dogru sölüyorum açıklamasınıda yapıyımmi
burda nasıl dikakt edecen köy yolundan beter kesekli tarla her tarafAllah'a emanet yaşıos burda valla..ayy bende haftaya gidecem dr heyecan bastı birden
selam kıslar ben geldim
şeker yüklemem yapıldı açlık 77 yüklemeden sonra 112 çıktı bebeğimi gördüm büyümüş oğlum
yanlız kordonu dolanmış boynuna o canımı sıktı biraz 2 hafta sonra tekrar kontrol var inşallah bişey olmaz hareketlerine dikkat et dedi özellikle otururken kalkarken kendinizi bırakmayın kıslar sizinde aklınızda olsun eş kayabilirmiş
ayyy banada geliyo fatma şimdi ekranımı çevirdim göremiyorum diye.
gözümü aldı resmen.
ayyy ederim çok dikkat ederim sağol canım.
fatmaların hepsi güzel demekkiD ama eliflerde tosun oluyo.. emineleride hiç sölemiyim ahanda karıştırdım ortalıgı
tam olarak ne zamandı senin doktor randevun fatmacım?
Ben de ben deeeeee
Ben de sidikli oluyom herhalde, bana da güneş sabahları vuruyo...
aaa benım ıkızımmmm gelmısss ozledımmm senı yaaaaaaaaaaaaa:)):):):):)
valla sağlıcakla dogsunlarr ama naparsın merak ıstekkk off ne karısık duygular ya bunlarrrr
fatmaların hepsi güzel demekkiD ama eliflerde tosun oluyo.. emineleride hiç sölemiyim ahanda karıştırdım ortalıgı
Ya kızlar bişi sorucam..Ben en son 28 şubatta gittim civana...Şu tarih gel demedi, ama 9 nisanda raporum başlıcakmış öyle demişti..1 ay sonrası 28 mart oluyor..9 nisanda gitsem olur mu ki..Bu ara test falan yok herhalde değil mi yaptırmamız gereken..
Ya kızlar bişi sorucam..Ben en son 28 şubatta gittim civana...Şu tarih gel demedi, ama 9 nisanda raporum başlıcakmış öyle demişti..1 ay sonrası 28 mart oluyor..9 nisanda gitsem olur mu ki..Bu ara test falan yok herhalde değil mi yaptırmamız gereken..
fatmalar sidikli oluyor elifler zeki emineler dana:))))))))))))))))
benm de 30. haftada gel dedi ama 32. haftayı beklesemmi diye düşünmedim bile dayanamam. git ozaamnda gidersin deliiiiii
hiçde bilem ikindi gneşi dogdu bizefatmalar sidikli oluyor elifler zeki emineler dana:))))))))))))))))
Ben de ben deeeeee
Geldim kuzum ama kaçıcam şimdi servis kalkacak birazdan
3 ay daha bekliycez şurda, sonra öğrenicez
sağlıklı sıhhatli olsunlar da :)
Ahahaha dünür naaptın, kavgada söylenmez koooptummm burdaaaaa
Söyle söylee...Ben kendimle barışığım bacımmm...
Emineler hem deli oluyo, hem dana gibi oluyo, bi de fatmanın hesaba göre sidikli oluyoooo...
hoşgeldin cumartesi gel yaa. duruyuda getir ben kızımı getircem. ordanda gezerim onunla hem
selam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..
son sat tarihim 15 eylül beklenen dogum 22 haziran bir erkek gelecek hayırlısıyla..
fatmalar sidikli oluyor elifler zeki emineler dana:))))))))))))))))
kızlarrrrr bi tüp Lierac çatlak kremi bitirdim ama 7. ayıma kadar hep düzensiz sürdüm.. artık bugünden itibaren sabah akşam düzenli sürücem doğurana kadar.. eczacı doğumdan sonra da 1 ay daha kullanmalısın dedi.. ooofff geç kaldım aslında düzenli kullanım içindaha önceden başlamam gerekirdi..sizlerde düzenli kullanıomusunuz ???
hahahahahahaha sen hariç. o kendini biliyor.kız deme öyle deliii...
bildiğim kadarıyla yok.
bak ben de arada kaynadım senin yüzünden fatma
gir annem bodozlama dal. alırız tabi aramzaselam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..
son sat tarihim 15 eylül beklenen dogum 22 haziran bir erkek gelecek hayırlısıyla..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?