canım doğuma 3 hafta kalana kadar doktordan rapor alarak çalışmaya devam edebiliyosun..40 hafta baz alınarak hesaplanıyor..37. haftan bitince istesende çalışamıyosun zaten...
doğum öncesi 2 ay , doğum sonrası 2 ay ücretli, ücretli iznin bitince 24 ay ücretsiz iznimiz başlıyo, yani doğum sonrası 2 ay ücretli var ya onu kasdetmiştim, 1 ay fazladan çalıştığım olursa (32. haftadan sonra) onuda doğum sonrasına kaydırcam..ettmi 3 ay, sonra bi 7_8 ay ücretsiz kullancam, daha fazla kullanamam...
bu yıl , önümüzdeki yılın yıllık izinleri toplamı 44 gün yıllık iznim olacak , peşinede onu alıp işe başlarım diye plan yapıyorum...aslında heyet raporu ayarlamayıda düşünmüyo değilim..duruma göre bakıcam artık
heberim yok canım.
sen net biliyormusun kimler geliyor. ben bildiklerimi sıralıyım.
unuttuğum varsa beraber bakalım
*ege
*çilek
*channel
*yelkovan
*zinkerbel
*öyküm (belli değil)
*fmg
başka kim var gelen?
haaaaa...iyi ozaman, gel öpemyok kızz deme ölee haa sıkıldıklarım bu topikte değil ki
uzun aradan sonra demir ve elevite tekrar başlama kararı aldım:))))))
dr um ya ben kendi kendime bıraktım başladım:))))))
one beeeeeeeeeeee biz 4 ayı nasıl alcaz diyoruz yuhhhhhh..canım doğuma 3 hafta kalana kadar doktordan rapor alarak çalışmaya devam edebiliyosun..40 hafta baz alınarak hesaplanıyor..37. haftan bitince istesende çalışamıyosun zaten...
doğum öncesi 2 ay , doğum sonrası 2 ay ücretli, ücretli iznin bitince 24 ay ücretsiz iznimiz başlıyo, yani doğum sonrası 2 ay ücretli var ya onu kasdetmiştim, 1 ay fazladan çalıştığım olursa (32. haftadan sonra) onuda doğum sonrasına kaydırcam..ettmi 3 ay, sonra bi 7_8 ay ücretsiz kullancam, daha fazla kullanamam...
bu yıl , önümüzdeki yılın yıllık izinleri toplamı 44 gün yıllık iznim olacak , peşinede onu alıp işe başlarım diye plan yapıyorum...aslında heyet raporu ayarlamayıda düşünmüyo değilim..duruma göre bakıcam artık
sevmiyorum yaaaaaaaaaa. bebişimi etkiliyor sanıyorum..iyi yapmışsın. niye bırakıyon bacım.
faydası olmasa vermez doktorlar.
ilaç düşmanı hatun seni.
ben de 32. haftada bırakacakmışım aspirini.
yazık yaaaa. insanları nasıl üzüyorlar. allah kimselere aratmasın.
Ben doğuma kadar kullancakmışım iğneleri... Belki iğne olmasam bile olumuş ama riske atmamak için kullanıyoruz işte.. Tamamen aslında tedbir amaçlı...
Günaydın Kızlar.....
Ege geçmiş olsun canım beni kimse aramadı sağlık ocağından ben vurulmam artık
Kuzu geçmiş olsun inşallah seninki sızlamadan atlatırsın
Öyküm bende coraspirin ve iğne ile başladım 16 haftada iğne bıraktırıldı aspirine devam ediyorum herhalde bıraktırıronuda artık
Canım bende de tam tersi oldu işte, coraspini bıraktım iğneye devam... Sen nasılsın tansiyonun ne durumda merak ettim..
yaa şimdi 37. haftanın sonuna kadr çalışabiliyormuyuz yani dr rapora öle mi yazıyo... sende 44 gün yıllık izin mi bende 20 gün var yıllık izin seneye aktarma gibi bi durum yok bizde kullanmazsan yanıyo ben 4b liyim bu aradacanım doğuma 3 hafta kalana kadar doktordan rapor alarak çalışmaya devam edebiliyosun..40 hafta baz alınarak hesaplanıyor..37. haftan bitince istesende çalışamıyosun zaten...
:))))))) fatmaaa başka topikle aldatıyor bizi kızlar.. küstüm ona ben
merve sapphire kesin değil... sapphire sana özelden yazacaktı ya adres felan diyordu
:))))))) fatmaaa başka topikle aldatıyor bizi kızlar.. küstüm ona ben
merve sapphire kesin değil... sapphire sana özelden yazacaktı ya adres felan diyordu
öp öp öp beni öp :bende gelmek isterdim ama; yazdığım gibi işte , bu hafta sonu annem ve teyzemle alışverişe çıkcaz, taaa memleketten kalkıp geldiler..bi dahaki buluşma zamanının arasını fazla açmayın...sıcağı sıcağına bigün daha ayarlayalım bende gelem
haaaaa...iyi ozaman, gel öpem
egeee dun cengıze bırı sordu demır ılacını oda dedıkı:" dogumda cok kan kaybedıldıgı ıcın yutsanız ıyı olurrrr"
kan kaybı deyınce acı gerceklerle yuzlestım ben hep baskası dogurcak benım kcagıma verılcek gıbıme gelıoduuu
sakın poposu olmasın:)))))))))) benimkde dikiliyr sipsivri ama makat geliş pozisyonunda olduğu için nerde neyi var anlamadım:))))))günaydınn uykucu hamile geldi hiç uyanasım gelmedi bugün
nasılsınız hatunlar herkes iyi mi?
biz de oğlumla iyiyiz dün akşamdan beri bişey keşfettim artık oğlumun kafasının yerini bilebiliyorum çıkıyor sipsivri
ssk da ne yatıyorsa sna devlet onu ödiycek buda acı gerçek. şirketten almıycaksın.kızlar ücretli izinde iş yerinden maaaş mı alıyoruz. yoksa sigortadan mı?
bilmiyorumda aydınlatsanız bacınızı.
hahahaa çatlak yaa. ben hep kendim doğurcam diye biliyorum o yüzden tırsıyorumegeee dun cengıze bırı sordu demır ılacını oda dedıkı:" dogumda cok kan kaybedıldıgı ıcın yutsanız ıyı olurrrr"
kan kaybı deyınce acı gerceklerle yuzlestım ben hep baskası dogurcak benım kcagıma verılcek gıbıme gelıoduuu
bakıyomda milleti beyenmiyorum konuşmuyorum kimseyle kalleş karı sarı karıyaa şimdi 37. haftanın sonuna kadr çalışabiliyormuyuz yani dr rapora öle mi yazıyo... sende 44 gün yıllık izin mi bende 20 gün var yıllık izin seneye aktarma gibi bi durum yok bizde kullanmazsan yanıyo ben 4b liyim bu arada
hee gidiyom bakıyom ne var kineD: sen bakmıyon sanki
hımmmm anladım cnmm tel varmı olmadı yarın özelden yazarız.fatma kaç topikte takılıyon kız ısırıcam seni
kıskanırım ben arkadaşımı paylaşmam haberin olsun
Saphire oturduğu yeri söyledi canım bana yakın. komşuyuz.
ama gelip gelmeyeceğini bildirmedi.
kızlar ücretli izinde iş yerinden maaaş mı alıyoruz. yoksa sigortadan mı?
bilmiyorumda aydınlatsanız bacınızı.
fatma kaç topikte takılıyon kız ısırıcam seni
kıskanırım ben arkadaşımı paylaşmam haberin olsun
Saphire oturduğu yeri söyledi canım bana yakın. komşuyuz.
ama gelip gelmeyeceğini bildirmedi.
bende gelmek isterdim ama; yazdığım gibi işte , bu hafta sonu annem ve teyzemle alışverişe çıkcaz, taaa memleketten kalkıp geldiler..bi dahaki buluşma zamanının arasını fazla açmayın...sıcağı sıcağına bigün daha ayarlayalım bende gelem
one beeeeeeeeeeee biz 4 ayı nasıl alcaz diyoruz yuhhhhhh..
fmg bacım özelde çalımanın kötü yanıda bu bak millet 1 yaşında yaptı bebeleri.((((((((((((
sevmiyorum yaaaaaaaaaa. bebişimi etkiliyor sanıyorum..
demir bu ayda vi-fer verdiler her ay değiştirdi manyk dr.
Ben doğuma kadar kullancakmışım iğneleri... Belki iğne olmasam bile olumuş ama riske atmamak için kullanıyoruz işte.. Tamamen aslında tedbir amaçlı...
devlet memurları iş yerinden alıyorda , sözleşmeliler için nasıl oluyor tam bilemiyorum canım ya..
ben de 32. haftada bırakacakmışım aspirini.
yazık yaaaa. insanları nasıl üzüyorlar. allah kimselere aratmasın.
Canım bende de tam tersi oldu işte, coraspini bıraktım iğneye devam... Sen nasılsın tansiyonun ne durumda merak ettim..
canım şimdilik iyi en yükseği12/8 çıkıyor dün akşam doktorumda aradı ilacı sakın kesme 32 kadar kullanacağız tansiyon ilacını hiç bir sorun yok dedi bir 24 saat için de bebekten 10 hareket bekliyoruz ona dikkat et herşey yolunda dedi şimdilik rahatım inşaallah başka bişey çıkmaz :)))))))) biz senle tüm ilaçların tadına baktık anlaşılan heee sen insülün ben tansiyon ilacı
yaa şimdi 37. haftanın sonuna kadr çalışabiliyormuyuz yani dr rapora öle mi yazıyo... sende 44 gün yıllık izin mi bende 20 gün var yıllık izin seneye aktarma gibi bi durum yok bizde kullanmazsan yanıyo ben 4b liyim bu arada
hee gidiyom bakıyom ne var kineD: sen bakmıyon sanki
abartılacak kadar yok ama beze olunca bide hareket ederken ağrı olunca insanı etkiliyor.
cumartesi ok değilmi
sakın poposu olmasın:)))))))))) benimkde dikiliyr sipsivri ama makat geliş pozisyonunda olduğu için nerde neyi var anlamadım:))))))
uyu kız bizim yerimizde uyu
ssk da ne yatıyorsa sna devlet onu ödiycek buda acı gerçek. şirketten almıycaksın.
hahahaa çatlak yaa. ben hep kendim doğurcam diye biliyorum o yüzden tırsıyorum
bakıyomda milleti beyenmiyorum konuşmuyorum kimseyle kalleş karı sarı karı
hımmmm anladım cnmm tel varmı olmadı yarın özelden yazarız.
devlet memurları iş yerinden alıyorda , sözleşmeliler için nasıl oluyor tam bilemiyorum canım ya..
bi kere tüm aylara bakınıyrum arada tüm ay annelerni geziniyorum.. şu evlenenler nişanlananlar resm koyuyo ya ona bakıyorum arada birde 2010da evlenneler diye bi yer oraya önceden de yazıordum ama hiç bi eyrde bu kadr aktif değilim beni en ii siz biliyorsunuzbeni sizden başkasıda çekemez birde dogum yapanları okuyorum D:
Ege ben geliyorum Allah korusun bi aksilik çıkmazsa.. Özelden fmg ile sana telimi atıyorum, siz de gönderin de bana ne bileyim trafik falan olursa haber verebileyim
ömrümü yedin fatmaaaaa
evet ...32. haftan bitince , doktoruna gidip yazı alman gerekıyo, o yazıyı almadan olmaz.kurumun ister mutlaka, yönetmeliktede böyle.doktorun oraya yazacak: 37. haftanın bitimine kadar çalışmasında bi sakınca yoktur diye..sen o kağıdı gidip personel kalemine yada hangi birim ilgileniyosa oraya vericeksin..4b lilerde kullanmazsan yanıyo canım ..aktarma olmuyo dediğin gibi, ben aktarabiliyorum 22+22 toplam 44 gün oluyor o yüzden.
bi kere tüm aylara bakınıyrum arada tüm ay annelerni geziniyorum.. şu evlenenler nişanlananlar resm koyuyo ya ona bakıyorum arada birde 2010da evlenneler diye bi yer oraya önceden de yazıordum ama hiç bi eyrde bu kadr aktif değilim beni en ii siz biliyorsunuz:d:d:d:d beni sizden başkasıda çekemezBirde dogum yapanları okuyorum :d:d:d:dd:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?