2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evin perdelerini sectim geldim..allahım %50 indirim olmasına ragmen cok pahalı yaa..battık valla bayılcam..

hosgeldınnn yaa gecen ben tactan / 50 ındırım dedıler bı tul begendım yatak odası ıcınn adam 370 mılyon dedı kalsın dedımm

yatak odasında stor varr nefret ettım ondan duz tul yapacam ınsallahhh

evin perdelerini sectim geldim..allahım %50 indirim olmasına ragmen cok pahalı yaa..battık valla bayılcam..
güle güle kullan. Ateş pahası valla hele istanbul(((((

Sen bu hızla yavrum daha cooookkk elıfnazlar dogurursunnnn:))::))):

hahahaha potansiyel var onda. Adamın totosuyla uğraşıyyprdu bekarkende:)

hosgeldınnn yaa gecen ben tactan / 50 ındırım dedıler bı tul begendım yatak odası ıcınn adam 370 mılyon dedı kalsın dedımm

yatak odasında stor varr nefret ettım ondan duz tul yapacam ınsallahhh

ay sorma ben de stor kullandım bu evde nefret ettim stordan, dümdüz tüller ve fonlar sectim sadece ona ragmen cok cok tuttu valla..linensten benim de valla bi oda öle tutuyo inan..

güle güle kullan. Ateş pahası valla hele istanbul(((((

hahahaha potansiyel var onda. Adamın totosuyla uğraşıyyprdu bekarkende:)

ilahi ege gülmekden yarıldım heeee.. öle kızım ben severim benim herifin totosunu iiki kız olmamış

ilahi ege gülmekden yarıldım heeee.. öle kızım ben severim benim herifin totosunu iiki kız olmamış

sallaya sallaya gezerdi kırıtırdı işte ne gzüel. Benim herifinde totosu güzeldir.:))))
channel senin herif totodan ameliyat olmuştu demi kıl dönmesi hahhahahahah ilk zamanalr söylememişti bu bize şimdi nelerden konuşuyoruz

hatırlatma duuurr burası kalabalıkı gülemem duuuuuuuurr

ohh mis gibi olmuştur da ne temizliği yorma kendini

cnm ne yapım egem ya evım en ust kat martılar guvercınler cok batırıyor gunde 3 defa balkon temızlıyorum gıdecem dogumdan sonra baska bır eve bakıoz suan dayanamıyorum artık valla annem gelınce doguma onunla bırlıkte halledecem yoksa olacak gıbı degıl 9 kat asansor yok dag etegınde caddeden bakınca 25 kat gıbı duryo eve cıkmak ıcın kac bayır cıkıyosun nefesım kesılıyor artık ((

ayyyy evettt egeee ılk basta ole demıstımmm. kız benımkının de en guzel yerı oydu ama sımdııı okadar kotu yaptılarkı salak adam bıde okadar kotu dıkmıskııı hergun dalga gecıom onlaaaa guzel bı yrın vardı oda gıttı dıyee:):):)

ayyy ne gunler gecmıs beee:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…