Channel de dönmedi doktordan, ne yaptı acaba?
şimdilik mayıs 14 gibi düşünüyorum.
bende 26 nısanda ızne ayrılacagım ınsallah sımdıden gun sayıyorum cok sıkıldım sabah kalk gel buraya aksam gıt yat..
erkenden uyukluyor koltuk tepesınde gec kalkıyor sabah bı turlu uyanamıyor 15 defa seslenıyorum ben ona hedıye tısort almıstım hıc bende sana bugun bunu aldım dıye gelmedı ınsan kıbarlıktan cıcek alır okuz bugunlerde neyse batıyor bu aralar:)
bende 26 nısanda ızne ayrılacagım ınsallah sımdıden gun sayıyorum cok sıkıldım sabah kalk gel buraya aksam gıt yat..
Ya siz izne çıkınca çok yalnız kalıcaz biz geççiler burada yaa
evden gireriz nooolcak :)
kesin kısır yiyoruzdur..gecen gün bir kitap aldım. Anneeeeee anne oluyorum adı ayşe aydın yazmmıs cok güzele benziyor :))
bu arada iki gün evvel kötü rüya gördüm bebegimle ilgili neyse bu kısmı geciyorum
rüyada kötü şeyler oluyor ve ben herşeyi bırakıp 3-4 sene ortadan kayboluyorum (balıkcı gibi) sonra birden aklıma siz geliyorsunuz ve okul gibi bir yere gidip sizin cocuklarınıza ve sizlere bakıyorum iyi misiniz diye :) sizlerin cocuklar masallah büyümüşler ama hangisi kimin bilemiyorum :) kreş gibi bir yerde oyun oynuyorlar siz o sırada ortada yoktunuz :)
günaydınnherkese günaydın..
günaydınnnnnnngünaydın herkesee..bende aşının 2.dozunu yaptırdım sabah.kalp atışını dinledik bebişin.7 kilo almışım bende toplamda..bende akşama kadar oturuyorum ya işyerinde akşamları bacaklarım ağrıyor biraz.
konuşmasın o öküzün her konuması bağırarark oluyor artık. Gıcık.sorma bizde de sürekli yok onu yemiyosun bunu yemiyosun dikkat etmiyosun kavgası.
Kızı zeki olsunmuş. Balık yemiyomuşum ceviz yemiyomuşum vıdı da vıdı. Dinle dur.
Tamam düşündüğü için yapıyor ama bunalıyorum.zaten sıkıntıdayım.
Seninki de ağlıyorsun diye üzülüyordur. Ondan yapıyordur.
Ama çocuk gibi azarlamaları tam kazmalık.
Sola dönük daha kötü kalkıyorum sabahları. Sol elim üç gün uyuştu ağrıdı. Kesin ondan.
Banane sırtüstü yatıcam artık.
aaaaaaa sendemi. Nasıl bir aptal embesil öküz bozuntusu odunnnnnnnnayyy bende esıme sınır oluyorum hele bugun hıc goresım yok aksamda kızlarla bulusucam gıtsın eve ne yapıyorsa yapsın aptal şey....
ya siz izne çıkınca çok yalnız kalıcaz biz geççiler burada yaa
Girersiniz di mi, bırakmazsınız böyle biziii :)
daha varmıs ya
Allah yardımcınız olsun
Aaaa, ben de 14 mayısta çıkıyom kız, civan öyle dedi...
9 nisan ilk rapor başlama tarihi..14 mayıs diğeri.
kesin kısır yiyoruzdur..
günaydınn
günaydınnnnnnn
konuşmasın o öküzün her konuması bağırarark oluyor artık. Gıcık.
aaaaaaa sendemi. Nasıl bir aptal embesil öküz bozuntusu odunnnnnnnn
bende mayıs 6 gibi bırakıcam ilk hafta gelicem sonra yokum. Evden yazarız bizde:))))))))))
Ben de ofise gelirim kızz üzülme..Nasılsa arada 2 apartman var..
daha rahat olur kızzz evden yazarık
kesin kısır yiyoruzdur..
Eylül de okulda olur, girersiniz walla rahat rahat :)
Anam gelme sen, çalıştırırlar sonra senii..
Hızınıza da yetişilmez evdeyken sizin :)
bizim topic kesin olur 10.000 sayfa
hele kuzu eve internet bağlatırsa rahat 20.000 sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?