pekıı??? Kız halaya cekıo dıolaryaaa ondan dıorumm..
bız ıkımızde esımle beyaz tenlı sarısınız felan bı tek hala esmer bakalım nolcakkkk
kızlar yüzüme ikindi güneşi vuruyoo atalarımız ne demeiş sabah güneşi sidikliye ikind güneşi güzele doğarmış
Kız biz seninle aynıyız yaa, şimdi gördüm bunu koptummmmmm
Bende de aynı düşünce var :) Allah affetsin
kızlar yüzüme ikindi güneşi vuruyoo atalarımız ne demeiş sabah güneşi sidikliye ikind güneşi güzele doğarmış
ayy ne biliyim endişe ettimamannnnn allah koru yarabbim bugun 2. duyuşum dasilvadidonunda aynısı olmuş. allah korurmerak etme.ne yapmak laızmmış
aman dikkat et canım çok önemli araç kullanırken bile kasislere dikkat et dedi banagözün aydın bişi olmaz inş. .. ayy ben otururken güm diye oturuyorum hilmi yavaş artık sen hamilesin daha oturmayı öğrenemedin diyoo
ayy inşallah ya kendiliğinden dönsünkordonu takma canım bebişler çok hareketli o kendi rahatsız olup döner zaten.
şükür şekerin de iyi çıkmış. gözün aydın.
ayyy eşi nasıl kayıyormuş canım yaaaa. benimki zaten çıkışta duruyo
ben bazen ani oturuyorum kilodan. allah korusun.
aaa benım ıkızımmmm gelmısss ozledımmm senı yaaaaaaaaaaaaa:)):):):):)
valla sağlıcakla dogsunlarr ama naparsın merak ıstekkk off ne karısık duygular ya bunlarrrr
Ben de sidikli oluyom herhalde, bana da güneş sabahları vuruyo...
slm kızlar nasılsınız:76: kaçgündür giremedim bilgisayar bozuldu malum... bugün yeni bilgisayarım geldi çok mutluyum:) yalnız işlerim çok kalamıcam umarım herkesler iyidirfmg cnm o gün elektrik kesildi kaçmış gibi oldum kusura bakma adresimi özelden yazıyom sende yaz:) cumartesi bende gelmek istiyorum ama duruyu napcam bilmiyorum tam da uyku saatleri birde eşimin izinli olup olmadığı belli değil..
dogru sölüyorum açıklamasınıda yapıyımmiyalan söylüyorsun o tam tersi:)
ayy ne biliyim endişe ettim
aman dikkat et canım çok önemli araç kullanırken bile kasislere dikkat et dedi bana
ayy inşallah ya kendiliğinden dönsün
dikkat et canım sen de artık kendimizi atmamamamız lazımmmmış otururken
ayy ne biliyim endişe ettim
aman dikkat et canım çok önemli araç kullanırken bile kasislere dikkat et dedi bana
ayy inşallah ya kendiliğinden dönsün
dikkat et canım sen de artık kendimizi atmamamamız lazımmmmış otururken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?