2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bişey olmaz ona benim ömrümü yer.

Akşam kalamıycam sanırım. Durum feci nefes alamıyorum cidden.
Tıslayıp duruyorum. Ayyyyyyy noooluyo anlamadım.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
adam bana iş anlatıyor bende bi yandan burayı okuyordum bir kahkaha attım .adam dedi noldu yok dedim mail gelmiş:))))))))))

Portakal kaç aydır yiyemiyorum , bende fena gaz yapıyor bebeğim resmen kımıldayamıyor ... ne mercimek çorbası ne portakal ne nohut kuru fasulye... hepsi yasak [/QUOTE]

Ben varya kaç koli portakal yedim daha ilk hasattan Finike den portakal geldi bana, nefisti valla.. Kilolarca yedim.. Bana gaz maz yapmadı..

selam kiz naber? Ben yine carpintim var herzaman ki gibi. Suan ölctüm 127 olmus

Sende TSH a baktırdın mı sende de vardı dimi.. Benimde nabız yüksek şu aralar, TSh düşmüş epey... Doktorum mutlaka 30.haftaya kadar git dedi endokrine..

tamam cnm yolla bende yolluyorum. Birde öyküm bakırköye gitmem lazım kızlar ucuz yerler söyledi oralara bakıcam dersin:)))))))) gelmeye çalış bakalımm aramızda görmeyi isteriz[/QUOTE]

Ya onu iknaya çalışam da benim eşim biraz sinirdir bu konularda, anama gidince bile burnumdan getirir.. Haftasonu onu bırakıyorum diye duygu sömürüsü falan yapar bana... Birde şimdi hamilelik olayı olunca o kadar üstüme düşüyor ki bayılttı zaten.. Eve artık misafir bile kabul etmiycekmiş... Ay beni var ya 7 aydır evde hapsetti resmen.. Neyse ben halletmeye çalışçam kızlar haber veririrm size.. Aynı gün yiğenimin de doğumgünü var o biraz zorluyor beni yoksa ben bir katakulliye getirir karşıda plan yaptırırdım ona ama bu tarafa da dönmemiz lazım ondan biraz işler karıştı..

geldim beeeeeeeeeeeen... ya birimiz yapsın liste ne var ki ara ara atarız buraya

Portakal kaç aydır yiyemiyorum , bende fena gaz yapıyor bebeğim resmen kımıldayamıyor ... ne mercimek çorbası ne portakal ne nohut kuru fasulye... hepsi yasak

Ben varya kaç koli portakal yedim daha ilk hasattan Finike den portakal geldi bana, nefisti valla.. Kilolarca yedim.. Bana gaz maz yapmadı..

Sende TSH a baktırdın mı sende de vardı dimi.. Benimde nabız yüksek şu aralar, TSh düşmüş epey... Doktorum mutlaka 30.haftaya kadar git dedi endokrine..

tamam cnm yolla bende yolluyorum. Birde öyküm bakırköye gitmem lazım kızlar ucuz yerler söyledi oralara bakıcam dersin:)))))))) gelmeye çalış bakalımm aramızda görmeyi isteriz[/QUOTE]

Ya onu iknaya çalışam da benim eşim biraz sinirdir bu konularda, anama gidince bile burnumdan getirir.. Haftasonu onu bırakıyorum diye duygu sömürüsü falan yapar bana... Birde şimdi hamilelik olayı olunca o kadar üstüme düşüyor ki bayılttı zaten.. Eve artık misafir bile kabul etmiycekmiş... Ay beni var ya 7 aydır evde hapsetti resmen.. Neyse ben halletmeye çalışçam kızlar haber veririrm size.. Aynı gün yiğenimin de doğumgünü var o biraz zorluyor beni yoksa ben bir katakulliye getirir karşıda plan yaptırırdım ona ama bu tarafa da dönmemiz lazım ondan biraz işler karıştı..[/QUOTE]

KUZUM SIKMA KENDİNİ KISMETSE OLUR

banada olyo meyvelısı degıl ama damla aramolı olan varya mavılı o

aynen canim:)))

Portakal kaç aydır yiyemiyorum , bende fena gaz yapıyor bebeğim resmen kımıldayamıyor ... ne mercimek çorbası ne portakal ne nohut kuru fasulye... hepsi yasak

Ya onu iknaya çalışam da benim eşim biraz sinirdir bu konularda, anama gidince bile burnumdan getirir.. Haftasonu onu bırakıyorum diye duygu sömürüsü falan yapar bana... Birde şimdi hamilelik olayı olunca o kadar üstüme düşüyor ki bayılttı zaten.. Eve artık misafir bile kabul etmiycekmiş... Ay beni var ya 7 aydır evde hapsetti resmen.. Neyse ben halletmeye çalışçam kızlar haber veririrm size.. Aynı gün yiğenimin de doğumgünü var o biraz zorluyor beni yoksa ben bir katakulliye getirir karşıda plan yaptırırdım ona ama bu tarafa da dönmemiz lazım ondan biraz işler karıştı..[/QUOTE]

Evet benimde sorun vardi canim ama düzelmis benim ki sadece gebelikde cikmisti iyodu kesince gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…