selam kızlarr
ben birazdan yine doktora gidicem.. Yine detaylı ultrasona giricemdetaylıya girdiğim zaman kalp çıkış damarlarını görememişti sırtı dönük olduğundan radyolog haftalar geçti aradan doktorum tutturdu illakide baksın diye. Bugün çağırdılar bakıcak bakalım...
Egecim aşı olmuşun hayırlı olsun yarın tutmaz o kol söyliim ben sana :) 2. dozda o kadar etkilenmiyoda ilk doz fena yapıyo..
sakalımız yok söyledik bas bas bağırdık ped kullanmayın diye ama takmadınız. ped mantar yapar sakın kullanma dedi dr.
he he 1. oğlumcum nisanda doğmuştu aklım ona gitti
ama doğru yerdeyim:)
kizlar bisi sorcam. Ben suan vitamin ilaci kullaniyorum balik yagi ile birlikde. Kansizlik oldugu icin demir hapinada basladim. Simdi dünde doktorum magnesium verdi carpintim oldugu icin.
Bana sanki cok gibi geliyo bukadar hap yutmak sizce bi zarari olurmu? Vitamini biraksam mi acaba
kizlar bisi sorcam. Ben suan vitamin ilaci kullaniyorum balik yagi ile birlikde. Kansizlik oldugu icin demir hapinada basladim. Simdi dünde doktorum magnesium verdi carpintim oldugu icin.
Bana sanki cok gibi geliyo bukadar hap yutmak sizce bi zarari olurmu? Vitamini biraksam mi acaba
yaaaaaaaa tutması lazım banane.
off inşallah bugun gösterirde problem olmadan döner bize haber verirsin.
İnşallah herşey yolunda gider, çok güzel haberlerle gelirsin canım...
Korkutma kız, perşembe de ben olucam aşı...
Egeyle dalga geçiyom, gel gel güzelim, gel hiç acımayacak diye...Ben ne olacam acaba ???
Patron olmasam da o kadr varım...Kiloca hepsini geçiğim de...
Bacım sırf ben rapor izni kullanmayayım diye adamlar evimin dibine taşındı...Ben gibi çalışan elemanı, ben ücretle nerdee bulacaklar....Buldular ben gibi safı, azıcık gönlümü hoş ediyorlar, çalıştırıyorlar habire...
:)Hep burda kal o zaman, takıl bize, bi bakıvermişsin haziran olmuş bile...
Sen dedikten sonra kullanmayı kestim o arada olmuş olan dinledik seni anam ama geç kalmışız...
Doktorun verdiyse bırakma canım..
Benim doktor da hiç ilaç vermiyor, ben de ona uyuz oluyorum...Çocuk vitamin almaya almaya cılız bişi doğacak benimki..
Hoşgeldin afiyet olsun bebişine yarasınnnnnnnn...ben geldim yemeğimi yedim de geldim
Kullanmaya devam, herşey bebişlerimiz içinIcimi rahatlattiniz kizlar sagolun ozaman kullanmaya devam edeyim ben.
canım bence onlarda senı sevdıklerı ıcın en cok sen zorluk cekme bebenle dıye yakınına tasınmıslarr... aman masallah deee bosver kıs kıymetını bılıolarsa calıs
normal sabunla falan yıkamayın bak uni nin yada sebamedin genital bölge için sıvı sabunları var ben bi senedir falan kullanıyorum onu. bende çok olurdu kaşıntı o durduruyo resmen. Normal sabunun ph derecesi orayla tutmuyomuş
:)
bişeycik kalmadı zaten hazirana
2.çocukla napıcam die yusuflamaya başladım bile şimdiden
seninle aynı durumdayım sürekli çişim varmış hissi iç gıcılayacı sanki alttan çıkıcakmış gibi bi his.banada doktor 32-33 lere kadar dönmezse bi daha dönmez sezeryan dedi.
Sen dedikten sonra kullanmayı kestim o arada olmuş olan dinledik seni anam ama geç kalmışız...
vallahi canım hepsini bıraktım. yetti ya ne kadar ilaç. ben magnezyumu içmiyorum kalsiyum verdi içmiyorum demiri ve elviti de 1 haftadır antibiyotik içiyorum diye içmedim ama başlıycam. dmeir ve eleviti içicem sadece yeter ya.ilaç manyağı yaptılar
Icimi rahatlattiniz kizlar sagolun ozaman kullanmaya devam edeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?