haklısın canım, sonrası boşa gittiği için öncesini kullanabildiğimiz kadar kullanmalıyız:)) riskli gebeliklerde heyet raporu alıyorsun. benimki riskliydi ya ilk aylarda o şekilde oldu.
mevsim sen istanbuldasın buluşma var cumartesi gelmiyormusun..
sağol cnm. eve gidince koyarımne aklı kız annem benden 1 ay önce yaptırdı elini kesmişti.
100 kere tembihledi kadın, sol koluna yaptır iyice ovala sonra çok kötü oluyo diye.
geçiyor ama buz koyman lazımmış.
ofiste temin edebilirsen hemen koy.
yoksa evde yaparsın.
sanada geçmiş olsun . o zaten biliyor sorununu hamile kalmadan önce söyler dr. ama bütün testleri yapıldı genetik çıkmadı doğum kontrol hapı yapmış. çünkü 1 aylık evliydi 1 ay olmuştu içeli etkisini gösterir göstermez bacakları tutmadı sırtında taşıdı kardeşim .. kötü günlerdi.Ay canım ya,çok tehlikeli bu iş ya... Allah kolaylık versin.. Ama mutlaka planlı gebe kalsın yoksa 2 kere düşük yapmadan test falan yapmıyorlar.. O özelde yaptırsın testlerini .. Bende iki düşük yapmadan anlaşılmadı pıhrtı işi.. Bizde de mesela benden başka kimsede varis yok.. Onunda nedeni oymuş işte..
Benim ablamında riskliydi zaten hep rapor alarak geçirdi gebeliğini nerdeyse.. O dedi bana 30 haftayı 32 diye gösterirsen, 40.haftayı sorarlar da , 30.haftada uygun diye yazarsa doktor oluyor dedi ablam valla bende onun yalancısıyım.. Umarım sizde halledersiniz..
Ay canım ya,çok tehlikeli bu iş ya... Allah kolaylık versin.. Ama mutlaka planlı gebe kalsın yoksa 2 kere düşük yapmadan test falan yapmıyorlar.. O özelde yaptırsın testlerini .. Bende iki düşük yapmadan anlaşılmadı pıhrtı işi.. Bizde de mesela benden başka kimsede varis yok.. Onunda nedeni oymuş işte..
Biliyom da bizim virüs programı youtube girmeyi engelliyo yaa..Uyuz patronlar...
diziizle den indirip seyrediyorum mecburen..
EVET canım geçen salı günü 1200 dü kuzucuk ..
aaaaaaaaaaa öylemi..benim haberim yok valla...çok sevindim ve çok üzüldüm..açıklayım hemen..
annem ve teyzem memleketten geldi 1 haftalığına, bu cumartesi onlarla alışverişe çıkcaz, pazar günü dönüyolar zaten...bu cumartesi içinse buluşma planı ben gelemem
haftaya olsaydı olmazmıydı , bende gelseydim..tanışırdık ne güzell
günaydın. oohh ne iyi olmuş. ben de ne zaman bir yere çok isteksiz gitsem çok eğenip gelirim:))
Ohhhh, kurtları dökmüşsün..Ben dedim ama dimi, gt eğlenirsin diyee...
hoşgeldin dünüroohh sefamız olsun hilmi beni oynatmamaıştı tıp bayramı ymeğinde yerimde kıvrandım valla ikide br otur oturdugun yerde bişey olur dedi durdu
bende seyrederken karnımı tutuyom göryon mu oglum biz bi tane dogurana kadar hürrem 2. yi doguruyo
ohhhhhh ne güzel eğlenmişsin sefan olsun.
bu hamilelik bizi uyuşuk yaptı. gitmesen miskin miskin oturacaktın evde.
bak ne güzel eğlendin geldin. kafa dağıttın.
evet canım. inşallah güzel haberler getiririm size.
sen geçen hafta gitmiştin doktora değil mi?
1200 gr. olmuştu minnoşundoğru mu hatırladım?
youtube'ta tek parça oluyo mis gibi uğraşmadan izliyon kuzu.
mevsim sen istanbuldasın buluşma var cumartesi gelmiyormusun..
ohhhh sefan olsun iyi yapmışsın ...
nbr nasılsın
sağol cnm. eve gidince koyarım
sanada geçmiş olsun . o zaten biliyor sorununu hamile kalmadan önce söyler dr. ama bütün testleri yapıldı genetik çıkmadı doğum kontrol hapı yapmış. çünkü 1 aylık evliydi 1 ay olmuştu içeli etkisini gösterir göstermez bacakları tutmadı sırtında taşıdı kardeşim .. kötü günlerdi.
arkadaşlar kusura bakmayın bi rapor , izin muhabbeti var sanırım
..ben kaçırdım o kısımları, geçmişi tam okuyamadım
yardımcı olabileceğim bi konudur belki?
memurum bende, izin konusu benide çok ilgilendirdiği için araştırma yapıyorum hep, belki yardımcı olabilirim fikir alma açısından o yüzden .....
ya bende 2 bebek kaybettim buyüzden.
sonra bebe aspirini kullanmaya başladım.
şimdi bir sorun yok çok şükür.
ama dediğin gibi bebek kaybetmeden akıl edemiyorlar.
hımm anladım canım.
maşallah bakalım benim tosuncuk ne kadar oldu
ist şubemiz çok kalabalık herkese uyduramıyoruz toparlayamıyoruz. bu cumartesi ben çalışmıycam çilekde maslağa gelicek gelen kızlarda ayarldılar. saat 3 de bakırköydeyiz. gelmeni isterdikama değiştirirlerse bilmem ben bu haftadan sonra yoğunum. ama değişrse uymaya çalışırım ne diyim
arkadaşlar kusura bakmayın bi rapor , izin muhabbeti var sanırım
..ben kaçırdım o kısımları, geçmişi tam okuyamadım
yardımcı olabileceğim bi konudur belki?
memurum bende, izin konusu benide çok ilgilendirdiği için araştırma yapıyorum hep, belki yardımcı olabilirim fikir alma açısından o yüzden .....
sen nerde memursun canım hangi kurum ???enim 36. haftam 22 mayısda bitiyo izne ayrılcam ben
Bebe aspirinini tüp bebek yapanlara veriyorlar hep, onlar kıymetli bebek ya..... Bizimkile çöp, normal yolla kalıyoz ya... offf sinir oluyorum bazı doktorlara.. Bende hem coraspin hemde iğne kullanıyordum... coraspini 20. haftada kestik..
Bebe aspirinini tüp bebek yapanlara veriyorlar hep, onlar kıymetli bebek ya..... Bizimkile çöp, normal yolla kalıyoz ya... offf sinir oluyorum bazı doktorlara.. Bende hem coraspin hemde iğne kullanıyordum... coraspini 20. haftada kestik..
anladım canım...doğru söylüyosun, herkesi bi araya uygun zamanda toplamak zor..bi dahakı buluşma zamanında sizlerle olmak isterim Allah izin verirse...
bakanlığa bağlı bi kurumda memurum fatmacım.. konuyu anlasaydım belki fikir açısından yardımım olurdu?
benimde 32. haftam 23 nsan günü bitiyo, bende 4 yada 5 hafta uzatıp,o süreyi doğumdan sonra kullanmak istiyorum nasip olursa... hemen hemen senınle aynı dönemlere denk geliyo..
sende mi memursun?
Ben zaten o kıymetli bebek hikayesini hiç anlamıyorum Öyküm,
Her bebek kıymetlidir sonuçta.. Ben de normal hamile kaldım ama neler çektim , 1 kürtaj bi dış gebelik.. herkesin bebeği kendine kıymetli di mi..
Allah kuzularımıza sağlık versin, hepimizinnn
Sağolunn kuzlarr döktürdüm walla yandan yandan
Suzan Kardeş çıkıyordu gittiğimiz yerde, kadın dayanamadı sonunda "Otur çok hareket ettin" dedi bana yaa :)
Ama yormadım kendimi dinlene dinlene oynadım, gerçekten isteksiz gittiği yerde daha çok eğleniyor insan..
Sizde ne var ne yok?
Ege çok geçmiş olsun bu arada ağrın varmış
abartılacak kadar yok ama beze olunca bide hareket ederken ağrı olunca insanı etkiliyor.
cumartesi ok değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?