aa gel tabi canım katıl bize... haziran annesi bile olmana gerek yokki :):)slm...
yanlıs anlamadıysam hazıranda ınsallah dogum yapacakların bolumu degılmı?
bende ınsallah hazıranda dogum yapıcam.
bende katılabılırmıyım?
eveett yaa süperdi hala aklımdan çıkmıyo hiç görmemiştim böle burnu agzı birde yutkundu falan agzı kapalıydı sımsıkı açmadı hiç sonra yutkundu ayyyy kurban olsunlar onaaaagördüm ogluşunun resmini güleryüzlü birde el sallıyor:))
Günaydın hayatımmmmm.. Benim daha çok kafam karıştı... Ben 26 bitene kadar 6 aylık diyeceğim mesela, 30 bittiğinde de 7 aylık diyeceğim. Yanlış mı oluyor?
Dünüüüüüüüüüürrrrr gördüm yakışıklı oğluşunuuuu çoook tatlıııııı :)
Günaydın hayatımmmmm.. Benim daha çok kafam karıştı... Ben 26 bitene kadar 6 aylık diyeceğim mesela, 30 bittiğinde de 7 aylık diyeceğim. Yanlış mı oluyor?
Dünüüüüüüüüüürrrrr gördüm yakışıklı oğluşunuuuu çoook tatlıııııı :)
günydıııınn tontişimmmmm
Bana nisbet mi yapıyon bacım, el salladığı resimi koymuşsun, benim kızım da bu kontrolde bana el sallıcakkk...
günaydın .çgüzel günler inşallahgunaaaydınn...
Hava aydınlık olunca kalkmak ne kolay:)
günaydın cnikomgünaydııııııııııııııııııııııın fındıklaaaaaaaaaaaar
hoşgeldin tabikisi katılabilirsin.slm...
Yanlıs anlamadıysam hazıranda ınsallah dogum yapacakların bolumu degılmı?
Bende ınsallah hazıranda dogum yapıcam.
Bende katılabılırmıyım?
sallasın kuzum sallasın ne nisbeti yapıyım ay kızz 6,5 ayda bir görmüşüm valla salak gibiyim agzım kulaklarda geziyomherksinki el sallasın analarına bide ayaklarını görcektin tabanını getirip duryo eşşek sıpası yaaa
aa gel tabi canım katıl bize... haziran annesi bile olmana gerek yokki :):)
eveett yaa süperdi hala aklımdan çıkmıyo hiç görmemiştim böle burnu agzı birde yutkundu falan agzı kapalıydı sımsıkı açmadı hiç sonra yutkundu ayyyy kurban olsunlar onaaaa
gördünmü damadını begendimi gelinimkıs süperdi yaa ellerii ayırıyo böle ayagını dayıyo her bişeyini gösterdi yaaaa oda biliyo kuzucuk annesinin ne şartlar onu görmeye çalıştıgını
bence 26 dayken 7.aydayım 30 dada 7 bıttı dıyeceksın:))
Günaydın hatunlar...
günaydın hatunlar...
Kızlarrrrrrrrr bütün gece uyumadım resmen inlemişim.
Sabah kalktım kolum fena ağrıyor vurmuşlar gibi. Yolda gelirken yaramaz kızım bi başladı tekmelere aşşa aşşa sıktım bacaklarımı yürüyemedim durdum biraz çok ağrım var karnımda kötüyüm ben
biz şöyle hesaplıyoruz.
24.haftaya gırdıgınde 6. Aya gırmıs oluyosun
28.hafyata gırdıgınde 7. Aya gırmıs oluyosun
32.haftaya gırdıgınde 8.aya gırmıs oluyosun
36. Haftaya gırdıgınde 9.aya gırmıs oluyosun
doktorum oyle soylemıstı ben oyle hesplıyorum.
Su anda 26. Haftadayız.
Günaydınnnn kuzuuuu
günydın kuzumm. Ben çok fenayım karnım kasıklarım ağrıyor. Oram çıkacak gibi tırmalanıyor. Ne oldu anlamadım. Gece de uyumadım
biz şöyle hesaplıyoruz.
24.haftaya gırdıgınde 6. aya gırmıs oluyosun
28.hafyata gırdıgınde 7. aya gırmıs oluyosun
32.haftaya gırdıgınde 8.aya gırmıs oluyosun
36. haftaya gırdıgınde 9.aya gırmıs oluyosun
doktorum oyle soylemıstı ben oyle hesplıyorum.
su anda 26. haftadayız.
bak bu hesap daha guzelmıs:))
herkese gunaydın hanımlar....
geçmiş olsun yaa, ağrı oluyo dedi ya kızlar..bende kendimi alıştırayım bari yavaş yavaş...yarın bende olucam aşı..offfff....karnın niye ağrıyor ki ?? Duru hanım da bi pozisyon değiştiremedi, delip çıkacak haberi yok, yukarı yukarı vursa yaa...izin alamıyor musun diycem ama, şartlarını biliyorum..keşke dinlenme şansın olsa...
aşının etkisi değildir. Nasıl vuruyor biliyomusun yürütmedi. şimdi oturunca sanki daha iyiyim. Kızıyor artık sanırım çalışma diye.. Geçer birazdansana da günaydın tatlım..
Yaa bu karın kasık ağrısı da aşının bi etkisi mi ki..yoksa niye o kadar çok ağrıyo...üzüldüm valla yaa, geçmiş olsun...ayağının altına tabure falan koysan uzatsan belki biraz geçer ha..
günaydın .çgüzel günler inşallah
günaydın cnikom
hoşgeldin tabikisi katılabilirsin.
Kızlarrrrrrrrr bütün gece uyumadım resmen inlemişim.
Sabah kalktım kolum fena ağrıyor vurmuşlar gibi. Yolda gelirken yaramaz kızım bi başladı tekmelere aşşa aşşa sıktım bacaklarımı yürüyemedim durdum biraz çok ağrım var karnımda kötüyüm ben
Bayıldık bayıldık kızımlaa :) Ellerini yerim ben onunnnn el sallamış bi de
Ben de 6 aylık diyorum saçma sapan laflar yiyorum... Dün bi arkadaşım ben 6 aylıkken bu kadar büyük değildim sen kesin aşırı kilolu bi çocuk doğuracaksın dedi GICIK oldummm
Günaydınnnn kuzuuuu
günydın kuzumm. Ben çok fenayım karnım kasıklarım ağrıyor. Oram çıkacak gibi tırmalanıyor. Ne oldu anlamadım. Gece de uyumadım
aşının etkisi değildir. Nasıl vuruyor biliyomusun yürütmedi. şimdi oturunca sanki daha iyiyim. Kızıyor artık sanırım çalışma diye.. Geçer birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?