2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ücretli izinde iş yerinden maaaş mı alıyoruz. yoksa sigortadan mı?
bilmiyorumda aydınlatsanız bacınızı.

bende gelmek isterdim ama; yazdığım gibi işte , bu hafta sonu annem ve teyzemle alışverişe çıkcaz, taaa memleketten kalkıp geldiler..bi dahaki buluşma zamanının arasını fazla açmayın...sıcağı sıcağına bigün daha ayarlayalım bende gelem

yok kızz deme ölee haa sıkıldıklarım bu topikte değil ki
haaaaa...iyi ozaman, gel öpem

uzun aradan sonra demir ve elevite tekrar başlama kararı aldım:))))))
dr um ya ben kendi kendime bıraktım başladım:))))))

egeee dun cengıze bırı sordu demır ılacını oda dedıkı:" dogumda cok kan kaybedıldıgı ıcın yutsanız ıyı olurrrr"

kan kaybı deyınce acı gerceklerle yuzlestım ben hep baskası dogurcak benım kcagıma verılcek gıbıme gelıoduuu

one beeeeeeeeeeee biz 4 ayı nasıl alcaz diyoruz yuhhhhhh..
fmg bacım özelde çalımanın kötü yanıda bu bak millet 1 yaşında yaptı bebeleri.((((((((((((

iyi yapmışsın. niye bırakıyon bacım.
faydası olmasa vermez doktorlar.
ilaç düşmanı hatun seni.
sevmiyorum yaaaaaaaaaa. bebişimi etkiliyor sanıyorum..
demir bu ayda vi-fer verdiler her ay değiştirdi manyk dr.

yaa şimdi 37. haftanın sonuna kadr çalışabiliyormuyuz yani dr rapora öle mi yazıyo... sende 44 gün yıllık izin mi bende 20 gün var yıllık izin seneye aktarma gibi bi durum yok bizde kullanmazsan yanıyo ben 4b liyim bu arada
:))))))) fatmaaa başka topikle aldatıyor bizi kızlar.. küstüm ona ben

merve sapphire kesin değil... sapphire sana özelden yazacaktı ya adres felan diyordu

hee gidiyom bakıyom ne var kine D: sen bakmıyon sanki

:))))))) fatmaaa başka topikle aldatıyor bizi kızlar.. küstüm ona ben

merve sapphire kesin değil... sapphire sana özelden yazacaktı ya adres felan diyordu

fatma kaç topikte takılıyon kız ısırıcam seni
kıskanırım ben arkadaşımı paylaşmam haberin olsun

Saphire oturduğu yeri söyledi canım bana yakın. komşuyuz.
ama gelip gelmeyeceğini bildirmedi.

öp öp öp beni öp :

hahaha süperdiii

sakın poposu olmasın:)))))))))) benimkde dikiliyr sipsivri ama makat geliş pozisyonunda olduğu için nerde neyi var anlamadım:))))))
uyu kız bizim yerimizde uyu

ssk da ne yatıyorsa sna devlet onu ödiycek buda acı gerçek. şirketten almıycaksın.

hahahaa çatlak yaa. ben hep kendim doğurcam diye biliyorum o yüzden tırsıyorum

bakıyomda milleti beyenmiyorum konuşmuyorum kimseyle kalleş karı sarı karı

hımmmm anladım cnmm tel varmı olmadı yarın özelden yazarız.

devlet memurları iş yerinden alıyorda , sözleşmeliler için nasıl oluyor tam bilemiyorum canım ya..

bi kere tüm aylara bakınıyrum arada tüm ay annelerni geziniyorum.. şu evlenenler nişanlananlar resm koyuyo ya ona bakıyorum arada birde 2010da evlenneler diye bi yer oraya önceden de yazıordum ama hiç bi eyrde bu kadr aktif değilim beni en ii siz biliyorsunuz beni sizden başkasıda çekemez birde dogum yapanları okuyorum D:

ayarlarız canım merak etme. seninle tanışmayı çok isteriz.

yaaa sorma nasıl üzülüyorum. bizim bebeler 3 aylık kalacaklar yazıııııkkk.

ne güzel gözlem altında tutup yaramıyorsa değiştiriyorlar ilaçlarını.
iç bakiiiiiim. hııııııımmmm seni gidi seni.
yok zararı bebişe. sana faydası var.

Ben doğuma kadar kullancakmışım iğneleri... Belki iğne olmasam bile olumuş ama riske atmamak için kullanıyoruz işte.. Tamamen aslında tedbir amaçlı...

olsun canım. kullanırız.
sağlıkla doğsunlar hepsini unutacağız inşallah.

devlet memurları iş yerinden alıyorda , sözleşmeliler için nasıl oluyor tam bilemiyorum canım ya..

benim birde döner işi avr onunda dogum izninde verilip verilmeyeceği nisan gibi kesinleşir şu torba yasa sağolsun valla

ömrümü yedin fatmaaaaa
evet ...32. haftan bitince , doktoruna gidip yazı alman gerekıyo, o yazıyı almadan olmaz.kurumun ister mutlaka, yönetmeliktede böyle.doktorun oraya yazacak: 37. haftanın bitimine kadar çalışmasında bi sakınca yoktur diye..sen o kağıdı gidip personel kalemine yada hangi birim ilgileniyosa oraya vericeksin..4b lilerde kullanmazsan yanıyo canım ..aktarma olmuyo dediğin gibi, ben aktarabiliyorum 22+22 toplam 44 gün oluyor o yüzden.

abartılacak kadar yok ama beze olunca bide hareket ederken ağrı olunca insanı etkiliyor.
cumartesi ok değilmi

Ege ben geliyorum Allah korusun bi aksilik çıkmazsa.. Özelden fmg ile sana telimi atıyorum, siz de gönderin de bana ne bileyim trafik falan olursa haber verebileyim

teli yok canım almadım.
bu aralar girer belki sorarız.
şimdilik 7 kişiyiz o zaman.

demek ssk ne verirse. olsun napalım. idare ederiz.

anladım canım sağol.

çekmezler tabi.
bize takıl sen bırak onları. kıskanırım
nasıl vakit buluyon kızım. hiperaktif seni.

ne kızıyon beeeeee ben zannediyordum ki 37. hafta başlayınca izne ayrılıyon diye o zman bi soru dogum sonrasına kaç hafta aktarmış oluyoruz kafam durdu

fatma iş ne zman yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…