bugün daha iyiyim elimin uyuşukluğu geçti.
Sabah krampla uyandım sol bacak iptal topallıyorum hafiften.
Ol sen aşını boşver onlar ilgisiz demek ki.
Heralde bakalım naaaptı
eylülde bana çok girerdi kramp 2 gün acısını çekerdim. Bunda daha başlamadı allah korusun fena çığlıklarla uyanıyorsun valla.
Bende çok oturunca kalçam tutuluyor biraz dolaşınca geçiyor. Az kaldı atlatıcaz bakalım
hoşçakal canımneyse canlar bizde kactik yarin görüsürüz hadi öptüm sizi
her sabah başka ağrıyla uyanıyorum.
Eşim dalga geçiyor. ''hamile kaldın dağıldın bide ikinciyi yapalım diyosun'' deyip gülüyor.
Lafa bak
doğru söylüyo ama keyfimden ağrıtmıyorum heryerimi.
hoşçakal canım
hahah lafa geldilermi 1 numaralar.
Sen 2. Ara ver biraz unutsun ahları vahları sonra ilk defa hamile kalırmış gibi gelir benimki öyle.
valla yaş gçiyo egecim 3 yıl ara verirsem yaş olur 34 zor gelir ozaman bilmiyorum yaaa.
Kısmet şuncağızımı bir doğurayım da bakalım ne olacak.
Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere. Bebişleri öpüyorummm
teşekkür ederiz teyzesi bakalım neler yapacak bize oğluş aç kaldı yavrum şeker yüklemesi için aç aç beklerdim 11 e kadar aç kurdum benimm eline saldırmışçook tatlı. ne kadar güzel yakalamış doktor, eli ağzında. çok canlar yakacak bu çocuk annesi
canım ya bende oluyor çok kasılma dr un ilaç vermiştir muhakkak bana 2 tane yazdı gecenin bi yarısı kocamı çığlıkla uyandırıyorum sol bacağım sol bacağım diye ilaçlarım calcimax-d3 1000 mg ve magnorm365 mgbugün daha iyiyim elimin uyuşukluğu geçti.
sabah krampla uyandım sol bacak iptal topallıyorum hafiften.
ol sen aşını boşver onlar ilgisiz demek ki.
heralde bakalım naaaptı
her sabah başka ağrıyla uyanıyorum.
eşim dalga geçiyor. ''hamile kaldın dağıldın bide ikinciyi yapalım diyosun'' deyip gülüyor.
lafa bak
doğru söylüyo ama keyfimden ağrıtmıyorum heryerimi.
maşallahhhhhhhhhhhhhh
gelirsem görürsünüz diyor..
Kurban olurum ben onaaa...El sallamış yaaa...Hep istedim kzıım bi el salla diye, sallamadı zilli kızım...Çok kıskandım fatmaa...anasına hemen de el sallamış ana kuzusu oğluşun...Maşallah çok güzel , çok belli...Hem de bi sürü fotosu oldu bak...
Allah nazardan saklasın, kuzum yaa...
maşallah oğluşa
gözünaydın. bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
oyyy maşallah Fatmacım el sallamış resmen yaa... onun o kemiklerini yerim ben anammmm maşallahhhh
aynen maddiat oldu mu herşey oluyor moral da oluyor giyim kuşam zaten bi dünya para dedim ya hep öncelikler başka başka oluyor
maşlallh oğluşuna fatmacım ellerini severim benonun yumuk yumuk oyyy
aynenn bol bol paralar kazansı kocişim ben de çalışmam valla gezer tozar giyerimm
olsun tabi gelinimmm ben olamadım gelinim süslü olsunn
nice mutlu yıllara seneye bebişe kutalayacağız yıldönümlerimizi ne güzel
birde değerlerini yazıyım kilosu 1000 gr mış yani burdada kilosunu göstermiyomuş ma dr tahminde bulundu ultrason değerlerinide internette bi yer var oraya yazınca tahmini rakam çıkıyo ordada 1030 gr çıkmıştı
BPD: 68.7
FL: 51.6 bunu 7 ile çarparsam 36 cm falan boyu var
AC: 223.5
kızlar dr heryerini gösterdi böbreklerini midesini kalbinin odacıklarını beyninini beyinciğini her yerini[/QUOTE
fatmaa bebısın resımlerı nerde goremedım
birde değerlerini yazıyım kilosu 1000 gr mış yani burdada kilosunu göstermiyomuş ma dr tahminde bulundu ultrason değerlerinide internette bi yer var oraya yazınca tahmini rakam çıkıyo ordada 1030 gr çıkmıştı
kızlar dr heryerini gösterdi böbreklerini midesini kalbinin odacıklarını beyninini beyinciğini her yerini[/QUOTE
fatmaa bebısın resımlerı nerde goremedım
dur bulayım..................
iyiyiz canım gel tabi sende katıl bize... ne demek... amin inşallah cümlemizin... liste var ama konu sahibi girmiyor siteye, bi görsem beni de ekleticem...merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ben hergün giremiyorum burası her gün dolu maşallah arada bir girerim artık kızımla bakarız size aranızda yer alırsam sevinirim genede
Rabbim herkese inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder sorunsuz bir şekilde inş...
bu arada burda bir listeniz falan varmı acaba doğum sırasına göre herkesin yazıldığı...
kızlar dr heryerini gösterdi böbreklerini midesini kalbinin odacıklarını beyninini beyinciğini her yerini
iyiyiz canım gel tabi sende katıl bize... ne demek... amin inşallah cümlemizin... liste var ama konu sahibi girmiyor siteye, bi görsem beni de ekleticem...
anam maşallah annesi yaaa :))) biz aynıydık seninle, seninki 1000 gr olmuşsa benimki de hemen hemen öyledir.. bizim de haftaya kontrol bakalım... şeker yüklemen ne zaman olucak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?