günaydın kızlar.
egecim geçmiş olsun.
ben çok şükür ağrısız başladım güne :)
günaydıııııııııın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydıınnnn fıstıkkkkk
egecim gecmis olsun ya
off bende galiba bugun olucam asımı 09.50 de sağlık ocağına gidiyorum
öyküm dün işten eylülü almak için babannme gittim annem yoktu servis babanneme bırakmış. bot giymiştim bi çıkardım pantolonu sıyırdım mosmor bacak babannem bi korktu bütün gün sarkıtıyoruz ya ondan yanıyor ayakkabının içinde.
bilmemki ayy uğraşamam ödem felan.
kuzuda bugun gitti
onun yerine yemek enjekte etseler bak gör gıkım çıkmaz.
Ohhhhh gözünaydın canım senin şişko kızını yeriim ben... Bu arada bende bugün 28 haftayı doldurdum... Çok mutluyum az kaldı kızlarrr...
gunaydınnnnn aa fmg yrın buyuk gun desene sezını gormeyee
günaydın kızlar biz geldik kızımla:)))))))
aşı olduğum kolum berbat omzum kızarmış içi top olmuş kaşınıyor ve berbat ağrım var. bu ne yaaaaa . tevekkeli değilmiş olmuycam diye tutturmuşşum... gece sıcak basıyor beni ayaklarım yanıyor elli kere uyandım ama uykum var gibi değilim.. sizden ne haberrr
eveeeeeet :)
yarın sezini sonraki gün sizi göreceğim çok mutluyum
a tabi banada dediler ömür boyu koruycak dediler. deeeeee ben 5 dozu nasıl yaptırcam uğraşamam. galiba dediğin gibi bu bide kabuk bağlarmış :) ne gülerim yaaşı tutarken öyle kabuk falan bağlar şişer, hani bebeklerde de oluyor ya ondan mı oldu sana da acep... Bende 5 doza sinir oldum ama beş doza tamamlayınca 10 yıl koruyor dedi hemşire bana.. Yani ömür boyu değil dedi... Bişi anlamadım..
ya bende isytiyorum. bananeeeeeeyarın sabah kızımı görücem
giyemem onlardan biliyorum gelinimizde kanda ğıhtılaşma oldu doğum kontrol hapından 1 ay cerrahpaşada yattı yürüyemedi bacakları tutmadı ona vermişti dr. ama berbat bişey. az kaldı kurtulucaz zatenYa bana doktor hamileler için varis çorabı yazdı o ödemede iyi geliyor.. Sende alsana.. Ben alamadım daha ama sizin orda Karagül iş merkezi varya ordan al dedi doktor bana, ölçüp veriyorlarmış, orda hem uygun oluyormuş hemde çok iyiymiş varis ve dolaşım için.. Kilotlu yazdı ama ben daha alamadım.. Sende alsana..
sağol cnm. seninde top top olmuşmuydu içi .günaydın kızlar.
egecim geçmiş olsun.
ben çok şükür ağrısız başladım güne :)
Kızımla biz aşımızı olduk da geldikkk...
Egeeee, hiç acımadı kiiiiii.....
Seninki ne alemde ağrı var mı, doktor ağrı yapabilir dedi bana..
Kızımla biz aşımızı olduk da geldikkk...
Egeeee, hiç acımadı kiiiiii.....
Seninki ne alemde ağrı var mı, doktor ağrı yapabilir dedi bana..
Yarın doktora mı gidiyonnn, inşallah çok güzel haberlerle gelirsin fıstık....
hosgeldın kuzuuuuuuuu
ınsallah bısı olmaz cnmm egenınkı bıraz kotu olmuss
eveeeeeet :)
yarın sezini sonraki gün sizi göreceğim çok mutluyum
günaydın,
inşallah kuzucum sabırsızlanıyorum. özledim kızımı.
sen nasılsın, öykü napıyo?
hoşbuduk chanell...
mevsimin alıntısından gördüm egeninkini...İnşallah benimki öyle olmaz yaaa....
Ben dayanamam daa, canım kıymetlidir..
hoşgeldiniz egecim...:)
benim ikinci aşım ilkine göre çok daha ağrısızdı.ilkinde 2 gün ağrımıştı ama ikincisinde hiç şikayetim olmadı, sen bi hemsireye sorsan..vurmayı mı beceremedi acaba?tedirgin oldum sen öyle söyleyince!
bu arada fatmacım fotoğraf koymayı öğretcektin bana..hadi anlat şimdi ,bi deneme yapayım..bakalım becerebiliyomuyum
günaydın.
egecim aşı mağduru olmuşsun. varmış bir bildiğn vurulmak istememekle. ben daha nce vurulduklarımla brlikte toplam 5 doz vuruldum, hepsinde sadece hafif ağrı oldu birkaç gün. bünyeden bünyeye değişiyor demek ki...
ınsallah bana ceker kuzu yaa benımkınde masallah bısıcık olmadıı yaparkende hıcc anlamamıstım zatennnn
Günaydın birce...
İnşallah benimki de hafif geçer bende oldum bu sabah..
sağol cnm. seninde top top olmuşmuydu içi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?