2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar.
egecim geçmiş olsun.
ben çok şükür ağrısız başladım güne :)

gunaydınnnnn aa fmg yrın buyuk gun desene sezını gormeyee

günaydıııııııııın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydıınnnn fıstıkkkkk

egecim gecmis olsun ya
off bende galiba bugun olucam asımı 09.50 de sağlık ocağına gidiyorum

egeee sabah sabah gldurdun benı yıneeeeeee

Ohhhhh gözünaydın canım senin şişko kızını yeriim ben... Bu arada bende bugün 28 haftayı doldurdum... Çok mutluyum az kaldı kızlarrr...

masallahh canım yaaaaa

Kızımla biz aşımızı olduk da geldikkk...

Egeeee, hiç acımadı kiiiiii.....
Seninki ne alemde ağrı var mı, doktor ağrı yapabilir dedi bana..

hoşgeldiniz egecim...:)
benim ikinci aşım ilkine göre çok daha ağrısızdı.ilkinde 2 gün ağrımıştı ama ikincisinde hiç şikayetim olmadı, sen bi hemsireye sorsan..vurmayı mı beceremedi acaba? tedirgin oldum sen öyle söyleyince!
bu arada fatmacım fotoğraf koymayı öğretcektin bana..hadi anlat şimdi ,bi deneme yapayım..bakalım becerebiliyomuyum

a tabi banada dediler ömür boyu koruycak dediler. deeeeee ben 5 dozu nasıl yaptırcam uğraşamam. galiba dediğin gibi bu bide kabuk bağlarmış :) ne gülerim ya

yarın sabah kızımı görücem
ya bende isytiyorum. bananeeeeee

giyemem onlardan biliyorum gelinimizde kanda ğıhtılaşma oldu doğum kontrol hapından 1 ay cerrahpaşada yattı yürüyemedi bacakları tutmadı ona vermişti dr. ama berbat bişey. az kaldı kurtulucaz zaten

günaydın kızlar.
egecim geçmiş olsun.
ben çok şükür ağrısız başladım güne :)
sağol cnm. seninde top top olmuşmuydu içi .

günaydın.
egecim aşı mağduru olmuşsun. varmış bir bildiğn vurulmak istememekle. ben daha nce vurulduklarımla brlikte toplam 5 doz vuruldum, hepsinde sadece hafif ağrı oldu birkaç gün. bünyeden bünyeye değişiyor demek ki...

hemen anlatıyorum ........

Günaydın birce...
İnşallah benimki de hafif geçer bende oldum bu sabah..

Bu da benim sinirli kızım, foto çok net değil doktor yakalayamadı bi türlü, ama yine de koydum bakın sinirli kızıma benim..

1- "konuya cevap ver" kısmını tıkla
2- altta "eklenti ekle" kısmını tıkla
3-açılan sayfada sol üstteki " dosya ekle" tıkla
4-"dosyaları seç" e tıkla
5-bilgisayarında kayıtlı olanresmi seç çift tıkla
6-"upload files" tıkla
7-"içeriği ekle" tıkla
8- sonra cevap yaz kısmı gelir ekranına ordan "cevapla" de

TAMAMDIRRRRr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…