herkese günaydın..
günaydın herkesee..bende aşının 2.dozunu yaptırdım sabah.kalp atışını dinledik bebişin.7 kilo almışım bende toplamda..bende akşama kadar oturuyorum ya işyerinde akşamları bacaklarım ağrıyor biraz.
Suni ilgi bombaymışşş :)
E kutsal tosun olduk artık, yanağımızı sıkıyor adamlar, başka neremizi sıkacaklar
Kız film gibi rüya görmüşsüüün
eşim deme bana. Gıcık herif beni daralttı yine. Osmanı seyrederken ağladım bi kızdı bana eylül bile korktu . Uyuz oluyorum kocama bugunlerde.
yapmaz mı valla hep ağrı sızı modundayım ama en rahat sırtüstü.
benim ağrımı alıyo sırt üstü yatmak:
günaydın herkesee..bende aşının 2.dozunu yaptırdım sabah.kalp atışını dinledik bebişin.7 kilo almışım bende toplamda..bende akşama kadar oturuyorum ya işyerinde akşamları bacaklarım ağrıyor biraz.
sırtını yastıklarla destekle dik pozisyonda sırt üstü yat ben öyle yapıyorumsorma bizde de sürekli yok onu yemiyosun bunu yemiyosun dikkat etmiyosun kavgası.
kızı zeki olsunmuş. balık yemiyomuşum ceviz yemiyomuşum vıdı da vıdı. dinle dur.
tamam düşündüğü için yapıyor ama bunalıyorum.zaten sıkıntıdayım.
seninki de ağlıyorsun diye üzülüyordur. ondan yapıyordur.
ama çocuk gibi azarlamaları tam kazmalık.
sola dönük daha kötü kalkıyorum sabahları. sol elim üç gün uyuştu ağrıdı. kesin ondan.
banane sırtüstü yatıcam artık.
Fmg senin de bebegin eşigi aşagıdaymış sanırım..benim de son gittigimde öle dedi..nelere dikkat etcez biliyonmu??
sırtını yastıklarla destekle dik pozisyonda sırt üstü yat ben öyle yapıyorum
ayyy bende esıme sınır oluyorum hele bugun hıc goresım yok aksamda kızlarla bulusucam gıtsın eve ne yapıyorsa yapsın aptal şey....
ayyy bende esıme sınır oluyorum hele bugun hıc goresım yok aksamda kızlarla bulusucam gıtsın eve ne yapıyorsa yapsın aptal şey....
geceleri sürekli uyanıyorum. nereye dönüp yatacağımı şaşırdım. bir taraftan diğerine dönerken vinç gerekiyor:)bakıyorum herkes zorlanıyor..gücüm yok sanki...
valla bişey demedi doktorum. normal hayatıma devam ediyorum.
kendimce ani hareket etmemeye çalışıyorum, zaten edemiyorum.
çok ağırlaştım.
anaaaaam herkes darılmış kocişine :)))
fmg ne zaman izine cıkacaksın
Ben darılmadımmmmmmm.... Gül goncam o benim..Deve dikenimmm.....
şimdilik mayıs 14 gibi düşünüyorum.
Nooldu bugün kocalarla yaa? Hayırdır?
Hepimiz de aynı dert var, bi de ben sizden geriyim...
son zamanlarda hiç uyuyamayacağız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?