aaa damadıma bakk ne yakısıklı :)):):):)
yalnız bısı dıımmı en son bızım kızında elı azındaydı sanırım bunlar cok oburix çift olacakk(( bende sabah almıstım randevumu doktordakı tartıda az kılolu cıkım de doktor kızmasın dıe ama cocu bosuna ac bırakmısım yıne sıskosun demıstı doktor bana):)
Dayına hayırlı yolculuklar...Allah kavuştursun...
İyiyiz bizde...Benim kızda kuduruk bugün, tekmeleyip duruyor...Hep tekmelesinler inşallah yaa...
sağol canımmmçok tatlı manşallah
sağol canımmamanın masallah kuzuma yaaa
aaa damadıma bakk ne yakısıklı :)):):):)
yalnız bısı dıımmı en son bızım kızında elı azındaydı sanırım bunlar cok oburix çift olacakk(( bende sabah almıstım randevumu doktordakı tartıda az kılolu cıkım de doktor kızmasın dıe ama cocu bosuna ac bırakmısım yıne sıskosun demıstı doktor bana):)
kızlarrrrrrrrrrr ııaksamlar bende yrın sabah kızımı gorup ole gelıcemmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrr ııaksamlar bende yrın sabah kızımı gorup ole gelıcemmmmmmmmm
oburix çift.....
Artık sizde kayınvalideler olarak erzak falan yollarsınız bol bol...
kızlar bugün hiç oturamıyorumm sandalye başında
ya sol kaburgam karnıma batıyor gibi nefes aldırmıyor
bugün çok da yemek yemedim neden öle oluyor acaba :44:
göndeririz canım ayy böyle deyince sen uzakta olma fikri bana çok uzak geldi umarım hep yakınlarımızda olrlar bir saat ara olsa tamam da inşallah öyle çok uzakta olmazlar
biz konuşamadık canım o konuyu ama channel de gelsin burası turistik yet emekli olunca hem rahat ederler burda kışlar çok soğuk olmazİnşallah olmazlar yaa, ben uzaktayım ya, ondan öyle demişimdir,ben de farkında değilim yani...Sen yaınca farkettim...Benim annem hep yollar aklım onda kalmış...
İnşallah hiç ayrılmayız kuzucuklarımızdan...Zati sizi bilmem, biz candaşla anlaştık o oğlanı doğuracak bana içgüvey vericek...
kızlar bugün hiç oturamıyorumm sandalye başında
ya sol kaburgam karnıma batıyor gibi nefes aldırmıyor
Bugün çok da yemek yemedim neden öle oluyor acaba :44:
biz konuşamadık canım o konuyu ama channel de gelsin burası turistik yet emekli olunca hem rahat ederler burda kışlar çok soğuk olmaz
ahhh ahhh bu dertler hep aynı sırtım ağrıyor kaburgam batıyor. Fenayım bi akşam olmadı gitti
kız yağdandır o . Batamıyordur yağ onu etkiliyordur.kız ağaaa,
benim hiç biyerim ağrımıyo onca kiloya rağmen...niye ki ????
ben geldim
kız yağdandır o . Batamıyordur yağ onu etkiliyordur.
Ne güzel işte ağrımasın allahım bu bi tür yaa
Hoşgeldinnnn....
kız yağdandır o . Batamıyordur yağ onu etkiliyordur.
Ne güzel işte ağrımasın allahım bu bi tür yaa
hoşgeldin bacım bizde gidiyorduk
ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?