2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bu dr hemen yazdı haftaya yaptırırım.. kız her tarafı belli ben hala şaşkın öle acaip etrafda dolanıyom süperdi

tam zamanında gördün heryerini, bundan sonra görmek daha güçleşecekmiş çünkü büyüdüğü için, parmakları falan ne güzel belli yaa :)) ben de detaylıda görmüştüm her yerini... anam yerim ben oğluşumun kankasını :))) git yaptır şeker yüklemeni de, ne güzel bak istediğin gibi bi doktor çıktı karşına... maşallah maşallah hep oan git fatma...

Fatmacım şimdi okudum bebişini gördüğünü valla çok sevindim ya :) üzülüyodum güzel güzel göremiyosun diye süper olmuş bu askeriye işi.. hep böyle mutlu ol inşallahh

evt yaa çok sevindim valla dr benden daha fazla inceliyo

Fatmacım şimdi okudum bebişini gördüğünü valla çok sevindim ya :) üzülüyodum güzel güzel göremiyosun diye süper olmuş bu askeriye işi.. hep böyle mutlu ol inşallahh

ayy sağolasın canım agzım kulaklarımda geziniyom valla. elleri açıktı hep o resimdeki gibi bide ayak tabanını göteriyo kıpırdaktım ama her yerini kendi gösterdi

neyse.. ben çıkayım ortalıgı toplayıp yatayım artık

iyi geceler canımm, bende daha namaz kılmadım... kılayım da hatime devam edeyim... kaldı şurda 70 sayfam, cumaya bitirsem duasını yapıcam ama nasıl yapıyım bilmiyorum... bizim kızlar için de edicem hepsinin adını mı alsam da tek tek dua etsem yoksa genel mi karar veremedim valla...

neyse grşrz yarın canım

mrb arkaadşlar bende sizleri yakından takip etmeye çalışıyıorum vakit buldukçada yazıyorum sohbetinize arkadaşlığına imrendim doğrusu bende bi haziran annesiyim bebişim cinsiyeti erkek şuan 26 haftalığız.bitanede oğlum var 2 yaşına girecek yakında.bende hamilelik boyunca aşı yaptırmadım bu hafta dr kontrolü var dr sıracağım bakalım ne diyecek??

merhaba canım evet görüyorum seni ama yazmıyorsun genelde... yaz konuşalım :) maşallah Allah bağışlasın oğlunu... Göbişindekini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin... Aşı yaptırsaydın keşke... muhtemel doğum tarihi ne bebeğinin... bende 26+2yim...

merhaba canım ewt daha çok okuyorum yazdıklarınızı çok sağol güzel dileklerin için aynı şekilde sende inş. sağ salim kucağına alırsın bebişini.20 haziran görünüyor bakalım artık bu nasıl olacak? bu arada ismim aynur

memnun oldum aynurcum... 20 haziran gözüküyor benimde ama +3 -3 yanılma payı oluyor ya bilemicm tam olarak... son adet tarihin ne acaba?

Rabbim hayırlı bi doğum ve sağlıklı sıhatlice bebişleri kucağımza almak nasip etsin cinsiyet bellimi merve? isim düşündünüz mü?

erkek bebeğim olucak Allah nasip ederse canım.. aminn inş. evet Burak koyucaz adını... :) şeker yüklemesi falan yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…