ahhh, bu duru hanım ahhhh....
Ben de diyorum akıllı uslu olacak, anası ağlayınca ağlama diye tekmeliyo...söylesene ben senle daha çok vakit geçirebilmek için çalışıyorum diye..doğum sonrası kullanacam iznimi diye...geçer inşallah çabucak
oyy kuzum geçmiş olsun kız duru azıcık uslu dur heee...:d kötüyüm deme iyisin iyisin süpersin
patavatsızın önde gideni boşver öle insanları
çocugu derdi ne acaba oranla tövbe yarabbim kız duru yaramaz duruuuu
bugun okul gezımız var arada ugrarım kendınıze ıyı bakın
ege benımde karnımın ust tarafı ve göğsüm arası kaskatı oluyor..
günydın kuzumm. Ben çok fenayım karnım kasıklarım ağrıyor. Oram çıkacak gibi tırmalanıyor. Ne oldu anlamadım. Gece de uyumadım
Geçmiş olsunnnbütün gece uyuyamayıp sabah işe gelmek de ölüm..
Bizim bir de şirket yemeğimiz var akşam, o kadar zulüm geliyor ki, hiç seevmem öyle şeyleri.
Ben akşamı zor bekliyorum gidiyim bi uzanıyım belimi dinlendireyim diye, şimdi bi de yemeğe git, sandalye tepelerinde otur 1-2ye kadar , sabah 6da kalk işe gel
Huysuzum ben bugün biraz galiba
kızlar bebıslerın odalarını ne zaman hazırlamaya baslıycaksınız?
ben cok sabırsızım hemen yapıverıyım ıstıyorum..
Geçmiş olsunnnbütün gece uyuyamayıp sabah işe gelmek de ölüm..
Bizim bir de şirket yemeğimiz var akşam, o kadar zulüm geliyor ki, hiç seevmem öyle şeyleri.
Ben akşamı zor bekliyorum gidiyim bi uzanıyım belimi dinlendireyim diye, şimdi bi de yemeğe git, sandalye tepelerinde otur 1-2ye kadar , sabah 6da kalk işe gel
Benimki hazırmış , aradılar dün mobilyacıdan ne zaman teslim edelim diyorlar :)
erken kalksan olmaz mı rahatsızım az desen o saate kadr beklemesen
geçmiş olsunnnbütün gece uyuyamayıp sabah işe gelmek de ölüm..
Taksiyle dönemem kuzum, yemek Avrupa yakasında ben Anadolu'da oturuyorum, mecbur bekliycem ki herkes kalksın da beni de eve bıraksınlar. Taksiyle tutar 60-70 TL şimdi, gereksiz boşu boşuna
Burda bir yerden bir yere gitmek bile dert, bin kere düşünüyorsun işte
aldınız yanı sız?
Ayy bız daha hıc bakmadık bılee......
Benimki hazırmış , aradılar dün mobilyacıdan ne zaman teslim edelim diyorlar :)
kızlarr günaydınnn.ayyy ben dünden beri pek kötüyüm.alttan hareket ettikçe oğlan acayip canım acıyor.alttan alttan çok acıyor.sizde de tekmeleyince böyle sert ani acılar oluyo mu???
sırtım ve belim de çok ağrıyor.gece uyumsına uyuyom ama sabahtan akşama bazen yürümemi bile zorluyo.....oyyyyy allahım sabırla sıhhatle geçsin şu 10 haftam yaaaa:-((((((
kızlarr günaydınnn.ayyy ben dünden beri pek kötüyüm.alttan hareket ettikçe oğlan acayip canım acıyor.alttan alttan çok acıyor.sizde de tekmeleyince böyle sert ani acılar oluyo mu???
Sırtım ve belim de çok ağrıyor.gece uyumsına uyuyom ama sabahtan akşama bazen yürümemi bile zorluyo.....oyyyyy allahım sabırla sıhhatle geçsin şu 10 haftam yaaaa:-((((((
güle güle kullansın bebiş...ben bebek odası yapmıycam, park yatak alıcam, onu da ne zaman alıcam bilmiyorum ya, daha yerine bile karar veremedik evde nereye koyacağımızı bilemedik..
Kız keşke bizim de öyle yemek falan olsa...Süslenr püslenir giderdim karnımı gere gere....
aldınız yanı sız?
ayy bız daha hıc bakmadık bılee......
ya bende sevmiyorum .hiç bir zamanda gitmedim. Işim var dedim hep. Erken kalk o saate kadar ne durucaksın
günaydın kızlaaaaaaaaar :)
kızımla biz geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?