2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah herşey yolunda gider, çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Korkutma kız, perşembe de ben olucam aşı...
Egeyle dalga geçiyom, gel gel güzelim, gel hiç acımayacak diye...Ben ne olacam acaba ???

canım ben balık yağı hariç hepsini kullanıyorum... bi zararı olcağını düşünmüyorum vitamini bırakma önemli o...

kullandığın ilaçlarının hiç birinin bebeğe zararı yok canım
bence endişelenme,
ben daha önceki hamileliğimde söylediklerinin hepsini kullanmıştım

vallahi canım hepsini bıraktım. yetti ya ne kadar ilaç. ben magnezyumu içmiyorum kalsiyum verdi içmiyorum demiri ve elviti de 1 haftadır antibiyotik içiyorum diye içmedim ama başlıycam. dmeir ve eleviti içicem sadece yeter ya.ilaç manyağı yaptılar

yaaaaaaaa tutması lazım banane.
off inşallah bugun gösterirde problem olmadan döner bize haber verirsin.

İnşallah herşey yolunda gider, çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Korkutma kız, perşembe de ben olucam aşı...
Egeyle dalga geçiyom, gel gel güzelim, gel hiç acımayacak diye...Ben ne olacam acaba ???

3 gün tutmuyo sonra düzeliyo. Ama tutmuyo dediğim yukarı kaldıramıyosun geriye doğru atamıyosun kolunu falan yine iş görüyo yani :) ben en çok giyinirken zorlandıydım..

canım bence onlarda senı sevdıklerı ıcın en cok sen zorluk cekme bebenle dıye yakınına tasınmıslarr... aman masallah deee bosver kıs kıymetını bılıolarsa calıs

Doktorun verdiyse bırakma canım..
Benim doktor da hiç ilaç vermiyor, ben de ona uyuz oluyorum...Çocuk vitamin almaya almaya cılız bişi doğacak benimki..

Sen dedikten sonra kullanmayı kestim o arada olmuş olan dinledik seni anam ama geç kalmışız...

normal sabunla falan yıkamayın bak uni nin yada sebamedin genital bölge için sıvı sabunları var ben bi senedir falan kullanıyorum onu. bende çok olurdu kaşıntı o durduruyo resmen. Normal sabunun ph derecesi orayla tutmuyomuş

canım bence onlarda senı sevdıklerı ıcın en cok sen zorluk cekme bebenle dıye yakınına tasınmıslarr... aman masallah deee bosver kıs kıymetını bılıolarsa calıs

akraba ya, tabi zorluk çekmeyeyim diye düşünüyorlar..
Kız bu gidişle öyküyü de getirecem doğumdan sonra, kızım da benle beraber çalışacak....

benim gibi rejim yapan var mı kızlar aranızda
24+4 ve 7,5 kilo aldığım için dr um rejim verdi
10 gündür kilo almıyorum

Araştırıyım canım tamam sağol...

seninle aynı durumdayım sürekli çişim varmış hissi iç gıcılayacı sanki alttan çıkıcakmış gibi bi his.banada doktor 32-33 lere kadar dönmezse bi daha dönmez sezeryan dedi.

Bende hepsini kullanıyorum canım.. Bence zararı değil yararı var..

Sen dedikten sonra kullanmayı kestim o arada olmuş olan dinledik seni anam ama geç kalmışız...

Bana ilk hamilelikte doktor intim temizliği için jel vermişti, banyo yaparken falan yıkıyorsun sebamedin de var ben onu her banyoda kullanırım senelerdir.. Ph ı ona göre ayarlı.. Sabunla yıkarsanız mantar olusunuz kızlar... Bilginize.. Bende bunda bişi olmadı çok şükğr..

Diğerlerini bilemem ama magnezyum çok önemli Ege içmezsen kasılmaların kramplarım çok olur.. Her tarafın tututlur.. Birde magnezyum tansiyon olmasını da enegelliyormuş, sen yine de sor ama rahat etmen için lazım o ilaç..

Icimi rahatlattiniz kizlar sagolun ozaman kullanmaya devam edeyim ben.

Kullan kullan canım sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…