Kızlar şimdi buraya bi kadın geldi
upuzun boyu bacakları uzun bide topuklu giyinmiş saçlar sarı dümdüz belinde gözler renkli bizim saplarda salya akıyor tabi.
Ben sinir oluyorum böyle kadınlara aamaaaa erkekleri sapıttırıyorlar..
evettt canım oydu:)))
Kızlar şimdi buraya bi kadın geldi
upuzun boyu bacakları uzun bide topuklu giyinmiş saçlar sarı dümdüz belinde gözler renkli bizim saplarda salya akıyor tabi.
Ben sinir oluyorum böyle kadınlara aamaaaa erkekleri sapıttırıyorlar..
o ne içinmiş ki?
kuzuuuuuuuuuu senın kızın sakın bısı olursa gulerım ben asıl senın kızını sımartmaya calısıyomussun sımarmıyomus koydun yerde kalıyormus felannnn:)
bizde kan uyuşmazlığı var da ikimizde de onunla ilgili bi test
ne guzel kızzz upuuzn saclı uzun bacaklıııı bunu cok sergılıyorlasa bende kızıyorum ama hoslarsaaa ben bıleee bakıyorum valla erkekler napsın:)
aman kızım onlarda sapıtmasın, biz her yakışıklıyı görünce sapıtıyor muyuz ??
ben o kadınlara ve 36 bedenlere ve bu bedene sığabilenlere son derece sinir oluyorummmmm
yaaa ben tam 12 kilo aldımmm benden çok alanı yoktur herhalde
ben o kadınlara ve 36 bedenlere ve bu bedene sığabilenlere son derece sinir oluyorummmmm
yağmurbuse, geliyorsun hiç yazmıyorsun......
Arada yazsana bize....Nasılsın, iyi misin.....
pis nefisli bu erkekler birden kocam aklıma geliyor bide şimdi şişkoyum felan adama bakımsız geliyorumdur. Bak şimdi sinirlendim muz yemem lazım sakinleşmem gerek
hemen hemen başa baş gidiyoruz canım merk etme 10 kilo almışım bende ama nereye sığdı o 10 kilo bilmiyorummmm
Babası gibi tembel olursa zaten koyduğum yerde kalır..Kalkamaz...
ama ona halası çok ileniyo, benim kızımdan yaramaz olsun diyeee...Eşim onun kızı çok yaramaz diye arada söylenir de, aslında çocuğa kızmıyo yaramaz diye, kardeşine bakmıyor-ilgilenmiyor diye kızıyor..O da hemen seninki benimkinden felaket olsun der...Büyük ihtimal yaramaz olur...
Bana çekerse zaten kesin de..Ben küçükken kardeşimin kolunu kırmışım kıskançlıktan...ağaçtan düşmüşlüğüm falan da çoktur...
eşim uslu bişeymiş yazık, hiç ses çıkarmaz ağlamazmış...Şimdi de usludur garibim...
ama bende çok merak ediyorum kime benzeyecek huyu suyu bebeğimin diyee...Bana benzer inşallah kız, ben gibi deli olur....
hayır sergilemiycek bananee kızarım ben
Yaaa kızlar ben geldim hemen randevu verdiler gelsin dediler koştum gittim dr süperdi yaa adama bayıldım ilk defa kilomu ölçtüler tansiyonumu ölçtüler bi sürü bişiyler sordu... Sonra ultrasona baktı nerdeyse 1 saat baktı bir sürü resim verdi herşeyini gördüm yavrumun kalbini odacıklarını ellerini açmıştıyüzünü gördüm ilk defa net allahım aglıyorum süperdiii kalbim duracak ayak tabanını bile gördüm yaa dr süperdiii
hamileydi sanırım, geçenlerde müjdeyi vermişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?