kuzu bi normal ol yaa . Ağrı istiyor şükür desene.delisn evet kesin kanaat getirdsim.günaydın canım....ya kızlar benim ağrılar ne zaman başlıcak ???? Bi sorun mu var ki ?? Ben niye ağrımıyomm...
Günaydın canım...nasılsın ?
günaydın canımgünaydın nasılsınız ...fatma ve delimavi allah nazardan korusun bebişlerinizi maşallah
hepiniz oldunuz ben olmıcaktım ama siz olunca bende olayım dedim sağlık ocağından randevu aldım yarın sabah tetanoza gidicem
ama kimse benim peşime düşmedi illa gel gebesin aşın var diye
kendimi aile hekimimce dışlanmış hissettim yarın tavırlı olurum ona :)
günaydın nasılsınız ...fatma ve delimavi allah nazardan korusun bebişlerinizi maşallah
ahahahahah halamı çlek çakıcam hee cumartesi sana iki tane :)))))))
aminn kuzum aminnnnnnnnnn
cnm bende çok oturunca ayağa kalkınca kalçam tutuluyor. Bilirim o acıyı.
senin kız uslu geliyor bana. Annesi sakin bir insan ben sakin değilim sinrliyim kızlarda bana çekmiş:==))
ama hareket etsinler ya garip bi duygu hem acı hemde gülümseme:)))
çok uykum var nasıl geçer bu gün bilmem
günaydın cnm başladık mızırdanmalara biz. Sen nasılsın
evet sülüman günü :)))))
benim mesai ihtimalim var bakalım olaylar nasıl gelişecek gün içinde.
ben 1.30 gibi bi yatıyorum deliksiz uyuyorum ya, gece hiç kızım da tekmelemiyo...sabah 6 da uyanıyorum...bazen eşim lavaboya giderse ona uyanıyorum o kadar...bi de artık ben dönemiyorum ki, dana gibi oldum, vücudu nereye atarsam sabah o şekil kalkıyorum, dönme şansım yok...
Ben 1.30 gibi bi yatıyorum deliksiz uyuyorum ya, gece hiç kızım da tekmelemiyo...Sabah 6 da uyanıyorum...Bazen eşim lavaboya giderse ona uyanıyorum o kadar...Bi de artık ben dönemiyorum ki, dana gibi oldum, vücudu nereye atarsam sabah o şekil kalkıyorum, dönme şansım yok...
hahah allah iyiliğini versin emi. Yastık koy bacak arasına çok rahat yatılıyor bide kafa yastığını yükselt.
hoşbulduk tatlım, istemeye istemeye hiç çekişmez o yemek zehir olur sana.
hamileliğini bahane et gitme mis gibi evinde dinlen. sülümanı izle.
kebap ohhhhhh.....
kafan rahat eder.
evet sülüman günü :)))))
benim mesai ihtimalim var bakalım olaylar nasıl gelişecek gün içinde.
günaydın canım.
herkes başka türlü çekiyor hamilelikten. az kaldı bacılarım sıkın dişinizi.
günaydın kızlar
)))))))))))))))
bende sola yatıyorum sırt üstü kazık tutmuş gibi uyanıyorum bir sabit uyumayı ögrenemedim
neyseki artık göbegim kocaman olduda yüzüstü uyanmıyorum gecen aya kadar sabahları pestil gibi yüzüstü uyanıyordumbebegimi ezicektim biraz daha böyle uyumaya devam etsem zavallı minik çilekeş
günaydınnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr
sizlerinde ağrıları başlamış((
bende biliyorsunuz topallıyorum bayaadır ama her gün düzenli yürüyüş yapıyorum belki düzelir diye yürüyüşün aksamaı daha beter oluyorum tuvalete bile zor gidiyorum ama sabaha iyi kalkıyorum sonra evi toplarken yine kötüleşiyorum düzelsin diye yürüyüşe cıkıyorum aksama tuvalete bile zor gidiyorum böyle bir kısır döngü :)
Günaydın canım....Ya kızlar benim ağrılar ne zaman başlıcak ???? Bi sorun mu var ki ?? Ben niye ağrımıyomm...
günaydın canım...Nasılsın ?
ahahahahah halamı çlek çakıcam hee cumartesi sana iki tane :)))))))
İnşallah kalmazsın ya, bana da bugün mesai olabilir ama, gün içinde fazla çalışıp mesaiye kalmama gibi planlarım var...İnşallah senin de mesai olmaz..
Ya ben yastıkla rahat edemedim ege...Bacağın birini eşimin poposunun üzerine atıyorum..en rahat öyle oluyor...Yastık gömülüp gidiyor bacağın arasında...
inşallah kalmazsın ya, bana da bugün mesai olabilir ama, gün içinde fazla çalışıp mesaiye kalmama gibi planlarım var...inşallah senin de mesai olmaz..
inşalllah canım
kızlar sola yatın diyolar ama benim için en rahatı sırt üstü yatmak. bel ağrısı yapıyor ama
sola dönük yatınca sol taraf iptal oluyor bütün gün.
kalmayın yaa gidin dinlenin ne vicdansız şu insanlar artık yürüyemiyoruz bile.
eveeeeeeeeeet geldi resimlere gösteriyimmiçok tatlı ogluşum vaaaaaaaar
Eki Görüntüle 159436 bebeğimin suratına bakın heleeeeeeee
Eki Görüntüle 159437 buda omurgası kuzumuuuunnn
Eki Görüntüle 159438 buda kuzum nasılda ellerini açmışşş el mi sallıyo neee kuzuuumm
Eki Görüntüle 159439 budaa bacak kemiği uyluk kemiğiiii
Eki Görüntüle 159440 buda minik suratı
Eki Görüntüle 159448 buda ufacık ayağı
yaa bide ben nefes alamıyorum yaa aldıgım nefes yetmiyoooo uff patlıcak gibi hissediom
Ben 1.30 gibi bi yatıyorum deliksiz uyuyorum ya, gece hiç kızım da tekmelemiyo...Sabah 6 da uyanıyorum...Bazen eşim lavaboya giderse ona uyanıyorum o kadar...Bi de artık ben dönemiyorum ki, dana gibi oldum, vücudu nereye atarsam sabah o şekil kalkıyorum, dönme şansım yok...
fmg siz fuarlara stand yapıosunuz dimiiiiiiiiii
nerede yeriniz benim eşimin calıstıgı şirkette fuarlara stand yapıyor aynı zamanda
Biz bi buluşuyomuşuz benim karın uzaylı gibi oynuyor, ben hala diyorum ki kızlar ben hissetmiyorum ben bu çocuğu, çok gazım var
O zaman gerçekten hakederim dayağı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?