ayy benim evde öyle yaaacnm ne yapım egem ya evım en ust kat martılar guvercınler cok batırıyor gunde 3 defa balkon temızlıyorum gıdecem dogumdan sonra baska bır eve bakıoz suan dayanamıyorum artık valla annem gelınce doguma onunla bırlıkte halledecem yoksa olacak gıbı degıl 9 kat asansor yok dag etegınde caddeden bakınca 25 kat gıbı duryo eve cıkmak ıcın kac bayır cıkıyosun nefesım kesılıyor artık((
Kızlar naber, sonunda geldim ... Sabah Sağlık ocağında aşımı yaptırdım. Bİraz acıdı ama şimdilik pek ağrı mağrı olmadı.. 5 doz yapçaz dedi hemşire.. Doktorumu göremedim ama hemşire çıktı bende sizi arıyordum dedim.. Benim karnı görünce gözleri parladı kızın.. Hemen form getirdi, beni aşağı indirdi.. Aşımı falan yaptı.. Bir ilgi bir alaka anlatamam. Bebeğin kalbini dinşeyelim dedi.. Ben dün dinledim boşverin dedim.. Geldim işte, sonrada arkadaşım geldi kahvaltıya yeni kalktı ancak yazabildim, aklım sizde kaldı yani.. Sizden naber yeni haberler var mı ?
hılmıler fatmalar ne hos geldın demek var ne bıse alındım valla
hılmıler fatmalar ne hos geldın demek var ne bıse alındım valla
ayy canım kusura bakma burda ortalık karışık maaşlar karıştı dönerler bu müdürlük öldürecek bahsettim az önce müdür köpürmüş
bende dedım bu hemso hemsoluktan cıktı
bende dedım bu hemso hemsoluktan cıktı
ee cumartesi büyük buluşma oluyo mu???
hilminin totosundan konu açılnca aklı gitmiştir.
öyle tabi benseverim herşyiniiiiiii kılını bilm severm
kız dilekçe vermiştik müdürde soruşturma açacakmış
allah kahretmesin seni ivediği sev ozaman
hadi yaaaa aman dıkkat edın bebem muckkkk ayy benım fırlama kız yerınde durmuyor yaaa
ben 32. haftamda ayrılacagım tabıı bu benım hesabım ama 1 gun bıle uzasa depresyona gırerım..
ayy benim evde öyle yaaa
zor hiç sevmem
uyuz karı nerdesin sen telini ver bana merak ediyoruz.
aşı oldun ayvayı yedin gece uyumadım ağrıdan bide sol yanıma yattım inlemekten uyumamışım duruda gece rahatsız etti. sabah fenaydım şimdi açıldım. hamile gördümü gözleri parlıyor rim alıyorlarmış:))))))))) cumartersini hallettin mi geliyormusun. kocaman sevgi kocasının altından girer üstünden çıkar gelir dedim ben:))))))) göreyim seni
napıyonuz bakem
ben zor soluk alıyorum.
tıknefes oldum.
oyyy kuşum gelmişşşşşşşşş hoşgelmiş aşkitom nasılsınn. Bende öyleyim ...tık nefes felan az kaldı kız bişey olmaz.napıyonuz bakem
ben zor soluk alıyorum.
Tıknefes oldum.
tamam cnm yolla bende yolluyorum. Birde öyküm bakırköye gitmem lazım kızlar ucuz yerler söyledi oralara bakıcam dersin:)))))))) gelmeye çalış bakalımm aramızda görmeyi isterizevet özelden yazayım telimi ya benimde kesin ağrır o zaman ama ben daha önce yaptırdığımda hiç ağrımamıştı.. Eşimi ikna edemedim daha.. Bu aralar gece dışarı falan çıktık konuşamadım.. Ay gelmek istiyorum güzelim.. Hemde çok ama kesin olmazsa söz vermem ben, ama zorluycam bakalım.. Dün eve misafir çağırıyorum diye bile bana iki saat nutuk attı bayılttı beni, öbür konuya sıra gelmedi bakalım. Bu aralar çok işlerim oluyor fazla giremezsem merak etmeyin canım, çünkü bir girince çakılıp kalıyorum,iş güç yapamıyorum.. Bisürü çamaşır, ütü birikti, bu haftada kadın hastalanmış, temizlikte yaptıramadım... Mecbur evi temizlemem lazım... özelden sana tel. Yollarım canım sende bana yolla, lazım olur artık..
napıyonuz bakem
ben zor soluk alıyorum.
tıknefes oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?