canım, bebekler haziranda doğacağı için öğretmenlerin doğum sonrası izni boşa gidiyor ya, doğum öncesinde 32. haftada değil 30'da izne çıkmanın hesabını yapıyorduk:))
şu yukarıdaki beğenme butonu ne kızlar dün gördüm anlamadım. ne işe yarıyor?
Ben çıkıyorum kızlar..İşler beni bekler...
yazılarımızın altında begen çıkıyo ya begeniyon işde
evt canım bende sağlık memuruyum sağlık müdürlüğnde çalışıyrum 32. haftam 24 nisanda bitiyo.. en fazla 37. haftaya kadr çalışabi,lyon 37. haftada mecvbur izne ayrılman gerekmiyor mu
eee onun çetelesini mi tutuyo yani 14 beğeni diyor
ne saçma
inşallah cnm bekleriz. ben çok heves ettim kızımıda getircem inşallah durur sıkıldım demez.anladım canım...doğru söylüyosun, herkesi bi araya uygun zamanda toplamak zor..bi dahakı buluşma zamanında sizlerle olmak isterim Allah izin verirse...
şu yukarıdaki beğenme butonu ne kızlar dün gördüm anlamadım. ne işe yarıyor?
eee onun çetelesini mi tutuyo yani
ne saçma
evet en fazla 5 hafta uzatabiliyosun fatmacım..oda 37. haftanın bitimine denk geliyo..yani biz buralarda doğurmazsak iyi
2 ay ücretli iznim zaten var, 1 ayda bu uzattığım eklenince 3 ay ücretli izin olacak..ücretsizde biraz kullanırım büyük ihtimal..sonra bi yıllık izin patlatırım..çocuk 1 yaşına gelir inşallah
hee işi yok da çetele tutyo işde bi işe yarıordur kızzzzD: bende sıkıldıkça basıyom
hee işi yok da çetele tutyo işde bi işe yarıordur kızzzzD: bende sıkıldıkça basıyom
aman saçma bişey dediğin gibi çetele tutuyorlar. fmg cumartesi için sapphırden habaer varmıgelicem dedi ama
kaş yapayım derken göz çıkardın fatoşş
benim mesajımı sıkıldığın için mi beğendin yaneeee...
al sana
uzun aradan sonra demir ve elevite tekrar başlama kararı aldım:))))))
dr um ya ben kendi kendime bıraktım başladım:))))))
37+1 de iznin başlaması gerekiyo diye biliyorum yani 36+0 a kadar çalışabiliyouz.. 2 ay ücretli iznin nerden geliyo yaa yıllık iznin ne kadr ki senin
:))))))) fatmaaa başka topikle aldatıyor bizi kızlar.. küstüm ona benkaş yapayım derken göz çıkardın fatoşş
benim mesajımı sıkıldığın için mi beğendin yaneeee...
al sana
iyi beğendim saysın bakalım :)
heberim yok canım.
sen net biliyormusun kimler geliyor. ben bildiklerimi sıralıyım.
unuttuğum varsa beraber bakalım
*ege
*çilek
*channel
*yelkovan
*zinkerbel
*öyküm (belli değil)
*fmg
başka kim var gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?