2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gece aynısı bana oldu dönerken kramp girdi... valla ben çok hararetliyim soğuk bişey içmeden kendime gelemiyorum, havalar sıcakladıkça vay halimize valla...

seni çok merak ettik geçmişine baktık çok korktuk((
ama şükür iyisin. şeker yüksek çıkan sonra 100 lükte iyi çıkan var moralini bozma benimde idrarda hep sorun çıkıyor bişey olmazzzzz . Bircenin 100 lük iyi çıkmıştı.

Bende dedim uyumaktan bize yazamadımı:))) azcık sataşıyım özledim

selam kiz naber? Ben yine carpintim var herzaman ki gibi. Suan ölctüm 127 olmus
heycan mı yaptın kız.
Dinlen su iç bolbol

gözüaydın olsun ... 3 ay zor kızlar sonra bebiş kendiside uyum sağlıyor dışarı hayatına

ayyyyyyyyy evett cengız salagı baktıı ya o 5 dk da ı gebe bakıyorrr sevmedım onu hıccc.. bıde sabah sınavı varmıs herks onu beklıuo telını felan acmadı..

ben gırdımde 4-5 tane asıstan ogrencı vardı bu dedıkı onlara sormak ıstedınız sorunnn onlarda bnm bebekte hrseyı sordular bana detaylıkı gıbı yapmıs oldu o ogrencılerın sayesındeeeeeee.

babası elıf naz dıye sevıyor artık canım:)
hee tamam kesin o kaldı dimi

ay maşallah sübhanallah, allah analı babalı büyütsün, bizlere de nasip etsin inşallah... Ya bebişlerimiz sağ salim doğsunlar da varsın uyumayalım çok da önemli değil...
ya ben sizi sonra görürüm inşallah:)))))))) bende öyle derdim
ama fenaaaaaaaaa

ben çkyorum kızlar..yoksa işleri yetiştiremeyeceim..
Görüşürüz...
tmm kuzu bende iş yapcam
kızlar dağılın işler var sonra konuşuruz

oooo süper olmuş:)))))) detaylı olmuş hakkaten
ama cengiz iyiymiş dalında öyle duydum.

kızlar tahmin ettim merak ettiğinizi ama giremedim işte pc tamamen kafayı yedi hatta önceki gün eşimle tartıştım ben vakit geçiremiyorum evde neden yapılmıyo bu diye ama yazık o da vakit bulamadı bu ara

neyse biraz daha ayrı kalıcaz ama sonunda çözülecek bu problem
bu arada kızımın cicilerini tamamladım bu hafta size foto gösterecektim ama kısmet değilmiş pc yapılsın sonra inşallah
sadece mobilyası kaldı kıyafet beşik araba herşeyini aldım
birde benim giyeceğim pijama ve gecelikler kaldı
şimdi çıkmam lazım kendinize iiyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…