Valla ordaki herşeyi yiyemiyor bile insan ama doktor kızdı..yiyceksin dedi.. Güzelim zaten ben kilolarımı hep yemekten değil yememekten aldım.. ünkü ben hiç açlık hissetmem unuturum yemek yemeyi falan.. Yani napıyormuşuz 3 saatte bir yiyormuşuz..
kız kuzu öykü ayaklandıktan sonra buraya ne yazacaksın çok merak ediyorum. hiç gelip kızım yaramaz falan diye yakınma:)) benim arkadaşın oğlu babasının isim kaşesini vurmuş bütün duvarlara. bir de gidip anne ben bir şey yaptım diyormuş. kadın bir bakmış bütün koridor kocasının ismiyle doludelirmiş tabii, kocası gayet rahat ama aferin oğluma, çok sanatsal olmuş diyormuş:)))
ısırırım ben onu ısırırımmmm.....
duvarları da boyuyo mu kızz...
Biz kızımla evimin duvarlarını boyayacağız, öyle hayallerim var..Eşim de bizi evden kovacak..
Yaaa kızlar ben geldim hemen randevu verdiler gelsin dediler koştum gittim dr süperdi yaa adama bayıldım ilk defa kilomu ölçtüler tansiyonumu ölçtüler bi sürü bişiyler sordu... Sonra ultrasona baktı nerdeyse 1 saat baktı bir sürü resim verdi herşeyini gördüm yavrumun kalbini odacıklarını ellerini açmıştıyüzünü gördüm ilk defa net allahım aglıyorum süperdiii kalbim duracak ayak tabanını bile gördüm yaa dr süperdiii
merhaba kızlar, benim pc bu siteyi açmamakta direniyordu uzun zamandır, şimdi girebildim herkes iiy inşallah.
Yaaa kızlar ben geldim hemen randevu verdiler gelsin dediler koştum gittim dr süperdi yaa adama bayıldım ilk defa kilomu ölçtüler tansiyonumu ölçtüler bi sürü bişiyler sordu... Sonra ultrasona baktı nerdeyse 1 saat baktı bir sürü resim verdi herşeyini gördüm yavrumun kalbini odacıklarını ellerini açmıştıyüzünü gördüm ilk defa net allahım aglıyorum süperdiii kalbim duracak ayak tabanını bile gördüm yaa dr süperdiii
Deli yaaaaaaaa
affetmem asla seniiiiii
iyiyiz cnm sen nasılsın
kızlar minikmucizem yok neden giremyor
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsın yoğunsun bu ara herhalde
merhaba kızlar, benim pc bu siteyi açmamakta direniyordu uzun zamandır, şimdi girebildim herkes iiy inşallah.
iyiyiz cnm sen nasılsın
kızlar minikmucizem yok neden giremyor
bende habıre acıkıyorum 3 saatte 1 yıyorumm yıne kılo alıyorum degısen bısı yok yanıı:) ya belkı ben her saatte yıyo olabılırımmmm:):):):):):)
kızzzz o suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben o deılımkı ben ole olsm daha ne ıstımmmmmmmmmmmmmmmm:):):):):)
Yeni mi anladın kız deli olduğumu....
delimavi iğne için gittim hastaneye az önce. indirekt coombs testi istedi doktor, kan verdim. senin dediğin bu muydu?
Kızlar şimdi buraya bi kadın geldi
upuzun boyu bacakları uzun bide topuklu giyinmiş saçlar sarı dümdüz belinde gözler renkli bizim saplarda salya akıyor tabi.
Ben sinir oluyorum böyle kadınlara aamaaaa erkekleri sapıttırıyorlar..
evettt canım oydu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?