anam nolmuş bişey mi olmuş bebişe
kan uyuşmazlığı iğnemi yazdırmak için devlet hastanesine gittim az önce. doktor ultrasondan da bakmam lazım dedi. 5-10 saniye baktı. adamın tek cümlesi "bebek erkek" :))) ben korkmaya başladım bu veletten, gittiğim her doktor önce cinsiyetini söylüyor. eşimi aradım söyledim, yine mi meydandaymış diyor:)))
pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini
konumuz yamanın pip boyu:))))))))) damadım olur kendisi erkekim benim
Konumuzz bircenin "ERKEK" oğlu....
Yaman bey, adı gibi kendi de yaman...
pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini
konumuz yamanın pip boyu:))))))))) damadım olur kendisi erkekim benim
kuzuuuu patron olmussun sen artıkkkk:))
mervecm aşı oldum kolum ilacı verirken biraz yanma oldu onu dedim.
ayyyy bırce cok guldurdun benıııı senın cocuk capkın olacak deseneeeeeee
benim bitti şükür. ilacımıda bugun içmem lazımdı aşı olunca braktım bugun. amakaşıntı yok. kaşıntı varsa ilaça başla mantar olur
seninle aynı durumdayım sürekli çişim varmış hissi iç gıcılayacı sanki alttan çıkıcakmış gibi bi his.banada doktor 32-33 lere kadar dönmezse bi daha dönmez sezeryan dedi.
valla haftaya gidicem doktora söylücem geçmezse banyo yaptığımda rahatlıyorum ama... yaaa günlük ped kullandıktan sonra böyle oldum anasını satım yaaa
selam
ne kadar kalabalıklaşmış nisan anneleri,
giremiyorum ne zamandır,umarım herkes ve bebişler iyidir
bu arada ben 24+4 teyim,allah nasip ederse 23 haziranda 2. paşama kavuşacağım
Ne kullanacağımızı da şaşırdık ya, kullansak da oluyor, kullanmasak da oluyor....
valla haftaya gidicem doktora söylücem geçmezse banyo yaptığımda rahatlıyorum ama... yaaa günlük ped kullandıktan sonra böyle oldum anasını satım yaaa
haziranız biz yandaki topik nisan cnm:))))))))))hoşgeldn valla çok kalabalığız. buyur geridur
selam kızlarr
ben birazdan yine doktora gidicem.. Yine detaylı ultrasona giricemdetaylıya girdiğim zaman kalp çıkış damarlarını görememişti sırtı dönük olduğundan radyolog haftalar geçti aradan doktorum tutturdu illakide baksın diye. Bugün çağırdılar bakıcak bakalım...
Egecim aşı olmuşun hayırlı olsun yarın tutmaz o kol söyliim ben sana :) 2. dozda o kadar etkilenmiyoda ilk doz fena yapıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?