2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ha şöylee.. evet kıymetlisiniz siz gelinde 5 bile yaparız.:)

aferin kız sanaa milleet kocasından izin almayı bekliyor. biz kimseyi tınmıyoz.:)))))))

kuzuuu konyaaltı plajında genclıgım gecmıstır:))
her yaz gelırdık halamın yanına devlet hastanesının karsı caddesınde otururdu ne ozledım denızını(

Kız hepimiz kıymetliyiz işte ne güseel :)))

valla neden giyorsam oraya
yazın gelecek gibiyiz antalyaya ya bakalım nasip

kız ne biliyim rüyamda aynı bebek benim ki acba gerçektede mi öle olacak ki:26:

Aynıdır tabii, annesin sen hissediyorsun demek kiii :)

kız ne yapayım çok zorladılar. yoksa asla yaptırmazdım:)
yaptır anacım sende ben yaptırıyorsam herkes yaptırsın

Efet ben de yaptırıcam galiba

maşallah inşallah böyle gider.
bende aşıya gidicem birazdan kahvaltımı yapayımda

Günaydın ağam, inşallah acımazyaa..Ben de perşembe olucam aşıyı..

kuzuuu konyaaltı plajında genclıgım gecmıstır:))
her yaz gelırdık halamın yanına devlet hastanesının karsı caddesınde otururdu ne ozledım denızını(

Sende gel bacım, yazın bebeleri alırız hepimiz birden su balesi yaptırırız çocuklara...Fatmayla senin oğlan benim kızı sıkıştırmaya falan çalışırlarsa karışmamm haaaa...Pembiş pembiş bikini giydirecem kızıma...Şimdi oturmuyormu, otururdu demişsin ya..Yine gelirsin, buluşuruz biz de burda..Hep istanbullular mı buluşacak..

Kız hepimiz kıymetliyiz işte ne güseel :)))

Aynıdır tabii, annesin sen hissediyorsun demek kiii :)

Efet ben de yaptırıcam galiba

valla cıleekkk banada sağlık ocagında cok ısrar ettıler bende hoc yaptırmayı dusunmuyordum amaa bıde baktım EGE bile yaptırmaya karar vermıs yaptırdım. benımkı hıc acımadı 2. gun sadece bıraz bısı felan tutarken ağırlık vardı kolumda cnm

Rahiminizde bu haftalardan itibaren zaman zaman ortaya çıkan ani kasılma ve gevşemeler hissederseniz korkmayın. Bunlar Braxton-Hicks kasılmaları adı verilen ağrısız, adet krampları gibi ve düzensiz aralıklarla gelen kasılmalardır. Rahiminiz gerçek doğum sancıları için antrenman yapmaktadır. Çoğu anne adayında bu tür kasılmalar 30. haftadan sonra belirginleşmeye başlasa da bazı anne adaylarında bu haftalarda "antrenman kasılmaları" başlayabilir.
Braxton-Hicks tarzı kasılmalar hiçbir zaman günlük yaşantınızı etkileyecek kadar sık olmamalıdır.
Eğer böyle oluyorsa bir erken doğum eylemi işaretçisi olabilirler.

Her anne adayı gibi siz de erken doğum belirtilerine duyarlı olmalı ve gerekli durumlarda doktorunuza haber vermelisiniz:

Erken doğum tehdididinin en önemli belirtisi rahimde düzenli aralıklarla ortaya çıkan kasılmalardır. Bu kasılmalar ender durumlarda ağrısız da olabilirler.

Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.

Dün gece ben bu kasılmayı yaşadım kızlar..Sanki rahim toplanıyor gibiydi... 3 kez oldu, eşim korktu doktora gidelim falan dedi..Yok dedim, internette yazıyo olabilirmiş..Yürüyüşten gelmiştik gece, banyo yaptım az uzanmıştım tam o sırada oldu..Çok ilginçti..Acı falan yoktu ama, bebek hareketi değildi bence..Resmen kasıldım...

kız ne yapayım çok zorladılar. yoksa asla yaptırmazdım:)
yaptır anacım sende ben yaptırıyorsam herkes yaptırsın

yaptırın kız aşıyı işde bak dün ne oldu turp rendelerken rendem kırıldı plastik ve metal kısımlı yerinde bende metali tuttum öle rendelerken sol elimin 2 parmağını kestim... bak tetnoz işe yarıyo

hehehe bende herşeye internetten bakıyom... bazen bişiler oluyo hilmi hemen dr gidelim mi yok diyom ben internette okudum normalmiş bazend e bişiler soruyo sor bakalım internetie ne diyo diyo kız ben hamile kalmak içinde interneteki ovulsyon tarihleri oluyo ya onları sölüyodum hadi yapak diyodum

bende daha ole bısıler yok sız ondesınız ya bacım bızden heralde ondannnn ama yazdıgın ıı olmus cnmm enazından meraklanmayızz...
ben koydum avuc ıcımı karnımaa bısı yok kuzuuuu:)):):):):):)

Bizim bebeler internet bebesi olacak fatma...

Bizim bebeler internet bebesi olacak fatma...

aynen öle çocuk dogdugun bile bakarım kız ben : benim herifde tamtersi internet bilgisayar özürlü..bide beni fıtık eder bi internete girer tek baktıgı face ve fb sitesi.. bide bagırır ordan fatmaaa bu neden açılmıyo ebenin körüne açılmıyo ne biliyim ben:

bende daha ole bısıler yok sız ondesınız ya bacım bızden heralde ondannnn ama yazdıgın ıı olmus cnmm enazından meraklanmayızz...
ben koydum avuc ıcımı karnımaa bısı yok kuzuuuu:)):):):):):)

Valla ben avcumu falan koymadan hissettim ya..Resmen büzüldü içimde hissettim...3 kez hissettim, çok hafif bi ağrı oldu, ilkinde panikledim ama..Sonra olabilir diyordu nette diye yattım uzandım...Eşim de panikledi..Benim erken doğduğumu biliyor, erken mi gelecek falan diye korktu...Birazda benden kaynaklanıyor, gece gece yürüyüşe çıktık eşimle, ne işimiz varsa, zaten hafta sonu yorulmuştum..Bundan sonra yürüyüşleri 15 dakikada falan bitirecem..

günayddınnn en güzell anne adaylarıııı
yelkovan resimler harika maşallahhh maşallahhhhh ya bayıldım bende girmek istiyorum o ultrasona 4 boyutlumu oluyo bu?? ve fiyat bilgisinide verebilirmisin

Benim herifim de aynen öyle..Zaten bizim evde net yok, olmasını da istemiyorum aslında..Olur olmadık sitelere girer falan, hiç bişey yapamasa oyun oynar, ben sıkılırım diye istemiyorum..Bi yandan da lazım diye istiyorum da..Ben de yemek tariflerine falan çok bakarım netten..Bazen gerçekten ilginç güzel şeyler yakalıyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…