günaydın arkadaşlar...
bugün tam 28 haftalık olduk çok şükür, izne çıkmama da inşallah 4 haftam kaldı
artık fazla yürüyünce ve gece yattığım yerde alt kısımlarda çok sancım oluyor, mide yanmalarımdan dolayı artık uykumdan uyanıyorum ağlayasım geliyorama çok şükür halimize...hee bi de artık sandalyede dik oturamıyom İnci batıyo yayılınca daha rahat ediyorum sıkışma hissim olmuyo...
anneannem sağolsun artık montlarımın önü kapanmıyo diye panço almış bana, yarın elime geçer heralde...
sizde nasıl durumlar, bi yaramazlık yoktur inşallah
günaydın kızlaaaaaaaaar :)
kızımla biz geldik.
hoşgeldinizzzzz ben bugun kızımdan çok şikayet ettim teyzesi beni mahvetti. Ama şimdi tık yok küstü bana galiba.
Gece ne uyudum sabah nede işe geldim yürüyemedim resmen cadı mahvetti beni. Kolum desen ayrı terane. çok bedbahtım bugun
kuzu sorma yatak odamdaki şifonyeri girişe koycağım ki yer açılsın 120 metrekare ev var aptalca bi mimarisi var üçgen ev
kendi evimi özledim kızlarıma oda yapmak istiyorum
günaydın kızlaaaaaaaaar :)
kızımla biz geldik.
hoşgeldinizzzzz ben bugun kızımdan çok şikayet ettim teyzesi beni mahvetti. Ama şimdi tık yok küstü bana galiba.
Gece ne uyudum sabah nede işe geldim yürüyemedim resmen cadı mahvetti beni. Kolum desen ayrı terane. çok bedbahtım bugun
ya ben sıkılıyorum işte, yapmacık yapmacık geliyor
alan bikaç kişiyiz topikte zaten ama fazla geç kalma kokusu çıkmaz sonra..
Benim evim çok küçük bebeği odasında yatırmak zorundayım doğar doğmaz o yüzden kokusu çıksın diye acele ettim..
Ben de sevmiyorum işte ege,
olmazsa akşama doğru bişey uydurayım, erken kalkıp dönmek de zor olacak..
günaydınnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr
sizlerinde ağrıları başlamış((
bende biliyorsunuz topallıyorum bayaadır ama her gün düzenli yürüyüş yapıyorum belki düzelir diye yürüyüşün aksamaı daha beter oluyorum tuvalete bile zor gidiyorum ama sabaha iyi kalkıyorum sonra evi toplarken yine kötüleşiyorum düzelsin diye yürüyüşe cıkıyorum aksama tuvalete bile zor gidiyorum böyle bir kısır döngü :)
Günaydın Kızlar,
Gece uyuyamayan agrıları olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah ağrı sızı kalmaz
Hoşgeldinizzzzzzzzzz
Egeeee ne güzel işte, maşallah hareket etsinnn.
Benimki hala o kadar az hareket ediyor ki üzülüyorum, böylesi daha kötü, sürekli korku duyuyorsun..
Annem de dedi hamilelikle gazı ayıramadın bi türlü kızım sen, doğuracaksın yakında, ne garip bi kadınsın diye,
Aklıma sen geldinnnn
günaydın nasılsınız ...fatma ve delimavi allah nazardan korusun bebişlerinizi maşallah
Günaydın canım....Ya kızlar benim ağrılar ne zaman başlıcak ???? Bi sorun mu var ki ?? Ben niye ağrımıyomm...
günaydın canım...Nasılsın ?
Günaydın canım....Ya kızlar benim ağrılar ne zaman başlıcak ???? Bi sorun mu var ki ?? Ben niye ağrımıyomm...
ahahahahah halamı çlek çakıcam hee cumartesi sana iki tane :)))))))hoşgeldinizzzzzzzzzz
egeeee ne güzel işte, maşallah hareket etsinnn.
Benimki hala o kadar az hareket ediyor ki üzülüyorum, böylesi daha kötü, sürekli korku duyuyorsun..
Annem de dedi hamilelikle gazı ayıramadın bi türlü kızım sen, doğuracaksın yakında, ne garip bi kadınsın diye,
aklıma sen geldinnnn
aminn kuzum aminnnnnnnnnnben de bilemedim yer konusunu yaa...kafam karışık..yatak odam dolu yer yok, çocuk odası dolu..eve bi yüklük yaptırana kadar çocuk odası fulll benim..oturma odasına koyup ben de orda oturacam ama odanın şeklinden dolay aklımda bazı soru işaretleri var..zaten odanın resmini çekicem size sorucam şuraya koysam yatağını nasıl olur diye..işin içinden çıkamıyorum...
Sende inşallah kendi evine geçersin biran önce...borçları falan bitirirsin çabucak da..
cnm bende çok oturunca ayağa kalkınca kalçam tutuluyor. Bilirim o acıyı.günaydınnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr
bende biliyorsunuz topallıyorum bayaadır ama her gün düzenli yürüyüş yapıyorum belki düzelir diye yürüyüşün aksamaı daha beter oluyorum tuvalete bile zor gidiyorum ama sabaha iyi kalkıyorum sonra evi toplarken yine kötüleşiyorum düzelsin diye yürüyüşe cıkıyorum aksama tuvalete bile zor gidiyorum böyle bir kısır döngü :)
senin kız uslu geliyor bana. Annesi sakin bir insan ben sakin değilim sinrliyim kızlarda bana çekmiş:==))geçmiş olsun tatlım.
Duru yaramazlık yapıyo demek.
Sezin de geceleri çok hareketli oluyor. Canımı yakıyor çoğu zaman.
Uyumadan önce müzük dinletiyorum çok sakinleşiyor.
Bence dene sen de.
Dün gece deliksiz uyudum. Hiç uyandırmadı beni.
Kolun iki güne kadar geçer.
Ovala sık sık. Kas ağrısı oluyor resmen.
günaydın kızlar,
gece uyuyamayan agrıları olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah ağrı sızı kalmaz
Hoşgeldinizzzzzzzzzz
Egeeee ne güzel işte, maşallah hareket etsinnn.
Aklıma sen geldinnnn
Hoşgeldinizzz...Kız seni görünce niyeyse bugünün sülümann günü oldupu geldi aklıma...
Mesai var mı bugün ???
günaydınnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr
Günaydın Kızlar,
Gece uyuyamayan agrıları olan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah ağrı sızı kalmaz
günaydın nasılsınız ...fatma ve delimavi allah nazardan korusun bebişlerinizi maşallah
ayy kuzu vallahi delisin sen
Allah nazardan korusun masallah desene kendine çatlak kadın :)
ne güzel başlamasın işte bütün gece dön oraya dön buraya işkence gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?