2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm...
yanlıs anlamadıysam hazıranda ınsallah dogum yapacakların bolumu degılmı?
bende ınsallah hazıranda dogum yapıcam.
bende katılabılırmıyım?
aa gel tabi canım katıl bize... haziran annesi bile olmana gerek yokki :):)

gördüm ogluşunun resmini güleryüzlü birde el sallıyor:))
eveett yaa süperdi hala aklımdan çıkmıyo hiç görmemiştim böle burnu agzı birde yutkundu falan agzı kapalıydı sımsıkı açmadı hiç sonra yutkundu ayyyy kurban olsunlar onaaaa

gördünmü damadını begendimi gelinim kıs süperdi yaa ellerii ayırıyo böle ayagını dayıyo her bişeyini gösterdi yaaaa oda biliyo kuzucuk annesinin ne şartlar onu görmeye çalıştıgını

bence 26 dayken 7.aydayım 30 dada 7 bıttı dıyeceksın:))

Bana nisbet mi yapıyon bacım, el salladığı resimi koymuşsun, benim kızım da bu kontrolde bana el sallıcakkk...

sallasın kuzum sallasın ne nisbeti yapıyım ay kızz 6,5 ayda bir görmüşüm valla salak gibiyim agzım kulaklarda geziyom herksinki el sallasın analarına bide ayaklarını görcektin tabanını getirip duryo eşşek sıpası yaaa

gunaaaydınn...
Hava aydınlık olunca kalkmak ne kolay:)
günaydın .çgüzel günler inşallah

günaydııııııııııııııııııııııın fındıklaaaaaaaaaaaar
günaydın cnikom

slm...
Yanlıs anlamadıysam hazıranda ınsallah dogum yapacakların bolumu degılmı?
Bende ınsallah hazıranda dogum yapıcam.
Bende katılabılırmıyım?
hoşgeldin tabikisi katılabilirsin.

Kızlarrrrrrrrr bütün gece uyumadım resmen inlemişim.
Sabah kalktım kolum fena ağrıyor vurmuşlar gibi. Yolda gelirken yaramaz kızım bi başladı tekmelere aşşa aşşa sıktım bacaklarımı yürüyemedim durdum biraz çok ağrım var karnımda kötüyüm ben

biz şöyle hesaplıyoruz.
24.haftaya gırdıgınde 6. aya gırmıs oluyosun
28.hafyata gırdıgınde 7. aya gırmıs oluyosun
32.haftaya gırdıgınde 8.aya gırmıs oluyosun
36. haftaya gırdıgınde 9.aya gırmıs oluyosun
doktorum oyle soylemıstı ben oyle hesplıyorum.
su anda 26. haftadayız.

Şaka yapıyom kızzz....Gör tabi hakkındır...Biz çok gördük, doktor doktor gezerken...
Tabanını gıdıklarım ben onun yaa...Çocuk işte bi kerede heryerini göstermiş, her zaman göremiyon, görmüşken iyice incele diye..

Bayıldık bayıldık kızımlaa :) Ellerini yerim ben onunnnn el sallamış bi de

bence 26 dayken 7.aydayım 30 dada 7 bıttı dıyeceksın:))

Ben de 6 aylık diyorum saçma sapan laflar yiyorum... Dün bi arkadaşım ben 6 aylıkken bu kadar büyük değildim sen kesin aşırı kilolu bi çocuk doğuracaksın dedi GICIK oldummm

Günaydın hatunlar...

Günaydınnnn kuzuuuu

Geçmiş olsun yaa, ağrı oluyo dedi ya kızlar..Bende kendimi alıştırayım bari yavaş yavaş...Yarın bende olucam aşı..Offfff....Karnın niye ağrıyor ki ?? Duru hanım da bi pozisyon değiştiremedi, delip çıkacak haberi yok, yukarı yukarı vursa yaa...İzin alamıyor musun diycem ama, şartlarını biliyorum..Keşke dinlenme şansın olsa...

bende senin gibi hesaplıyorumm

Günaydınnnn kuzuuuu

Sana da günaydın tatlım..

günydın kuzumm. Ben çok fenayım karnım kasıklarım ağrıyor. Oram çıkacak gibi tırmalanıyor. Ne oldu anlamadım. Gece de uyumadım

Yaa bu karın kasık ağrısı da aşının bi etkisi mi ki..Yoksa niye o kadar çok ağrıyo...Üzüldüm valla yaa, geçmiş olsun...Ayağının altına tabure falan koysan uzatsan belki biraz geçer ha..

bak bu hesap daha guzelmıs:))
herkese gunaydın hanımlar....

aşının etkisi değildir. Nasıl vuruyor biliyomusun yürütmedi. şimdi oturunca sanki daha iyiyim. Kızıyor artık sanırım çalışma diye.. Geçer birazdan

bugun okul gezımız var arada ugrarım kendınıze ıyı bakın
ege benımde karnımın ust tarafı ve göğsüm arası kaskatı oluyor..

oyy kuzum geçmiş olsun kız duru azıcık uslu dur heee... kötüyüm deme iyisin iyisin süpersin

patavatsızın önde gideni boşver öle insanları

günydın kuzumm. Ben çok fenayım karnım kasıklarım ağrıyor. Oram çıkacak gibi tırmalanıyor. Ne oldu anlamadım. Gece de uyumadım

çocugu derdi ne acaba oranla tövbe yarabbim kız duru yaramaz duruuuu

aşının etkisi değildir. Nasıl vuruyor biliyomusun yürütmedi. şimdi oturunca sanki daha iyiyim. Kızıyor artık sanırım çalışma diye.. Geçer birazdan

Ahhh, bu Duru hanım ahhhh....
Ben de diyorum akıllı uslu olacak, anası ağlayınca ağlama diye tekmeliyo...Söylesene ben senle daha çok vakit geçirebilmek için çalışıyorum diye..Doğum sonrası kullanacam iznimi diye...Geçer inşallah çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…