2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy bırce cok guldurdun benıııı senın cocuk capkın olacak deseneeeeeee

pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini

konumuz yamanın pip boyu:))))))))) damadım olur kendisi erkekim benim

heee aman bişi olmasın bende bişi oldu sandım, benimki de öyle sere serpe artık... ilkten kapatıt kendisini cinsiyetini göstermedi, öğrendikten sonra ilk bakıldığında ooohhhhh bi taraflarını yaya yaya gösteriyor kendisini

Konumuzz bircenin "ERKEK" oğlu....
Yaman bey, adı gibi kendi de yaman...

pis kuzu buldun erkeğin hasını hemen nasıl da huysuzlandın demi. benim erkeğim o damadım. çek ellerini

konumuz yamanın pip boyu:))))))))) damadım olur kendisi erkekim benim

vay be kıymetlendi oğluşum. hatta oğluş da demeyim artık ben ona, kibar kalıyor yakışmıyor:)))

kuzuuuu patron olmussun sen artıkkkk:))

Patron olmasam da o kadr varım...Kiloca hepsini geçiğim de...
Bacım sırf ben rapor izni kullanmayayım diye adamlar evimin dibine taşındı...Ben gibi çalışan elemanı, ben ücretle nerdee bulacaklar....Buldular ben gibi safı, azıcık gönlümü hoş ediyorlar, çalıştırıyorlar habire...

mervecm aşı oldum kolum ilacı verirken biraz yanma oldu onu dedim.

heee aman öyle olsun bende başka bişi sandım... benim 2.doz fazla etkilemedi beni ya... Senin enfeksiyon durumun nasıl?

bende hergün kaşınıyorum ya hemen banyoya girip sabunla yıkıyorum yoksa kaşıntıdan duramıyorum

selam
ne kadar kalabalıklaşmış nisan anneleri,
giremiyorum ne zamandır,umarım herkes ve bebişler iyidir
bu arada ben 24+4 teyim,allah nasip ederse 23 haziranda 2. paşama kavuşacağım

bende hergün kaşınıyorum ya hemen banyoya girip sabunla yıkıyorum yoksa kaşıntıdan duramıyorum [/QUOTE]

benim bitti şükür. ilacımıda bugun içmem lazımdı aşı olunca braktım bugun. amakaşıntı yok. kaşıntı varsa ilaça başla mantar olur

ayyyy bırce cok guldurdun benıııı senın cocuk capkın olacak deseneeeeeee

işimiz var valla. doktora da bozuldum. boyuna, kilosuna, kalbine falan bak de mi? zaten hamile olduğuma dair belge lazımmış o yüzden baktı. koca göbeğimden anlayamadı herhalde:))

benim bitti şükür. ilacımıda bugun içmem lazımdı aşı olunca braktım bugun. amakaşıntı yok. kaşıntı varsa ilaça başla mantar olur

valla haftaya gidicem doktora söylücem geçmezse banyo yaptığımda rahatlıyorum ama... yaaa günlük ped kullandıktan sonra böyle oldum anasını satım yaaa

seninle aynı durumdayım sürekli çişim varmış hissi iç gıcılayacı sanki alttan çıkıcakmış gibi bi his.banada doktor 32-33 lere kadar dönmezse bi daha dönmez sezeryan dedi.

Evet bana da dedi..Ben zaten sezeryan olcam ama işte taşıması zor oluyor böyle olunca da..

selam
ne kadar kalabalıklaşmış nisan anneleri,
giremiyorum ne zamandır,umarım herkes ve bebişler iyidir
bu arada ben 24+4 teyim,allah nasip ederse 23 haziranda 2. paşama kavuşacağım

haziranız biz yandaki topik nisan cnm:))))))))))hoşgeldn valla çok kalabalığız. buyur geridur

selam kızlarr
ben birazdan yine doktora gidicem.. Yine detaylı ultrasona giricem detaylıya girdiğim zaman kalp çıkış damarlarını görememişti sırtı dönük olduğundan radyolog haftalar geçti aradan doktorum tutturdu illakide baksın diye. Bugün çağırdılar bakıcak bakalım...

Egecim aşı olmuşun hayırlı olsun yarın tutmaz o kol söyliim ben sana :) 2. dozda o kadar etkilenmiyoda ilk doz fena yapıyo..

valla haftaya gidicem doktora söylücem geçmezse banyo yaptığımda rahatlıyorum ama... yaaa günlük ped kullandıktan sonra böyle oldum anasını satım yaaa

sakalımız yok söyledik bas bas bağırdık ped kullanmayın diye ama takmadınız. ped mantar yapar sakın kullanma dedi dr.

kizlar bisi sorcam. Ben suan vitamin ilaci kullaniyorum balik yagi ile birlikde. Kansizlik oldugu icin demir hapinada basladim. Simdi dünde doktorum magnesium verdi carpintim oldugu icin.
Bana sanki cok gibi geliyo bukadar hap yutmak sizce bi zarari olurmu? Vitamini biraksam mi acaba

yaaaaaaaa tutması lazım banane.
off inşallah bugun gösterirde problem olmadan döner bize haber verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…