2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşalllah canım

kızlar sola yatın diyolar ama benim için en rahatı sırt üstü yatmak. bel ağrısı yapıyor ama
sola dönük yatınca sol taraf iptal oluyor bütün gün.

Ben de otomatik uykumda sırtüstü dönüyorum, sola yatınca ağrım oluyor çok kötü oluyorum
Sırtüstü yatınca feci rahatlıyorum. Tersim işte!!!! keşke sırtüstü yatmak iyi gelseydi bebişe

dün dr benide tarttı dr 80 çıktım botlar vs herşey vardı üzerimde sağlık ocagnda 81 çıkıyorum... dr az kilo almışsın yvaş ilerliysun dedi:26:

Ben de az kilo almak istiyorum yaaaaaaaa
Annem diyor 10 kiloyla bitirirsin umarım, ben öyle yapmıştım
A dedim sen beni Ebru Şallı zannediyorsun, bunalım yapıyor annem beni :)
benim şimdiden tartılmadım ama olmuştur 8 kilo :) 18le bitirirsem öpsün başına koysun

kalmayın yaa gidin dinlenin ne vicdansız şu insanlar artık yürüyemiyoruz bile.

nefes bile alamıyorum. akşam boğulacak gibi oldum.
eşimde sürekli bişeyler sorup duruyo başımda evle ilgili.
git başımdan canımla uğraşıyorum dedim valla dayanamadım.

Zaten düşünüyordu kız kağan içerde resimlerinde öyle çıkmıştı ya.

ya ben yastıkla rahat edemedim ege...bacağın birini eşimin poposunun üzerine atıyorum..en rahat öyle oluyor...yastık gömülüp gidiyor bacağın arasında...
sen kocana değde yeterki ne olursa olsun. Koca delisi

hakkaten çilek hamile demem dışardayız demem döverim seni. Channel ne yapıyor acab:) dr gitti.

inşalllah canım

kızlar sola yatın diyolar ama benim için en rahatı sırt üstü yatmak. Bel ağrısı yapıyor ama
sola dönük yatınca sol taraf iptal oluyor bütün gün.
aynennnnnnnnnnnn özellikle dikkat ediyorum ama hemen dönüyorum tekrar.
Sırtüstü eller karında bebişimde vuruyor öyle daha gzel oluyor.

dün dr benide tarttı dr 80 çıktım botlar vs herşey vardı üzerimde sağlık ocagnda 81 çıkıyorum... Dr az kilo almışsın yvaş ilerliysun dedi:26:
yeeeeeeeeee kasma kendini bak hayvan gibi oldum boyda yok.

yaa bide ben nefes alamıyorum yaa aldıgım nefes yetmiyoooo uff patlıcak gibi hissediom
yardım edelim . Arkadan pompayla hava verelim. Oncağız kiloyla nefessizmi kaldın kız biz kıçımızdan alıyoruz nefesleri

sen kocana değde yeterki ne olursa olsun. Koca delisi

yardım edelim . Arkadan pompayla hava verelim. Oncağız kiloyla nefessizmi kaldın kız biz kıçımızdan alıyoruz nefesleri

Koptum yaaa....Bende diyorum bu aralar ağanın nefesi kokuyo gibiii....Demek yanlış taraftan nefes aldığındanmış...

maşallah de poponu kaşı nazara gelme benim çok huzursuz geçiyo geçte yatsam erkende yatsam
ellerim uyuşuyo sırtım çok ağrıyo Böyle oluyorum
bendeeeeeeeeee bütün ağrı modellerini ben çekiyorum anacım. Hayırolsun

nefes bile alamıyorum. Akşam boğulacak gibi oldum.
Eşimde sürekli bişeyler sorup duruyo başımda evle ilgili.
Git başımdan canımla uğraşıyorum dedim valla dayanamadım.

eşim deme bana. Gıcık herif beni daralttı yine. Osmanı seyrederken ağladım bi kızdı bana eylül bile korktu . Uyuz oluyorum kocama bugunlerde.

kocalar biraz anlamıyorlar bizi , sonra ağlıyorum ben vara yoğa o zamanda suni ilgi gösteriyor daha da gıcık oluyorum

gerçekten bende senin gibiyim burada kızların ahsettiği bütün sıkntılar var bende
sırt ağrısı el uyuşması sık idrara çıkma nefessiz kalma hiç birinden kusur değilim

Bak o bende de var...Hızlı hızlı yürüyüp arkasından merdiven çıkınca tıkanıyorum...Bi de hızlı konuşunca oluyo..

aynen yaaa ...
bend e90 la bitirsem diyorum bakalım ...

koptum burda

Koptum yaaa....Bende diyorum bu aralar ağanın nefesi kokuyo gibiii....Demek yanlış taraftan nefes aldığındanmış...
süper tuttum

gecen gün bir kitap aldım. anneeeeee anne oluyorum adı ayşe aydın yazmmıs cok güzele benziyor :))

bu arada iki gün evvel kötü rüya gördüm bebegimle ilgili neyse bu kısmı geciyorum
rüyada kötü şeyler oluyor ve ben herşeyi bırakıp 3-4 sene ortadan kayboluyorum (balıkcı gibi) sonra birden aklıma siz geliyorsunuz ve okul gibi bir yere gidip sizin cocuklarınıza ve sizlere bakıyorum iyi misiniz diye :) sizlerin cocuklar masallah büyümüşler ama hangisi kimin bilemiyorum :) kreş gibi bir yerde oyun oynuyorlar siz o sırada ortada yoktunuz :)

günaydın herkesee..bende aşının 2.dozunu yaptırdım sabah.kalp atışını dinledik bebişin.7 kilo almışım bende toplamda..bende akşama kadar oturuyorum ya işyerinde akşamları bacaklarım ağrıyor biraz.

kocalar biraz anlamıyorlar bizi , sonra ağlıyorum ben vara yoğa o zamanda suni ilgi gösteriyor daha da gıcık oluyorum

Suni ilgi bombaymışşş :)

aynen yaa sabh kalkmış yanağımı sıkıyor uyuz.
Suni ilgi ama süperdi
E kutsal tosun olduk artık, yanağımızı sıkıyor adamlar, başka neremizi sıkacaklar

Kız film gibi rüya görmüşsüüün

Allahım yaaa bizde kesin gün yapıyoruzdur kenarda
herkese günaydın..
günaydın

tedavi olurken okumuştum o kitabı ...rüyan hayır olsun
herkese günaydın..
günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…