göbüşü akşam eve gidince eklicem, çünkü şimdi işteyim gııı :))
ayyy çok sevindimm bunu öğrendiğime ..küçük çocuklar gibi oldum valla
cumartesi aldıklarımıda , pazar günü eklicem Allah izin verirse...
Valla ben ablama özel sordum, öyle dedi... oda 40.haftada doğurdu hiç öyle 30 du 32 idi falan uğraşmalarına gerek yok dedi ama , siz yine de iyice araştırın. Çünkü ablamda 40 haftada normal doğum yaptı problem olmadı...
yok eve gittim.
nefesim daraldı kalamadım mesaiye.
izledim sülümanı hürreme küstü bu sefer amaaan ne tripli padişah yaaa iki kadınla baş edemedi.
hürrem doğuruyodu 2.yi.
3 bölüm 2 bebek maşşşallah dedim.
Kızlaaar günaydınnn,
Ben geldimmmmmmm geçmişe bakmadım bakarım şimdi biraz,
Aman akşam iş yemeğine gitmek istemiyorum gitmek istemiyorum dedim ama bi oynadım bi oynadım anlatamam :) millet doğurucam diye korktu :)
ben seyrettim.. güzeldi yaaa hürrem düştü gözünden ama bakalım.. karı durmadan mektup yazıyo sülümana
yaa bide ben sevdiğim bi diziyi seyrederken çok konuşurum çok yorum yaparım koca karı gibi ikidebir hilmide susrturuyo yaa gıcık oluyorum onaaa
Kızlaaar günaydınnn,
Aman akşam iş yemeğine gitmek istemiyorum gitmek istemiyorum dedim ama bi oynadım bi oynadım anlatamam :) millet doğurucam diye korktu :)
olduğunda acımıyor zaten ilacı verirken bi yanma oldu sonrasında ertesi gün ağrı bugunde beze oldu. canım tatlı benimKızımla biz aşımızı olduk da geldikkk...
Egeeee, hiç acımadı kiiiiii.....
Seninki ne alemde ağrı var mı, doktor ağrı yapabilir dedi bana..
hemşirede sorun yok bende var:))) geçer herhaldehoşgeldiniz egecim...:)
benim ikinci aşım ilkine göre çok daha ağrısızdı.ilkinde 2 gün ağrımıştı ama ikincisinde hiç şikayetim olmadı, sen bi hemsireye sorsan..vurmayı mı beceremedi acaba?tedirgin oldum sen öyle söyleyince!
bu arada fatmacım fotoğraf koymayı öğretcektin bana..hadi anlat şimdi ,bi deneme yapayım..bakalım becerebiliyomuyum
günaydın cnm bünye ile alakalı anladığım kadar. beze olunca bluzxumun üstündenbile hissediyorum bugunde dursun yarın ararım dr.günaydın.
egecim aşı mağduru olmuşsun. varmış bir bildiğn vurulmak istememekle. ben daha nce vurulduklarımla brlikte toplam 5 doz vuruldum, hepsinde sadece hafif ağrı oldu birkaç gün. bünyeden bünyeye değişiyor demek ki...
maşallah nur yüzlü olcak sinirli deme kızıma:) yesin teyzesi onuBu da benim sinirli kızım, foto çok net değil doktor yakalayamadı bi türlü, ama yine de koydum bakın sinirli kızıma benim.. Eki Görüntüle 160456
anneninki gibi oldu işte benimki geçtimi annenin.yok canım bende olmadı,annemde olmuştu beze yaptı.
sadece kas ağrısı çektim 2-3 gün.
ama hemşire aşıyı yaptıktan sonra çok ovdum kolumu beze olmasın diye.
belki faydası olmuştur.
sağol hocamasızedelere gecmıs olsun
kardeşinin eşinde mi... O zaman onda da pıhtılaşma problemi var demek ki, pıhtılaşma problemi olanlar doğum kontrol hapı kullanamazlarmış.. Ben kullanmıştım bişi olmadı ama varislerim var benim.. O da ondanmış.. Benim kullanmam lazım hem varisim var, hemde pıhtılaşmam.. Bu pıhtılar, annenin beynine ya da akciğerine bile atabiliyorlarmış.. çok tehlikeli.. Gerçi kan sulandırıcı kullanıyoruz olmaz inşallah.. Ama sizin gelinin bebeği yok dimi.. hamile kalmadan kontrol ettirsin kendini... Çünkü iki düşük yapmadan kan pıhtılaşması için gerekli testleri doktorlar yapmıyor.. ne salakça dimi..
hoşgeldin dünürKızlaaar günaydınnn,
İyi sevindim...Mesaiye kalmamışsın...
küstüğünü gördüm de, doğuruyo kısmında uyumuşum...Karı vallaa çatır çatır doğuruyo, kız kedilerr bile bizden sonra hamile kalacaklar martta bizden önce doğurcaklar...
Kızlaaar günaydınnn,
ahhh bakalım kaç kilo oldu minnoşşş.. seninle günümüz aynı olduğu için , doktora kendim gitmiş kadar rahatlıorum senden haber alınca :)
Ben de seyredicektim de, yorulmuşum herhalde sızıp kalmışım yaa...
Bugün netten indirip bakıcam..
mevsim sen istanbuldasın buluşma var cumartesi gelmiyormusun..göbüşü akşam eve gidince eklicem, çünkü şimdi işteyim gııı :))
ayyy çok sevindimm bunu öğrendiğime ..küçük çocuklar gibi oldum valla
cumartesi aldıklarımıda , pazar günü eklicem Allah izin verirse...
Kızlaaar günaydınnn,
ama 30. haftada izne ayrılırsak 8 hafta sonra doğum yaptığımıza dair belge götürmemiz gerek. yapmazsak bu defa devlet hastaneden hesap soruyormuş. benim konuştuğum doktor öyle söyledi. eşimin okulunda da bir bayan 40 haftaya göre izne çıktı, bebek 40 haftayı geçirdi, geçirdiği günler için rapor getirmek zorunda kaldı kadın. öyle bir durumda yıllık rapor hakkından kullanmış oluyorsun, doğum izni sayılmıyor. eşim idareci o bu şekilde anlattı ama yine de doktorla iyice konuşmak lazım tabii..
anneninki gibi oldu işte benimki geçtimi annenin.
ben ovmadım sen akıllısın
olduğunda acımıyor zaten ilacı verirken bi yanma oldu sonrasında ertesi gün ağrı bugunde beze oldu. canım tatlı benim
hemşirede sorun yok bende var:))) geçer herhalde
günaydın cnm bünye ile alakalı anladığım kadar. beze olunca bluzxumun üstündenbile hissediyorum bugunde dursun yarın ararım dr.
maşallah nur yüzlü olcak sinirli deme kızıma:) yesin teyzesi onu
anneninki gibi oldu işte benimki geçtimi annenin.
ben ovmadım sen akıllısın
sağol hocam
evet bizim gelinde oldu akciğere atar diye korktuk kan sulandrıcı içiyor heray kandeğerlerine bakılıypor hatta bugun kontrolü var.
youtube'ta tek parça oluyo mis gibi uğraşmadan izliyon kuzu.
olsun gıııı ekleyiver nolcekki bizde işten ekliyos resmi gııı
hemşirede sorun yok bende var:))) geçer herhalde
Yok o doğru da, riskli gebelik olursa nolcak yani, zorla çalışamazsın ki, o problem yaşamadı valla.. 3 sene önce doğum yaptı.. yine de iyi araştırın derim..
makina falan yok , telefonla çeksem , bilgisayara atmak için kablo yok..teşkilat evde o yüzden:))
geçmiş olsun canım...dikkat et..Allah şifa versin..ağrısı zor oluyo gerçekten..
ne aklı kız annem benden 1 ay önce yaptırdı elini kesmişti.
100 kere tembihledi kadın, sol koluna yaptır iyice ovala sonra çok kötü oluyo diye.
geçiyor ama buz koyman lazımmış.
ofiste temin edebilirsen hemen koy.
yoksa evde yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?