2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oburix çift.....
Artık sizde kayınvalideler olarak erzak falan yollarsınız bol bol...

çok tatlı manşallah
sağol canımmm
amanın masallah kuzuma yaaa
sağol canımm

ayy ikinci annesi teşekkür ederizz ayy olsunlar obur olsunlar boşver dünürüm yemek tabağıyla arkalarından gezmeyelim dua ediyorum aç kurt olsun benim oğlum diye bulduğunu yesin yok öyle damak tadıymış falan olmasın besleriz biz onları bi gün sen bi gün ben yapar yapar yediririz kuzularımıza

kızlar bugün hiç oturamıyorumm sandalye başında
ya sol kaburgam karnıma batıyor gibi nefes aldırmıyor
bugün çok da yemek yemedim neden öle oluyor acaba :44:

kızlar bugün hiç oturamıyorumm sandalye başında
ya sol kaburgam karnıma batıyor gibi nefes aldırmıyor
bugün çok da yemek yemedim neden öle oluyor acaba :44:

hafta ilerledikçe akciğerlerimizdeki baskı artıyormuş kağan kocatepede öyle okudum ondandır herhalde canım

göndeririz canım ayy böyle deyince sen uzakta olma fikri bana çok uzak geldi umarım hep yakınlarımızda olrlar bir saat ara olsa tamam da inşallah öyle çok uzakta olmazlar

İnşallah olmazlar yaa, ben uzaktayım ya, ondan öyle demişimdir,ben de farkında değilim yani...Sen yaınca farkettim...Benim annem hep yollar aklım onda kalmış...
İnşallah hiç ayrılmayız kuzucuklarımızdan...Zati sizi bilmem, biz candaşla anlaştık o oğlanı doğuracak bana içgüvey vericek...

biz konuşamadık canım o konuyu ama channel de gelsin burası turistik yet emekli olunca hem rahat ederler burda kışlar çok soğuk olmaz

kız yağdandır o . Batamıyordur yağ onu etkiliyordur.
Ne güzel işte ağrımasın allahım bu bi tür yaa

Yok ağrısın istediğimden değil, ağrıyo da ben mi bilemiyorum acaba diye ????
2 ay önce çok ağrı oluyordu, tuvalete de gece uyanıyordum mutlaka...Artık ne gece uyanıyorum, ne ağrı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…