ınsallah canım sana benzerrr benım esımde aynı senın gıbı kuzenlerıne der mıllette aynısını bıze der oyuzden ben bıraz korkuyorum yaramaz olcak dıe. bende esımde durdugum yerde kalıyomusuzz ama bu kız benı daha sımdıden tekme manyagı yaptı nolcak bılmemmmm.. evettt yaa bızde esımle bıraz sımarık olsun ıstıyoruz bızım gıbı oturdugu yerde kalmasın::):):)
ye anacım muz kesmez seni bide çikolata yeeeeeee... Afiyet olsun.. Boşver kız bakımsız makımsız keyfimizden mi yani onların çocukları sonuçta... Valla ayrıca öyle iki güzel gördü diye de benimle kıyaslarsa hiç işim olmaz... Gitsin şimdiden..
kizlar bebeler büyüdü artik sizinkiler cok oynuyormu? Benim bebe 2 gündür az oynamaya basladi yine yahuu
Aaaaaaaaaaaaaaaaa,
gerçekten mi....Ayyyy, çok sevindimmm yaaa....
O bebişini kaybetmişti, arada gelip okudukça üzülüyordum benn.....
Ayyy, çok mutlu oldum....İnşallah sorunsuz bi hamilelik yaşar yaa...Bu bebişi sağ salim gelir kucağına...
Darısı, şeydam, lizgelal, candaş ve diğerlerine inşallah....Ayy, gerçekten içim bi tuhaf oldu...
kizlar bebeler büyüdü artik sizinkiler cok oynuyormu? Benim bebe 2 gündür az oynamaya basladi yine yahuu
valla basenler bacak göbek üçlüsüne dağıldı kilolarr benim ekmeği kesmem lazım zaten sadece sabahları yiyordum ondan bile feragat etmeliyimmhemen hemen başa baş gidiyoruz canım merk etme 10 kilo almışım bende ama nereye sığdı o 10 kilo bilmiyorummmm
Ahhhh, bi zamanlar bende 36 bedene sığabiliyordum....
Ama o kadınlardan değildim anacım, bana o gözle bakmazlardı...Zatii 1.55 boy var, yarım metre bacak var, nereye baksınlar...
Şimdi de dünya gibi oldum yusyuvarlak...Tosun gibi......
valla basenler bacak göbek üçlüsüne dağıldı kilolarr benim ekmeği kesmem lazım zaten sadece sabahları yiyordum ondan bile feragat etmeliyimm
yok kıs ben de öyle incecik bi hatundum boy 1,70 kilo 50 kistim erisin die bi kadın doğum kontrol hapı hooop 10 kilo aldım 59 ile hamile kaldım ama hep istemişimdir bakımlı bi hatun olmayı saçlar sürekli fönlü makyajlı giyim kuşam son derece şık ama hayatta hep başka öncelikler oldu mazereti aslında kişinin kendine olan saygısı bakım sadece temiz olabilmeyi başardım o kadar
Chanel, ilerde yaramazlık yaptıklarında konuşmaya hakkımız olmayacak, şimdiden yaramaz olsun duaları ediyoruz....Benim eşim diyor ama, kötülükle değil, çocuk doğmadan hiç demedi yaramaz olsun falan diye..Yine de çocuğa kızmıyor, kardeşine kızıyor bakmıyor ilgilenmiyor diyee...
Ama merak etme, onların dediğiyle olmaz o, yaramaz olacağı varsa olur...Yalnız sizinki 2 taraftan da uslu ana uslu-baba uslu olunca bilmiyorum ne kadar yaramaz olur..
yok kıs ben de öyle incecik bi hatundum boy 1,70 kilo 50 kistim erisin die bi kadın doğum kontrol hapı hooop 10 kilo aldım 59 ile hamile kaldım ama hep istemişimdir bakımlı bi hatun olmayı saçlar sürekli fönlü makyajlı giyim kuşam son derece şık ama hayatta hep başka öncelikler oldu mazereti aslında kişinin kendine olan saygısı bakım sadece temiz olabilmeyi başardım o kadar
ya bırı sey demıstı eger yegenler sımarıksa oanlara cekerrr kı 2 taraftakı bebeklerde duz duvara tırmanıyor):):)
orası öyle ama erkek milleti anlamaz okadar .
Benim çocuğumu taşıyor da bilmem nede. Offffffff anam der geçerler..
maşallahhhhhhhhhhhhhheveeeeeeeeeet geldi resimlere gösteriyimmi :d:d çok tatlı ogluşum vaaaaaaaar
Eki Görüntüle 159436 bebeğimin suratına bakın heleeeeeeee
Eki Görüntüle 159437 buda omurgası kuzumuuuunnn
Eki Görüntüle 159438 buda kuzum nasılda ellerini açmışşş el mi sallıyo neee kuzuuumm
Eki Görüntüle 159439 budaa bacak kemiği uyluk kemiğiiii
Eki Görüntüle 159440 buda minik suratı
Eki Görüntüle 159448 buda ufacık ayağı
bende kızken öyleydim saçlar fönlü sürekli röfleli sonra eylül oldu bittiiiiiiiiiiiiiiii. Ama farklı sebepler vardı biraz moral gerekiyor onun için eşim askere gitti maddiyat derken. Bidaha bakımlı oamadım. Temiz olmayı başardım
allah kucağına almayı nasip etsin cnm. Hayırlı olsunmerhaba haziran anneleri.Bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. Az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın
yok be güzelim demezler.. Yapmazlar bizimkiler..
eveeeeeeeeeet geldi resimlere gösteriyimmiçok tatlı ogluşum vaaaaaaaar
Eki Görüntüle 159436 bebeğimin suratına bakın heleeeeeeee
Eki Görüntüle 159437 buda omurgası kuzumuuuunnn
Eki Görüntüle 159438 buda kuzum nasılda ellerini açmışşş el mi sallıyo neee kuzuuumm
Eki Görüntüle 159439 budaa bacak kemiği uyluk kemiğiiii
Eki Görüntüle 159440 buda minik suratı
Eki Görüntüle 159448 buda ufacık ayağı
merhaba haziran anneleri.bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?