2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar günaydınnn,
Ben geldimmmmmmm geçmişe bakmadım bakarım şimdi biraz,
Aman akşam iş yemeğine gitmek istemiyorum gitmek istemiyorum dedim ama bi oynadım bi oynadım anlatamam :) millet doğurucam diye korktu :)

olsun gıııı ekleyiver nolcekki bizde işten ekliyos resmi gııı

ama 30. haftada izne ayrılırsak 8 hafta sonra doğum yaptığımıza dair belge götürmemiz gerek. yapmazsak bu defa devlet hastaneden hesap soruyormuş. benim konuştuğum doktor öyle söyledi. eşimin okulunda da bir bayan 40 haftaya göre izne çıktı, bebek 40 haftayı geçirdi, geçirdiği günler için rapor getirmek zorunda kaldı kadın. öyle bir durumda yıllık rapor hakkından kullanmış oluyorsun, doğum izni sayılmıyor. eşim idareci o bu şekilde anlattı ama yine de doktorla iyice konuşmak lazım tabii..

İyi sevindim...Mesaiye kalmamışsın...
küstüğünü gördüm de, doğuruyo kısmında uyumuşum...Karı vallaa çatır çatır doğuruyo, kız kedilerr bile bizden sonra hamile kalacaklar martta bizden önce doğurcaklar...

günaydın. oohh ne iyi olmuş. ben de ne zaman bir yere çok isteksiz gitsem çok eğenip gelirim:))

Ben de seyredicektim de, yorulmuşum herhalde sızıp kalmışım yaa...
Bugün netten indirip bakıcam..

Ohhhh, kurtları dökmüşsün..Ben dedim ama dimi, gt eğlenirsin diyee...

Kızımla biz aşımızı olduk da geldikkk...

Egeeee, hiç acımadı kiiiiii.....
Seninki ne alemde ağrı var mı, doktor ağrı yapabilir dedi bana..
olduğunda acımıyor zaten ilacı verirken bi yanma oldu sonrasında ertesi gün ağrı bugunde beze oldu. canım tatlı benim

hemşirede sorun yok bende var:))) geçer herhalde

günaydın cnm bünye ile alakalı anladığım kadar. beze olunca bluzxumun üstündenbile hissediyorum bugunde dursun yarın ararım dr.

Bu da benim sinirli kızım, foto çok net değil doktor yakalayamadı bi türlü, ama yine de koydum bakın sinirli kızıma benim.. Eki Görüntüle 160456
maşallah nur yüzlü olcak sinirli deme kızıma:) yesin teyzesi onu

yok canım bende olmadı,annemde olmuştu beze yaptı.
sadece kas ağrısı çektim 2-3 gün.
ama hemşire aşıyı yaptıktan sonra çok ovdum kolumu beze olmasın diye.
belki faydası olmuştur.
anneninki gibi oldu işte benimki geçtimi annenin.
ben ovmadım sen akıllısın

asızedelere gecmıs olsun
sağol hocam

evet bizim gelinde oldu akciğere atar diye korktuk kan sulandrıcı içiyor heray kandeğerlerine bakılıypor hatta bugun kontrolü var.

hoşgeldin dünür oohh sefamız olsun hilmi beni oynatmamaıştı tıp bayramı ymeğinde yerimde kıvrandım valla ikide br otur oturdugun yerde bişey olur dedi durdu

bende seyrederken karnımı tutuyom göryon mu oglum biz bi tane dogurana kadar hürrem 2. yi doguruyo

ohhhhhh ne güzel eğlenmişsin sefan olsun.
bu hamilelik bizi uyuşuk yaptı. gitmesen miskin miskin oturacaktın evde.
bak ne güzel eğlendin geldin. kafa dağıttın.

ahhh bakalım kaç kilo oldu minnoşşş.. seninle günümüz aynı olduğu için , doktora kendim gitmiş kadar rahatlıorum senden haber alınca :)

evet canım. inşallah güzel haberler getiririm size.
sen geçen hafta gitmiştin doktora değil mi?
1200 gr. olmuştu minnoşun doğru mu hatırladım?

Ben de seyredicektim de, yorulmuşum herhalde sızıp kalmışım yaa...
Bugün netten indirip bakıcam..

youtube'ta tek parça oluyo mis gibi uğraşmadan izliyon kuzu.

mevsim sen istanbuldasın buluşma var cumartesi gelmiyormusun..

ohhhh sefan olsun iyi yapmışsın ...
nbr nasılsın

Yok o doğru da, riskli gebelik olursa nolcak yani, zorla çalışamazsın ki, o problem yaşamadı valla.. 3 sene önce doğum yaptı.. yine de iyi araştırın derim..

anneninki gibi oldu işte benimki geçtimi annenin.
ben ovmadım sen akıllısın

ne aklı kız annem benden 1 ay önce yaptırdı elini kesmişti.
100 kere tembihledi kadın, sol koluna yaptır iyice ovala sonra çok kötü oluyo diye.
geçiyor ama buz koyman lazımmış.
ofiste temin edebilirsen hemen koy.
yoksa evde yaparsın.

Ay canım ya,çok tehlikeli bu iş ya... Allah kolaylık versin.. Ama mutlaka planlı gebe kalsın yoksa 2 kere düşük yapmadan test falan yapmıyorlar.. O özelde yaptırsın testlerini .. Bende iki düşük yapmadan anlaşılmadı pıhrtı işi.. Bizde de mesela benden başka kimsede varis yok.. Onunda nedeni oymuş işte..

Yok o doğru da, riskli gebelik olursa nolcak yani, zorla çalışamazsın ki, o problem yaşamadı valla.. 3 sene önce doğum yaptı.. yine de iyi araştırın derim..

haklısın canım, sonrası boşa gittiği için öncesini kullanabildiğimiz kadar kullanmalıyız:)) riskli gebeliklerde heyet raporu alıyorsun. benimki riskliydi ya ilk aylarda o şekilde oldu.

EVET canım geçen salı günü 1200 dü kuzucuk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…