2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende habıre acıkıyorum 3 saatte 1 yıyorumm yıne kılo alıyorum degısen bısı yok yanıı:) ya belkı ben her saatte yıyo olabılırımmmm:):):):):):)

Yakınmam kızzz, bende de var delilik...
ama şöyle yazabilirim bak...Biz kızımla aerobik cd.si taktık oynadık, eşim bize dayanamadı evden kaçtı..
Ya daaa, kızımla ben kıyafet defilesi yaparken eşim de delirdi bize katıldı, sandalyeye oturdu ıslık çaldı bize falann...
Hiç şikayet etmiycem kızımı, edersem hatırlatın bu günleri...
Şu sebepten edeblirim, çok ağlıyo susturamıyorum diyebilirim...Ama yaramazzlıklarını şikayet etmiycem hiç...
Ama çocukta da sanatsal bi ruh varmış yani....Bütün koridoru kaşelemiş...

ısırırım ben onu ısırırımmmm.....
duvarları da boyuyo mu kızz...
Biz kızımla evimin duvarlarını boyayacağız, öyle hayallerim var..Eşim de bizi evden kovacak..

ayyy çok sevindim ya. gözünaydın. artık oraya devam et.

pipisini de gördün mü kızzzz....
Hadi gözün aydın...Sevindim vallaa..

maşallah canım senin adına çok sevindimm..
ne kadar olmuş oğluşun?
Sağlığı nasılmışşşş

hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın yoğunsun bu ara herhalde

Hem yoğunluk var, biliyorsun bizim işler bu aylarda çok yoğun..Bi de yeni ofiste patronla dipdibe masam..Sürekli giremiyorum eskisi gibi...

merhaba kızlar, benim pc bu siteyi açmamakta direniyordu uzun zamandır, şimdi girebildim herkes iiy inşallah.

Hoşgeldin canım..İyiyiz sen nasılsın.

ayy canım sonunda istediğin gibi bir muayene oldun gözün aydın hadi canım benim yaa

delimavi iğne için gittim hastaneye az önce. indirekt coombs testi istedi doktor, kan verdim. senin dediğin bu muydu?

Kızlar şimdi buraya bi kadın geldi
upuzun boyu bacakları uzun bide topuklu giyinmiş saçlar sarı dümdüz belinde gözler renkli bizim saplarda salya akıyor tabi.

Ben sinir oluyorum böyle kadınlara aamaaaa erkekleri sapıttırıyorlar..

ne guzel kızzz upuuzn saclı uzun bacaklıııı bunu cok sergılıyorlasa bende kızıyorum ama hoslarsaaa ben bıleee bakıyorum valla erkekler napsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…