tansiyon olabilir canım tuzlu tatlı yeme bi müddet dinlen fazla hareket etme, hatta bi tansiyon ölçtürsen fena olmaz... benim tansiyon ne zaman fırlasa çarpıntıdan ölürüm.
oo şimididen böyle soğık şeyler arıyorsanız kızlar son aylar zor haliniz valla..bende kolayı normalde sevmem içmemde ayda yılda bir di.şimdi arada canım istiyor ama içmiyorum yinede.
hareketleride güçleniyor artık bebeklerin ya.gece yatıyorum mesela artık uyku arasında dönüyormuyum nasıl oluyorsa bi ağrı giriyor.hemen sırtüstü yatıroum bi başlıyor dönmeye
seni çok merak ettik geçmişine baktık çok korktukselam kızlar uzun zaman giremedim ve haber veremedim size çok şükür biz iyiyiz ama internet bağlantımız ve bilgisayarımızda sorunlar var halledilinceye kadar uzun zaman daha giremeyebilirim
umarım burada da herkes iyidir geçmişi okumam mümkün değil şimdi
bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı ayrıca idrar kültürümde de problem var tekrar şeker yüklemesi yapılacak canımı sıktı biraz
neyse hayırlısı olsun
arada girip haber vermeye çalışırım
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın
görüşmek üzere
heycan mı yaptın kız.selam kiz naber? Ben yine carpintim var herzaman ki gibi. Suan ölctüm 127 olmus
kızlarrr arkadaşım doğum yaptı demiştim ya evlerine geldiler pazartesi günü.. 3 gün hastanede kalmanın ardından.. Telde bile konuşamıo , ipeeeek uyuyabildin kadar uyu dedi :) haziranda görüşüces senle dedi :) çok büyük mutluluk ama çok da zor gözünü ayıramıosun dedi :)bebiş uyudukça sende uyu dedim.. Gözünü ayıramıosun ki kusar mı döner mi nefes alıo mu die meraklanıosun hep dedi.. Kıyamam yaaa..allah kolaylık versin tüm annelere...
Ben çkyorum kızlar..Yoksa işleri yetiştiremeyeceim..
Görüşürüz...
kim baktı cengiz salağımı
geçen gitim yalvardım bidhha bakalım diye bir hafta önce baktık bişey değişmez dedi ilaç yazdırmaya gitmiştim.
Hareketli bebiş iyidir tabi kız
ohhhhhh yarasın bende severim öyle şeyleri
hee tamam kesin o kaldı dimibabası elıf naz dıye sevıyor artık canım:)
ya ben sizi sonra görürüm inşallah:)))))))) bende öyle derdimay maşallah sübhanallah, allah analı babalı büyütsün, bizlere de nasip etsin inşallah... Ya bebişlerimiz sağ salim doğsunlar da varsın uyumayalım çok da önemli değil...
tmm kuzu bende iş yapcamben çkyorum kızlar..yoksa işleri yetiştiremeyeceim..
Görüşürüz...
babası elıf naz dıye sevıyor artık canım:)
ayyyyyyyyy evett cengız salagı baktıı ya o 5 dk da ı gebe bakıyorrr sevmedım onu hıccc.. Bıde sabah sınavı varmıs herks onu beklıuo telını felan acmadı..
Ben gırdımde 4-5 tane asıstan ogrencı vardı bu dedıkı onlara sormak ıstedınız sorunnn onlarda bnm bebekte hrseyı sordular bana detaylıkı gıbı yapmıs oldu o ogrencılerın sayesındeeeeeee.
benim kızımın adı olacaktı
ya ben sizi sonra görürüm inşallah:)))))))) bende öyle derdim
ama fenaaaaaaaaa
babası elıf naz dıye sevıyor artık canım:)
2.allah nasip eder:))))))))))
bi dahaki kız olursa o zaman koyarsın ne üzülüyorsun
bi dahaki kız olursa o zaman koyarsın ne üzülüyorsun
ayyy fatmaa kımın yazdına bakmadım ılk once sen ole deyınce bebegını kaybeden bırı yazdını sandımm sonra baktım senmıssın::))::)
cnmm 2.cı kardesın ısmı elıf naz olur ınsallahhh
oooo süper olmuş:)))))) detaylı olmuş hakkaten
ama cengiz iyiymiş dalında öyle duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?