2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım, bebekler haziranda doğacağı için öğretmenlerin doğum sonrası izni boşa gidiyor ya, doğum öncesinde 32. haftada değil 30'da izne çıkmanın hesabını yapıyorduk:))

evet boşa gidiyor malesef
Öğretmenler, o dönemde izinli sayıldıklarından tabip onayı ve memurun isteği şartları karşılanmış olsa dahi işyerinde çalışma şartı gerçekleşmediği için (doğum öncesi iznin çalışmadığı için )doğum sonrasına aktarılması olmuyo.. o 2 haftalık kısımda müdürün insifiyatine bırakılmış olabilir..onu tam bilemicem, farklı farklı uygulamalar olabiliyo bazen..

Günaydın Kızlar.....
Ege geçmiş olsun canım beni kimse aramadı sağlık ocağından ben vurulmam artık
Kuzu geçmiş olsun inşallah seninki sızlamadan atlatırsın
Öyküm bende coraspirin ve iğne ile başladım 16 haftada iğne bıraktırıldı aspirine devam ediyorum herhalde bıraktırıronuda artık

evt canım bende sağlık memuruyum sağlık müdürlüğnde çalışıyrum 32. haftam 24 nisanda bitiyo.. en fazla 37. haftaya kadr çalışabi,lyon 37. haftada mecvbur izne ayrılman gerekmiyor mu

evet en fazla 5 hafta uzatabiliyosun fatmacım..oda 37. haftanın bitimine denk geliyo..yani biz buralarda doğurmazsak iyi
2 ay ücretli iznim zaten var, 1 ayda bu uzattığım eklenince 3 ay ücretli izin olacak..ücretsizde biraz kullanırım büyük ihtimal..sonra bi yıllık izin patlatırım..çocuk 1 yaşına gelir inşallah

anladım canım...doğru söylüyosun, herkesi bi araya uygun zamanda toplamak zor..bi dahakı buluşma zamanında sizlerle olmak isterim Allah izin verirse...
inşallah cnm bekleriz. ben çok heves ettim kızımıda getircem inşallah durur sıkıldım demez.

şu yukarıdaki beğenme butonu ne kızlar dün gördüm anlamadım. ne işe yarıyor?

eee onun çetelesini mi tutuyo yani
ne saçma

aman saçma bişey dediğin gibi çetele tutuyorlar. fmg cumartesi için sapphırden habaer varmıgelicem dedi ama

37+1 de iznin başlaması gerekiyo diye biliyorum yani 36+0 a kadar çalışabiliyouz.. 2 ay ücretli iznin nerden geliyo yaa yıllık iznin ne kadr ki senin

uzun aradan sonra demir ve elevite tekrar başlama kararı aldım:))))))
dr um ya ben kendi kendime bıraktım başladım:))))))

hee işi yok da çetele tutyo işde bi işe yarıordur kızzzzD: bende sıkıldıkça basıyom

iyi beğendim saysın bakalım :)

aman saçma bişey dediğin gibi çetele tutuyorlar. fmg cumartesi için sapphırden habaer varmıgelicem dedi ama

heberim yok canım.
sen net biliyormusun kimler geliyor. ben bildiklerimi sıralıyım.
unuttuğum varsa beraber bakalım

*ege
*çilek
*channel
*yelkovan
*zinkerbel
*öyküm (belli değil)
*fmg

başka kim var gelen?

37+1 de iznin başlaması gerekiyo diye biliyorum yani 36+0 a kadar çalışabiliyouz.. 2 ay ücretli iznin nerden geliyo yaa yıllık iznin ne kadr ki senin

canım doğuma 3 hafta kalana kadar doktordan rapor alarak çalışmaya devam edebiliyosun..40 hafta baz alınarak hesaplanıyor..37. haftan bitince istesende çalışamıyosun zaten...
doğum öncesi 2 ay , doğum sonrası 2 ay ücretli, ücretli iznin bitince 24 ay ücretsiz iznimiz başlıyo, yani doğum sonrası 2 ay ücretli var ya onu kasdetmiştim, 1 ay fazladan çalıştığım olursa (32. haftadan sonra) onuda doğum sonrasına kaydırcam..ettmi 3 ay, sonra bi 7_8 ay ücretsiz kullancam, daha fazla kullanamam...
bu yıl , önümüzdeki yılın yıllık izinleri toplamı 44 gün yıllık iznim olacak , peşinede onu alıp işe başlarım diye plan yapıyorum...aslında heyet raporu ayarlamayıda düşünmüyo değilim..duruma göre bakıcam artık

kaş yapayım derken göz çıkardın fatoşş
benim mesajımı sıkıldığın için mi beğendin yaneeee...
al sana
:))))))) fatmaaa başka topikle aldatıyor bizi kızlar.. küstüm ona ben

merve sapphire kesin değil... sapphire sana özelden yazacaktı ya adres felan diyordu

günaydınn uykucu hamile geldi hiç uyanasım gelmedi bugün

nasılsınız hatunlar herkes iyi mi?
biz de oğlumla iyiyiz dün akşamdan beri bişey keşfettim artık oğlumun kafasının yerini bilebiliyorum çıkıyor sipsivri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…