2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, bugün herkes ağrılardan şikayetçi..Gçmiş olsun...
Kızlar pozitif düşünce hadi bakayım, ağrı yokkk, sızı yokkkk, acı yoookkkkk.....Ben böyle düşünsem her zaman çatır çatır normal doğururum haa..

günaydın kızlaaaaaaaaar :)
kızımla biz geldik.

Hoşgeldinizzzzzzzzzz

Egeeee ne güzel işte, maşallah hareket etsinnn.
Benimki hala o kadar az hareket ediyor ki üzülüyorum, böylesi daha kötü, sürekli korku duyuyorsun..
Annem de dedi hamilelikle gazı ayıramadın bi türlü kızım sen, doğuracaksın yakında, ne garip bi kadınsın diye,
Aklıma sen geldinnnn

kuzu sorma yatak odamdaki şifonyeri girişe koycağım ki yer açılsın 120 metrekare ev var aptalca bi mimarisi var üçgen ev
kendi evimi özledim kızlarıma oda yapmak istiyorum

Ben de bilemedim yer konusunu yaa...Kafam karışık..Yatak odam dolu yer yok, çocuk odası dolu..Eve bi yüklük yaptırana kadar çocuk odası fulll benim..Oturma odasına koyup ben de orda oturacam ama odanın şeklinden dolay aklımda bazı soru işaretleri var..Zaten odanın resmini çekicem size sorucam şuraya koysam yatağını nasıl olur diye..İşin içinden çıkamıyorum...
Sende inşallah kendi evine geçersin biran önce...Borçları falan bitirirsin çabucak da..

günaydınnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr

sizlerinde ağrıları başlamış ((
bende biliyorsunuz topallıyorum bayaadır ama her gün düzenli yürüyüş yapıyorum belki düzelir diye yürüyüşün aksamaı daha beter oluyorum tuvalete bile zor gidiyorum ama sabaha iyi kalkıyorum sonra evi toplarken yine kötüleşiyorum düzelsin diye yürüyüşe cıkıyorum aksama tuvalete bile zor gidiyorum böyle bir kısır döngü :)

geçmiş olsun tatlım.
duru yaramazlık yapıyo demek.
sezin de geceleri çok hareketli oluyor. canımı yakıyor çoğu zaman.
uyumadan önce müzük dinletiyorum çok sakinleşiyor.
bence dene sen de.
dün gece deliksiz uyudum. hiç uyandırmadı beni.
kolun iki güne kadar geçer.
ovala sık sık. kas ağrısı oluyor resmen.

senin uydurman daha kolay artık rahatsızım dersin.

Günaydın canım....Ya kızlar benim ağrılar ne zaman başlıcak ???? Bi sorun mu var ki ?? Ben niye ağrımıyomm...

Günaydın Kızlar,
Gece uyuyamayan agrıları olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah ağrı sızı kalmaz

günaydın canım...Nasılsın ?

gitme bence cilek ya evine git güzel dinlen

ahahahahah halamı çlek çakıcam hee cumartesi sana iki tane :)))))))

aminn kuzum aminnnnnnnnnn

cnm bende çok oturunca ayağa kalkınca kalçam tutuluyor. Bilirim o acıyı.

senin kız uslu geliyor bana. Annesi sakin bir insan ben sakin değilim sinrliyim kızlarda bana çekmiş:==))
ama hareket etsinler ya garip bi duygu hem acı hemde gülümseme:)))
çok uykum var nasıl geçer bu gün bilmem

günaydın kızlar,
gece uyuyamayan agrıları olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah ağrı sızı kalmaz

günaydın cnm başladık mızırdanmalara biz. Sen nasılsın

hoşbulduk tatlım, istemeye istemeye hiç çekişmez o yemek zehir olur sana.
hamileliğini bahane et gitme mis gibi evinde dinlen. sülümanı izle.
kebap ohhhhhh.....
kafan rahat eder.

Hoşgeldinizzz...Kız seni görünce niyeyse bugünün sülümann günü oldupu geldi aklıma...
Mesai var mı bugün ???

evet sülüman günü :)))))
benim mesai ihtimalim var bakalım olaylar nasıl gelişecek gün içinde.

günaydın canım.
herkes başka türlü çekiyor hamilelikten. az kaldı bacılarım sıkın dişinizi.

Günaydın Kızlar,
Gece uyuyamayan agrıları olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah ağrı sızı kalmaz

günaydın nasılsınız ...fatma ve delimavi allah nazardan korusun bebişlerinizi maşallah

günaydın kızlar

hepiniz oldunuz ben olmıcaktım ama siz olunca bende olayım dedim sağlık ocağından randevu aldım yarın sabah tetanoza gidicem
ama kimse benim peşime düşmedi illa gel gebesin aşın var diye
kendimi aile hekimimce dışlanmış hissettim yarın tavırlı olurum ona :)

ne güzel başlamasın işte bütün gece dön oraya dön buraya işkence gibi

Ben 1.30 gibi bi yatıyorum deliksiz uyuyorum ya, gece hiç kızım da tekmelemiyo...Sabah 6 da uyanıyorum...Bazen eşim lavaboya giderse ona uyanıyorum o kadar...Bi de artık ben dönemiyorum ki, dana gibi oldum, vücudu nereye atarsam sabah o şekil kalkıyorum, dönme şansım yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…