2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Aman kızım onlarda sapıtmasın, biz her yakışıklıyı görünce sapıtıyor muyuz ??

kuzuuuuuuuuuu senın kızın sakın bısı olursa gulerım ben asıl senın kızını sımartmaya calısıyomussun sımarmıyomus koydun yerde kalıyormus felannnn:)

Babası gibi tembel olursa zaten koyduğum yerde kalır..Kalkamaz...
ama ona halası çok ileniyo, benim kızımdan yaramaz olsun diyeee...Eşim onun kızı çok yaramaz diye arada söylenir de, aslında çocuğa kızmıyo yaramaz diye, kardeşine bakmıyor-ilgilenmiyor diye kızıyor..O da hemen seninki benimkinden felaket olsun der...Büyük ihtimal yaramaz olur...
Bana çekerse zaten kesin de..Ben küçükken kardeşimin kolunu kırmışım kıskançlıktan...ağaçtan düşmüşlüğüm falan da çoktur...
eşim uslu bişeymiş yazık, hiç ses çıkarmaz ağlamazmış...Şimdi de usludur garibim...
ama bende çok merak ediyorum kime benzeyecek huyu suyu bebeğimin diyee...Bana benzer inşallah kız, ben gibi deli olur....

ben o kadınlara ve 36 bedenlere ve bu bedene sığabilenlere son derece sinir oluyorummmmm

yaaa ben tam 12 kilo aldımmm benden çok alanı yoktur herhalde

ben o kadınlara ve 36 bedenlere ve bu bedene sığabilenlere son derece sinir oluyorummmmm

hemen hemen başa baş gidiyoruz canım merk etme 10 kilo almışım bende ama nereye sığdı o 10 kilo bilmiyorummmm

Ahhhh, bi zamanlar bende 36 bedene sığabiliyordum....
Ama o kadınlardan değildim anacım, bana o gözle bakmazlardı...Zatii 1.55 boy var, yarım metre bacak var, nereye baksınlar...
Şimdi de dünya gibi oldum yusyuvarlak...Tosun gibi......

pis nefisli bu erkekler birden kocam aklıma geliyor bide şimdi şişkoyum felan adama bakımsız geliyorumdur. Bak şimdi sinirlendim muz yemem lazım sakinleşmem gerek

Ye anacım muz kesmez seni bide çikolata yeeeeeee... afiyet olsun.. Boşver kız bakımsız makımsız keyfimizden mi yani onların çocukları sonuçta... Valla ayrıca öyle iki güzel gördü diye de benimle kıyaslarsa hiç işim olmaz... Gitsin şimdiden..

ınsallah canım sana benzerrr benım esımde aynı senın gıbı kuzenlerıne der mıllette aynısını bıze der oyuzden ben bıraz korkuyorum yaramaz olcak dıe. bende esımde durdugum yerde kalıyomusuzz ama bu kız benı daha sımdıden tekme manyagı yaptı nolcak bılmemmmm.. evettt yaa bızde esımle bıraz sımarık olsun ıstıyoruz bızım gıbı oturdugu yerde kalmasın::):):)

hayır sergilemiycek bananee kızarım ben

evet evet haklısın bu ara sergılemesınlerr canımmm zaten sısmısızzzz....

Canım gözünaydın içine sinen bir yerde olup kafanın rahatlaması çok iyi olmuş,hem bebeğininde sağlıklı olduğunu öğrendin maaşallah

hamileydi sanırım, geçenlerde müjdeyi vermişti...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa,
gerçekten mi....Ayyyy, çok sevindimmm yaaa....
O bebişini kaybetmişti, arada gelip okudukça üzülüyordum benn.....
Ayyy, çok mutlu oldum....İnşallah sorunsuz bi hamilelik yaşar yaa...Bu bebişi sağ salim gelir kucağına...
Darısı, şeydam, lizgelal, candaş ve diğerlerine inşallah....Ayy, gerçekten içim bi tuhaf oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…