günaydın kızlar biz geldik kızımla:)))))))
aşı olduğum kolum berbat omzum kızarmış içi top olmuş kaşınıyor ve berbat ağrım var. bu ne yaaaaa . tevekkeli değilmiş olmuycam diye tutturmuşşum... gece sıcak basıyor beni ayaklarım yanıyor elli kere uyandım ama uykum var gibi değilim.. sizden ne haberrr
günaydın kızlar biz geldik kızımla:)))))))
aşı olduğum kolum berbat omzum kızarmış içi top olmuş kaşınıyor ve berbat ağrım var. bu ne yaaaaa . tevekkeli değilmiş olmuycam diye tutturmuşşum... gece sıcak basıyor beni ayaklarım yanıyor elli kere uyandım ama uykum var gibi değilim.. sizden ne haberrr
gunaydınn canlarr...
sabah sabah geldım gene:)
artık sacımı makyajımı burada yapıyorum evde yapsam yetısemem:))
demek bünye den bünyetye fark ediyor.ayy ayak yaması deme bana kızz benım 1 ay sonra baslarr ayak yanlamalarımm kara kara bende sımdıden ayak yanmalarımı dusunuyorummm..
gecmısolsun cnmm yaa herkesın bunyesımı farklı acabaa bana ası hıcbısı yapmadıı ne kasıntı ne bısı cok hafıf agrı vardı oda 1 gunde gectii
canım aşı bu olucak.. hrkesin oldu az sabır 2 güne bişy kalmaz
demek bünye den bünyetye fark ediyor.
içi top top olounca tırstım kızlara sorayım dedim
ayy ayak yaması deme bana kızz benım 1 ay sonra baslarr ayak yanlamalarımm kara kara bende sımdıden ayak yanmalarımı dusunuyorummm..
gecmısolsun cnmm yaa herkesın bunyesımı farklı acabaa bana ası hıcbısı yapmadıı ne kasıntı ne bısı cok hafıf agrı vardı oda 1 gunde gectii
Hadi ya Ege geçmiş olsun, benim dün akşam hafif ağrır gibi oldu ama başka da bişey olmadı.. Ay bende korktum ya, olmaz artık dimi.. Ben daha 4 doz olcakmışım...senin de öyle dimi..
Yelkovan günaydın canım, sen 32.haftada mı izne çıkıcaksın...Benim ablam haziranda doğurmuştu ( Biz sadece haziranda doğurabiliyoz da) o da öğretmen, o 32.haftayı beklemedi, Doktoru 30.haftada doğum iznine ayrılması uygundur diye rapor verdi o da çıktı.. Başka bi kaç öğretmen daha vardı aramızda ya, onlarda hep 32.haftadan bahsettiler ya onun için aklıma takıldı benim.. Sana sorayım dedim..
ya kotkma channelde olmamış. ama dr dedi olur diye:) bende 1 ay sonra yine sonra 6 ay 1 yıl öyle 5 doz olacakmış.
öyküm dün işten eylülü almak için babannme gittim annem yoktu servis babanneme bırakmış. bot giymiştim bi çıkardım pantolonu sıyırdım mosmor bacak babannem bi korktu bütün gün sarkıtıyoruz ya ondan yanıyor ayakkabının içinde.Niye ayaklarınız yanıyor ben anlamadım ya, siz böyle konuşunca diyorum şükür bende bişey yok.. Ya çalışıyorsunuz ya çok yoruluyorsunuz ondan mı oluyor ya böyle... Ben hala mışıl mışıl uyuyrum, biyerim ağrımıyor, iğneler dışında iyiyim, bende mi var anormallik anlamadım.. Bence çok yoruluyorsunuz..
bilmemki ayy uğraşamam ödem felan.ödem yapmıs olmasın fatma bilir sağlıkcı ne de olsa
kuzuda bugun gittigünaydıııııııııın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
egecim gecmis olsun ya
off bende galiba bugun olucam asımı 09.50 de sağlık ocağına gidiyorum
onun yerine yemek enjekte etseler bak gör gıkım çıkmaz.Kızım senin bünye ilacaa aşıya falan çok yabancı ondan bence, sevmiyorsun ya ilaç kullanmayı falan ... Bünyen tepki veriyordur..
yarın sabah kızımı görücem
Ohhhhh gözünaydın canım senin şişko kızını yeriim ben... Bu arada bende bugün 28 haftayı doldurdum... Çok mutluyum az kaldı kızlarrr...
öyküm dün işten eylülü almak için babannme gittim annem yoktu servis babanneme bırakmış. bot giymiştim bi çıkardım pantolonu sıyırdım mosmor bacak babannem bi korktu bütün gün sarkıtıyoruz ya ondan yanıyor ayakkabının içinde.
bilmemki ayy uğraşamam ödem felan.
kuzuda bugun gitti
onun yerine yemek enjekte etseler bak gör gıkım çıkmaz.
maşalllah az kaldı :)
bakalım şişko napıyo. özledim pınçırığımı.
Niye ayaklarınız yanıyor ben anlamadım ya, siz böyle konuşunca diyorum şükür bende bişey yok.. Ya çalışıyorsunuz ya çok yoruluyorsunuz ondan mı oluyor ya böyle... Ben hala mışıl mışıl uyuyrum, biyerim ağrımıyor, iğneler dışında iyiyim, bende mi var anormallik anlamadım.. Bence çok yoruluyorsunuz..
Ben daha yeni gördüm benim yaramazı, sinirli sinirli bakıyordu.. Ultrasondan acayip rahatsız oluyor velet.. Fotosunu görsen bakıp bakıp gülüyorum.. Kaşlar çatık.. sinirli hatun olcak valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?