2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim gibi rejim yapan var mı kızlar aranızda
24+4 ve 7,5 kilo aldığım için dr um rejim verdi
10 gündür kilo almıyorum

Ben yaptım 2 haftaa..
Şekerim çok düşük çıktı, kilom da aldı başını gitti diye doktorum verdi...
Ama sonrası normal düzenime döndüm..Rejim rejim nereye kadar yaa...
Bana hem rejim hem de spor verdi adam, hergün yürüyorum bi de..

nasıl bir rejim yaptın
ben protein ağırlıklı besleniyorum
1. oğlumda 10 kilo ile tamamlamıştım
bundan frenlemesek 15 i rahat bulucak

benim gibi rejim yapan var mı kızlar aranızda
24+4 ve 7,5 kilo aldığım için dr um rejim verdi
10 gündür kilo almıyorum

Canım ben şekerden dolayı diyet yapıyorum doktorum kiloya takmadı ama bu diyet ve insülin sayesinde kilo da vermeye başladım.. Toplam 10 kilo almıştım, ikisini verdim.. Şimdi toplam 8 oldu.. Bugünde kilon çok iyi dedi ama ben şişko hamileyim ....

tamam canım sağol araştırdım sebamed alıcam...
ben kaçtım kızlar yarın haber veririm muhtemelen öptüm herkesi

güle güle hayırlı haberlerle gel inşallah...

İnşallah herşey yolunda gider, çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Korkutma kız, perşembe de ben olucam aşı...
Egeyle dalga geçiyom, gel gel güzelim, gel hiç acımayacak diye...Ben ne olacam acaba ???

ohhhh etme bulma dünyası git bende sana bu şarkıyla karşılık vercem..

topik yine coştu arada kaynıyor yazıalr.
öykümmmmmm aile hekimine gitsin son dozunu yaptırsın dedi

aaa oykum o yemeye bıde kılo verdın super valla:):)))ıste dıyet yaa doktor verınce mecbur uyuyosunn

ohhhh etme bulma dünyası git bende sana bu şarkıyla karşılık vercem..

topik yine coştu arada kaynıyor yazıalr.
öykümmmmmm aile hekimine gitsin son dozunu yaptırsın dedi

Canım çok sağol, gördüm az önce cevapta yazdım ama sen görmedin herhal... Yarın sabah gidim bari..

nasıl bir rejim yaptın
ben protein ağırlıklı besleniyorum
1. oğlumda 10 kilo ile tamamlamıştım
bundan frenlemesek 15 i rahat bulucak

Ben protein yemiyorum et ürünleri yemiyorum zaten...
Paso yoğurt yedim ya, 2 saatte br yoğurt-meyva..Kan şekeri dengelensn diye mutlaka 2 saatte br bişeyler yedim..Proteini peynirden aldım...
Ekmek- hamurşi- tatlı yasaktı...

aaa oykum o yemeye bıde kılo verdın super valla:):)))ıste dıyet yaa doktor verınce mecbur uyuyosunn

Valla ordaki herşeyi yiyemiyor bile insan ama doktor kızdı..yiyceksin dedi.. Güzelim zaten ben kilolarımı hep yemekten değil yememekten aldım.. ünkü ben hiç açlık hissetmem unuturum yemek yemeyi falan.. Yani napıyormuşuz 3 saatte bir yiyormuşuz..

ısırırım ben onu ısırırımmmm.....
duvarları da boyuyo mu kızz...
Biz kızımla evimin duvarlarını boyayacağız, öyle hayallerim var..Eşim de bizi evden kovacak..

kız kuzu öykü ayaklandıktan sonra buraya ne yazacaksın çok merak ediyorum. hiç gelip kızım yaramaz falan diye yakınma:)) benim arkadaşın oğlu babasının isim kaşesini vurmuş bütün duvarlara. bir de gidip anne ben bir şey yaptım diyormuş. kadın bir bakmış bütün koridor kocasının ismiyle dolu delirmiş tabii, kocası gayet rahat ama aferin oğluma, çok sanatsal olmuş diyormuş:)))

Yaaa kızlar ben geldim hemen randevu verdiler gelsin dediler koştum gittim dr süperdi yaa adama bayıldım ilk defa kilomu ölçtüler tansiyonumu ölçtüler bi sürü bişiyler sordu... Sonra ultrasona baktı nerdeyse 1 saat baktı bir sürü resim verdi herşeyini gördüm yavrumun kalbini odacıklarını ellerini açmıştıyüzünü gördüm ilk defa net allahım aglıyorum süperdiii kalbim duracak ayak tabanını bile gördüm yaa dr süperdiii

canımmm çok sevindim artık oraya devam et bari. En azından gönlüne göre bi yer oldu. Gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…