2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benım kızım suslu puslu olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmm

ayy benim eylül öyle yaa. Gözlüklerini hayatta tatil günleri takmaz. Servisten bi alırız saçlar açık gözlükler çantada. Bi yere giderken koruyucu ruju var onun onu sürer bari renk versin der. Allahım böyle anneden böyle kız

kizlar bugün bizim evlenme yildönümü 3 yil oldu ne cabuk gecti hicbisi anlamadim
allah nice mutlu uzun bir ömür nasip etsin size. Nice yıllara

ohhh ne güzel canım bizimde 30 martta... 9 yıl oldu bizim..

Hadi ben şimidlik kaçar hatunlar kızım geliyor...

sanada nce yıllar arkadaşıım. Kendine iyi bak görüşürüz

Ben de öyle kız istiyooommmmmm.....
siparişle oluyo mu ki....
Kokoş olsun kızım, anasına benzemesin, bezini sallaya sallaya yürüsün, ben de peşinden poposunu ısırmaya koşturayım....

merhaba kızlar, yine uzun bi ara yine ben :)) bütüüün anneciklerimiz iyidir inşallah..

size yeni sorularım var :))
bebek odası halısı için her kafadan bir ses çıkıyor da, shaggy halıyı kimi övüyor kimi sövüyor.. %100 akrilik halı da iyi diyolar, sonra kütük gibi oluyor diyen de var.. halı alan oldu mu içinizde? ya da tavsiyeniz nedir??

merhaba haziran anneleri. bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın

ayyyy cok sevındım canımmmm ınsallah allah bu sefer bebısını hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp eder...

ayyy hayalımdekı kız modelı yaaaaaaaaa ıstee aynı boyle olsunn mınıcık etekler gıysınnn rujları olsunnn kendı secımlerı olsunnnnn ınsallah allah banada bole bı kız nasıp eder.....

maşallah oğluşa
merhaba haziran anneleri. bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın
gözünaydın. bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

oyyy maşallah Fatmacım el sallamış resmen yaa... onun o kemiklerini yerim ben anammmm maşallahhhh

[

selammmm biz iyiyiz sen nasılsıınn
oda yapmadığım için bilgim yok ama fazla kimseye danışma kafan karışır.. Her konuda geçerli

kokoşa bak senn.. duru da ablasını taklit eder yandın sen. hatta 2.ler daha fena olur.

shaggy sakın alma...İlk kullanırken çok iyi..1 sene sonra sönüyor, kabarmıyor..Ve pislikler halının derinlerinde kalıyor, temizlemesi çok zor....Bence tabii...
Naylon karışımlı alma derim ben...

ÖYKÜ

Ö ykü’dür senin adın, öykülerle dolu dolu yaşayan
Y üreği sevgiyle, gözleri umutla, neşeyle yarına bakan
K em gözlü gözler ırak olsun senden, sönmesin geleceğin
Ü stün başarılar, sevgiler süslesin ömrünü, öykülerinle

Ö yle zamanlar gelir ki, ailenle unutulmazları yaşarken
Y emyeşil ormanda, bir anda sevgiyle koşmak gelir içinden
K ötülüğe kapalı, iyiliğe açık yüreğinle dünyaya bakarken
Ü züm gibi gözlerinden ışık saçarsın, yaşadığın öykülerinle

Ö yle güzellikler yaşarsın ki, izi kalır sayfa sayfa anılarında
Y azmakla bitmeyen damlalar belgesi olur senin içinde
K üçücükken yaşadığın her şeyi, saklarsın büyük yüreğinde
Ü zemez, kıyamaz kimse seni, yaşarsın öykü içinde, öykülerinle

ben de öyle kız istiyooommmmmm.....
Siparişle oluyo mu ki....
Kokoş olsun kızım, anasına benzemesin, bezini sallaya sallaya yürüsün, ben de peşinden poposunu ısırmaya koşturayım....
:))))))))) olmuyor cnm tamamen içten gelen bişey olması lazım. Inşallah seninkide öyle olur.

hahah aminnnnnnnn inşallah kokoş olurlar.

kokoşa bak senn.. Duru da ablasını taklit eder yandın sen. Hatta 2.ler daha fena olur.

sorma valla. Oğlun yaşadı benim kızlar cilveli edalı oluyorlar analarıda öyleydi ama bitti.

aynen maddiat oldu mu herşey oluyor moral da oluyor giyim kuşam zaten bi dünya para dedim ya hep öncelikler başka başka oluyor
maşlallh oğluşuna fatmacım ellerini severim benonun yumuk yumuk oyyy
aynenn bol bol paralar kazansı kocişim ben de çalışmam valla gezer tozar giyerimm
benım kızım suslu puslu olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmm
olsun tabi gelinimmm ben olamadım gelinim süslü olsunn
Kizlar bugün bizim evlenme yildönümü 3 yil oldu ne cabuk gecti hicbisi anlamadim
nice mutlu yıllara seneye bebişe kutalayacağız yıldönümlerimizi ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…