2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 26 nısanda ızne ayrılacagım ınsallah sımdıden gun sayıyorum cok sıkıldım sabah kalk gel buraya aksam gıt yat..

Aslında her zamanki halleri de bize batıyor herhalde bu halimizle extra ilgi istiyoruz :)

bende 26 nısanda ızne ayrılacagım ınsallah sımdıden gun sayıyorum cok sıkıldım sabah kalk gel buraya aksam gıt yat..

Aa sen 32 haftalık mı çıkacaksın izne?

kesin kısır yiyoruzdur..

herkese günaydın..
günaydınn

günaydınnnnnnn

konuşmasın o öküzün her konuması bağırarark oluyor artık. Gıcık.

ayyy bende esıme sınır oluyorum hele bugun hıc goresım yok aksamda kızlarla bulusucam gıtsın eve ne yapıyorsa yapsın aptal şey....
aaaaaaa sendemi. Nasıl bir aptal embesil öküz bozuntusu odunnnnnnnn

ya siz izne çıkınca çok yalnız kalıcaz biz geççiler burada yaa

bende mayıs 6 gibi bırakıcam ilk hafta gelicem sonra yokum. Evden yazarız bizde:))))))))))

Eylül de okulda olur, girersiniz walla rahat rahat :)

Ben de ofise gelirim kızz üzülme..Nasılsa arada 2 apartman var..

Anam gelme sen, çalıştırırlar sonra senii..

cılekcım merak etme evden daha rahat daha uzun gırerım belkı sabahın korunde gıremem ama sana gunaydın derım:)

Eylül de okulda olur, girersiniz walla rahat rahat :)

Anam gelme sen, çalıştırırlar sonra senii..

Zaten patronumun biri seni ofiste doğurtcaz diye dalga geçiyor...Mükellefler geliyor, beni görüyorlar dana gibi..Kız sen ne zaman gidecen diyorlar..Patron hemen hazır, O ofiste doğuracak....Bebesine de burda bakacaz...

Hızınıza da yetişilmez evdeyken sizin :)
bizim topic kesin olur 10.000 sayfa
hele kuzu eve internet bağlatırsa rahat 20.000 sayfa

Kızım ben doğurana kadarrrr...Doğurduktan sonra ilk önceliğim kızım olucakkk..Nete falan girmem fazlaa...Eşim şimdiden bunalıma girdi garibim, sen doğurunca ben ne olacam diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…