benım kızım suslu puslu olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmm
Kizlar bugün bizim evlenme yildönümü 3 yil oldu ne cabuk gecti hicbisi anlamadim
Kizlar bugün bizim evlenme yildönümü 3 yil oldu ne cabuk gecti hicbisi anlamadim
allah nice mutlu uzun bir ömür nasip etsin size. Nice yıllarakizlar bugün bizim evlenme yildönümü 3 yil oldu ne cabuk gecti hicbisi anlamadim
ohhh ne güzel canım bizimde 30 martta... 9 yıl oldu bizim..
Hadi ben şimidlik kaçar hatunlar kızım geliyor...
ayy benim eylül öyle yaa. Gözlüklerini hayatta tatil günleri takmaz. Servisten bi alırız saçlar açık gözlükler çantada. Bi yere giderken koruyucu ruju var onun onu sürer bari renk versin der. Allahım böyle anneden böyle kız
Ohhh ne güzel canım bizimde 30 martta... 9 yıl oldu bizim..
Hadi ben şimidlik kaçar hatunlar kızım geliyor...
merhaba haziran anneleri.bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın
ayy benim eylül öyle yaa. Gözlüklerini hayatta tatil günleri takmaz. Servisten bi alırız saçlar açık gözlükler çantada. Bi yere giderken koruyucu ruju var onun onu sürer bari renk versin der. Allahım böyle anneden böyle kız
maşallah oğluşaeveeeeeeeeeet geldi resimlere gösteriyimmiçok tatlı ogluşum vaaaaaaaar
Eki Görüntüle 159436 bebeğimin suratına bakın heleeeeeeee
Eki Görüntüle 159437 buda omurgası kuzumuuuunnn
Eki Görüntüle 159438 buda kuzum nasılda ellerini açmışşş el mi sallıyo neee kuzuuumm
Eki Görüntüle 159439 budaa bacak kemiği uyluk kemiğiiii
Eki Görüntüle 159440 buda minik suratı
Eki Görüntüle 159448 buda ufacık ayağı
gözünaydın. bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahmerhaba haziran anneleri.bende haziran annesi olacaktım bebişin kalbini duyamadık malesef. şimdi yine hamişim 4+2 daha. az kaldı sizinde merak ettim nasılsınız diye..bebişlere iyi bakın
eveeeeeeeeeet geldi resimlere gösteriyimmiçok tatlı ogluşum vaaaaaaaar
Eki Görüntüle 159438 buda kuzum nasılda ellerini açmışşş el mi sallıyo neee kuzuuumm
merhaba kızlar, yine uzun bi ara yine ben :)) bütüüün anneciklerimiz iyidir inşallah..
Size yeni sorularım var :))
bebek odası halısı için her kafadan bir ses çıkıyor da, shaggy halıyı kimi övüyor kimi sövüyor.. %100 akrilik halı da iyi diyolar, sonra kütük gibi oluyor diyen de var.. Halı alan oldu mu içinizde? Ya da tavsiyeniz nedir??
merhaba kızlar, yine uzun bi ara yine ben :)) bütüüün anneciklerimiz iyidir inşallah..
size yeni sorularım var :))
bebek odası halısı için her kafadan bir ses çıkıyor da, shaggy halıyı kimi övüyor kimi sövüyor.. %100 akrilik halı da iyi diyolar, sonra kütük gibi oluyor diyen de var.. halı alan oldu mu içinizde? ya da tavsiyeniz nedir??
[
selammmm biz iyiyiz sen nasılsıınn
oda yapmadığım için bilgim yok ama fazla kimseye danışma kafan karışır.. Her konuda geçerli
:))))))))) olmuyor cnm tamamen içten gelen bişey olması lazım. Inşallah seninkide öyle olur.ben de öyle kız istiyooommmmmm.....
Siparişle oluyo mu ki....
Kokoş olsun kızım, anasına benzemesin, bezini sallaya sallaya yürüsün, ben de peşinden poposunu ısırmaya koşturayım....
hahah aminnnnnnnn inşallah kokoş olurlar.ayyyy cok sevındım canımmmm ınsallah allah bu sefer bebısını hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp eder...
Ayyy hayalımdekı kız modelı yaaaaaaaaa ıstee aynı boyle olsunn mınıcık etekler gıysınnn rujları olsunnn kendı secımlerı olsunnnnn ınsallah allah banada bole bı kız nasıp eder.....
kokoşa bak senn.. Duru da ablasını taklit eder yandın sen. Hatta 2.ler daha fena olur.
shaggy sakın alma...İlk kullanırken çok iyi..1 sene sonra sönüyor, kabarmıyor..Ve pislikler halının derinlerinde kalıyor, temizlemesi çok zor....Bence tabii...
Naylon karışımlı alma derim ben...
aynen maddiat oldu mu herşey oluyor moral da oluyor giyim kuşam zaten bi dünya para dedim ya hep öncelikler başka başka oluyorbende kızken öyleydim saçlar fönlü sürekli röfleli sonra eylül oldu bittiiiiiiiiiiiiiiii. Ama farklı sebepler vardı biraz moral gerekiyor onun için eşim askere gitti maddiyat derken. Bidaha bakımlı oamadım. Temiz olmayı başardım
maşlallh oğluşuna fatmacım ellerini severim benonun yumuk yumuk oyyyeveeeeeeeeeet geldi resimlere gösteriyimmiçok tatlı ogluşum vaaaaaaaar
aynenn bol bol paralar kazansı kocişim ben de çalışmam valla gezer tozar giyerimmSen manken gibiymişsin yaa...Ben de doğum kontrol hapından çok kilo aldım ama miyom var diye mecbur kullandım...Bakımlı olmak zor iş ya, ben de özeniyorum da, sorma, paspal paspal geziyorum..O gerçekten ayrı bi olay..Hem maddi olarak da durum iyi olmalı, hem de üşengeç olmamalı insan, sürekli bakımlı gezmek için...Ben artık herşeye üşenir oldum..
olsun tabi gelinimmm ben olamadım gelinim süslü olsunnbenım kızım suslu puslu olsun ıstıyorummmmmmmmmmmmmm
nice mutlu yıllara seneye bebişe kutalayacağız yıldönümlerimizi ne güzelKizlar bugün bizim evlenme yildönümü 3 yil oldu ne cabuk gecti hicbisi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?