hahhahaa gunaydınn ağam paşammm :):)::) aa eyluldemı gelıyoooo ne guzellll.. ya cok bostancı tarafında oturan var dıye dedım 2. bulusmayı ole yaparız nolcekkkkkkkkkkk:)):):)::) bızım ıcın farketmıyo bı denızotobusune bakarrrr...
CILEKKKK kıymetını bıl bakkk ıkızım senın ıcın 3 yapmıslarrrr
tesekkurler kızlar dun resımlerı alır almaz hemen sız geldınız aklıma cunku aynı hıslerı paylasan en ıyı anlayan sızlersınız..
bu arada esım haftasonu ıcın bursaya gezmeye gıdelım uludag yaparız dedı bende dedımkı olmaaaz ben kızlarla bulusucam bu haftayı mı buldun bula bula dedım:))
kolun acımaz inşallah bu arada,
sen de şu aşıyı yaptırıyorsun yaa ben de düşünmeye başladımm :44:
Bombesiniz yine sabah sabah
hahhahaa gunaydınn ağam paşammm :):)::) aa eyluldemı gelıyoooo ne guzellll.. ya cok bostancı tarafında oturan var dıye dedım 2. bulusmayı ole yaparız nolcekkkkkkkkkkk:)):):)::) bızım ıcın farketmıyo bı denızotobusune bakarrrr...
CILEKKKK kıymetını bıl bakkk ıkızım senın ıcın 3 yapmıslarrrr
valla neden giyorsam oraya
yazın gelecek gibiyiz antalyaya ya bakalım nasip
kız ne biliyim rüyamda aynı bebek benim ki acba gerçektede mi öle olacak ki:26:
kız ne yapayım çok zorladılar. yoksa asla yaptırmazdım:)
yaptır anacım sende ben yaptırıyorsam herkes yaptırsın
maşallah inşallah böyle gider.
bende aşıya gidicem birazdan kahvaltımı yapayımda
kuzuuu konyaaltı plajında genclıgım gecmıstır:))
her yaz gelırdık halamın yanına devlet hastanesının karsı caddesınde otururdu ne ozledım denızını(
Kız hepimiz kıymetliyiz işte ne güseel :)))
Aynıdır tabii, annesin sen hissediyorsun demek kiii :)
Efet ben de yaptırıcam galiba
hahahaaaaaa pencil box derken:))))))))))) sus allah cezanı vermesin emi. öldüm gülmekten.
Ben gidiyorum 1 saate gelirim. Ayy çok korkuyorum iğneden((((((((
hehehe bende herşeye internetten bakıyom... bazen bişiler oluyo hilmi hemen dr gidelim mi yok diyom ben internette okudum normalmiş bazend e bişiler soruyo sor bakalım internetie ne diyo diyo kız ben hamile kalmak içinde interneteki ovulsyon tarihleri oluyo ya onları sölüyodum hadi yapak diyodumRahiminizde bu haftalardan itibaren zaman zaman ortaya çıkan ani kasılma ve gevşemeler hissederseniz korkmayın. Bunlar Braxton-Hicks kasılmaları adı verilen ağrısız, adet krampları gibi ve düzensiz aralıklarla gelen kasılmalardır. Rahiminiz gerçek doğum sancıları için antrenman yapmaktadır. Çoğu anne adayında bu tür kasılmalar 30. haftadan sonra belirginleşmeye başlasa da bazı anne adaylarında bu haftalarda "antrenman kasılmaları" başlayabilir.
Braxton-Hicks tarzı kasılmalar hiçbir zaman günlük yaşantınızı etkileyecek kadar sık olmamalıdır.
Eğer böyle oluyorsa bir erken doğum eylemi işaretçisi olabilirler.
Her anne adayı gibi siz de erken doğum belirtilerine duyarlı olmalı ve gerekli durumlarda doktorunuza haber vermelisiniz:
Erken doğum tehdididinin en önemli belirtisi rahimde düzenli aralıklarla ortaya çıkan kasılmalardır. Bu kasılmalar ender durumlarda ağrısız da olabilirler.
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.
Dün gece ben bu kasılmayı yaşadım kızlar..Sanki rahim toplanıyor gibiydi... 3 kez oldu, eşim korktu doktora gidelim falan dedi..Yok dedim, internette yazıyo olabilirmiş..Yürüyüşten gelmiştik gece, banyo yaptım az uzanmıştım tam o sırada oldu..Çok ilginçti..Acı falan yoktu ama, bebek hareketi değildi bence..Resmen kasıldım...
Rahiminizde bu haftalardan itibaren zaman zaman ortaya çıkan ani kasılma ve gevşemeler hissederseniz korkmayın. Bunlar Braxton-Hicks kasılmaları adı verilen ağrısız, adet krampları gibi ve düzensiz aralıklarla gelen kasılmalardır. Rahiminiz gerçek doğum sancıları için antrenman yapmaktadır. Çoğu anne adayında bu tür kasılmalar 30. haftadan sonra belirginleşmeye başlasa da bazı anne adaylarında bu haftalarda "antrenman kasılmaları" başlayabilir.
Braxton-Hicks tarzı kasılmalar hiçbir zaman günlük yaşantınızı etkileyecek kadar sık olmamalıdır.
Eğer böyle oluyorsa bir erken doğum eylemi işaretçisi olabilirler.
Her anne adayı gibi siz de erken doğum belirtilerine duyarlı olmalı ve gerekli durumlarda doktorunuza haber vermelisiniz:
Erken doğum tehdididinin en önemli belirtisi rahimde düzenli aralıklarla ortaya çıkan kasılmalardır. Bu kasılmalar ender durumlarda ağrısız da olabilirler.
Kasılmalarınızın olup olmadığını anlamak için avcunuzun içini karnınıza hafifçe dokundurun. Avucunuzun altında rahiminizin "toplanıyor" hissi yaratması kasılma belirtisidir. Bu esnada ağrı duyulması şart değildir. Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçün. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber verin.
Dün gece ben bu kasılmayı yaşadım kızlar..Sanki rahim toplanıyor gibiydi... 3 kez oldu, eşim korktu doktora gidelim falan dedi..Yok dedim, internette yazıyo olabilirmiş..Yürüyüşten gelmiştik gece, banyo yaptım az uzanmıştım tam o sırada oldu..Çok ilginçti..Acı falan yoktu ama, bebek hareketi değildi bence..Resmen kasıldım...
hehehe bende herşeye internetten bakıyom... bazen bişiler oluyo hilmi hemen dr gidelim mi yok diyom ben internette okudum normalmiş bazend e bişiler soruyo sor bakalım internetie ne diyo diyo kız ben hamile kalmak içinde interneteki ovulsyon tarihleri oluyo ya onları sölüyodum hadi yapak diyodum
Bizim bebeler internet bebesi olacak fatma...
bende daha ole bısıler yok sız ondesınız ya bacım bızden heralde ondannnn ama yazdıgın ıı olmus cnmm enazından meraklanmayızz...
ben koydum avuc ıcımı karnımaa bısı yok kuzuuuu:)):):):):):)
aynen öle çocuk dogdugun bile bakarım kız ben: benim herifde tamtersi internet bilgisayar özürlü ..bide beni fıtık eder bi internete girer tek baktıgı face ve fb sitesi.. bide bagırır ordan fatmaaa bu neden açılmıyo ebenin körüne açılmıyo ne biliyim ben :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?