yaa ben sana çok üzülüyorum çok çalışıyorsun sen yaa
Evet özelden yazayım telimi ya benimde kesin ağrır o zaman ama ben daha önce yaptırdığımda hiç ağrımamıştı.. Eşimi ikna edemedim daha.. Bu aralar gece dışarı falan çıktık konuşamadım.. Ay gelmek istiyorum güzelim.. hemde çok ama kesin olmazsa söz vermem ben, ama zorluycam bakalım.. Dün eve misafir çağırıyorum diye bile bana iki saat nutuk attı bayılttı beni, öbür konuya sıra gelmedi bakalım. Bu aralar çok işlerim oluyor fazla giremezsem merak etmeyin canım, çünkü bir girince çakılıp kalıyorum,iş güç yapamıyorum.. Bisürü çamaşır, ütü birikti, bu haftada kadın hastalanmış, temizlikte yaptıramadım... Mecbur evi temizlemem lazım... Özelden sana tel. yollarım canım sende bana yolla, lazım olur artık..
yaa ben sana çok üzülüyorum çok çalışıyorsun sen yaa
oyyy kuşum gelmişşşşşşşşş hoşgelmiş aşkitom nasılsınn. Bende öyleyim ...tık nefes felan az kaldı kız bişey olmaz.
Sezin nasıl vruyormu
poyraaaaaaaaaaaaazz napıyon kızz yaa bi uyku bastı ki sormayın yaa midem çok yanıo ya beniiiiiiiim
bigün küt diye giderim şirketin bahçesine gömerler ohhh mis gibi
oykummmmmmmmmm yaaaaaaa gel beraber gıdelımmm soz ben sana yolda cok ıyı bakcammmm :):):):)
yaa ne biliyim seni görünce ban rahat batıyo kız :)üzülme bebiş kıyamam ben sana :)
hoşbuldum cancazım.
gündüzleri sakin bizim kız. heralde oturuyorum diye hep uyuyo.
senin ağrıların azaldı mı?
ay benım cnm dun bıse cektı bır meyve bulamadık ankaradan gelıyor cok uzuluom ben kocama yaık kız
o nasıl laf deli sen gitme patron gitsin:)))))))))))bigün küt diye giderim şirketin bahçesine gömerler ohhh mis gibi
he kız getirin şu kadını:))oykummmmmmmmmm yaaaaaaa gel beraber gıdelımmm soz ben sana yolda cok ıyı bakcammmm :):):):)
benim kolum ağrıyor ama kuzum sakinleşti. Anası gibi açlığa tahammülü yok.üzülme bebiş kıyamam ben sana :)
hoşbuldum cancazım.
Gündüzleri sakin bizim kız. Heralde oturuyorum diye hep uyuyo.
Senin ağrıların azaldı mı?
aferin kız sana gitsin bulsun ohhhhhhh aferinay benım cnm dun bıse cektı bır meyve bulamadık ankaradan gelıyor cok uzuluom ben kocama yaık kız
huuhuuu kizlar size sordum bebislerin kiyafetlerini kac nr aldiniz?
yaa ne biliyim seni görünce ban rahat batıyo kız :)
aaa ne istedi acaba merak ettim
konuyu açan üye aktif gözüküyor bi yakalasak da şu listeyi bi düzene soksa ya...
yaaa deme öleeeeeeee
yaa ne biliyim seni görünce ban rahat batıyo kız :)
huuhuuu kizlar size sordum bebislerin kiyafetlerini kac nr aldiniz?
yaz meyvesı ıste kuzum ya bulamdık malamat olduk ya 1 saat dolastık arabayla yok yok..
o nasıl laf deli sen gitme patron gitsin:)))))))))))
benim kolum ağrıyor ama kuzum sakinleşti. Anası gibi açlığa tahammülü yok.
Duru da işteyken sakin ama uzanınca kıpır kıpır. Kalıcan mı akşam. Kalma yaa işim var de
ilgilenmiyorlar artık bizi kendi halimize bıraktılar:))))))
konuyu açan üye aktif gözüküyor bi yakalasak da şu listeyi bi düzene soksa ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?