Ayy, inşallah...Yaparken benim de hiç ağrı acı olmadı, ama ebe dedi ağrı yapar, çok ağrırsa kolonyalı pamuk koy...
Ayy, inşallah...Yaparken benim de hiç ağrı acı olmadı, ama ebe dedi ağrı yapar, çok ağrırsa kolonyalı pamuk koy...
1- "konuya cevap ver" kısmını tıkla
2- altta "eklenti ekle" kısmını tıkla
3-açılan sayfada sol üstteki " dosya ekle" tıkla
4-"dosyaları seç" e tıkla
5-bilgisayarında kayıtlı olanresmi seç çift tıkla
6-"upload files" tıkla
7-"içeriği ekle" tıkla
8- sonra cevap yaz kısmı gelir ekranına ordan "cevapla" de
TAMAMDIRRRRr
Hadi ya Ege geçmiş olsun, benim dün akşam hafif ağrır gibi oldu ama başka da bişey olmadı.. Ay bende korktum ya, olmaz artık dimi.. Ben daha 4 doz olcakmışım...senin de öyle dimi..
Yelkovan günaydın canım, sen 32.haftada mı izne çıkıcaksın...Benim ablam haziranda doğurmuştu ( Biz sadece haziranda doğurabiliyoz da) o da öğretmen, o 32.haftayı beklemedi, Doktoru 30.haftada doğum iznine ayrılması uygundur diye rapor verdi o da çıktı.. Başka bi kaç öğretmen daha vardı aramızda ya, onlarda hep 32.haftadan bahsettiler ya onun için aklıma takıldı benim.. Sana sorayım dedim..
Bu da benim sinirli kızım, foto çok net değil doktor yakalayamadı bi türlü, ama yine de koydum bakın sinirli kızıma benim.. Eki Görüntüle 160456
Bu da benim sinirli kızım, foto çok net değil doktor yakalayamadı bi türlü, ama yine de koydum bakın sinirli kızıma benim.. Eki Görüntüle 160456
Kuzuuuuuu naber kız sen olmayınca sayfalar ilerlemiyor baksana...
a tabi banada dediler ömür boyu koruycak dediler. deeeeee ben 5 dozu nasıl yaptırcam uğraşamam. galiba dediğin gibi bu bide kabuk bağlarmış :) ne gülerim ya
ya bende isytiyorum. bananeeeeee
giyemem onlardan biliyorum gelinimizde kanda ğıhtılaşma oldu doğum kontrol hapından 1 ay cerrahpaşada yattı yürüyemedi bacakları tutmadı ona vermişti dr. ama berbat bişey. az kaldı kurtulucaz zaten
sağol cnm. seninde top top olmuşmuydu içi .
yelkovan, ben doktorumla değil de sekreteriyle konuştum o konuyu. 30. haftada verebiliyorlarmış. bebeğin gelişimini 2 hafta önde gösteriyorlamış, ayarlanıyormuş bir şekilde. daha önce başk bir doktor da aynı şeyi söylemişti bana ama sezaryanda oluyormuş. normal doğumu beklersen yapacaklarını sanmıyorum. haftaya gittiğimde ben de kesin olarak konuşacağım doktorumla, ben sezaryan istiyorum çünkü.ayy ınsallah oyle bır sey vardır oykum o 2 hafta bana ne mujde olur bılıyormusun..
ama bızım okuldakı ogretmenlere hep 32+0da rapor yazdılar acaba doktoruna mı baglı bı ogrenırsen haberdar et benı..
ayy ınsallah oyle bır sey vardır oykum o 2 hafta bana ne mujde olur bılıyormusun..
ama bızım okuldakı ogretmenlere hep 32+0da rapor yazdılar acaba doktoruna mı baglı bı ogrenırsen haberdar et benı..
ne mutlu sanaaa
fmggg bakırkoyde ucuz yerler varmıııııııı bılıyormusunnn
İyiyim ben de, aşımı oldum geldim..ÖYkünün pek keyfi yok, 2 gündür oynamıyo..Hiç oynamıyo değil arda bi iki pıtlatıyo ama, eskisi gibi değil...
fmg, mesaiye kaldın mı kız...Sülümanı seyredebildin mi...
Ben mesaiye kalmadım ama, pazara falan gittik, geldik sülümanı seyrederken uyuyup kalmışım koltukta yarısında...
Eskiden böyle durumlarda herifim koltuktan alır yatağa taşırdı beni..Artık yatarken sesleniyo yamyam kalk uyan, yatmaya gidiyoz diye..
ayy ınsallah oyle bır sey vardır oykum o 2 hafta bana ne mujde olur bılıyormusun..
fmg, mesaiye kaldın mı kız...Sülümanı seyredebildin mi...
Ben mesaiye kalmadım ama, pazara falan gittik, geldik sülümanı seyrederken uyuyup kalmışım koltukta yarısında...
Eskiden böyle durumlarda herifim koltuktan alır yatağa taşırdı beni..Artık yatarken sesleniyo yamyam kalk uyan, yatmaya gidiyoz diye..
Eki Görüntüle 160457
oldumu ki..yapamadıysam gülmeyin haaaa
hafta sonu oğluma cici alcaz ya, hepsinin fotosunu çekip eklicem....onun için şimdiden öğreneyim dedim :)
saol fatmacım..bide göbüşümü çekip ekleyem bari :)
Geldim canım geldimm...Denk gelemiyoruz senle..Nasılsın....
ÖZledim kızzz...Bişey soruyom doktorumuz yok....
yoğunum bu aralar,eskisi gibi giremiyorum..
ayy suna bak sen sınırlı yuzunude gostermezmısss masallah kuzucuğaaa... oykummm kendını hazırla canımm zor bı cocugaaa:):):):)
yelkovan, ben doktorumla değil de sekreteriyle konuştum o konuyu. 30. haftada verebiliyorlarmış. bebeğin gelişimini 2 hafta önde gösteriyorlamış, ayarlanıyormuş bir şekilde. daha önce başk bir doktor da aynı şeyi söylemişti bana ama sezaryanda oluyormuş. normal doğumu beklersen yapacaklarını sanmıyorum. haftaya gittiğimde ben de kesin olarak konuşacağım doktorumla, ben sezaryan istiyorum çünkü.
oldu oldu hadii eklede bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?