Yok ağrısın istediğimden değil, ağrıyo da ben mi bilemiyorum acaba diye ????
2 ay önce çok ağrı oluyordu, tuvalete de gece uyanıyordum mutlaka...Artık ne gece uyanıyorum, ne ağrı oluyor...
Yok ağrısın istediğimden değil, ağrıyo da ben mi bilemiyorum acaba diye ????
2 ay önce çok ağrı oluyordu, tuvalete de gece uyanıyordum mutlaka...Artık ne gece uyanıyorum, ne ağrı oluyor...
Hoşgeldin canım
maşallah diyelimyok ağrısın istediğimden değil, ağrıyo da ben mi bilemiyorum acaba diye ????
2 ay önce çok ağrı oluyordu, tuvalete de gece uyanıyordum mutlaka...artık ne gece uyanıyorum, ne ağrı oluyor...
Hoşbuldum kuzum.
Geç kaldım yaaaa. Olsun yakaladım en azından sizi. Oldun mu aşını.
Kolun ağrıycak 3 gün
gece ben de tuvaletim geldiğini anlamıyorum yaaa gidiyorum bazen gidiyorum yok oluyor
Bende perşembe günü aşı olucam yaaa.....
maşallah diyelim
oldum aşımı kalbini dinlediler 128 atıyordu. Bir ay sonra yine olcam. şimdi hafif dokununca ağrı var.
Fmg bugun karnımın sol tarafı yürüdükçe ağrıyor sırtımda ağrıyor bi hoşum yani..
dilini ısır insanın en çok kendine nazarı değiyo valla
İnternette der ki, bebek ters pozisyondaysa bacaklar aşağıdaysa, ki bu haftalarda çoğu ters dururmuş, o zaman tuvalete daha sık çıkılırmış..Bizimkilerin bacaklar tepede herhalde ondan çok baskı yapmıyor bize..Benimki belli zaten hep mideme mideme vuruyor küçük hanım..
internette der ki, bebek ters pozisyondaysa bacaklar aşağıdaysa, ki bu haftalarda çoğu ters dururmuş, o zaman tuvalete daha sık çıkılırmış..bizimkilerin bacaklar tepede herhalde ondan çok baskı yapmıyor bize..benimki belli zaten hep mideme mideme vuruyor küçük hanım..
Eki Görüntüle 159506 Eki Görüntüle 159507 Eki Görüntüle 159508
ben de oğluşumu göstereyim mii
şeker yüklemesinden aç kaldığım için oğlum ellerini yiyor yavrum benimm
ayakta kalmadım ama bilmiyorum:))ol kuzum lazımmış bak napalım katlanıcaz haftaya 2. Yi olucam ben.
Kolun yarın ağrımaya başlar.
Kendini yordun heralde. çok ayakta kalma eve gidince. Geçmiş olsun.
son zamanlarda benimde mideme çok vuruyor zilli, döndü diye o zaman :))))
ol kuzum lazımmış bak napalım katlanıcaz haftaya 2. yi olucam ben.
kolun yarın ağrımaya başlar.
kendini yordun heralde. çok ayakta kalma eve gidince. geçmiş olsun.
son zamanlarda benimde mideme çok vuruyor zilli, döndü diye o zaman :))))
benimki ters işte ayaklar aşşağıda fena oluyor..
kizlar bugün hava cok güzel burda. Bizde kizimla dondurma yemeye gidicez birazdan.
ben çıkıyorum kızlar...
Hrkes kendine ve bebesine iyi baksın, allaha emanet olun...
Iyi akşamlar..
ayakta kalmadım ama bilmiyorum:))
sende nasıl durumlar.
döndü demekkk yerim onu ben yaaaa
Ben aradım, bana diyorlar ki mecbur değil, neden aşı oluyorsun, olucam hiç haber bile vermiyorsunuz dedim..Milletin sağlık ocakları arıyo, her ay kontrole çağırıyo dedim...Hiçç oralı bile olmadılar, perşembe gel o zaman vuralım dediler..O kadar..
dönmüş o zaman...Benimki de hep mideme mideme vuruyo...
Seninki de döner yakında ağam, o zaman rahat edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?