2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım....ya kızlar benim ağrılar ne zaman başlıcak ???? Bi sorun mu var ki ?? Ben niye ağrımıyomm...

Günaydın canım...nasılsın ?
kuzu bi normal ol yaa . Ağrı istiyor şükür desene.delisn evet kesin kanaat getirdsim.

günaydın nasılsınız ...fatma ve delimavi allah nazardan korusun bebişlerinizi maşallah
günaydın canım

anam milleti benimi bekliyordu bi aşı oldum herkes döklüyor arkamdan.

iyiyicanım çok şükür ilaçı kullanınca tansiyonu 11-6,5 dan yukarı çıkartmıyorum bebekte dünakşamdan beri iyi hareketlendi ....şimdilik aşayiş berkemal

hahah allah iyiliğini versin emi. Yastık koy bacak arasına çok rahat yatılıyor bide kafa yastığını yükselt.

)))))))))))))))
bende sola yatıyorum sırt üstü kazık tutmuş gibi uyanıyorum bir sabit uyumayı ögrenemedim
neyseki artık göbegim kocaman olduda yüzüstü uyanmıyorum gecen aya kadar sabahları pestil gibi yüzüstü uyanıyordum bebegimi ezicektim biraz daha böyle uyumaya devam etsem zavallı minik çilekeş

fmg siz fuarlara stand yapıosunuz dimiiiiiiiiii

nerede yeriniz benim eşimin calıstıgı şirkette fuarlara stand yapıyor aynı zamanda

Demek çok kilo almadın...Çok kilo alsan ben gibi yuvarlandığın yerde kalırdın....

Bi de yürüyüş iyi derler di mi :) ben de yürüyünce kuku kemiklerimin ağrısından duramıyorum.
Bu kemikleri de ben uydurdum eksik ve kıt biyoloji bilgimle

Günaydın canım....Ya kızlar benim ağrılar ne zaman başlıcak ???? Bi sorun mu var ki ?? Ben niye ağrımıyomm...

günaydın canım...Nasılsın ?

Aa poponu kaşısana ne güzel işteee, insan ağrıya özenir mi kuzu alemsin :)

ahahahahah halamı çlek çakıcam hee cumartesi sana iki tane :)))))))

Biz bi buluşuyomuşuz benim karın uzaylı gibi oynuyor, ben hala diyorum ki kızlar ben hissetmiyorum ben bu çocuğu, çok gazım var
O zaman gerçekten hakederim dayağı :)

İnşallah kalmazsın ya, bana da bugün mesai olabilir ama, gün içinde fazla çalışıp mesaiye kalmama gibi planlarım var...İnşallah senin de mesai olmaz..

inşalllah canım

Ya ben yastıkla rahat edemedim ege...Bacağın birini eşimin poposunun üzerine atıyorum..en rahat öyle oluyor...Yastık gömülüp gidiyor bacağın arasında...

kızlar sola yatın diyolar ama benim için en rahatı sırt üstü yatmak. bel ağrısı yapıyor ama
sola dönük yatınca sol taraf iptal oluyor bütün gün.

dün dr benide tarttı dr 80 çıktım botlar vs herşey vardı üzerimde sağlık ocagnda 81 çıkıyorum... dr az kilo almışsın yvaş ilerliysun dedi:26:

inşalllah canım

kızlar sola yatın diyolar ama benim için en rahatı sırt üstü yatmak. bel ağrısı yapıyor ama
sola dönük yatınca sol taraf iptal oluyor bütün gün.

Ben de sola yatmıyorum, eşim benim sağımda yatıyor, bacağı onun tepesine atacam diye mecbur sağa dönük uyuyorum...50 kere dedim herife öbür tarafa yat diye, rahat edemiyormuş...

yaa bide ben nefes alamıyorum yaa aldıgım nefes yetmiyoooo uff patlıcak gibi hissediom

masalaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh kuzuyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
,

maşallah de poponu kaşı nazara gelme benim çok huzursuz geçiyo geçte yatsam erkende yatsam
ellerim uyuşuyo sırtım çok ağrıyo böyle oluyorum

fmg siz fuarlara stand yapıosunuz dimiiiiiiiiii

nerede yeriniz benim eşimin calıstıgı şirkette fuarlara stand yapıyor aynı zamanda

esenyurttayız.

Biz bi buluşuyomuşuz benim karın uzaylı gibi oynuyor, ben hala diyorum ki kızlar ben hissetmiyorum ben bu çocuğu, çok gazım var
O zaman gerçekten hakederim dayağı :)

alemsin çilek ege kesin dalar o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…