2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım aşı bu olucak.. hrkesin oldu az sabır 2 güne bişy kalmaz

Hadi ya Ege geçmiş olsun, benim dün akşam hafif ağrır gibi oldu ama başka da bişey olmadı.. Ay bende korktum ya, olmaz artık dimi.. Ben daha 4 doz olcakmışım...senin de öyle dimi..

gunaydınn canlarr...
sabah sabah geldım gene:)
artık sacımı makyajımı burada yapıyorum evde yapsam yetısemem:))

Yelkovan günaydın canım, sen 32.haftada mı izne çıkıcaksın...Benim ablam haziranda doğurmuştu ( Biz sadece haziranda doğurabiliyoz da ) o da öğretmen, o 32.haftayı beklemedi, Doktoru 30.haftada doğum iznine ayrılması uygundur diye rapor verdi o da çıktı.. Başka bi kaç öğretmen daha vardı aramızda ya, onlarda hep 32.haftadan bahsettiler ya onun için aklıma takıldı benim.. Sana sorayım dedim..

demek bünye den bünyetye fark ediyor.

canım aşı bu olucak.. hrkesin oldu az sabır 2 güne bişy kalmaz

içi top top olounca tırstım kızlara sorayım dedim

günaydıııııııııın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

egecim gecmis olsun ya
off bende galiba bugun olucam asımı 09.50 de sağlık ocağına gidiyorum

Niye ayaklarınız yanıyor ben anlamadım ya, siz böyle konuşunca diyorum şükür bende bişey yok.. Ya çalışıyorsunuz ya çok yoruluyorsunuz ondan mı oluyor ya böyle... Ben hala mışıl mışıl uyuyrum, biyerim ağrımıyor, iğneler dışında iyiyim, bende mi var anormallik anlamadım.. Bence çok yoruluyorsunuz..

ya kotkma channelde olmamış. ama dr dedi olur diye:) bende 1 ay sonra yine sonra 6 ay 1 yıl öyle 5 doz olacakmış.

ya kotkma channelde olmamış. ama dr dedi olur diye:) bende 1 ay sonra yine sonra 6 ay 1 yıl öyle 5 doz olacakmış.

aşı tutarken öyle kabuk falan bağlar şişer, hani bebeklerde de oluyor ya ondan mı oldu sana da acep... Bende 5 doza sinir oldum ama beş doza tamamlayınca 10 yıl koruyor dedi hemşire bana.. Yani ömür boyu değil dedi... Bişi anlamadım..

öyküm dün işten eylülü almak için babannme gittim annem yoktu servis babanneme bırakmış. bot giymiştim bi çıkardım pantolonu sıyırdım mosmor bacak babannem bi korktu bütün gün sarkıtıyoruz ya ondan yanıyor ayakkabının içinde.

ödem yapmıs olmasın fatma bilir sağlıkcı ne de olsa
bilmemki ayy uğraşamam ödem felan.

günaydıııııııııın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

egecim gecmis olsun ya
off bende galiba bugun olucam asımı 09.50 de sağlık ocağına gidiyorum
kuzuda bugun gitti

Kızım senin bünye ilacaa aşıya falan çok yabancı ondan bence, sevmiyorsun ya ilaç kullanmayı falan ... Bünyen tepki veriyordur..
onun yerine yemek enjekte etseler bak gör gıkım çıkmaz.

Ya bana doktor hamileler için varis çorabı yazdı o ödemede iyi geliyor.. Sende alsana.. Ben alamadım daha ama sizin orda Karagül iş merkezi varya ordan al dedi doktor bana, ölçüp veriyorlarmış, orda hem uygun oluyormuş hemde çok iyiymiş varis ve dolaşım için.. Kilotlu yazdı ama ben daha alamadım.. Sende alsana..

maşalllah az kaldı :)
bakalım şişko napıyo. özledim pınçırığımı.

Ben daha yeni gördüm benim yaramazı, sinirli sinirli bakıyordu.. Ultrasondan acayip rahatsız oluyor velet.. Fotosunu görsen bakıp bakıp gülüyorum.. Kaşlar çatık.. sinirli hatun olcak valla..

cnmm benm ayak yanmam genetık dedemden teyzemden gecmeee.. ben yazın uyuyanana kadar 10 kere ayagımı yıkarımm en son care yatagın yanına kova almakta buldum:):):):)) mıllet cok guluyo

allaha sukur hamılelıkle sıkıntım yok 3 te ve 6da otomatıkman wc ye kalkmam dısında:):):)

Ben daha yeni gördüm benim yaramazı, sinirli sinirli bakıyordu.. Ultrasondan acayip rahatsız oluyor velet.. Fotosunu görsen bakıp bakıp gülüyorum.. Kaşlar çatık.. sinirli hatun olcak valla..

hadi yaaa
gerçekten rahatsız oluyorlar. benimkide kendini saklıyo hep.
eklesene resmini görsün teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…