2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cılekcım merak etme evden daha rahat daha uzun gırerım belkı sabahın korunde gıremem ama sana gunaydın derım:)

Hızınıza da yetişilmez evdeyken sizin :)
bizim topic kesin olur 10.000 sayfa
hele kuzu eve internet bağlatırsa rahat 20.000 sayfa

şu işler peşimi bıraksın ne biçim gevezelik yaparım burda

ama şimdi yapamıyorum.çıkmam lazım kızlar.

yaaa c.tesi kimler geliyor. belli oldu mu kişi sayısı.

Son düzenleme:
günaydın daha sabah ağlıycaktım ben anlattım aynı olay bende de var. ılk kızımda da böyleydi aşşağıda taşıyorum bebeği ve makat geliş şeklinde oturuyor. Ayaklarıyla hallediyor cadı

alttan ayağı geçiyo anam içim b kötü oluyo ki..ne zaman döncekler acep???

bu konuda indanlar ikiye ayrılmılar kimine göre sakıncalı kimine göre değil. Bencew değil

ya ben devlet hastanesine gidicem yaa p.tesi hem tahlilleride yaptıracam şeker yüklemesinide ordakide bakar kesinde ondan dedim rapor almak için mecbur devlete gidicem

Bazı hamile bayanların ultrasyona girdiği taktirde bebeklerine zarar geleceği düşüncesi vardır

Bu düşünceyle birçok kadın ultrasyona girmekten kaçınır.Ama uzmanların yaptığı bir açıklamayla birçok anne adayı derin bir nefes aldı çünkü ultrasyonun anne karnındaki bebeğe hiçbir zararının olmadığı açıklandı

Haberin şimdi detaylı bilgisine geçiyorum
Avusturyalı bilim adamları, yıllardır tartışılan ultrason çektirmenin bebeğin sağlığına zararlı olup olmadığı konusuna son noktayı koydu. Uzmanlar yaptığı araştırmalar sonucunda, çekilen ultrasonun anne karnındaki bebeğe bir zararı olmadığını açıkladı.

Anne karnında ultrasonları çekilmiş aynı genetik yapıdaki 2 bin 700 çocuk üzerinde yapılan deneylerde, 5 kez ultrasona girmiş çocuklar ile 1 kez ultrasona girmiş çocuklar arasında fark gözlemlenmedi.

Bilim adamları, ultrasonda yayılan X-ray ışınlarının, bebeğe zararlı olup olmadığından endişelenen hamilelerin artık korkmamaları gerektiğini söyledi.

Ultrasonun hiçbir yan etkisi olmadığını belirten doktorlar, hamilelerin gönül rahatlığıyla bebeklerinin cinsiyetlerini doğmadan öğrenebileceklerinin müjdesini verdi.

ultrason ses dalgasıymış zararı yok demişlerdi.

Son düzenleme:
günaydınn kıslar

herkes iyidir inşallah
iyi olduk şimdi sabah baya bi şikayet vardı herkesde aynı. ama şimdi uslanduı çocuklar gece kimse uyumamış. topik olarak herşeyi beraber yaşıyoruz.
sen nasıılsın

Ben de sürekli giriyorum, zararı yok diyor doktorum..ama her doktor da senin bebeğin ultrasonu sevmiyor diyor...Zararı yok ama, çocuk rahatsız oluyor, kurcalanmak istemiyor sanırım..

bastırıyor ya yeri daralıyor kızıyor oda . maşallah kuzuma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…