2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bugun okul gezımız var arada ugrarım kendınıze ıyı bakın
ege benımde karnımın ust tarafı ve göğsüm arası kaskatı oluyor..

sağlıklı olsunda çekerim biraz daha napalım. şimdi kahvaltı yaptım duruldu cadı. Acıkmış galiba anası gibi acıkınca sinirleniyor:)))))

günydın kuzumm. Ben çok fenayım karnım kasıklarım ağrıyor. Oram çıkacak gibi tırmalanıyor. Ne oldu anlamadım. Gece de uyumadım

Geçmiş olsunnn bütün gece uyuyamayıp sabah işe gelmek de ölüm..
Bizim bir de şirket yemeğimiz var akşam, o kadar zulüm geliyor ki, hiç seevmem öyle şeyleri.
Ben akşamı zor bekliyorum gidiyim bi uzanıyım belimi dinlendireyim diye, şimdi bi de yemeğe git, sandalye tepelerinde otur 1-2ye kadar , sabah 6da kalk işe gel
Huysuzum ben bugün biraz galiba

kızlar bebıslerın odalarını ne zaman hazırlamaya baslıycaksınız?
ben cok sabırsızım hemen yapıverıyım ıstıyorum..

erken kalksan olmaz mı rahatsızım az desen o saate kadr beklemesen

Kız keşke bizim de öyle yemek falan olsa...Süslenr püslenir giderdim karnımı gere gere....

erken kalksan olmaz mı rahatsızım az desen o saate kadr beklemesen

Taksiyle dönemem kuzum, yemek Avrupa yakasında ben Anadolu'da oturuyorum, mecbur bekliycem ki herkes kalksın da beni de eve bıraksınlar. Taksiyle tutar 60-70 TL şimdi, gereksiz boşu boşuna
Burda bir yerden bir yere gitmek bile dert, bin kere düşünüyorsun işte

ya bende sevmiyorum .hiç bir zamanda gitmedim. Işim var dedim hep. Erken kalk o saate kadar ne durucaksın

ayy canım gitmesen olmuyor mu

kızlarr günaydınnn.ayyy ben dünden beri pek kötüyüm.alttan hareket ettikçe oğlan acayip canım acıyor.alttan alttan çok acıyor.sizde de tekmeleyince böyle sert ani acılar oluyo mu???

sırtım ve belim de çok ağrıyor.gece uyumsına uyuyom ama sabahtan akşama bazen yürümemi bile zorluyo.....oyyyyy allahım sabırla sıhhatle geçsin şu 10 haftam yaaaa:-((((((

Egede de var aynı sorun...Offf, inşallah geçer ağrıların ya.Geçmiş olsun.....

günaydın daha sabah ağlıycaktım ben anlattım aynı olay bende de var. Ilk kızımda da böyleydi aşşağıda taşıyorum bebeği ve makat geliş şeklinde oturuyor. Ayaklarıyla hallediyor cadı

günaydın arkadaşlar...
bugün tam 28 haftalık olduk çok şükür, izne çıkmama da inşallah 4 haftam kaldı
artık fazla yürüyünce ve gece yattığım yerde alt kısımlarda çok sancım oluyor, mide yanmalarımdan dolayı artık uykumdan uyanıyorum ağlayasım geliyor ama çok şükür halimize...hee bi de artık sandalyede dik oturamıyom İnci batıyo yayılınca daha rahat ediyorum sıkışma hissim olmuyo...
anneannem sağolsun artık montlarımın önü kapanmıyo diye panço almış bana, yarın elime geçer heralde...
sizde nasıl durumlar, bi yaramazlık yoktur inşallah

güle güle kullansın bebiş...ben bebek odası yapmıycam, park yatak alıcam, onu da ne zaman alıcam bilmiyorum ya, daha yerine bile karar veremedik evde nereye koyacağımızı bilemedik..

kuzu sorma yatak odamdaki şifonyeri girişe koycağım ki yer açılsın 120 metrekare ev var aptalca bi mimarisi var üçgen ev
kendi evimi özledim kızlarıma oda yapmak istiyorum

Kız keşke bizim de öyle yemek falan olsa...Süslenr püslenir giderdim karnımı gere gere....

Ya ben sıkılıyorum işte, yapmacık yapmacık geliyor

aldınız yanı sız?
ayy bız daha hıc bakmadık bılee......

Alan bikaç kişiyiz topikte zaten ama fazla geç kalma kokusu çıkmaz sonra..
Benim evim çok küçük bebeği odasında yatırmak zorundayım doğar doğmaz o yüzden kokusu çıksın diye acele ettim..

ya bende sevmiyorum .hiç bir zamanda gitmedim. Işim var dedim hep. Erken kalk o saate kadar ne durucaksın

Ben de sevmiyorum işte Ege,
Olmazsa akşama doğru bişey uydurayım, erken kalkıp dönmek de zor olacak..

günaydın kızlaaaaaaaaar :)
kızımla biz geldik.

hoşgeldinizzzzz ben bugun kızımdan çok şikayet ettim teyzesi beni mahvetti. Ama şimdi tık yok küstü bana galiba.
Gece ne uyudum sabah nede işe geldim yürüyemedim resmen cadı mahvetti beni. Kolum desen ayrı terane. çok bedbahtım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…