2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Chanel, ilerde yaramazlık yaptıklarında konuşmaya hakkımız olmayacak, şimdiden yaramaz olsun duaları ediyoruz....Benim eşim diyor ama, kötülükle değil, çocuk doğmadan hiç demedi yaramaz olsun falan diye..Yine de çocuğa kızmıyor, kardeşine kızıyor bakmıyor ilgilenmiyor diyee...
Ama merak etme, onların dediğiyle olmaz o, yaramaz olacağı varsa olur...Yalnız sizinki 2 taraftan da uslu ana uslu-baba uslu olunca bilmiyorum ne kadar yaramaz olur..

orası öyle ama erkek milleti anlamaz okadar .
Benim çocuğumu taşıyor da bilmem nede. Offffffff anam der geçerler..

aminn, inşallah...

kizlar bebeler büyüdü artik sizinkiler cok oynuyormu? Benim bebe 2 gündür az oynamaya basladi yine yahuu

bazen oluyor öyle cnm. Dinlenme modunda oluyorlar yada sen harekethalindeyken oynuyorlar anlamamışsındır.
15 kere oynuyorsa korkma. Zaten 28 haftadan sonra normal hareketler olurmuş.

hemen hemen başa baş gidiyoruz canım merk etme 10 kilo almışım bende ama nereye sığdı o 10 kilo bilmiyorummmm
valla basenler bacak göbek üçlüsüne dağıldı kilolarr benim ekmeği kesmem lazım zaten sadece sabahları yiyordum ondan bile feragat etmeliyimm

yok kıs ben de öyle incecik bi hatundum boy 1,70 kilo 50 kistim erisin die bi kadın doğum kontrol hapı hooop 10 kilo aldım 59 ile hamile kaldım ama hep istemişimdir bakımlı bi hatun olmayı saçlar sürekli fönlü makyajlı giyim kuşam son derece şık ama hayatta hep başka öncelikler oldu mazereti aslında kişinin kendine olan saygısı bakım sadece temiz olabilmeyi başardım o kadar

bende kızken öyleydim saçlar fönlü sürekli röfleli sonra eylül oldu bittiiiiiiiiiiiiiiii. Ama farklı sebepler vardı biraz moral gerekiyor onun için eşim askere gitti maddiyat derken. Bidaha bakımlı oamadım. Temiz olmayı başardım

ya bırı sey demıstı eger yegenler sımarıksa oanlara cekerrr kı 2 taraftakı bebeklerde duz duvara tırmanıyor):):)

Sen manken gibiymişsin yaa...Ben de doğum kontrol hapından çok kilo aldım ama miyom var diye mecbur kullandım...Bakımlı olmak zor iş ya, ben de özeniyorum da, sorma, paspal paspal geziyorum..O gerçekten ayrı bi olay..Hem maddi olarak da durum iyi olmalı, hem de üşengeç olmamalı insan, sürekli bakımlı gezmek için...Ben artık herşeye üşenir oldum..

merhaba haziran anneleri. bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın

maşallahhhhhhhhhhhhhh
gelirsem görürsünüz diyor..

merhaba haziran anneleri. Bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. Az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın
allah kucağına almayı nasip etsin cnm. Hayırlı olsun

yok be güzelim demezler.. Yapmazlar bizimkiler..

inşallahhhhhhh sütüne bırakıyorum

Kurban olurum ben onaaa...El sallamış yaaa...Hep istedim kzıım bi el salla diye, sallamadı zilli kızım...Çok kıskandım fatmaa...anasına hemen de el sallamış ana kuzusu oğluşun...Maşallah çok güzel , çok belli...Hem de bi sürü fotosu oldu bak...
Allah nazardan saklasın, kuzum yaa...

merhaba haziran anneleri. bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın

Bugün bi güzel haber dahaa...Çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsin, inşallah bu hamileliğin sorunsuz sıkıntısız geçer...Kucağına almayı da görürsün(hepimiz görürüz) inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…