maşallah de poponu kaşı nazara gelme benim çok huzursuz geçiyo geçte yatsam erkende yatsam
ellerim uyuşuyo sırtım çok ağrıyoböyle oluyorum
inşalllah canım
kızlar sola yatın diyolar ama benim için en rahatı sırt üstü yatmak. bel ağrısı yapıyor ama
sola dönük yatınca sol taraf iptal oluyor bütün gün.
dün dr benide tarttı dr 80 çıktım botlar vs herşey vardı üzerimde sağlık ocagnda 81 çıkıyorum... dr az kilo almışsın yvaş ilerliysun dedi:26:
kalmayın yaa gidin dinlenin ne vicdansız şu insanlar artık yürüyemiyoruz bile.
)))))))))))))))
bende sola yatıyorum sırt üstü kazık tutmuş gibi uyanıyorum bir sabit uyumayı ögrenemedim
neyseki artık göbegim kocaman olduda yüzüstü uyanmıyorum gecen aya kadar sabahları pestil gibi yüzüstü uyanıyordumbebegimi ezicektim biraz daha böyle uyumaya devam etsem zavallı minik çilekeş
sen kocana değde yeterki ne olursa olsun. Koca delisiya ben yastıkla rahat edemedim ege...bacağın birini eşimin poposunun üzerine atıyorum..en rahat öyle oluyor...yastık gömülüp gidiyor bacağın arasında...
hakkaten çilek hamile demem dışardayız demem döverim seni. Channel ne yapıyor acab:) dr gitti.bi de yürüyüş iyi derler di mi :) ben de yürüyünce kuku kemiklerimin ağrısından duramıyorum.
Bu kemikleri de ben uydurdum eksik ve kıt biyoloji bilgimle
Aa poponu kaşısana ne güzel işteee, insan ağrıya özenir mi kuzu alemsin :)
biz bi buluşuyomuşuz benim karın uzaylı gibi oynuyor, ben hala diyorum ki kızlar ben hissetmiyorum ben bu çocuğu, çok gazım var
O zaman gerçekten hakederim dayağı :)
aynennnnnnnnnnnn özellikle dikkat ediyorum ama hemen dönüyorum tekrar.inşalllah canım
kızlar sola yatın diyolar ama benim için en rahatı sırt üstü yatmak. Bel ağrısı yapıyor ama
sola dönük yatınca sol taraf iptal oluyor bütün gün.
yeeeeeeeeee kasma kendini bak hayvan gibi oldum boyda yok.dün dr benide tarttı dr 80 çıktım botlar vs herşey vardı üzerimde sağlık ocagnda 81 çıkıyorum... Dr az kilo almışsın yvaş ilerliysun dedi:26:
yardım edelim . Arkadan pompayla hava verelim. Oncağız kiloyla nefessizmi kaldın kız biz kıçımızdan alıyoruz nefesleriyaa bide ben nefes alamıyorum yaa aldıgım nefes yetmiyoooo uff patlıcak gibi hissediom
aynennnnnnnnnnnn özellikle dikkat ediyorum ama hemen dönüyorum tekrar.
Sırtüstü eller karında bebişimde vuruyor öyle daha gzel oluyor.:
sen kocana değde yeterki ne olursa olsun. Koca delisi
yardım edelim . Arkadan pompayla hava verelim. Oncağız kiloyla nefessizmi kaldın kız biz kıçımızdan alıyoruz nefesleri
bendeeeeeeeeee bütün ağrı modellerini ben çekiyorum anacım. Hayırolsunmaşallah de poponu kaşı nazara gelme benim çok huzursuz geçiyo geçte yatsam erkende yatsam
ellerim uyuşuyo sırtım çok ağrıyoBöyle oluyorum
nefes bile alamıyorum. Akşam boğulacak gibi oldum.
Eşimde sürekli bişeyler sorup duruyo başımda evle ilgili.
Git başımdan canımla uğraşıyorum dedim valla dayanamadım.
yapmaz mı valla hep ağrı sızı modundayım ama en rahat sırtüstü.bel ağrısı yapıyo mu peki sırtüstü yatmak sende?
Koptum yaaa....bende diyorum bu aralar ağanın nefesi kokuyo gibiii....demek yanlış taraftan nefes aldığındanmış...
benim ağrımı alıyo sırt üstü yatmakbel ağrısı yapıyo mu peki sırtüstü yatmak sende?
Koptum yaaa....Bende diyorum bu aralar ağanın nefesi kokuyo gibiii....Demek yanlış taraftan nefes aldığındanmış...
bendeeeeeeeeee bütün ağrı modellerini ben çekiyorum anacım. Hayırolsun
eşim deme bana. Gıcık herif beni daralttı yine. Osmanı seyrederken ağladım bi kızdı bana eylül bile korktu . Uyuz oluyorum kocama bugunlerde.
kocalar biraz anlamıyorlar bizi , sonra ağlıyorum ben vara yoğa o zamanda suni ilgi gösteriyor daha da gıcık oluyorum
bendeeeeeeeeee bütün ağrı modellerini ben çekiyorum anacım. Hayırolsun
eşim deme bana. Gıcık herif beni daralttı yine. Osmanı seyrederken ağladım bi kızdı bana eylül bile korktu . Uyuz oluyorum kocama bugunlerde.
Bak o bende de var...Hızlı hızlı yürüyüp arkasından merdiven çıkınca tıkanıyorum...Bi de hızlı konuşunca oluyo..
bend e90 la bitirsem diyorum bakalım ...Ben de otomatik uykumda sırtüstü dönüyorum, sola yatınca ağrım oluyor çok kötü oluyorum
Sırtüstü yatınca feci rahatlıyorum. Tersim işte!!!! keşke sırtüstü yatmak iyi gelseydi bebişe
Ben de az kilo almak istiyorum yaaaaaaaa
Annem diyor 10 kiloyla bitirirsin umarım, ben öyle yapmıştım
A dedim sen beni Ebru Şallı zannediyorsun, bunalım yapıyor annem beni :)
benim şimdiden tartılmadım ama olmuştur 8 kilo :) 18le bitirirsem öpsün başına koysun
koptum burdaZaten düşünüyordu kız kağan içerde resimlerinde öyle çıkmıştı ya.
sen kocana değde yeterki ne olursa olsun. Koca delisi
hakkaten çilek hamile demem dışardayız demem döverim seni. Channel ne yapıyor acab:) dr gitti.
aynennnnnnnnnnnn özellikle dikkat ediyorum ama hemen dönüyorum tekrar.
Sırtüstü eller karında bebişimde vuruyor öyle daha gzel oluyor.
yeeeeeeeeee kasma kendini bak hayvan gibi oldum boyda yok.
yardım edelim . Arkadan pompayla hava verelim. Oncağız kiloyla nefessizmi kaldın kız biz kıçımızdan alıyoruz nefesleri
süper tuttum
Koptum yaaa....Bende diyorum bu aralar ağanın nefesi kokuyo gibiii....Demek yanlış taraftan nefes aldığındanmış...
herkese günaydın..
günaydın herkesee..bende aşının 2.dozunu yaptırdım sabah.kalp atışını dinledik bebişin.7 kilo almışım bende toplamda..bende akşama kadar oturuyorum ya işyerinde akşamları bacaklarım ağrıyor biraz.
kocalar biraz anlamıyorlar bizi , sonra ağlıyorum ben vara yoğa o zamanda suni ilgi gösteriyor daha da gıcık oluyorum
E kutsal tosun olduk artık, yanağımızı sıkıyor adamlar, başka neremizi sıkacaklaraynen yaa sabh kalkmış yanağımı sıkıyor uyuz.
Suni ilgi ama süperdi
gecen gün bir kitap aldım. anneeeeee anne oluyorum adı ayşe aydın yazmmıs cok güzele benziyor :))
bu arada iki gün evvel kötü rüya gördüm bebegimle ilgili neyse bu kısmı geciyorum
rüyada kötü şeyler oluyor ve ben herşeyi bırakıp 3-4 sene ortadan kayboluyorum (balıkcı gibi) sonra birden aklıma siz geliyorsunuz ve okul gibi bir yere gidip sizin cocuklarınıza ve sizlere bakıyorum iyi misiniz diye :) sizlerin cocuklar masallah büyümüşler ama hangisi kimin bilemiyorum :) kreş gibi bir yerde oyun oynuyorlar siz o sırada ortada yoktunuz :)
gecen gün bir kitap aldım. anneeeeee anne oluyorum adı ayşe aydın yazmmıs cok güzele benziyor :))
bu arada iki gün evvel kötü rüya gördüm bebegimle ilgili neyse bu kısmı geciyorum
rüyada kötü şeyler oluyor ve ben herşeyi bırakıp 3-4 sene ortadan kayboluyorum (balıkcı gibi) sonra birden aklıma siz geliyorsunuz ve okul gibi bir yere gidip sizin cocuklarınıza ve sizlere bakıyorum iyi misiniz diye :) sizlerin cocuklar masallah büyümüşler ama hangisi kimin bilemiyorum :) kreş gibi bir yerde oyun oynuyorlar siz o sırada ortada yoktunuz :)
günaydınherkese günaydın..
tedavi olurken okumuştum o kitabı ...rüyan hayır olsungecen gün bir kitap aldım. anneeeeee anne oluyorum adı ayşe aydın yazmmıs cok güzele benziyor :))
günaydınherkese günaydın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?