kızlar mrb uzun zamandır ziyaret edemiyorum sizleri.sizler ve bebişleriniz iyidir umarım.forumu okumaya vaktim olmadı ama bişey sorucam sizlere,ben bugün dr. a gittim 24+3 teyiz bebeğim 797 grammış.birde aşıdan bahsetti bilginiz varmı?ve aranızda şeker yüklemesi yapılan varmı
erkek bebeğim olucak Allah nasip ederse canım.. aminn inş. evet Burak koyucaz adını... :) şeker yüklemesi falan yaptırdın mı?
kızlar mrb uzun zamandır ziyaret edemiyorum sizleri.sizler ve bebişleriniz iyidir umarım.forumu okumaya vaktim olmadı ama bişey sorucam sizlere,ben bugün dr. a gittim 24+3 teyiz bebeğim 797 grammış.birde aşıdan bahsetti bilginiz varmı?ve aranızda şeker yüklemesi yapılan varmı
ewt yaptırdım şükür ii çıktı ama dr geçen gittiğimde çok kilo aldığım için buhafta gel bakalım olmazsa bidaha tekrarlayalım dedi? canım sizleri tanımak adına soruyorum çalışıyormusun ew hanımımısın?ben bankada çalışıyordum bebiş olunca bıraktım.bende efe diye düşünüyorumtabi iki isim koyarım 2 isim seviyorumda ben:))
sor ne demek canım ama çıkabilirim birazdan eşim gelicek çünkü :) ev hanımıyım... Efe çok güzel bi isim çok severim... bende 2 isim düşünüyorum ama Burak adını kullanıcam inşallah...
şükür iyi çıkmış, bende 10 kilo almışım şimdiye kadar malesef.. ilk gebeliğim...
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.ben bugün gittiğimde yaparlar sanıyordum dr. 2 hafta sonra yapıcaz şeker yüklemesi dedi,ben şu ana kadar 12 kg aldım.umarım benimkide iyi çıkar.aşı nerede yapılıyor,sağlık ocağı dedi dr. um.b u arada ben hamile kaldığım için çalışmaktan vazgeçtim
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.ben bugün gittiğimde yaparlar sanıyordum dr. 2 hafta sonra yapıcaz şeker yüklemesi dedi,ben şu ana kadar 12 kg aldım.umarım benimkide iyi çıkar.aşı nerede yapılıyor,sağlık ocağı dedi dr. um.b u arada ben hamile kaldığım için çalışmaktan vazgeçtim
tamam canım sana şimdiden ii geceler:))burak ismide çok güzel kaderleride güzel olur inş.bende 60 ile başladım şimdi 68.5 kiloyum geçenki hamilelikte 20 kilo almıştım dr bunu bildiği için kızıyo hihihi:)))
iyi geceler canım grşmek üzere Allaha emanetsiniz. yaz arada... ben akşamları burdaym gnelde... gündüzleri çok kalabalık olur akşamları sakindir... gündüz de zevklidir ama tavsiye ederim uğramanı... tekrardan iyi geceler...:79:
Kafa karısıklığı için:)))
Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
gunaydinnnnnnhnn
super bir paylasim olmus hemen esime yolluyorum biz bir turlu kac aylik oldugum konusunda anlasamiyorduk))
günaydııııııııııııııııııııııın fındıklaaaaaaaaaaaar
Kafa karısıklığı için:)))
Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
günaydııııııııııııııııııııııın fındıklaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?