2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnmm hosgeldınnnnn bak sekerın felan ne guzel cıkmıs hayırlısıyla hıcbısıcıkler olmaz cnmmm..
ayy bende heryere kendımı lap dıe atıyorum valla hala farkında deılımmm:)

ayyy banada geliyo fatma şimdi ekranımı çevirdim göremiyorum diye.
gözümü aldı resmen.

ayyy ederim çok dikkat ederim sağol canım.

fatmaların hepsi güzel demekki D ama eliflerde tosun oluyo.. emineleride hiç sölemiyim ahanda karıştırdım ortalıgı

Ya kızlar bişi sorucam..Ben en son 28 şubatta gittim civana...Şu tarih gel demedi, ama 9 nisanda raporum başlıcakmış öyle demişti..1 ay sonrası 28 mart oluyor..9 nisanda gitsem olur mu ki..Bu ara test falan yok herhalde değil mi yaptırmamız gereken..

Ben de sidikli oluyom herhalde, bana da güneş sabahları vuruyo...
Ben de ben deeeeee

aaa benım ıkızımmmm gelmısss ozledımmm senı yaaaaaaaaaaaaa:)):):):):)
valla sağlıcakla dogsunlarr ama naparsın merak ıstekkk off ne karısık duygular ya bunlarrrr

Geldim kuzum ama kaçıcam şimdi servis kalkacak birazdan
3 ay daha bekliycez şurda, sonra öğrenicez
sağlıklı sıhhatli olsunlar da :)

fatmaların hepsi güzel demekki D ama eliflerde tosun oluyo.. emineleride hiç sölemiyim ahanda karıştırdım ortalıgı

Ahahaha dünür naaptın, kavgada söylenmez koooptummm burdaaaaa

kızlarrrrr bi tüp Lierac çatlak kremi bitirdim ama 7. ayıma kadar hep düzensiz sürdüm.. artık bugünden itibaren sabah akşam düzenli sürücem doğurana kadar.. eczacı doğumdan sonra da 1 ay daha kullanmalısın dedi.. ooofff geç kaldım aslında düzenli kullanım için daha önceden başlamam gerekirdi..sizlerde düzenli kullanıomusunuz ???

benm de 30. haftada gel dedi ama 32. haftayı beklesemmi diye düşünmedim bile dayanamam. git ozaamnda gidersin deliiiiii

selam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..

son sat tarihim 15 eylül beklenen dogum 22 haziran bir erkek gelecek hayırlısıyla..

kız deme öyle deliii...

bildiğim kadarıyla yok.

fatmalar sidikli oluyor elifler zeki emineler dana:))))))))))))))))

bak ben de arada kaynadım senin yüzünden fatma

hiçde bilem ikindi gneşi dogdu bize biz güzelizzz

aaa sabahtan beri sıkıldım sinir ol karşındaki adama patladım bende napiyiiiimmmm

Söyle söylee...Ben kendimle barışığım bacımmm...
Emineler hem deli oluyo, hem dana gibi oluyo, bi de fatmanın hesaba göre sidikli oluyoooo...

hee sna sidikli dana emine diyelim

hoşgeldin cumartesi gel yaa. duruyuda getir ben kızımı getircem. ordanda gezerim onunla hem

inşallah gelmeye çalışıcam perşembe cuma kesin belli olur bende çok istiyorum sizleri görmeyi duru da sıkılıyo zaten evde.. beraber gelirsek iyi olur aklım kalmaz aslında ama duru bazen kucak istiyo indir kaldır zor oluyo artık:)

Bişey olmaz herhalde 10 günden, tutabilirsen tabii kendini :) dayanamazsın bence sen

Kız daha 6.5 aylıksın, geç kalmış sayılmazsın sür anacım düzenli sen..

kız deme öyle deliii...

bildiğim kadarıyla yok.

bak ben de arada kaynadım senin yüzünden fatma
hahahahahahaha sen hariç. o kendini biliyor.

selam kızlar aranıza gelebilir miyim...listenize eklerseniz sevinirim..

son sat tarihim 15 eylül beklenen dogum 22 haziran bir erkek gelecek hayırlısıyla..
gir annem bodozlama dal. alırız tabi aramza
hoşgeldin

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ıyıaksamlarrrrrrrrrrrrrrrr

görüşürz yavru ceylanım iyi akşamlar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…