2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh en ıyısını yapıyosunnnnn valla benımde umrumda deıl zaten uzaktaaa kocamda saolsun hayatta ezdırmezz zaten o konulardaa sıbel dıosa dogrudur gecer karsıyaaa

amannnn hiç takmayın kızlar, bunlar egolarıyla kafalarını yemiş olan içten pazarlıklı insanlar,,, benim görümcem daha bi arayıpta hayırlı olsun hamileymişsin bile demedi gerizekalı, hastanenin ultrason bölümünde çalışıyo hemde,, bi de eşimin tek kardeşi... o kadar insan işte anlayın... ben de ha var ha yok hiç sallamıyorum bile , alıştım kırışık hareketlerine..etrafa şirin görünme tavırlarına...asalak şey(cinlendim aklıma gelince)

hoşgeldin havadan sudan konuşuyoruz. fit bayanlar özgürce resim ekliyorlar. bende melüm melüm bakıyorum
üzüldüm şimdik be ege...

kız kuzuu bir de 15 gün evinde mi ağırladın sen bu insanları? ben olsam görüşmem:)))

Valla birce şu an suratıma tükürseler kafama takamam, yarabbi şükür der geçerim...Kızım herşeyden önemli, onlar için sinirimi harap edemem...Ayrıca, onlar utansın ayıbından ben değil..Görümcemin huyu böyle ve eşiyle de tam mutlu değil, adam gece yarısı geliyo işten, doğru dürüst görüşemiyorlar, kaynanamla aynı evde kalıyorlar..Durumuna da üzülüyorum yani..Depresyonda, o yüzden etrafında mutlu insanlar görünce dayanamıyor...Bi de erkek bebek isstiyor şimdi onun da stresi var, inşallah oğlu olur ama..Yoksa bi bebek daha doğuracak, istemeden...Kızına doğru düzgün bakmıyor, inşallah bu oğlan olur da, bi bebek daha yapmaz..

kendi eksiklerini sende görünce saçmalıyor demek ki. inşallah oğlu olur, üzerinde oğan çocuk baskısı olan kadınlara üzülüyorum. ama yine de bulmuşlar senin gibi gelini öpüp başlarına koysunlar.

üzülme kız ben alıştım yağlarımla yaşamaya mutluyum sıcak tutuyorlar kış günüyle

:81:

pis kuzu bol şeyler giyerim belli olmaz.

Anacım senle ben bol şeyler de giysek saklamazzzzzzz....

aman amannn saka maka ııdır kocamm saolsunnn....ee fayda karısında napsın goruyo akıllı adammm bız herseyımızı kendımız yaptıkk kımsenın bısı demeye hakkı yokk bıle zatennn

İşte benim herif de aynen bu kafada..Faydanın bi benden geleceğini biliyo , o yüzden gönlümü hoş tutuyo...Aman hep böyle olsunlar zaten...

Sen de takma kız, salla gitsin..Göbişini gere gere gezin ortalarda...

selam kıslar ben geldim
şeker yüklemem yapıldı açlık 77 yüklemeden sonra 112 çıktı bebeğimi gördüm büyümüş oğlum
yanlız kordonu dolanmış boynuna o canımı sıktı biraz 2 hafta sonra tekrar kontrol var inşallah bişey olmaz hareketlerine dikkat et dedi özellikle otururken kalkarken kendinizi bırakmayın kıslar sizinde aklınızda olsun eş kayabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…