2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

fmg, mesaiye kaldın mı kız...Sülümanı seyredebildin mi...
Ben mesaiye kalmadım ama, pazara falan gittik, geldik sülümanı seyrederken uyuyup kalmışım koltukta yarısında...
Eskiden böyle durumlarda herifim koltuktan alır yatağa taşırdı beni..Artık yatarken sesleniyo yamyam kalk uyan, yatmaya gidiyoz diye..

dur bi yapam şimdi...

ayy ınsallah oyle bır sey vardır oykum o 2 hafta bana ne mujde olur bılıyormusun..
ama bızım okuldakı ogretmenlere hep 32+0da rapor yazdılar acaba doktoruna mı baglı bı ogrenırsen haberdar et benı..

Bu da benim sinirli kızım, foto çok net değil doktor yakalayamadı bi türlü, ama yine de koydum bakın sinirli kızıma benim.. Eki Görüntüle 160456

Oyyyyy, kurban olurum ben onaaa...
Kaşlarını çatmış kızz..Çekmeyin beni rahatsız etmeyin diyor...
Allah nazardan saklasın, tombişleşiyorlar artık...Maşallah..

kardeşinin eşinde mi... O zaman onda da pıhtılaşma problemi var demek ki, pıhtılaşma problemi olanlar doğum kontrol hapı kullanamazlarmış.. Ben kullanmıştım bişi olmadı ama varislerim var benim.. O da ondanmış.. Benim kullanmam lazım hem varisim var, hemde pıhtılaşmam.. Bu pıhtılar, annenin beynine ya da akciğerine bile atabiliyorlarmış.. çok tehlikeli.. Gerçi kan sulandırıcı kullanıyoruz olmaz inşallah.. Ama sizin gelinin bebeği yok dimi.. hamile kalmadan kontrol ettirsin kendini... Çünkü iki düşük yapmadan kan pıhtılaşması için gerekli testleri doktorlar yapmıyor.. ne salakça dimi..

ayy ınsallah oyle bır sey vardır oykum o 2 hafta bana ne mujde olur bılıyormusun..
ama bızım okuldakı ogretmenlere hep 32+0da rapor yazdılar acaba doktoruna mı baglı bı ogrenırsen haberdar et benı..
yelkovan, ben doktorumla değil de sekreteriyle konuştum o konuyu. 30. haftada verebiliyorlarmış. bebeğin gelişimini 2 hafta önde gösteriyorlamış, ayarlanıyormuş bir şekilde. daha önce başk bir doktor da aynı şeyi söylemişti bana ama sezaryanda oluyormuş. normal doğumu beklersen yapacaklarını sanmıyorum. haftaya gittiğimde ben de kesin olarak konuşacağım doktorumla, ben sezaryan istiyorum çünkü.

Benim doktor da 32. hafta başlayacak raporun dedi..32+0 da..
O zaman muayene iyi olursa 37+0 da verecekmiş raporumu...
9 nisan ilk rapor tarihi.
14 mayıs ikinci rapor tarihi..Tarihleri bile belirledi civanım...
4 haziranda da doğuruommm...

Eki Görüntüle 160457

oldumu ki..yapamadıysam gülmeyin haaaa
hafta sonu oğluma cici alcaz ya, hepsinin fotosunu çekip eklicem....onun için şimdiden öğreneyim dedim :)
saol fatmacım..bide göbüşümü çekip ekleyem bari :)

ne mutlu sanaaa
fmggg bakırkoyde ucuz yerler varmıııııııı bılıyormusunnn

alt çarşı biliyorum oraya gideriz istersen.

İyiyim ben de, aşımı oldum geldim..ÖYkünün pek keyfi yok, 2 gündür oynamıyo..Hiç oynamıyo değil arda bi iki pıtlatıyo ama, eskisi gibi değil...

uyuyodur annesi. yerleri daralıyor tabi gittikçe.
eskisi kadar rahat hareket edemeyecekler.
sıkıntıda çocuklar.

Bu da benim sinirli kızım, foto çok net değil doktor yakalayamadı bi türlü, ama yine de koydum bakın sinirli kızıma benim.. Eki Görüntüle 160456

oyyy yerim ben onu maşallah tombişe.

yok eve gittim.
nefesim daraldı kalamadım mesaiye.
izledim sülümanı hürreme küstü bu sefer amaaan ne tripli padişah yaaa iki kadınla baş edemedi.
hürrem doğuruyodu 2.yi.
3 bölüm 2 bebek maşşşallah dedim.

Ya bu topikte biri sormuştu zaten bende ablama sordum... Hiç dedi öyle bişi yok, doktorun raporuna bakar o dedi.. Onun doktoru zaten hemen yazmış ve okulda kabul etmiş.. hiçbir problem olmadı ve ablam 40 haftada doğurdu... Hani diyodunuzya erken alsak , 32.hafta diye göstersek ama normal doğum olursa problem olur mu diye, ben detaylı sordum öyle dedi... O doktora bakar 32 ye falan takılmazlar dedi... Sen de araştır ama sonuçta riskli bir gebelik geçiriyorsan 32. haftaya kadar beklemek zorunda değilsin ya canım.. Sen doktoruna sor bakalım..

ben seyrettim.. güzeldi yaaa hürrem düştü gözünden ama bakalım.. karı durmadan mektup yazıyo sülümana
yaa bide ben sevdiğim bi diziyi seyrederken çok konuşurum çok yorum yaparım koca karı gibi ikidebir hilmide susrturuyo yaa gıcık oluyorum onaaa

Geldim canım geldimm...Denk gelemiyoruz senle..Nasılsın....
ÖZledim kızzz...Bişey soruyom doktorumuz yok....
yoğunum bu aralar,eskisi gibi giremiyorum..

Canım bende çok giremiyorum artık ondandır.. Çok vakit kaybediyorum bilgisayar başında oturunca..

ayy suna bak sen sınırlı yuzunude gostermezmısss masallah kuzucuğaaa... oykummm kendını hazırla canımm zor bı cocugaaa:):):):)

Evet sinirli bir velet olcak... Çok cinsssssssssssss....

Valla ben ablama özel sordum, öyle dedi... oda 40.haftada doğurdu hiç öyle 30 du 32 idi falan uğraşmalarına gerek yok dedi ama , siz yine de iyice araştırın. Çünkü ablamda 40 haftada normal doğum yaptı problem olmadı...

oldu oldu hadii eklede bakalım

göbüşü akşam eve gidince eklicem, çünkü şimdi işteyim gııı :))
ayyy çok sevindimm bunu öğrendiğime ..küçük çocuklar gibi oldum valla
cumartesi aldıklarımıda , pazar günü eklicem Allah izin verirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…