2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eşim deme bana. Gıcık herif beni daralttı yine. Osmanı seyrederken ağladım bi kızdı bana eylül bile korktu . Uyuz oluyorum kocama bugunlerde.

sorma bizde de sürekli yok onu yemiyosun bunu yemiyosun dikkat etmiyosun kavgası.
kızı zeki olsunmuş. balık yemiyomuşum ceviz yemiyomuşum vıdı da vıdı. dinle dur.
tamam düşündüğü için yapıyor ama bunalıyorum.zaten sıkıntıdayım.

seninki de ağlıyorsun diye üzülüyordur. ondan yapıyordur.
ama çocuk gibi azarlamaları tam kazmalık.

yapmaz mı valla hep ağrı sızı modundayım ama en rahat sırtüstü.

benim ağrımı alıyo sırt üstü yatmak:

sola dönük daha kötü kalkıyorum sabahları. sol elim üç gün uyuştu ağrıdı. kesin ondan.
banane sırtüstü yatıcam artık.

günaydın hoşgeldiiiiin...

Fmg senin de bebegin eşigi aşagıdaymış sanırım..benim de son gittigimde öle dedi..nelere dikkat etcez biliyonmu??

sırtını yastıklarla destekle dik pozisyonda sırt üstü yat ben öyle yapıyorum

ayyy bende esıme sınır oluyorum hele bugun hıc goresım yok aksamda kızlarla bulusucam gıtsın eve ne yapıyorsa yapsın aptal şey....

Fmg senin de bebegin eşigi aşagıdaymış sanırım..benim de son gittigimde öle dedi..nelere dikkat etcez biliyonmu??

valla bişey demedi doktorum. normal hayatıma devam ediyorum.
kendimce ani hareket etmemeye çalışıyorum, zaten edemiyorum.
çok ağırlaştım.

geceleri sürekli uyanıyorum. nereye dönüp yatacağımı şaşırdım. bir taraftan diğerine dönerken vinç gerekiyor:)bakıyorum herkes zorlanıyor..gücüm yok sanki...

ayyy bende esıme sınır oluyorum hele bugun hıc goresım yok aksamda kızlarla bulusucam gıtsın eve ne yapıyorsa yapsın aptal şey....

Nooldu bugün kocalarla yaa? Hayırdır?

geceleri sürekli uyanıyorum. nereye dönüp yatacağımı şaşırdım. bir taraftan diğerine dönerken vinç gerekiyor:)bakıyorum herkes zorlanıyor..gücüm yok sanki...

Hepimiz de aynı dert var, bi de ben sizden geriyim...
son zamanlarda hiç uyuyamayacağız herhalde

valla bişey demedi doktorum. normal hayatıma devam ediyorum.
kendimce ani hareket etmemeye çalışıyorum, zaten edemiyorum.
çok ağırlaştım.

tmm canım sagol..bana da bişey demedi..sadece en kötü ihtimal sezeryan olursun dedi..ayy yine işim cıktı cıkıyorum..benim agrı sızı hissetmeye vaktim bile yok valla yaa hergün ayaktayım saatlerce yürüyorum agrı falan hissetmiyom tek hissettigim yorgunluk..hadi cok öptüm hepinizi..

Nooldu bugün kocalarla yaa? Hayırdır?

Hepimiz de aynı dert var, bi de ben sizden geriyim...
son zamanlarda hiç uyuyamayacağız herhalde

erkenden uyukluyor koltuk tepesınde gec kalkıyor sabah bı turlu uyanamıyor 15 defa seslenıyorum ben ona hedıye tısort almıstım hıc bende sana bugun bunu aldım dıye gelmedı ınsan kıbarlıktan cıcek alır okuz bugunlerde neyse batıyor bu aralar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…